ronja
|
ulla, se splača vsakič razložit, al pa ji rečeš, da nej ji da sam 2 krhlja, bo boljš, če bo mala majčkeno bolj tekoče kakala, kot če so nosovi do tal... Ker takole je res zgledalo, kot da sam njej ne pustiš, da ji kaj da... Tole bi bila tudi moja tašča užaljena . Se ta pa boji, hehe, da te še za pomarančo vpraša . Pri nas sadje lahko kdrokoli kadarkoli da, za cuker je pa fino, če mal pokonzlutirajo prej, če se da. ni pa to tak haklih, samo ne živimo skup... mimi, ma, tole gre super, boljše kot bi si lahko mislila! Če sva sami, sva 100%, ujameva vse, vsa lulanja, vsa kakanja. Včeraj, ko sta bila oči in Ronja na vikendu, je bilo super, sploh mi mislit ni bilo treba! No, lažem, 1x se je polulala, samo je povedala, pa tudi jaz sem vedela, da mora it lullat, samo sva se lih s sosedom zapričala, ki je šel po svojo novorojenčico in lubico v p., pa pač nisem šla not takrat, ko bi bilo treba . Me je prav malo očitajoče pogledala . Še ko smo šli na Bioexo, kače gledat, sem jo tam dala na WCju, ko je rekla, da mora it, pa je bilo super, je mela suho pleničko ves čas . Na splošno, ko je še Ronja zraven, pa % drastično pade . Mi je kar malo hudo zato, ker vem, da bi se dalo ful, pa da mala lepo komunicira (ker fora je itak v komunikaciji, to mi je najbolj pomembno), samo meni ne sfolga, če mam obe (kar je skoz)... Ampak ajde, bolje išta nego ništa, a ne? NO, ampak danes smo še v istem bodiju že cel dan in celo noč, hehe. Punce, kaj vam dejansko znese it k frizerju ali kaj takega? Jaz sem do zdaj 2x šla ven, medtem ko sta bili punci budni, enkrat za 45 min, enkrat pa za 55 min. Prvič se je lejla jokala pol ure, drugič pa 50 min., Ronja pa nekje 35, je lubi skoz na uro gledal, pa je vse vedel, hehe. Ronja s to svojo mama fazo, Lejla pa tudi ni preveč navdušena, če me ni... Pa ju je skoz po rokah nosil in cartal, ampak ni bilo ok. no, upam, da bo faza čimprej mimo, ker na splošno ni tako hudo (no, z Lejlo je, itak, samo ona je še mini )
|