afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Glede nicka - ja, Tosca je pravilno (hvala Dream ), ne Tošča, ampak se ne sekiram kaj veliko, če kdo napiše drugače. Drugače je pa Tosca junakinja iz istoimenske opere, na to sem se spomnila, ko sem se prijavljala tu. Je pa to en tak zanimiv lik, gogabojan, sem se spomnila nate ob tem , poglej si kratko vsebino na tem linku: http://www.zurnal24.si/php/napovednik/scena/vsebina.php?id=7534 Timnala - ste bogi, sedaj vidim, kaj vse nas še čaka. Upam, da se pozdravite in da zobki pohitijo ven. Me pa zanimajo homeopatska zdravila, mi lahko daš kakšen kontakt? Sem pa tudi jaz brala pred nosečnostjo popolnoma druge stvari, kot sedaj. Sedaj še Dela ne uspem prebrat . Ampak saj priznam, da me teme tu na RR trenutno bolj zanimajo in je luštno z vami, ko smo v podobni situaciji z našimi in imamo enake probleme. Včeraj sem pred dežjem pognojila travco pred hišo in ciprese, pa so se mi kar noge in roke tresle, ker očitno nimam tovrstne kondicije. A ni hecno, na splošno imam občutek, da so se mi mišice okrepile, potem pa me takšno enostavno delo čisto sesuje . Jao, blamaža, bo treba malo bolj migat, pa še kakšno kilo dol dat (no ja, veliko kil ). jaz ji tud dam homeopatska zdravila. Ko sem mislila da zobki rastejo, je kr neki jokcala, pa ponoči je bila budna, pa sem ji dala in je lepo spančkala. Jaz imam tiste, ki so za zobke, krče...Doniva jih pa pri h. v Mengšu.
|