|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
28.4.2009 19:25:52   
timnala
Dream, jaz sem ti pisala o tem mazilu, ampak jaz ga ne uporabljam, niti ne poznam nobene zastopnice, zal. Je pa menda zakon za take primere! user posted image

Glede homeopatije je pa tak, da to ni ravno nacin ala tablete, da bi jih kar tko jemal ktera pride (recimo za glavobol kakrsenkoli ze je pac vzames nekaj proti bolecinam v uradni medicini), ampak ti jih res mora dolocit homeopat, ki pregleda FUL vzrokov, obnasanje (veder, zalosten, mlahav, obcutljiv, razburjen...) in npr. vsako tako stanje vpliva na dolocitev "zdravila". Tako da recimo za zobke so lahko 3 razlicna, odvisno od stanj. Sem pa sama neki nasla na eni strani in mi je ravno danes, ko imamo NOR dan, kar se tice obcutljivosti nasga user posted image  prav prislo. Saj sva mu glede na vrocino dala belladono, potem sem pa brala in je tamal danes tipicna kamilica - teckast, jokav, skoz bi se nosil..pestro v glavnem.
Ravno tukaj se lahko vidi, da je lahko za isto stanje vec zdravil. http://www.roditelji.hr/beba/0-3-mjeseca/homeopatija-za-bebe.html 

Pšemek..se od mene iskreno sozalje.. user posted image user posted image

Valla. upam, da hitro prezenes bolecine! user posted image

Lovely..uf..sit zarad vrtca!!! user posted image  
Glede duhovnosti je pa tak, da sm jst ze bla na cuda seminarjih in tecajih in nekaj ti je bolj blizu kot nekaj drugega. Sicer jst po teh glavnih nacelih zivim ze samoumevno celo zivljenje, ce pa kaj novega zves, je pa lahk fajn, lahk pa tud ne, ker si potem se toliko bolj obremenjen in po drugi strani odgovoren. Sem pa tud mal lena vcasih za te stvari in me en cas ful drzi in berem, delam na tem, pol pa mine pol leta, ko se mi zdi, da mam prav overdose vsega skup in rabim mal predihat. Delam pa jogo, reiki, z angeli, bla sem 2 leti v soli custvene inteligence in 2 leti na duhovni univerzi, tecaj tibetanskih vaj.... No, in se vedno se najde situacija, ko znorim za brezveze in sem sama nase jezna, ker ce bi se bolj delala na teh stvareh, bi se lahko temu izognila oz. zmanifestirala oz. transformirala drugam..ampak, vcasih je lustno bit sam clovek user posted image user posted image user posted image  ..krvav pod kozo user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
28.4.2009 19:30:33   
Tosca
Timnala, hvala, potem se bom kar nate obrnila, ko bom potrebovala kakšno homeopatsko zdravilo. Jaz sem mnenja, da je to za določene bolezni in tegobe bolje kot tablete. 

Pšemek moje sožalje, predobro razumem, kako ti je user posted image
Jolly, krasno za vrtec user posted image user posted image user posted image , imaš vsaj eno skrb manj.

Dream, boš videla, da ti bo Matic kmalu cel igralni center razmontiral.user posted image  Jaz sem za našo tako vesela, ker se je na trebuščku končno začela premikati levo desno oz. preprijemati z rokami v krogu. Sem jo našla po 5 minutah obrnjeno za 180 stopinjuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
28.4.2009 19:35:51   
laknerš
Dream maš ZS.

Pšemek moje sožalje!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 19:57:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
28.4.2009 20:15:18   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Glede tega se pa strinjam tudi z Lovely, da eni imajo nekaj, drugi pa RR user posted image ..jaz mam zjutraj prav rutino - uredim user posted image  pa sebe, si naredim zajtrk in dam tamalga v igralni center, takrat pa jem zajtrk, skacem po netu, berem RR..prej sem malo vec brala casopise, zdaj pa tega ne in ta cas namenim tem stvarem..se sprostim, kaj novega zvem, ce sem v dvomih vprasam..tud mene mal maltretirajo s tem, ampak kaj cem..mi je to lustno in pika user posted image

čas in denar - VEČNI TEMI ...ma dej časa in denarja je na pretek user posted image user posted image user posted image  samo odvisno za kaj ju namenimo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Dobro jutro še od mene!

Danes sem pa tudi jaz malo bolj zgodnja. Razlog - nas je zbudil poštar z odločbami iz vrtcev - je kar 3 prinesel, na žalost vse negativne, kar pa sem tudi pričakovala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud dans dobili še dve negativni! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ej punce ne mi zamerit ampak meni takile post vmesni grejo mal na kkuser posted image user posted image user posted image k se punce kao opravičujejo da kao pridno tukaj klepetamo one pa izkoristijo čas ua svoje user posted image pa nimajo časa tukaj pisat, meni to zgleda pol k da me k tle pišemo nismo nič s svojimi otroki....ne vem nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če maš voljo in željo narediš vse tle pišeš in se ukvarjaš z otroci, drugič rajš napište da ste lene za pisat in klepetatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo spet ena kost za glodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem no jaz lih tak filling pol dobim k berem poste da kao smo pridne za pisat "one "pa ne ker se ukvarjajo s svojimiuser posted image user posted image

No, mene s tem nisi ravno zamorila, ker sem že večkrat hotela napisat, da se mi ne zdi glih lepo, da smo me kao slabe mame. Jaz zase in za svojega otroka vem, kdaj bova šla ven, kdaj bova v stanovanju in kdaj se bova potepala po obiskih. In če sem več na računalniku kot nekatere, se zaradi tega ne počutim kot slaba mama. Vsaka ve zase, a ne? In če mi Matic spi ali veselo uživa z igranbjem ob meni, jaz pa imam vse skuhano in pospravljeno, lahko počnem, kar mi paše.

Gogabojan malo smešno se mi zdi, ko vedno napišeš Tošča - mislim, da je pra Tosca, kot ji piše user posted image  Verjetno še ni opazila, sicer bi te sama popravila... Pa brez zamere, ker sem te napadla user posted image

Mogoče pa to ne pomeni da smo slabe mame, ampak bolše.user posted image user posted image user posted image Naši malčki so tako samostojni da se večina časa znajo zabavati sami in ne rabimo non stop animirat svojih otrok.user posted image

to pomeni, da niso RAZVAJENI!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ojojoj se vidi da je bil mlaj in vas je večina očitno slabe volje, zdaj vsaj vem kaj je pametno pisat in kaj ne.

Razumele ste me definitivno popolnoma narobe ker s tem absolutno nisem mislila da ste slabe mame, pač imate ene več časa druge pa ga imamo manj. Jaz ga imam pač manj oz. imamo doma hišo in zunaj vrt pa je malce vač dela in še Nik ki zahteva 100% čas od mene ko ne spi, tako da npr. igranje v igralnem centru 5min brez mene je amerika.

Zamerla nisem nobeni nič bom pa zdaj rajši samo vprašanja pisala pa upala da dobim odgovor.

Niste pa slabe mame imate pač bolj pridne otroke.

SONČNICA!!!!!!! Ne zamerit in ne jemlji osebno!!! Pa ostani z nami in malo čvekaj, pa ne smao postavljat vprašanj nooooooooooo ...dej se spomni kolk časa smo preživele skupaj,še danes se spomnim,kako smo te spodbujale in čakale s tabo, ko si bla še celo za mano ...ker je moja pupika malo pohitela ...

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

OMG kakšna noč..v pol leta ne pomnim taksne..sploh zato, ker je ponoci vedno lepo spal, razen hranjenja.. user posted image

pri nas enako!!!!!!!! Če nisem 8x vstala in jo nazaj uspavala nočem nč user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Timnala pri nas je bilo zadnjič nekaj podobnega, le da temperatura ni tako narasla. Pa z dragim sva se ponoči pri njem izmenjevala na 15 mnut, ker je skoz neki jokcal, stokal, jamral, pa vse napol v spanju. Upam, da se čim prej pozdravite! Fiziološko mu jaz dajem tudi v spanju, ker edino takra ne miga z glavo in se ne upira, aspirator pa pomeni križe in težave, ampak ga vmes vseeno nekak uspem zamotit s kakšno pesmico, ki mu je všeč, potem pa spet na hitro malo ven potegnem - animiranje pač mora bit, če mu hočem očistit...

ma naša tud tuli ko dajem fiziološko ....je pa jok drugače fajn, ker se nosek spuca user posted image user posted image user posted image ....med spanjem ja potem vse vn steče user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Jutro dekleta!

Ja, jaz pa priznam, da sem bolj med lenimiuser posted image user posted image , rada malo dlje pospim in naša user posted image  tudi. Potem me je pa ravno med čiščenjem zmotil poštar. Sem bila samo v spodnjih hlačkah in sem se hitela oblačit. Si predstavljate, kako bi bil navdušen, če bi mu prišla takšna odpret user posted image . Tudi pri nas nosi odločbe in tudi mi nismo sprejeti v vrtec v svoji matični občini.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem besna kot ris, sploh, ker so površni 100/uro in mirno napišejo, da ni sprejeta, ker v času odločanja komisije ne izpoljuje pogoja 11 mesecev. Grrr, saj vem, da so mislili, da v času začetka šolskega leta, ampak vseeno. Tudi toliko niso, da bi napisali, kateri na čakalni listi smouser posted image . Je pa v torek roditeljski in bomo morda izvedeli kaj več.

kakšen roditeljski???user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
28.4.2009 20:26:10   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Mi je pa včeraj tale RR totalno razsula pc, sem poslala en post in potem se mi je odprlo enih 20 oken user posted image user posted image user posted image user posted image naše teme na forumu, ker pc zgleda nekaj ni mogel v redu povleči dol. Je moj to videl, ko sem šla z user posted image  ven in mi je pol ene pol ure zapiral tista okna pa ugašal pc in mi pral glavo, kaj se grem. user posted image user posted image user posted image user posted image

to se je meni parkrat ćže naredile, samo enostavno je nemogoče zapret okna ker se spet in spet  odpirajo, moram resitirat comp takrat user posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

VRTEC SMO DOBILI JUHUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.

Jaz se nisem strigla že skoraj dve letiuser posted image ...nič, tudi špic ne...mislim katastrofauser posted image se morem malo v roke vzet.

čebelka, s kje pa si ...da vem, če te lahko porabimo kdaj ;)

DOMŽALE Z OKOLICO

pol te bom pa definitivno kdaj porabila ;) a to prideš na dom stičt al pridejo stranke do tebe? ;)

Evo mi smo iz Arene.

Pikicastonoga in Valla eno čez rit, ker nista prišli. Naša Neli je tok čakala Nika pa Tijano da še zdej sprašuje zakaj jih ni. Ko sem ji povedala da pride Nik je s sabo v Areno nesla celo torbo listov, pa barvice, pa še vse živo šaro, dase bosta z Nikom igrala. Razočaranje na celi črti.

Drugače smo se pa imeli super. Spoznale moža od Lucke in Lovely. Super sta!

ja dej no jaz nisem vedla, da bo kakšen možek zraven ...ker niso Lučka in Lovely nč rekle ...jaz se pa res nisem hotla vn metat in izpostavljat, k vem, da ste tud za srečanje ble večlinoma proti, da bi se dobili z družinami ...pa sem rekla ok, da mu ne bo bad, k bo sam ...pa je reku a grmeo pol, k smo itak bli v LJ, pa sva se pol odločila, da kdaj drugič, ko jih bo več ...kaj čem ...če pa niste povedale user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo iz Arene.

Pikicastonoga in Valla eno čez rit, ker nista prišli. Naša Neli je tok čakala Nika pa Tijano da še zdej sprašuje zakaj jih ni. Ko sem ji povedala da pride Nik je s sabo v Areno nesla celo torbo listov, pa barvice, pa še vse živo šaro, dase bosta z Nikom igrala. Razočaranje na celi črti.

Drugače smo se pa imeli super. Spoznale moža od Lucke in Lovely. Super sta!

jaz pa nič nisem dobila za izpolnit iz domžalskih vrtcev :(

PŠEMEK MOJE SOŽALJE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
28.4.2009 20:30:03   
PikicaStonoga
Dream ...rabim te...dej še enkrat povej - da ne iščem - kako imaš razporejene dnevne obroke, kaj je Matic? Samo zate sme si zapomnila, da ima 4 obroke čez dan. Ima tudi kakega nočnega? Naša ima zadnje tri dni 4 obrooke dnevno - enostavno je podaljšala in zdaj se lovim, sem imela tak lep plan kaj in kkao zdaj sem pa zmedena ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
28.4.2009 20:32:41   
PikicaStonoga
Ali vsak dan user posted image  menjate bodi in nogavičke?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2258
28.4.2009 20:33:31   
PikicaStonoga
Kdaj začnejo user posted image  jesti ala čokolino, grisolino in tiste variante? Da niso mulipine al pa hippove kašice?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2259
28.4.2009 20:37:12   
evelin
Dober večer,
da vam hitro malo poročam kako je bilo v nedeljo na krstu. V cerkvi smo bili sami, ker je bolj malo prostora pa so bli posamezni krsti (so bili trije), vse skupaj je trajalo pol urce. Maša je bila tako pridna, da nism mogla verjet. Skoz je gledala župnika in ga poslušalauser posted image user posted image . Najbolj hecno pa je bilo pol ko izroči belo oblačilo, pa je Maša kr sama stegnila roke in ga prijela, je rekel da kej takega še ni doživeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol so sledile cele ceremonije s slikanjem in nato odhod na kosilo in feštouser posted image user posted image user posted image .
Maša je za kosilo lepo jedla govejo juho z rezanci pol pa je za posladek dobila še user posted image . Tako da krst in tudi potem žurka je uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Domov smo prišli ob 21.30 in takoj popadali v postlo, Maša je celo spala naslednjo jutro do 9.30user posted image .
Včeraj sma šla pa potem k obračunuuser posted image user posted image in pa okol po obiskih povabljenih da sma dobila na kup slike in video.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
28.4.2009 20:41:29   
laknerš

Kdaj začnejo user posted image  jesti ala čokolino, grisolino in tiste variante? Da niso mulipine al pa hippove kašice?

Piše na škatli od katerega meseca je. Npr, čokolino je od 8 mesecev naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.4.2009 20:47:43   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

VRTEC SMO DOBILI JUHUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Evo ena velika skrb manj! Bravo!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.4.2009 20:50:03   
PikicaStonoga

Piše na škatli od katerega meseca je. Npr, čokolino je od 8 mesecev naprej!

AHA! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.4.2009 20:51:03   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Timnala, a ti si tudi v energijskih valih? Jaz se sozi taiji dosti s tem ukvarjam in sem vesela če sem našla somišljenico tudi tukaj user posted image

Jolly, user posted image user posted image user posted image  za vrtec!

Mi smo danes dobili še iz Domžal iz dveh vrtcev za izpolnit dodatne pole. In veste kaj? Med kriteriji so skenslali bivališče in bomo seveda zviseli, ker:
- nimamo socialne stiske, torej oba delava
- se z možem razumeva in pač imava super zakon
- ker je Inya normalna, se normalno razvija in je HB fizično in psihično zdrava
- je Inya prvi otrok...
Torej se vnaprej opravičujem če bom katero prizadela ampak ne razumem zakaj normalni pari morajo biti postavljeni na rob obupa kar se tega tiče. Pa dobro zakaj naprimer brezposelna oseba dobi vrtec če je ITAK DOMA!!!! Jaz sem ogorčena. In pač zdaj iščem privat. Tko da .100noga: prosim te če kaj zveš o kaki dobri varianti se priporočam, jaz bom pa storila enako.

Zdaj sem pa čist preveč jezna da bi naprej kaj pisala oziroma se grem rajš ukvarjat z otrokom kot da tle visim user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem morala vse to že pri prvi vlogi napisat in vsi moji odgvori so negativni. Jaz bom jutri napisala pritožbo - danes si nočem uničit večera, pa jutri si bom tgermin pri Jankoviču rezervirala in mu pod nos potem pomolila vse negativne odločbe - pa naj mi on najde vrtec. Zaradi mene ga lahko tudi on čuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.4.2009 20:53:34   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Sej ne vem, kako naj vam napišem... Ni načina, ki bi olajšal vse skupaj... Danes je umrla moja babica. Je bila bolna in smo vsi pričakovali, ampak kljub vsemu boli! Tolaži me dejstvo, da smo bili včeraj tam in sem jo videla še živo čeprav je samo spala in da sem ji dala lupčka. In to, da je umrla v domačem okolju, da je bila moja mami zraven nje. Še prejšnji teden, preden smo šli v MS smo bili tudi tam. Je bila babica še čisto pri sebi in sem ji povedala, da jo imam rada in je to ona slišala. Počivaj v miru, moja ljuba babica... K sreči imam doma enega zlatega sončka, ki me gor drži in me njen nasmeh spravi v boljšo voljo.

Pšemek, moje iskreno sožalje! Če pa potrebuješ kakšen pogovor ali pa vzpodbudno besedo, me pa lahko komot pokličeš.

Sicer je pa vse kar ti lahko zaenkrat pošljem le tole: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.4.2009 20:55:43   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Timnala, a ti si tudi v energijskih valih? Jaz se sozi taiji dosti s tem ukvarjam in sem vesela če sem našla somišljenico tudi tukaj user posted image

Jolly, user posted image user posted image user posted image  za vrtec!

Mi smo danes dobili še iz Domžal iz dveh vrtcev za izpolnit dodatne pole. In veste kaj? Med kriteriji so skenslali bivališče in bomo seveda zviseli, ker:
- nimamo socialne stiske, torej oba delava
- se z možem razumeva in pač imava super zakon
- ker je Inya normalna, se normalno razvija in je HB fizično in psihično zdrava
- je Inya prvi otrok...
Torej se vnaprej opravičujem če bom katero prizadela ampak ne razumem zakaj normalni pari morajo biti postavljeni na rob obupa kar se tega tiče. Pa dobro zakaj naprimer brezposelna oseba dobi vrtec če je ITAK DOMA!!!! Jaz sem ogorčena. In pač zdaj iščem privat. Tko da .100noga: prosim te če kaj zveš o kaki dobri varianti se priporočam, jaz bom pa storila enako.

Zdaj sem pa čist preveč jezna da bi naprej kaj pisala oziroma se grem rajš ukvarjat z otrokom kot da tle visim user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem morala vse to že pri prvi vlogi napisat in vsi moji odgvori so negativni. Jaz bom jutri napisala pritožbo - danes si nočem uničit večera, pa jutri si bom tgermin pri Jankoviču rezervirala in mu pod nos potem pomolila vse negativne odločbe - pa naj mi on najde vrtec. Zaradi mene ga lahko tudi on čuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

irma ti pišem zdele ZS ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.4.2009 21:00:33   
PikicaStonoga
Irma nekej šteka ZS ...sem ti poslala mail preko RR pa ne vem če je prišlo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.4.2009 21:08:03   
Lovely
Pšemek, user posted image  iskreno sožalje!

Just: moja soseda je zastopnica, ne vem katera je spraševala, Dream? Ne vem, a ti kaj naročim al ti dam cifro al kako

Vrtec: jaz bi šla kar do Domžalskega župana ampak sploh ne vem kdo je user posted image  Irma, kapo dol, ti boš nekaj naredila glede tega ne sam jamrala user posted image

Glede danes pa jaz žal nisem vedela kdaj bo moj možek končal en sestanek zato nič nisem rekla. Na konc sem jaz tok zamudila, da je bil on že konc in sva se tam dobila. Oprosti .100noga! Pa drugič a ne? Upam, da ste se imeli fino na obisku. Sori če si kaj že napisala, nisem preveč pozorno brala zdaj

Valla, bogica, možiček te mora zmasirat pa bo

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.4.2009 21:09:02   
Lovely
Kje je pa Goga?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.4.2009 21:14:59   
afnica mala
Pšemek- sožalje za babicouser posted image

Neli je bila danes pridna, tako, da sem veliko naredila po hiši, uštimala nohte...popoldan pa smo šli k moževemu nečaku voščit rd. Ob pol osmih je bila pa itak koma, sam še spat je šla

materina dušica- ste me spomnile, moram tud jaz naročit, sem slišala ful hval na njen račun

vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako?

timnala- ful obvladaš, nam boš res lahko kdaj svetovalauser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.4.2009 21:21:37   
Tosca
PikicaStonoga, poleg odločbe smo dobili še vabilo za roditeljski sestanek, staršev otrok, ki so že v vretcu in tistih, ki smo dali prošnjo, kjer nas želijo seznaniti z nastalo situacijo in predstaviti načrte poslovanja v vrtcu user posted image . Pri nas naj bi jeseni odprli nov vrtec, ampak tole mi smrdi po zamudi. Upam, da se motimuser posted image .

Okna pa so se tudi meni kar naprej odpirala, ampak nekje po dvajsetem so se nehala. Je pa res, da se jih je nekaj dalo zapreti, potem pa ne več, potem pa je moj s Task Managerjem "ubil" prvo okno in so se sama zaprla še vsa ostala.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.4.2009 21:23:09   
Lovely
.100noga, jaz kakšenkrat bodi uporabim tudi 2. dan, odvisno pač. Nogavičke isto.

Sem prej pozabila napisat. K smo se dans pogovarjale o flaški. Meni Milumil 2 ne gre čez cucelj 3 od Tommee Tippee user posted image  Tako da sem šla kar Avent kupit, ono s tremi fazami. In je danes prvič spila 200ml (po 2. stopnji). Zgleda da bo to to user posted image

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.4.2009 21:24:57   
PikicaStonoga

Glede danes pa jaz žal nisem vedela kdaj bo moj možek končal en sestanek zato nič nisem rekla. Na konc sem jaz tok zamudila, da je bil on že konc in sva se tam dobila. Oprosti .100noga! Pa drugič a ne? Upam, da ste se imeli fino na obisku. Sori če si kaj že napisala, nisem preveč pozorno brala zdaj

Nisem nč pisala o obisku, je pa blo mega! Dojenčica je mala pikica proti naši Tijani!  user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.4.2009 21:26:15   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako?

najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.4.2009 21:27:25   
PikicaStonoga

.100noga, jaz kakšenkrat bodi uporabim tudi 2. dan, odvisno pač. Nogavičke isto.

No jaz tud, pa sem dans razmišljala, da nisem mal čudna ...samo če je čist, pa ni še tiste vročine,da bi švicala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?