|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 8:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro želim, čeprav je deževno! Nisem se mislila da ste toliko naklofale Sem prišla voščit Tiji, sem mislila, da bo Seny pozabila na 9-ko. Seny, presenečaš me zadnje čase TIJA- VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV Mi smo vsi trije Zoji že zapeli vse najboljše zate, tako kot za vsako obmesečnico . Upam, da bodo noči spet po starem. Je frajla spala 12 ur, do pol osmih. Sem sanjala, da sem kupovala v Ikei. Tako da veste punce, kaj ste mi naredile zdaj s to Ikeo Sem iskala neke stolčke, pa mizice za Lanino in Zojino sobo, pa kavo Pa še kaj bi se lahko spomnila Seny- glede kavice danes. 3 variante so, ti pa se odloči katero izbereš Mi smo vsi danes doma. Vsi gremo na FT, G.pa mora potem še enkrat v Kočevje, je prišel dodatni material za Zojino sobo. 1.varianta- mi gremo vsi 4-je v Kočevje na FT, potem mene, Lano in Zojo pripelje G. k tebi in nas tam pusti. On gre v Kočevje po material in ga odpelje domov, razloži in pride po nas. Samo to bo po mojem kar trajalo, tako da nas ne boš kar tako hitro frej. 2.varianta- gremo vsi 4-je v Kočevje in potem vsi 4-je lepo domov, potem pa ko G. opravi svoje delo, pa se pripaketkam k tebi, seveda, če ne bo prepozno, pa če Zoja ne bo spala... 3.varianta- se vidimo na morju Pa upam, da ti uspe pri podaljšanju porodniške. Vem, kako sem bila jaz vesela tiste dni, ko sem izvedela za to. Kar smejalo se mi je Želim, da je s Tijo VSE uredu in da dobiš podaljšano porodniško. Sayuri- a ti veš kaj potrebujemo seboj da dobimo potrdilo o družinski skupnosti?? če nič (nobenih osebnih dok.) lahko jaz zate vzamem potrdilo.. Ne vem, če ti lahko kako pomagam, povej. klavdi- hvala za info, kje dobimo potrdilo. Ga bom šla kar danes iskat, bo najbolje tako. Pa hvala za kavico. Zdaj mi pa še prava pripada Dajte mi še tole pomagat; *kaj pa potrdilo, ki izkazuje vaš status?? je treba tud kaj prilagat?? da sva zaposlena al kaj? *pa tisto "otrok staršev, ki v vrtec hkrati vključujejo dva ali več otrok" to nisem jaz, a ne? nogica- flaško tisto s slamico imam, samo je še ne uporabljamo, saj veš, gor piše po 12-tem mesecu, in tega se je treba strogo držat Ne, saj ne. Zoja jo bo uporabljala malo kasneje, če jo bo znala. Lahko pa ti jo dam za probat, da boš videla če bi Tara pila iz nje. Kupila sem jo v LClercu, imajo jih pa tudi v Baby centru. Pa verjetno še kje za prestavljen izlet. Seveda sem tudi jaz za Muklla- ma dobri ste, men ni bilo včeraj res nič jasno. za sedeže. Ste dobili potem oranžnega? A tako? Tvoja sestra je Klemenu pa na dušo pihala? Pa se bo vsak teden iz Celja vozila?? Ma dobra je. Ja, res se dajte enkrat oglasit. Upam, da vama uspe čimprej dobit ustrazno parcelo oz. da se reši s tisto spremembo, in potem hiško sezidat. Škoda za Just predstavitev Pa si vpisala Špelo v vrtec? hmmm, čudno, pa saj je itak ne bi vpisala, a ne? Moram it, mož se pritožuje, da zjutraj takoj laufam za računalnik Se beremo še.
|
|
|