|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
28.4.2009 8:37:08   
Pšemek
Še kavice pa čajčke vam vsem skuham user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pol se pa za danes odklopim. Me čaka ogromno dela danes, ker sem včeraj veliiiiiko lenarila user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
28.4.2009 8:53:46   
gogabojan
Jutro.

Mi spati OK. Mi spati do 8.30. Mi lahko navaditi to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi lepo v Areni meti. Vi veliko čvekati.

Tošča - Tosca = OPROSTI (hvala opozorilu afny little)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
28.4.2009 8:55:38   
irma78
Dobro jutro še od mene!

Danes sem pa tudi jaz malo bolj zgodnja. Razlog - nas je zbudil poštar z odločbami iz vrtcev - je kar 3 prinesel, na žalost vse negativne, kar pa sem tudi pričakovala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj bom pa napisala pritožbe, sploh ker so nam pri eni napačno točke izračunali. Aja, smo pa na 67., 108. in 177. mestu - juhu. V kratkem pričakujem še 2 odločbi, ampak če je bila ta, ki je našemu prebivališču najbližja negativna, potem bosta tudi ostali dve. Pa k Jankoviču se bom napovedala za obisk, tako da gremo v boj!

Midva z Nikom prideva v Areno - aja Jolly, dobimo se ob 12-ih. Moj pa pravi, da ne bo prišel, ker bo delal. Pa drugič.

Goga, kar pa se gugalnice tiče - midva sva kupila en velik sistem gugalnic v Merkurju, ker še štang nimamo, da bi tiste plastične sploh gor naštimali. Jo ravno danes popoldne pripeljejo - mora biti moj tudi zaradi tega doma.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
28.4.2009 9:09:49   
jolly123
Irma obvezno k Jankoviču naj pa on ureja vse te zadeve a se ni neki hvalil, da bo v LJ poskrbljeno za vrtce?

Moj otrok se je pa začel vzdigovat itak mu niti približno ne rata, ampak se obeša na vse živo kar vidi in vleče gor, ko telebne se pa začne režat kot zmešan user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
28.4.2009 9:21:38   
jolly123
Sem klicala v vrtec pa je rekla, da ene odločbe so že šle ene grejo pa danes naprej...me kar stiska kakšen bo odgovor. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
28.4.2009 9:30:31   
Pšemek
Gogabojan, imaš ZS

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
28.4.2009 9:30:41   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ej punce ne mi zamerit ampak meni takile post vmesni grejo mal na kkuser posted image user posted image user posted image k se punce kao opravičujejo da kao pridno tukaj klepetamo one pa izkoristijo čas ua svoje user posted image pa nimajo časa tukaj pisat, meni to zgleda pol k da me k tle pišemo nismo nič s svojimi otroki....ne vem nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če maš voljo in željo narediš vse tle pišeš in se ukvarjaš z otroci, drugič rajš napište da ste lene za pisat in klepetatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo spet ena kost za glodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem no jaz lih tak filling pol dobim k berem poste da kao smo pridne za pisat "one "pa ne ker se ukvarjajo s svojimiuser posted image user posted image

No, mene s tem nisi ravno zamorila, ker sem že večkrat hotela napisat, da se mi ne zdi glih lepo, da smo me kao slabe mame. Jaz zase in za svojega otroka vem, kdaj bova šla ven, kdaj bova v stanovanju in kdaj se bova potepala po obiskih. In če sem več na računalniku kot nekatere, se zaradi tega ne počutim kot slaba mama. Vsaka ve zase, a ne? In če mi Matic spi ali veselo uživa z igranbjem ob meni, jaz pa imam vse skuhano in pospravljeno, lahko počnem, kar mi paše.

Gogabojan malo smešno se mi zdi, ko vedno napišeš Tošča - mislim, da je pra Tosca, kot ji piše user posted image  Verjetno še ni opazila, sicer bi te sama popravila... Pa brez zamere, ker sem te napadla user posted image

Mogoče pa to ne pomeni da smo slabe mame, ampak bolše.user posted image user posted image user posted image Naši malčki so tako samostojni da se večina časa znajo zabavati sami in ne rabimo non stop animirat svojih otrok.user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
28.4.2009 9:49:57   
sončnica24
Ojojoj se vidi da je bil mlaj in vas je večina očitno slabe volje, zdaj vsaj vem kaj je pametno pisat in kaj ne.

Razumele ste me definitivno popolnoma narobe ker s tem absolutno nisem mislila da ste slabe mame, pač imate ene več časa druge pa ga imamo manj. Jaz ga imam pač manj oz. imamo doma hišo in zunaj vrt pa je malce vač dela in še Nik ki zahteva 100% čas od mene ko ne spi, tako da npr. igranje v igralnem centru 5min brez mene je amerika.

Zamerla nisem nobeni nič bom pa zdaj rajši samo vprašanja pisala pa upala da dobim odgovor.

Niste pa slabe mame imate pač bolj pridne otroke.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
28.4.2009 9:51:38   
timnala
OMG kakšna noč..v pol leta ne pomnim taksne..sploh zato, ker je ponoci vedno lepo spal, razen hranjenja.. user posted image

Malce se je prehladil oz. smo ga najbrz prehladili in je cel dan ze kihal, bil drugace ful dobre volje in obnasanja kot navadno (edino jest ni skoraj nic hotel..jedel je okol 8h pa potem par slukcev okol 11h pa 3 zlice GH okol 12h pa potem je jedel se ob 3h in potem zvecer user posted image ), zvecer je pa zacel postajati vroc, ampak sem merila vrocino in je bla 37,8..skratka nic kriticnega. Potem je lepo pancal do 11h, razen tega, da sem slisala, ko je dihal, da ma mal sluzi okol in tezje diha, ampak je vseeno lepo spal.
Potem pa ob 11h, ko se je zbudil ni hotel jest, edino caja je ful spil in spal do 1h. Takrat sem mu pa spet merila vrocino in je imel 38,2 pa tak teckast je bil. Sem mu z aspiratorjem cistila nos - adijo pamet, takega dretja pa se ne..noro, res..bogi sostanovalci v bloku user posted image  Pa ker tolerira edino banano, mu je mesam povsod in je bil malo zaprt, tak da je prvic kakal tak trd kakec in sem ga previla, ker je smrdelo do neba. Potem smo se trudili nazaj zaspat..ampak res trudili, ker smo vmes pili caj, jokali ful, se cartali, spet previli, ker je bil spet smrdljiv in trd kakec in tako do jutra. Ugotovili smo, da verjetno prihaja tudi k nam cas zobkov..user posted image  
Zjutraj sem bla ze cist fuc in sem ga pustila, da je jokal, ker mu res nisem imela kaj pomagat, zraven sem ga drzala ali bozala in malo dremala..mu je pa potem pomagalo homeopatsko zdravilo, ki ga je dragi nastimal.. Zdaj pa je zaspanckal (+ pokakal se je FUL..tolk vsega pa se smrdelo je kot 100 user posted image )..jst sm si nardila pa kavo, ker bo se verjetno pester dan user posted image
Sem vas seznanila s podrobnostmi, a? user posted image user posted image

To je to..upam, da zobki kmalu pokukajo na plano, ker se mi mali moz fejst smili, ker tak milo joka.. user posted image

Ve pa se lepo imejte v Areni ali kjerkoli ze boste!

Pozdravcek,
timnala user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
28.4.2009 9:52:10   
gogabojan
PšemeK ZS.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
28.4.2009 9:55:03   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Js sem Dream user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
28.4.2009 9:58:37   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ej punce ne mi zamerit ampak meni takile post vmesni grejo mal na kkuser posted image user posted image user posted image k se punce kao opravičujejo da kao pridno tukaj klepetamo one pa izkoristijo čas ua svoje user posted image pa nimajo časa tukaj pisat, meni to zgleda pol k da me k tle pišemo nismo nič s svojimi otroki....ne vem nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če maš voljo in željo narediš vse tle pišeš in se ukvarjaš z otroci, drugič rajš napište da ste lene za pisat in klepetatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo spet ena kost za glodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem no jaz lih tak filling pol dobim k berem poste da kao smo pridne za pisat "one "pa ne ker se ukvarjajo s svojimiuser posted image user posted image

No, mene s tem nisi ravno zamorila, ker sem že večkrat hotela napisat, da se mi ne zdi glih lepo, da smo me kao slabe mame. Jaz zase in za svojega otroka vem, kdaj bova šla ven, kdaj bova v stanovanju in kdaj se bova potepala po obiskih. In če sem več na računalniku kot nekatere, se zaradi tega ne počutim kot slaba mama. Vsaka ve zase, a ne? In če mi Matic spi ali veselo uživa z igranbjem ob meni, jaz pa imam vse skuhano in pospravljeno, lahko počnem, kar mi paše.

Gogabojan malo smešno se mi zdi, ko vedno napišeš Tošča - mislim, da je pra Tosca, kot ji piše user posted image  Verjetno še ni opazila, sicer bi te sama popravila... Pa brez zamere, ker sem te napadla user posted image

Mogoče pa to ne pomeni da smo slabe mame, ampak bolše.user posted image user posted image user posted image Naši malčki so tako samostojni da se večina časa znajo zabavati sami in ne rabimo non stop animirat svojih otrok.user posted image

Hvala, laknerš! Tole sem prej pozabila napisat. Ravno tako kot sem pozabila napisat, da sem še med nosečnostjo vneto brala članke iz iz Financ, pa foruma dakoplačevalcev in podobnega, sedaj pa sem pač bolj na RR, ker se veliko naučim in se kljub vsemu nenhno izobražujem, le da pač na drugem področju kot nekoč.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
28.4.2009 9:59:54   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ojojoj se vidi da je bil mlaj in vas je večina očitno slabe volje, zdaj vsaj vem kaj je pametno pisat in kaj ne.

Razumele ste me definitivno popolnoma narobe ker s tem absolutno nisem mislila da ste slabe mame, pač imate ene več časa druge pa ga imamo manj. Jaz ga imam pač manj oz. imamo doma hišo in zunaj vrt pa je malce vač dela in še Nik ki zahteva 100% čas od mene ko ne spi, tako da npr. igranje v igralnem centru 5min brez mene je amerika.

Zamerla nisem nobeni nič bom pa zdaj rajši samo vprašanja pisala pa upala da dobim odgovor.

SONČNICA24 saj ni letelo vse to osebno na tebe. Pač na vsakih toliko časa pride kakšna gor in napiše, da nima časa se tu javljati, ker je raje vzunaj z otrokom kot pa doma, in to da je mami še na compu.

Jaz sem osebno tu, da lahko malo poklepetam. Saj imam prijateljice, toda ali nimajo otrok, ali majo večje-manjše otroke. Tu pa smo vse v istem košu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nimam toliko zahtevnega otroka. In imam čas tudi samo zase, al pa se pridem včasih SPIHAT sm gor, ko mi kaj pošteno že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem koj boljše volje, ker me ostale čveke potolažijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa grdo prebere način pisanja : nimamo časa pisati tu gori, ker izkoristimo čas da smo vzunaj.

Glede na koliko jaz klepetam, bi si človek potem mislil, da sem prikljenjena za comp. Pa nisem. Sem in vzunaj in notri, in imam vse pošlihtano (še prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Ko pa si zaželim čveka, ali pa kaj novega zvedeti, pa pridem sem gor.

Evo moj otrok se že 1 uro igra popolnoma sam. In ga pustim. On tudi rabi mal go off mummy.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
28.4.2009 10:01:13   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem glih njen post nekaj vmes brala

Sorry Dream user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
28.4.2009 10:01:26   
Dream

Jaz ti nisem nič zamerila, pa verjetno tudi ostale ne, ampak ko tako beremo poste, se nam določenim pač zdi, da smo slabe mame. Ja, mlaj je res bil, venda name ni imel vpliva user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2215
28.4.2009 10:02:07   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj otrok se je pa začel vzdigovat itak mu niti približno ne rata, ampak se obeša na vse živo kar vidi in vleče gor, ko telebne se pa začne režat kot zmešan user posted image

to dela pa naš enako.....ampak poskuša v usta vtaknit user posted image user posted image user posted image ....recimo lok nad igralnim centrom - se vleče gor in napenja in jamra in potem skor doseže, že plazi jezik in odpira usta in ko doseže misli da je to to, pa se revež spusti in potem spet od začetka....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
28.4.2009 10:04:11   
Lucka1

hojdi, ne tako osebno jemat....samo kost si vrgla ob takem času, potem se nas pa še polovica norca dela iz vsega skup user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2217
28.4.2009 10:04:47   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

to dela pa naš enako.....ampak poskuša v usta vtaknit user posted image user posted image user posted image ....recimo lok nad igralnim centrom - se vleče gor in napenja in jamra in potem skor doseže, že plazi jezik in odpira usta in ko doseže misli da je to to, pa se revež spusti in potem spet od začetka....user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
28.4.2009 10:05:19   
Dream

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem glih njen post nekaj vmes brala

Sorry Dream user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno si še premalo časa za rčunalnikom, da si naju pobrkala user posted image user posted image user posted image

Joj, danes pa meni seka...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
28.4.2009 10:09:12   
Dream
Timnala pri nas je bilo zadnjič nekaj podobnega, le da temperatura ni tako narasla. Pa z dragim sva se ponoči pri njem izmenjevala na 15 mnut, ker je skoz neki jokcal, stokal, jamral, pa vse napol v spanju. Upam, da se čim prej pozdravite! Fiziološko mu jaz dajem tudi v spanju, ker edino takra ne miga z glavo in se ne upira, aspirator pa pomeni križe in težave, ampak ga vmes vseeno nekak uspem zamotit s kakšno pesmico, ki mu je všeč, potem pa spet na hitro malo ven potegnem - animiranje pač mora bit, če mu hočem očistit...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
28.4.2009 10:28:22   
sončnica24
Ok zdaj spimo, povejte mi kje lahko dobim hipp-ovo kašico z okusum riža (to ki se z vodo zmeša)? Se jo da pri nas kje kupit, meni sta jo mojidva pripeljala iz metroja v au, pa jo imamo full full radi pri nas pa je nisem še nikjer zasledila.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
28.4.2009 10:31:29   
Tejčika29
Ojla punce,

eto mene z morja, imeli smo se super fino, tudi vreme je služilo, tak da super res. Alina je lepo spala, isti ritem kot doma, le na poti včeraj ni mogla in je bla mal tečkasta, drugače ji je pa morje všeč, zrak je bil krasen na Lošinju, naredili smo ogromno sprehodov, cartanja,... edino ni imela prave igralne površine in je zato norela po postli, se vidi da rabijo prostor in čas za gibanje na tleh. Tak zdaj smo pa do junija doma, kaj čmo, moj je z dopustom na knap, bo moral še kak vikend paket padit, ampak je kar zoprno tolko pakirat za 2 dni.

Timnala - upam da bo Nacek hitro bolje, Alina mu pošilja user posted image user posted image user posted image .

Čez dan vas bom malo za nazaj prebrala, itak je dež in bomo kar nekaj notri.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
28.4.2009 10:34:38   
gogabojan

Ok zdaj spimo, povejte mi kje lahko dobim hipp-ovo kašico z okusum riža (to ki se z vodo zmeša)? Se jo da pri nas kje kupit, meni sta jo mojidva pripeljala iz metroja v au, pa jo imamo full full radi pri nas pa je nisem še nikjer zasledila.

Pojdi v kakšno trgovino, prosi prodajalko če bi lahko dobavitelju od Hipp-a dal kakšno kašico jim na prodaj. Če pa jo nimajo v prodajni shemi, pa prosi za kontakt te osebe.

Jo boš sigurno dobila. Pa potem, pokličeš in vprašaš. Ti bodo z veseljem posredovali podatek, morda boš lahko k njim osebno šla (boš dobila tudi kaj gratis, verjemi mi), k so komercialisti od Hippa fullll prijazni.

Saj bi ti lahko jaz, toda pri nas v naši štacuni so zamenjali Damjana za neko blond kuro. (ne žalim vas punce, ki ste blond, ampak ona je pa res)

Neposredna povezava do sporočila: 2223
28.4.2009 10:37:09   
Tosca
Jutro dekleta!

Ja, jaz pa priznam, da sem bolj med lenimiuser posted image user posted image , rada malo dlje pospim in naša user posted image  tudi. Potem me je pa ravno med čiščenjem zmotil poštar. Sem bila samo v spodnjih hlačkah in sem se hitela oblačit. Si predstavljate, kako bi bil navdušen, če bi mu prišla takšna odpret user posted image . Tudi pri nas nosi odločbe in tudi mi nismo sprejeti v vrtec v svoji matični občini.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem besna kot ris, sploh, ker so površni 100/uro in mirno napišejo, da ni sprejeta, ker v času odločanja komisije ne izpoljuje pogoja 11 mesecev. Grrr, saj vem, da so mislili, da v času začetka šolskega leta, ampak vseeno. Tudi toliko niso, da bi napisali, kateri na čakalni listi smouser posted image . Je pa v torek roditeljski in bomo morda izvedeli kaj več.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
28.4.2009 10:50:35   
Tosca
Glede nicka - ja, Tosca je pravilno (hvala Dreamuser posted image ), ne Tošča, ampak se ne sekiram kaj veliko, če kdo napiše drugače. Drugače je pa Tosca junakinja iz istoimenske opere, na to sem se spomnila, ko sem se prijavljala tu. Je pa to en tak zanimiv lik, gogabojan, sem se spomnila nate ob temuser posted image , poglej si kratko vsebino na tem linku: http://www.zurnal24.si/php/napovednik/scena/vsebina.php?id=7534 

Timnala - ste bogi, sedaj vidim, kaj vse nas še čaka. Upam, da se pozdravite in da zobki pohitijo ven. Me pa zanimajo homeopatska zdravila, mi lahko daš kakšen kontakt?

Sem pa tudi jaz brala pred nosečnostjo popolnoma druge stvari, kot sedaj. Sedaj še Dela ne uspem prebrat user posted image . Ampak saj priznam, da me teme tu na RR trenutno bolj zanimajo in je luštno z vami, ko smo v podobni situaciji z našimi user posted image  in imamo enake probleme.

Včeraj sem pred dežjem pognojila travco pred hišo in ciprese, pa so se mi kar noge in roke tresle, ker očitno nimam tovrstne kondicije. A ni hecno, na splošno imam občutek, da so se mi mišice okrepile, potem pa me takšno enostavno delo čisto sesujeuser posted image user posted image . Jao, blamaža, bo treba malo bolj migat, pa še kakšno kilo dol dat (no ja, veliko kil user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?