Dream
|
Dobro jutro! Sem vam že včeraj zvečer hotela pisat, potem pa sem zaradi utrujenosti zaspala Ja, včeraj sem bila dobra mama, ker sem bila cel dan zunaj z Maticem No, resnica je pa takšna: po dopoldanskem (oz. bolj jutranjem) spancu sva se oblekla in šla na obisk k teti, ki je mamini teti, ki je pazila tudi na mojo sestro, ko je bila mala. Potem smo imeli kosilo pri mojih starših, kamor je seveda prišel tudi dragi. Po kosilu (ki je bilo zunaj, da poudarim ), smo šle ženske z Maticem še malo na sprehod, po vrnitvi domov pa sem šla sadit rože. Neverjetno, koliko prej so letos, pa sem ves čas govorila, da jih bova šlča kupit po dopiustu, ker se mi ta teden še ne mudi. Ja, pa je to lepo vreme povzročilo hitrjšo rast sadik, in posledično tudi povpraševanje. Ko sem že hotela vse pospravit in it noter, se je Matic odločil, da bi še malo dremal, tako da smo ostali zunaj do 19.30. Malo so ga mečkali še sorodniki, ki so vmes prišli na obisk, malo soseda, ki ga obožuje in to je bilo to. Seveda sem imela zvečer celo bombo v stanovanju in sem se potem samo še zleknila na sedežno in vse prebrala. IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ej punce ne mi zamerit ampak meni takile post vmesni grejo mal na kk k se punce kao opravičujejo da kao pridno tukaj klepetamo one pa izkoristijo čas ua svoje pa nimajo časa tukaj pisat, meni to zgleda pol k da me k tle pišemo nismo nič s svojimi otroki....ne vem no če maš voljo in željo narediš vse tle pišeš in se ukvarjaš z otroci, drugič rajš napište da ste lene za pisat in klepetat bo spet ena kost za glodat ne vem no jaz lih tak filling pol dobim k berem poste da kao smo pridne za pisat "one "pa ne ker se ukvarjajo s svojimi No, mene s tem nisi ravno zamorila, ker sem že večkrat hotela napisat, da se mi ne zdi glih lepo, da smo me kao slabe mame. Jaz zase in za svojega otroka vem, kdaj bova šla ven, kdaj bova v stanovanju in kdaj se bova potepala po obiskih. In če sem več na računalniku kot nekatere, se zaradi tega ne počutim kot slaba mama. Vsaka ve zase, a ne? In če mi Matic spi ali veselo uživa z igranbjem ob meni, jaz pa imam vse skuhano in pospravljeno, lahko počnem, kar mi paše. Gogabojan malo smešno se mi zdi, ko vedno napišeš Tošča - mislim, da je pra Tosca, kot ji piše Verjetno še ni opazila, sicer bi te sama popravila... Pa brez zamere, ker sem te napadla
|