Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:17:01
|
|
|
|
dulcinea
|
Tia in Zoja, vse najboljše za 9 mesecev
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:17:26
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Muklla a tle na našo občino sta dala vlogo za spremembo namembnosti? Ker je bil prostorski plan že sprejet lansko leto in so bile vloge takrat obravnavane Jst sem še vedno jezna nad njihovo neodobritvijo. In žalostna. Bom šla taborit pred občino v šotor, pol naj pa kar čjo. Sayuri, jaz se strinjam. Ti pridem pomagat taborit?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:18:43
|
|
|
|
Muklla
|
pikica vlogo za Špelo sem dala, ja. Hecn, a ne, ker jo mislim dat V. Ker sem 100%, da ne bom dobila odobreno. Naslednje leto bi jo pa mogoč dala. Takrat se mi pa menda upoštevajo dodatne pike, ker so me prejšnje leto dali na čakanje. Ni tako? Sej ni panike, samo mi je pa čudno, da nisem dobila nobene pošte. Jst vam povem, da je "kuhna" . Vas poznajo, mene pa ne . Mogoč bi pa za hec poklicala, da bi jim dala vedet, da sem na tekočem. sayuri midva sva dala za spremembo v V.L. Mož je od tam. Že 4 leta čakamo. Pa itak vem, no 99% sem prepričana, da bo negativen odgovor. Mogoč še boljš. Bi bila raje nekje stran od njegovih. Menda bo razgrnitev plana šele konc septembra. Pa sej je brez veze.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:20:09
|
|
|
|
seny
|
menčy imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:21:05
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica TIJA IN ZOJA VSE NAJBOLJŠE ZA 9. MESECEV TOREJ SE PRIDRUŽUJEM LEPI ČESTITKI IN ŠE 1X VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE DRAGI PIKAPOLONICI!!!
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:28:37
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: Menčy ja, pa še pokazala mi boš kako vse to poteka, katere babe so zanesljive... čakam za razvojno, sedim že pol ure na telefonu in me sa m vežejo naprej... ena pa sam bemti in se križa in preklinja in govori o nekih albsncih , ki nič ne delajo... men je pa rekla , da naj pokličem v torek , ker so na dopustu.A si ti tud dobila napotnico Kam pa kličeš ?Na Metelkovo? JA, NA mETELKOVO IN JA, DOBILA SEM NAPOTNICO , sem ji vse povedala , da čakam že 14 dni in me sam odrivajo in prelagajo, da ni Maroltove id na ma ona sistematske pa me nočejo vzeti pa da klicarim mnogox pa se noben ne javi, če pa se me nazijajo in rečejo naj direktno klicarim......... pa da sem čakala 1uro in pol (včeraj), ker se mi ni nihče javil, da bi se prijavila in dobila uro pol je pa vidla , da sem res tko jezna in si je vzela čas in me poslušala in mi predpisala kremice in kapljice, vse sveže ( dr.M. pravi , da je tud čez rok še dobro), ker sem ji povedala da mam sicer stvari, sam da ne vem če je to res dober da uporablajmm kreme, kapljice, katerim je rok že pretekel potem ga je pregledala in glede na čas je res mal bolj negibčen in dobila sem RA zdaj pa klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in TOREJ MORAM KLICAT V TOREK men pa tega nihče ne reče HVALA SENY!!! pa lepo se mjte na morju, blagor vam pa veliko sončka,sončka,sončka,sončka,sončka,
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
dulči skoz uporabljam mozzila, bom pa tole zdaj v explorerju še poskusila. Evo TUKAJ TUKAJ je recept za črnca. Mism, da spet ne bo. Naredim pa tako, da link kopiram, prilepim, ga označim in čez napišem tukaj, ampak meni ne deluje. Dejte me razsvetlit kaj delam narobe, ker sem že 1000 krat poskusila pa nič.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:37:35
|
|
|
|
Menčy
|
SENY - maš ZS
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, zdej pa dela, ampak samo prvi tukaj , drugega sem naredila tako, da je kao aktiven zgoraj na planetu. dulči kako pa to poteka na mozzilih, ker jaz vedno uporabljam le to.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:48:36
|
|
|
|
seny
|
menčy , ZS
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:56:45
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Aha, zdej pa dela, ampak samo prvi tukaj , drugega sem naredila tako, da je kao aktiven zgoraj na planetu. dulči kako pa to poteka na mozzilih, ker jaz vedno uporabljam le to. Nogica, oba TUKAJ ti delata. No, nisem ju kliknila, ampak če grem z miško čez, mi pri obeh naredi spodaj črtico. Mislim, da v mozilli dela samo, če greš zgoraj na zemljico, in noter vpišeš naslov. Čak d probam TUKAJ. Aha, pa pri tej varinati moraš najprej napisat "tukaj" pa to označiš, pol pa zemljico klikneš in vpišeš naslov.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 11:04:28
|
|
|
|
dulcinea
|
In pol jst bebec to probam v IE. Čaki, zdej sm v mozili. Najprej uno, ko prilepiš link, pa čez napišeš (verjetno en bo delalo) TUKAJ. Zdej pa še ko napišeš TUKAJ, pa pol označiš, odpreš zemljico in vpišeš naslov TUKAJ.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 11:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem se sept sem gor primigala. Vidim da se trudiš zame dulči Hvala. Čakaj da probam zdej tvojo varianto Tukaj Mislim da dela HVALA Dulči, problem večmesečnega probavanja rešen
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 11:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejte mi povedat kaj počenete v takem. Jaz se samo prekladam. Sem zdajle ene škatle pospravla, pa v kleti sem nekaj prekladala, zdej grem pa nalepke za moje zvarke delat, če bom imela vsaj malo volje. Ma se bom nekam pobrala, ker tole me res ubija. Če bo tako vreme cel teden (tako napovedujejo) me bo kar pobralo .
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 11:27:31
|
|
|
|
dulcinea
|
A pri vas dež pada? Tukaj je sicer oblačno, ampak burja preganja oblake. Jaz se že celo dopoldne odpravljam do "mesta". Danes imam avto spet, ampak se kar ne morem spravt. Morm it do knjižnice, pa do lekarne, pa sevede še mal v šoping :P Drgač pa kuham zdele kalčke iz soje. Se učim še delat z njimi. Sem si kupila kalilnik, pa nekaj različnih vrečk. Pa baje d je treba stročnce prekuhat. Sicer sem želela zeleno sojo (mungo fižol), pa je na vrečki pisalo samo soja, pa narisana je bla zelena gor. Doma pa odprem, pa rumena not. Grrr. Ta se ful nerada dela. A katera od vas tud kali semena? Me zanimajo kaki recepti. Jaz znam nardit sam eno ala kitajska omakco. Čebula, paprka pa kalčki z mesom.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 13:18:31
|
|
|
|
seny
|
pikica , ne vem kaj je bilo tako smešno ampak tole z obešalnikom sem resno mislila No saj ko sem tebe vidla kako se smeješ , mi je bila D...... reakcija takoj jasna No , ampak priznaj , da bi bilo fajn , drgač maš pa vse zmčkane jope in jakne v kufru
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 15:39:02
|
|
|
|
smrka
|
punce pr nas je tkao lepo vreme da to ni za verjet! Sej vem da sem nesramna, ker vas drazim ampak vas moram mal! Naj tako vreme ostane Pa vam naj cim prej sonce prjadra!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 17:34:16
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka punce pr nas je tkao lepo vreme da to ni za verjet! Sej vem da sem nesramna, ker vas drazim ampak vas moram mal! Naj tako vreme ostane Pa vam naj cim prej sonce prjadra! Smrka blagor tebi , da bi te vsaj vremenarji vslišali Mamo res že dost tega deževnega vremena.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 17:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
seny sem ti zs poslala Če si spakirala pridi na obisk , al pa če nisi, vseeno pridi.
< Sporočilo je popravil nogica -- 24.4.2009 17:47:29 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 19:30:25
|
|
|
|
dulcinea
|
Mi smo pa danes že kosli travo. Sicer za frišno, ma vselih. mam že žuljave roke od grabelj.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 20:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny in Sayuri uživajte maximalno na morju. Radi se imejte, naužijte se morskega zraka... mislite še malo na nas, ki ostajamo doma Pogrešali vaju bomo, sploh ti Seny, odhajaš za čisto preveč časa Za kaj več se javim kasneje.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 21:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tolk sem vskočila, ker me je nekaj prešinilo Seny, danes mineva točno 9 mesecev odkar sva rodili. In pravijo, da žensko telo po porodu rabi točno 9 mesecev, da se vrne v "prvotno" stanje. Porkaduš, kje je moje prvotno stanje Se bom pritožila, da to ne drži, samo še ne vem kam Sicer pa se poslavljamo. Jutri ostanemo brez možka, atija za 2 dni
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 21:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
* Razlagam Lani, da bomo jutri zvečer pa same punce doma, da se bomo crkljale pod dekco zvečer.. Ona pa zaskrbljeno:" Mami, kaj pa če bomo pizzo hotle narest pa ne bomo znale?" *Pospravlja mož kuhinjo po večerji in mi razlaga:" Lej, tukaj je še francoska štručka, boste mele za zajtrk, pa kakšne hrenovke skuhaj" jaz se smejim, on pa:" Ja pa kaj ti je smešno, a ni fajn da skrbim za vas? Al čm dat rajš še kakšno Laško v hladilnik?"
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 22:02:12
|
|
|
|
Nasy
|
Tia in Zoja, vse najboljše Pikica je že vedel tvoj, zakaj izjava tedna
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 22:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny pikica , ne vem kaj je bilo tako smešno ampak tole z obešalnikom sem resno mislila No saj ko sem tebe vidla kako se smeješ , mi je bila D...... reakcija takoj jasna No , ampak priznaj , da bi bilo fajn , drgač maš pa vse zmčkane jope in jakne v kufru Ma ti si carica. Zihr je zihr Za vaš odhod na morje imam občutek, bo premajhen tudi M.kombi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.