timnala
|
OMG kakšna noč..v pol leta ne pomnim taksne..sploh zato, ker je ponoci vedno lepo spal, razen hranjenja.. Malce se je prehladil oz. smo ga najbrz prehladili in je cel dan ze kihal, bil drugace ful dobre volje in obnasanja kot navadno (edino jest ni skoraj nic hotel..jedel je okol 8h pa potem par slukcev okol 11h pa 3 zlice GH okol 12h pa potem je jedel se ob 3h in potem zvecer ), zvecer je pa zacel postajati vroc, ampak sem merila vrocino in je bla 37,8..skratka nic kriticnega. Potem je lepo pancal do 11h, razen tega, da sem slisala, ko je dihal, da ma mal sluzi okol in tezje diha, ampak je vseeno lepo spal. Potem pa ob 11h, ko se je zbudil ni hotel jest, edino caja je ful spil in spal do 1h. Takrat sem mu pa spet merila vrocino in je imel 38,2 pa tak teckast je bil. Sem mu z aspiratorjem cistila nos - adijo pamet, takega dretja pa se ne..noro, res..bogi sostanovalci v bloku Pa ker tolerira edino banano, mu je mesam povsod in je bil malo zaprt, tak da je prvic kakal tak trd kakec in sem ga previla, ker je smrdelo do neba. Potem smo se trudili nazaj zaspat..ampak res trudili, ker smo vmes pili caj, jokali ful, se cartali, spet previli, ker je bil spet smrdljiv in trd kakec in tako do jutra. Ugotovili smo, da verjetno prihaja tudi k nam cas zobkov.. Zjutraj sem bla ze cist fuc in sem ga pustila, da je jokal, ker mu res nisem imela kaj pomagat, zraven sem ga drzala ali bozala in malo dremala..mu je pa potem pomagalo homeopatsko zdravilo, ki ga je dragi nastimal.. Zdaj pa je zaspanckal (+ pokakal se je FUL..tolk vsega pa se smrdelo je kot 100 )..jst sm si nardila pa kavo, ker bo se verjetno pester dan Sem vas seznanila s podrobnostmi, a? To je to..upam, da zobki kmalu pokukajo na plano, ker se mi mali moz fejst smili, ker tak milo joka.. Ve pa se lepo imejte v Areni ali kjerkoli ze boste! Pozdravcek, timnala