|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
24.4.2009 7:49:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

sayuri si ti že spakirana?

Ne še. Bom popoldne. Mi itak jutri odrinemo user posted image   Porodniško imam pa do 6.10. Avtomatsko je pri dvojčkih 15 mesecev. JAh nč seny, razmišljaj o skoku iz porodniške na poroniško. Čeprav si malce pozna. Zdaj bi recimo lahko skok iz porodniške na bolniško in iz bolniške na poroniško user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 24.4.2009 7:52:50 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.4.2009 7:58:29   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ne še. Bom popoldne. Mi itak jutri odrinemo user posted image   Porodniško imam pa do 6.10. Avtomatsko je pri dvojčkih 15 mesecev. JAh nč seny, razmišljaj o skoku iz porodniške na poroniško. Čeprav si malce pozna. Zdaj bi recimo lahko skok iz porodniške na bolniško in iz bolniške na poroniško user posted image
ni slabo , ni slabo tole sayuri , sam ne vem , če se bo takoj prijelouser posted image user posted image user posted image

Moram še to napisat.
Včeraj zvečer jaz veselo RR berem , tipkam in pride moj in mi začne nekaj razlagat na dolgo in široko.Jaz normalno ga sploh nisem registrelala , kako le ko sem imela toliko delauser posted image In na koncu me vpraša , kaj  si mislim, jaz pojma nisem imela za kaj se gre in ga vprašam ,kaj pa ?user posted image user posted image Pa me gleda, tiho , pol mi pa reče , ti bom na mail napisal boš vsaj prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila , da bom dol padla , tok sem se smejalauser posted image user posted image Njemu pa nič smešnouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.4.2009 8:06:34   
sayuri

ni slabo , ni slabo tole sayuri , sam ne vem , če se bo takoj prijelouser posted image user posted image user posted image

Moram še to napisat.
Včeraj zvečer jaz veselo RR berem , tipkam in pride moj in mi začne nekaj razlagat na dolgo in široko.Jaz normalno ga sploh nisem registrelala , kako le ko sem imela toliko delauser posted image In na koncu me vpraša , kaj  si mislim, jaz pojma nisem imela za kaj se gre in ga vprašam ,kaj pa ?user posted image user posted image Pa me gleda, tiho , pol mi pa reče , ti bom na mail napisal boš vsaj prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila , da bom dol padla , tok sem se smejalauser posted image user posted image Njemu pa nič smešnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.4.2009 8:21:44   
Anonimen
Dobro jutro želim, čeprav je deževno!

Nisem se mislila da ste toliko naklofale user posted image  Sem prišla voščit Tiji, sem mislila, da bo Seny pozabila na 9-ko. Seny, presenečaš me zadnje čase user posted image
TIJA- VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo vsi trije Zoji že zapeli vse najboljše zate, tako kot za vsako obmesečnico user posted image . Upam, da bodo noči spet po starem. Je frajla spala 12 ur, do pol osmih.
Sem sanjala, da sem kupovala v Ikei. Tako da veste punce, kaj ste mi naredile zdaj s to Ikeo user posted image  Sem iskala neke stolčke, pa mizice za Lanino in Zojino sobo, pa kavo user posted image user posted image user posted image  Pa še kaj bi se lahko spomnila user posted image

Seny- glede kavice danes. 3 variante so, ti pa se odloči katero izbereš user posted image  Mi smo vsi danes doma. Vsi gremo na FT, G.pa mora potem še enkrat v Kočevje, je prišel dodatni material za Zojino sobo.

1.varianta- mi gremo vsi 4-je v Kočevje na FT, potem mene, Lano in Zojo pripelje G. k tebi in nas tam pusti. On gre v Kočevje po material in ga odpelje domov, razloži in pride  po nas. Samo to bo po mojem kar trajalo, tako da nas ne boš kar tako hitro frej.

2.varianta- gremo vsi 4-je v Kočevje in potem vsi 4-je lepo domov, potem pa ko G. opravi svoje delo, pa se pripaketkam k tebi, seveda, če ne bo prepozno, pa če Zoja ne bo spala...
3.varianta- se vidimo na morju user posted image

Pa upam, da ti uspe pri podaljšanju porodniške. Vem, kako sem bila jaz vesela tiste dni, ko sem izvedela za to. Kar smejalo se mi je user posted image  Želim, da je s Tijo VSE uredu in da dobiš podaljšano porodniško. user posted image

Sayuri- a ti veš kaj potrebujemo seboj da dobimo potrdilo o družinski skupnosti?? če nič (nobenih osebnih dok.) lahko jaz zate vzamem potrdilo.. Ne vem, če ti lahko kako pomagam, povej.

klavdi- hvala za info, kje dobimo potrdilo. Ga bom šla kar danes iskat, bo najbolje tako. Pa hvala za kavico. Zdaj mi pa še prava pripada user posted image  

Dajte mi še tole pomagat;
*kaj pa potrdilo, ki izkazuje vaš status?? je treba tud kaj prilagat?? da sva zaposlena al kaj?
*pa tisto "otrok staršev, ki v vrtec hkrati vključujejo dva ali več otrok" to nisem jaz, a ne?

nogica- flaško tisto s slamico imam, samo je še ne uporabljamo, saj veš, gor piše po 12-tem mesecu, in tega se je treba strogo držat user posted image user posted image user posted image  Ne, saj ne. Zoja jo bo uporabljala malo kasneje, če jo bo znala. Lahko pa ti jo dam za probat, da boš videla če bi Tara pila iz nje. Kupila sem jo v LClercu, imajo jih pa tudi v Baby centru. Pa verjetno še kje user posted image
user posted image  za prestavljen izlet. Seveda sem tudi jaz za user posted image

Muklla- ma dobri ste, men ni bilo včeraj res nič jasno. user posted image  za sedeže. Ste dobili potem oranžnega? A tako? Tvoja sestra je Klemenu pa na dušo pihala? user posted image  Pa se bo vsak teden iz Celja vozila?? Ma dobra je.
Ja, res se dajte enkrat oglasit. user posted image
Upam, da vama uspe čimprej dobit ustrazno parcelo oz. da se reši s tisto spremembo, in potem hiško sezidat.
Škoda za Just predstavitev user posted image  user posted image  user posted image
Pa si vpisala Špelo v vrtec? hmmm, čudno, pa saj je itak ne bi vpisala, a ne?

Moram it, mož se pritožuje, da zjutraj takoj laufam za računalnik user posted image  

Se beremo še.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.4.2009 8:22:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny- pa ne mi za ves teden pobegnit na morje no user posted image   

Kaj pa , če se vmes v Selcah na kavi dobimo, tko no , da se ne bomo preveč pogrešaliuser posted image Joj, ta ideja mi je pa tko všečuser posted image user posted image user posted image Dajta se z nogico dogovort , za en izlet s femeli sevedauser posted image nogica , ajde akcijauser posted image

Seny, meni ni treba dvakrat rečt. Švrc, in že bomo pri vas user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.4.2009 8:24:11   
Anonimen

Moram še to napisat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.4.2009 8:32:25   
Anonimen
Seny- Lana in G. morta bit ob 11:30 v ZD. Zdaj mi pa res ni jasno kako bomo vse to speljali user posted image user posted image

Sayuri- za dvig potrdila moraš imel sabo osebni dokument user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.4.2009 9:06:11   
sayuri

Sayuri- a ti veš kaj potrebujemo seboj da dobimo potrdilo o družinski skupnosti?? če nič (nobenih osebnih dok.) lahko jaz zate vzamem potrdilo.. Ne vem, če ti lahko kako pomagam, povej.

Dajte mi še tole pomagat;
*kaj pa potrdilo, ki izkazuje vaš status?? je treba tud kaj prilagat?? da sva zaposlena al kaj?
*pa tisto "otrok staršev, ki v vrtec hkrati vključujejo dva ali več otrok" to nisem jaz, a ne?

pikica, ja rabiš osebno s seboj. JAz sem skočila prejle na občino - mi je mami prišla otroke čuvat user posted image  - Barbara danes dela.

JAz sem za vsak slučaj poklicala v šolo, pa so mi poslali potrdilo, da sem zaposlena. Pa Sreto je isto naredil. Una ta drugo smo pa mi-no...vsaj jaz tako razumem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.4.2009 9:07:32   
sayuri
pikica a sem jaz spet kaj površno brala al zakaj je Lana doma? Oz mora v ZD? A je tud bolna? 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
24.4.2009 9:08:39   
sayuri
Joj sem pozabljiva. Tia in Zoja, vse najboljše za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.4.2009 9:12:42   
sayuri
Muklla a tle na našo občino sta dala vlogo za spremembo namembnosti? Ker je bil prostorski plan že sprejet lansko leto in so bile vloge takrat obravnavane user posted image  Jst sem še vedno jezna nad njihovo neodobritvijo. In žalostna. Bom šla taborit pred občino v šotor, pol naj pa kar čjo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
24.4.2009 9:13:41   
Anonimen
nogica- flaško tisto s slamico imam, samo je še ne uporabljamo, saj veš, gor piše po 12-tem mesecu, in tega se je treba strogo držat user posted image user posted image user posted image Ne, saj ne. Zoja jo bo uporabljala malo kasneje, če jo bo znala. Lahko pa ti jo dam za probat, da boš videla če bi Tara pila iz nje. Kupila sem jo v LClercu, imajo jih pa tudi v Baby centru. Pa verjetno še kje user posted image
user posted image za prestavljen izlet. Seveda sem tudi jaz za user posted image

pikica pa bo za mojo Taro, kaj piše gor do katerga meseca se to lahko uporablja. Sej veš, da ji ne bom škodila user posted image user posted image user posted image Bom vidla, če v kratkem ne bom imela nobenega izleta do Rudnika te bom res prosila. Bomo probali še to, ker tiste flaše z nastavki ji ne grejo.
Dejte mi povedat kaj boste naredila s to zalogo flaš? A jih mam lahko še za drugega user posted image . Tara je vsako samo okusila in vrgla stran.
Ja, a ne, da ne smemo brez seny v Supernovo user posted image user posted image user posted image

seny kaj sem se nasmejala D. user posted image user posted image user posted image Očitno vsi tako reagirajo, se mormo zamislit, če smo slučajno zasvojene s tole RR.user posted image user posted image user posted image

Kakšno vreme, mene vse mine ko skoz okno pogledam. Nej bo že sonce, ker jaz sem čist na tleh, nizek pritisk, nobene energije, tečna, nobene volje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
24.4.2009 9:16:58   
Anonimen
TIJA IN ZOJA VSE NAJBOLJŠE ZA 9. MESECEV

user posted image                      

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
24.4.2009 9:56:21   
klavdi*
uradne ure so danes sam do 13 ure tok mi je zadnič rekla ena njihova uslužbenka.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
24.4.2009 10:00:35   
Menčy

Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj:
1. pikica in nogica user posted image
2. Dulcinea
3. sayuri

Punce povejte za drug teden v sredo 29.aprila dopoldne izlet v Supernovo in kofetkanje:
1. nogica
2. Dulcinea še pod vprašajem, ma bom mislila na vas.
3. sayuri & kompani user posted image   
4. Menčy 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
24.4.2009 10:04:11   
Menčy

Aja, Menčy...nč nisi oblekc prinesla v torek. Se pravi, da se v torek kljub NEtelovadbi dobimo v Golu. user posted image  Ker moram jaz tud te plenice prinest. Pa priporočila bi se za Natresk - tebi al pa Klavdi...katera mi ga lažje prinese user posted image . Pa klepetka je zdaj že v velikem minusu s kafeti, tko da mislim, da ni izgovorov. user posted image user posted image user posted image   Drugače pa lahko prideš z oblekcami k meni, pa bova vse preučili user posted image

lahko pridem k tebi, juhuhu, seveda bom
v torek bom pa najbrž težko prišla ker bomo najbrž vsi v LJ

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.4.2009 10:06:21   
Menčy
ja, pa še pokazala mi boš kako vse to poteka, katere babe so zanesljive...
čakam za razvojno, sedim že pol ure na telefonu in me sa m vežejo naprej...
ena pa sam bemti in se križa in preklinja in govori o nekih albsncih , ki nič ne delajo...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.4.2009 10:07:41   
seny

Seny- Lana in G. morta bit ob 11:30 v ZD. Zdaj mi pa res ni jasno kako bomo vse to speljali user posted image user posted image

Ni panike , bom pa sama kavico spilauser posted image Grem pol okol dvah na banko , pa se mogoče jaz na brzino na en kofi oglasimuser posted image , če boste domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.4.2009 10:09:18   
klavdi*
TIA IN ZOJA VSE NAJBOLJŠE ZA VAŠ 9.MESEČNI PRAZNIK,DA BI BLE PREDVSEM ZDRAVE IN DA BI ŠE VEDNO  VESELO NAGAJALE VAŠIM MAMICAM.TO VAMA ŽELI KLAVDI Z HČERKICO ZALO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.4.2009 10:09:27   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

ja, pa še pokazala mi boš kako vse to poteka, katere babe so zanesljive...
čakam za razvojno, sedim že pol ure na telefonu in me sa m vežejo naprej...
ena pa sam bemti in se križa in preklinja in govori o nekih albsncih , ki nič ne delajo...
men je pa rekla , da naj pokličem v torek , ker so na dopustu.A si ti tud dobila napotnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa kličeš ?Na Metelkovo?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.4.2009 10:11:53   
seny

Seny- pa ne mi za ves teden pobegnit na morje no user posted image   

Kaj pa , če se vmes v Selcah na kavi dobimo, tko no , da se ne bomo preveč pogrešaliuser posted image Joj, ta ideja mi je pa tko všečuser posted image user posted image user posted image Dajta se z nogico dogovort , za en izlet s femeli sevedauser posted image nogica , ajde akcijauser posted image

Seny, meni ni treba dvakrat rečt. Švrc, in že bomo pri vas user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
24.4.2009 10:14:57   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

saury in vsi ostali ki ste dobil včeraj pošto iz vrtca.potrdilo o družinski skupnost dobite na občini tam kjer izdajajo potne liste in vozniška dovoljenja.jaz sem tud včeraj odhitela na občino iskat potrdilo.boljš da greste juter ko so uradne ure.ne pozabite 30 april je že pred vrati.

Aha, ljudje v Ribnci še vedno zamenjujejo upravno enoto in občino. Občina je uno nasprot Harlekina, in tam ne boste dobile skoraj nič, ker tam domuje župan, on pa itak nč noče dat, a ne Sayuri? UE je pa pri semaforju, in ja, tam pa dobite potrdilo o družnski skupnosti.

In, ja, danes so uradne ure do 12h. So pa delavci tam še do 13h. Vem k moj dela. Je pa drgač po novem, no že nekaj časa, tudi torek uraden dan. Sam tolk d veste, Ker folk enostavno ne ve.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
24.4.2009 10:15:04   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Smrka -  khm, khm user posted image

Dulcinea - kar pridita, saj je mimogrede, a ne?

Ja, mimogrede je. Bom še vidla, al prideva kaj za okrog 1. maja (verjetno bova sadila paradajze, kar je pr 200 komadih kar precej dela.), čene pa jaz ziher pridem 5.5. al pa kak dan kasnej.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
24.4.2009 10:15:12   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

TUKAJ

Če pa zdej ni pol ne bom pa več.

Nogica, kateri brskalnik pa uporabljaš? Internet explorer al Mozzilo. Ker se v enem drgač naredi krajšnco, kukr v drugem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
24.4.2009 10:15:18   
dulcinea

Moram še to napisat.

user posted image user posted image user posted image

Pr nas je tud tko. Al pa obratno tud. Al sva pa vsak na svojem PCju pa si včasiih kaj v MSNju napiševa. Ma to je bl tko za foro.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.