|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
28.4.2009 10:53:32   
Tosca
Mi je pa včeraj tale RR totalno razsula pc, sem poslala en post in potem se mi je odprlo enih 20 oken user posted image user posted image user posted image user posted image naše teme na forumu, ker pc zgleda nekaj ni mogel v redu povleči dol. Je moj to videl, ko sem šla z user posted image  ven in mi je pol ene pol ure zapiral tista okna pa ugašal pc in mi pral glavo, kaj se grem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
28.4.2009 10:54:12   
Tosca
Bravo, pa še nova stran. Vsaj kdaj, da mi rata.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
28.4.2009 10:55:25   
Tosca
Ja, pa vidim, da mi tudi vejice bežijo in jih ni tam, kjer bi morale biti. Recimo, da je to posledica hitrega pisanja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
28.4.2009 10:55:47   
gogabojan
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

TOSCA user posted image   super si

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
28.4.2009 11:00:08   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

A še kateri vaših user posted image  joka, ko ga pustite v varstvu - 2-3 minutale samo, pa tudi, ko dobim obiske, pa ni pri meni v naročju? To je začela zadnje čase delatuser posted image . Rabi mojo bližino, ampak čez 5 m gre v varstvouser posted image

Naša tudi zadnje čase rada joka, če je v naročju pri nekom drugem (razen atiju) in nima mene na vidiku. Menda je nekje med 7. in 15. mesecem eno obdobje, ko ne moreš it stran niti za par metrov, pa začne tulit. Hm, ne vem, kako bomo šli v varstvo (če ga bomo dobili, sevedauser posted image ), bomo očitno zelooo tulili.user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
28.4.2009 11:17:52   
Pšemek
A je še kakšna tukaj, ki bo danes v Areni? Nejka je ravnokar zaspala. Ko se zbudi bova probali malo pojesti GH - prvič. Če bo to dovolj zgodaj, se vam pridruživa, ampak bo to verjetno z zamudo...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
28.4.2009 11:35:00   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Jutro dekleta!

Ja, jaz pa priznam, da sem bolj med lenimiuser posted image user posted image , rada malo dlje pospim in naša user posted image  tudi. Potem me je pa ravno med čiščenjem zmotil poštar. Sem bila samo v spodnjih hlačkah in sem se hitela oblačit. Si predstavljate, kako bi bil navdušen, če bi mu prišla takšna odpret user posted image . Tudi pri nas nosi odločbe in tudi mi nismo sprejeti v vrtec v svoji matični občini.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem besna kot ris, sploh, ker so površni 100/uro in mirno napišejo, da ni sprejeta, ker v času odločanja komisije ne izpoljuje pogoja 11 mesecev. Grrr, saj vem, da so mislili, da v času začetka šolskega leta, ampak vseeno. Tudi toliko niso, da bi napisali, kateri na čakalni listi smouser posted image . Je pa v torek roditeljski in bomo morda izvedeli kaj več.

joj, a res? user posted image Pa kar ne morem verjet, no.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
28.4.2009 11:37:35   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Glede nicka - ja, Tosca je pravilno (hvala Dreamuser posted image ), ne Tošča, ampak se ne sekiram kaj veliko, če kdo napiše drugače. Drugače je pa Tosca junakinja iz istoimenske opere, na to sem se spomnila, ko sem se prijavljala tu. Je pa to en tak zanimiv lik, gogabojan, sem se spomnila nate ob temuser posted image , poglej si kratko vsebino na tem linku: http://www.zurnal24.si/php/napovednik/scena/vsebina.php?id=7534 

Timnala - ste bogi, sedaj vidim, kaj vse nas še čaka. Upam, da se pozdravite in da zobki pohitijo ven. Me pa zanimajo homeopatska zdravila, mi lahko daš kakšen kontakt?

Sem pa tudi jaz brala pred nosečnostjo popolnoma druge stvari, kot sedaj. Sedaj še Dela ne uspem prebrat user posted image . Ampak saj priznam, da me teme tu na RR trenutno bolj zanimajo in je luštno z vami, ko smo v podobni situaciji z našimi user posted image  in imamo enake probleme.

Včeraj sem pred dežjem pognojila travco pred hišo in ciprese, pa so se mi kar noge in roke tresle, ker očitno nimam tovrstne kondicije. A ni hecno, na splošno imam občutek, da so se mi mišice okrepile, potem pa me takšno enostavno delo čisto sesujeuser posted image user posted image . Jao, blamaža, bo treba malo bolj migat, pa še kakšno kilo dol dat (no ja, veliko kil user posted image user posted image user posted image ).

jaz ji tud dam homeopatska zdravila. Ko sem mislila da zobki rastejo, je kr neki jokcala, pa ponoči je bila budna, pa sem ji dala in je lepo spančkala. Jaz imam tiste, ki so za zobke, krče...Doniva jih pa pri h. v Mengšu.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
28.4.2009 11:50:25   
jolly123
Naju ne bo...je šel spat. Pa naj spi...kofetkov bo pa še dovolj. 

Neposredna povezava do sporočila: 2234
28.4.2009 11:55:35   
timnala
Hojla again!

user posted image  pancka..bogi user posted image , res se mi smili, ker tako joka in take krokodilje solze. Zdajle sem ga cartala in mu mal energijsko pomoc posiljala in se je ful sprostil in zaspal..HB user posted image

Tejcika29 reci hvala Alini za objemcke..Naceku so ocitno pomagali user posted image  pa super, da ste uzivali na morju!!! user posted image

Tosca..homeopatska zdravila ima pa kar moj, ki se zelo ukvarja s homeopatijo in izobrazuje na tem podrocju. In pri nas se enga bogega aspirina al pa lekadola nimamo..samo to. In zaenkrat je se vedno pomagalo. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 2235
28.4.2009 12:11:05   
jolly123
VRTEC SMO DOBILI JUHUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
28.4.2009 12:20:02   
timnala
Jolly123.. cestitam za vrtec user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
28.4.2009 12:46:58   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

VRTEC SMO DOBILI JUHUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
28.4.2009 13:38:41   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
28.4.2009 14:27:23   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.

Jaz se nisem strigla že skoraj dve letiuser posted image ...nič, tudi špic ne...mislim katastrofauser posted image se morem malo v roke vzet.

čebelka, s kje pa si ...da vem, če te lahko porabimo kdaj ;)

DOMŽALE Z OKOLICO

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
28.4.2009 14:49:49   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Tosca..homeopatska zdravila ima pa kar moj, ki se zelo ukvarja s homeopatijo in izobrazuje na tem podrocju. In pri nas se enga bogega aspirina al pa lekadola nimamo..samo to. In zaenkrat je se vedno pomagalo. user posted image

Torej se lahko kar nate obrnemo? Je kakšna priročna spletna stran z izdelki in razlago, kaj se za kaj uporablja?

Jolly123 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
28.4.2009 14:54:45   
Dream
Maticu gredo očitno loki v igralnem centru na živce, ker se jih je lotil pojesti  - in prosim s pozicije pasenja kravic user posted image

Tosca ko sem zagledala tvoj nick, sem se najprej spomnila na opero, zato mi je takoj padlo v oči, ko sem videla š in č user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
28.4.2009 15:24:50   
čebelka77
prebila sem se skozi poste, bravo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če boste rabile moje usluge, sem na razpolago.  

Smo imeli mali fajt vćeraj s taščico, pa sem še dans slabe volje, tko da to je vse za danes, da ne bom zamorila vseh. PA PA

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
28.4.2009 16:46:24   
laknerš
Evo mi smo iz Arene.

Pikicastonoga in Valla eno čez rit, ker nista prišli. Naša Neli je tok čakala Nika pa Tijano da še zdej sprašuje zakaj jih ni. Ko sem ji povedala da pride Nik je s sabo v Areno nesla celo torbo listov, pa barvice, pa še vse živo šaro, dase bosta z Nikom igrala. Razočaranje na celi črti.

Drugače smo se pa imeli super. Spoznale moža od Lucke in Lovely. Super sta!

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
28.4.2009 18:05:59   
Lovely
Timnala, a ti si tudi v energijskih valih? Jaz se sozi taiji dosti s tem ukvarjam in sem vesela če sem našla somišljenico tudi tukaj user posted image

Jolly, user posted image user posted image user posted image  za vrtec!

Mi smo danes dobili še iz Domžal iz dveh vrtcev za izpolnit dodatne pole. In veste kaj? Med kriteriji so skenslali bivališče in bomo seveda zviseli, ker:
- nimamo socialne stiske, torej oba delava
- se z možem razumeva in pač imava super zakon
- ker je Inya normalna, se normalno razvija in je HB fizično in psihično zdrava
- je Inya prvi otrok...
Torej se vnaprej opravičujem če bom katero prizadela ampak ne razumem zakaj normalni pari morajo biti postavljeni na rob obupa kar se tega tiče. Pa dobro zakaj naprimer brezposelna oseba dobi vrtec če je ITAK DOMA!!!! Jaz sem ogorčena. In pač zdaj iščem privat. Tko da .100noga: prosim te če kaj zveš o kaki dobri varianti se priporočam, jaz bom pa storila enako.

Zdaj sem pa čist preveč jezna da bi naprej kaj pisala oziroma se grem rajš ukvarjat z otrokom kot da tle visim user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
28.4.2009 18:07:54   
Lovely
Laknerš, hvala, meni je moj mož zakon čeprav tudi kaj čez njega rečem. Vsi smo pač ljudje in nihče ni popoln ampak važno, da je sorodna duša user posted image  No, branim se pa tud ne, da dobro zgleda he he user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.4.2009 18:30:04   
Pšemek
Sej ne vem, kako naj vam napišem... Ni načina, ki bi olajšal vse skupaj... Danes je umrla moja babica. Je bila bolna in smo vsi pričakovali, ampak kljub vsemu boli! Tolaži me dejstvo, da smo bili včeraj tam in sem jo videla še živo čeprav je samo spala in da sem ji dala lupčka. In to, da je umrla v domačem okolju, da je bila moja mami zraven nje. Še prejšnji teden, preden smo šli v MS smo bili tudi tam. Je bila babica še čisto pri sebi in sem ji povedala, da jo imam rada in je to ona slišala. Počivaj v miru, moja ljuba babica... K sreči imam doma enega zlatega sončka, ki me gor drži in me njen nasmeh spravi v boljšo voljo.

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 18:49:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.4.2009 18:54:46   
Dream
Pšemek iskreno sožalje user posted image

Ne vem, katera je zadnjič pisala o mazilu za prsi (Just). Bi ga nabavila, če bi imela v bližini kakšno poznano osebo, ki se s tem ukvarja. Doma imam samo Olje 31, Tea tree in Body fresh.

Js sem bila pravkar pri frizerju, ker so mi spredaj lasje spet takooooo zrasli, da nisem nič videla. No, pa še vedno nimam nobene slike, ker sem vedno za objektivom. Slika na FB pa fuuulllll sucks!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.4.2009 19:08:34   
jolly123
Lovely se strinjam s tabo, ne vem zakaj brezposelni orej dobijo vrtec kot zaposleni,...ne štekam te logike. Sej je itak brezposelen in nima denarja za vrtec, če gremo že tok daleč user posted image  user posted image
a na Taichi hodiš...jaz sem hodila nekaj časa pol so ga pa skenslali ker ni bilo dosti folka, v LJ se mi pa res ni dalo hodit.

Pšemek moje sožalje user posted image

Mi smo pa danes jagode jedli in mamo čist rdečo rito...očitno bojo nekaj časa še izpuščene iz jedilnika. Upam samo da ne bo ponoči kakih alarmov.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?