|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
19.4.2009 7:46:49   
kiara24
Dobro jutro,

No včeraj se je Klara umirila in je spala do 3 zjutraj, tako da nisem dala niti v pižamo zvečer. Pol sem jo k sebi vzela in sva jedli, pa ni mogla nazaj zaspat je bila budna do pol petih jaz pa z njo, pol pa malo mislim kaj če ni dobila dovolj mleka in, sem jo mogla dat še na dugo no pol je pa zaspala nazaj in je spala do 7mih. In hopla bila polna plenička s kako. user posted image Seveda po včerajšni polovički svečkeuser posted image .

Pazite to gre moj v lekarno pol zvečer, pa že prej pokičeva pa vse, da bova imela mleko doma, če jaz ne bom imela čisto nič. Pol pa pride domov in jaz gledam, kaj mu je prodajalka oz. farmacevtka dala. Sem mislila, da bom po pi.... ker to ne more biti res. Dala je napačen mlek! Proti krčem ga je dala. Pa moj ji še enkrat reče da je zaprta, pa nič!
Zvečer sem pa znorela in pila čaj za dojenje (od lekarne), k je zanč k user posted image , bomo videli če bo res mleko se bom že potrudila, da ga bom pila.

No sem pa klicala eno kolegico za nasvet in je rekla takole. Da pa ta mleka umetna nekatere dojenčke zapirajo in naj poiskusim tistega proti zaprtju. Jaz naj se skuliram, da dom nazaj mleko, upam da mi rata. Pa jem naj hrano ki tudi mene požene. Pijem čim več, pa tudi janežov čaj, sadje, zelenjava, jogutri... pa Klari naj dam pred vsakim obrokom 5 do 10 žličk čaja iz janeža (ne kamelic,ker jih nekateri majhni otroci ne prenesejo in zato lahko bruhajo)malo pocukranega, da jo bo nagnalo. Ja zelo pomembno pa je kako cukrati čaj. zavreš vodo in ji dodaš cuker, pa pustiš nekaj časa vret, da sladkor dobro prevre. Drugače jim sladkor lahko škodi. Evo če se vam bo kdaj zgodilo kaj takega! Upam, da ne.

Hvala vam, da ste mi pomagaleuser posted image .
Za menoj je peklenska noč ne vem če ne bom šla še v mižule!
Želim vam lepo nedeljo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
19.4.2009 9:49:10   
Anonimen
malo pocukranega, da jo bo nagnalo. Ja zelo pomembno pa je kako cukrati čaj.

lej, pejt v lekarno in kupi glukozo pa ji s tem sladkaj, jst tud nebi z navadnim sladkorjem, ne glede na to kok ga prevrevaš. sem mal pogugla, za zaprtje je novalac IT, aptamil comfort, pa hipp in conformil tud zelo hvalijo tiste, k so meli otročki težave z zaprtjem. kar se pa tebe tiče - ja, skuliraj se. zamenjaj mleko, zamenjaj dva če bo treba, sej je drago, res je, sam klinc, boš pač to reskirala. vzemi si par dni, dej vse ostalo na stran, se zavleč v postlo s tamalo in samo počivajta, se cartajta, doji jo, pa če jo maš nonstop priklopljenouser posted image veliko pij in se ne živciraj, odmisli da ti zmanjkuje mleka, bodi prepričana da si sposobna prehranit svojga otroka in boš vidla da se bo zadeva uredila, mleka bo zadost. mleko ni neki, kar kr tko zmanjka, ne glede na informacije ki jih večina posreduje. to enostavno ni res. samo pristavljaj jo in NE dvomi. pa vprašaj se, kaj bi bilo, če bi recimo pristala nekje bogu za hrbtom, kjer neb mogla dobit flaše, a bi ti pupa umrla od lakote, al bi jo lohk ti nahranla?

tak, tole sm mogla napisa, zdej grem pa hitr par anket narest, dokler mam mir...neo spi, ula pa lubi pa formulo gledatauser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.4.2009 12:21:57   
ronja
Ojla!
Danes sem pa ful dobre volje! Zadnjič sem se merila, ker sem si hotela naredit eno oblekco (sem obljubila mami, da bom enkrat nekaj tudi sebi naredila;), pa sem bila kar malo jezna, da mi trebuh ni šel nazaj, ker sem si rekla, da po vsakem porodu lahko pridobim kaka 2 centi, ker nisem štartala z bogvekaj in ker pač ni za pričakovat, da bi mela 62-63 centi kar celo življenje. Sem si rekla, ajde, realno, po Ronji sem mela 64-65, zdaj pa bi  bila zadovoljna 67, pa tudi 68 bi še šlo čezuser posted image , ampak zadnjič sem mela še kar 70! Sem bila kar malo jezna.
Res da nič ne pazim na hrano, ampak se mi je zdelo fer, da gre samo nazaj, saj je šlo samo tudi narazen, hehe. No, danes pa sem si hotela it prerisovat kroj (ja, celo kroj sem kupila za tole, hehe) in sem si rekla, ajde, da zmerim še enkrat, da ne bo kaj narobe, in sem mela že 66,5! jupi! zdaj sem se sicer najedla ko pujsek, pa je verjetno spet 70, ampak sem vseeno vesela da bom počasi ipak dobila svoje original telo nazaj, hehe. (z bonus joškiuser posted image ) Saj vem, da je blesavo, ampak dokler sem dobre volje zaradi bedarij, je vseeno ok, a ne?user posted image pa še z Lejlo nama danes gre ful dobro tole lulanje in kakanjeuser posted image - no, saj je vedno tako, kadar sva sami, takrat sva 100%, sicer je pa malo večja štala...

Mleka imam jaz kolikor čem, komot bi dojila še enega otroka, tak da tudi če bom kdaj imela dvojčke, jima ne bom nič dodajala, če ne bo res nujnouser posted image . Vsekakor se ne preveč sekirat, stiskaj si vmes med posameznimi podoji, pa veliko pij, tudi oni čaj za dojenje, vsaj meni deluje, ga spijem kadar sem bolana ali čisto hin, pa mleko kar teče. Mogoče je placebo efekt, amapk ker ne more škodit, koristi pa, pa četudi placebo... ga pijem, kadar se mi zdi, da bi lahko bila kriza.

O zaprtju nimam pojma, baje pomaga sladkan čaj, kamilice ali pa bebi, dodatki pa dostikrat zapirajo, to je vse, kar vem. Moje so po meni in kakajo ko za stavouser posted image , pa nobeni nisem nikoli dodajala, tak da praktičnih izkušenj nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.4.2009 12:28:32   
ronja
ulla, kak pa kaj tašča, še vedno surla ali ste se že zmenli?user posted image meni je zdaj tak fajn, sploh ne morem verjet, da je to ista oseba! Lejle mi ŠE NIKOLI ni kar vzela iz rok, vedno mi jo da nazaj, ko se začne jokat, celo Ronji dovoli, da se pocarta pri meni, če je problem, predno gresta ven ali predno grem jaz (zadnjič jo je pazila, ko sem šla z Lejlo na Uz kolkov - še vedno je 1A, pa baje so tako lepi, da so za v knjigouser posted image , itak da masta moji punci lepe nogeuser posted image ). No, jaz se ful dostikrat spomnim nate, pa upam, da se tudi tebi tako dobro izide!
kakšna je pa tašča do Neota? Tudi posestniška ali samo do Ule?

No, evo, zdaj me je pa ravno tašča klicala, da mi je ronja lahko dala lupčka! Je kazala na mobi pa govorila mama, pa so me morali poklicatuser posted image - so šli na vikend - babi, deda, oči in tamala. Midve z lejlo sva pa doma, ker je slabo vreme, ap ni glih da bi mela dojenčka cel dan na dežjuuser posted image , pa še piha gor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.4.2009 18:29:12   
Anonimen
ronja zdej je ok, oz. ni glih ok, ker je tko zato, k se una muli in je užaljenauser posted image pač se je mal distancirala in ne hodi več tolk gor, sam men je bedno, k vem da je to iz užaljenosti in ne zato k bi poštekala določene stvari...mah, pač ma zgleda zažrto tist v seb, da mam jst neki proti njejuser posted image recimo zadnjič sva z ulo neki dol nesle, pa prav če ji lohk pomarančo olupi, pa sem rekla da raj ne, k tak hitro dobi drisko ( nisem pa v detajle razlagala, da je že pojedla eno in pol tist dan, kar je čez mejo, kolker še prenese). vse ok. dons pa pride gor, pa je ula glih pomarančo jedla, pa pravi z onim očitajočim glasom a zdej pa ula lohk pomaranče jeuser posted image pa pravm jst ja sej jih skoz lohk je. pa ona ja, sam jst ji je nism smela datuser posted image user posted image pa sm rekla da vem kam cilja, da pač zato ker tist dan je že zadost pojedla pomaranče....mah tkole...skoz neka pikanja in očitki, pa potegnjenost nazaj....mah...tamalag mi pa pustiuser posted image mislim da si ga ne upa vzet...mi gre pa totalno na živce, k ga skoz po obrazu žoka, sploh kadar spiuser posted image pa dobesedno ne upam rečt, k bo spet vse narobe, sem zanč lubiju rekla, da nej ji reče če lohk prosim pusti tamalga, kadar spi, da nej ga ne žoka, sploh pa ne po obrazuuser posted image še zanč k smo bli v dvorani, k je mela ula nastop in mi je tamal spal v slingu, ga je nonstop štarala, tok da sem se komi umikalauser posted image pol sm se pa v en kot zavlekla, pa ena debela žensak je bla vmes ( k je blo ful nabito in je velik ljudi stalo), pa ni več pršla zravenuser posted image k najboljš da mi ga tam zbudi, pa da se dret začne tamaluser posted image user posted image

takle mamo....

grem zdej ulo spat spravit, k že čist skrižem gledauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
19.4.2009 21:32:53   
Jancci
Kiara probaj mal s telovadbo! To bi tudi lahko pospešilo prebavo!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.4.2009 22:12:35   
mimi30
čeruser posted image

na TV ni nič pametnega...dragi je neki ven skoču...jaz pa sem cotke mal pospravljla in sortirala...zdajle sem pa fertig in mal napišem in preberemuser posted image

dan je bil bolj dolgocajtenuser posted image ...zjutraj smo šli po špecerijo...odkar me vrat boli nisem nič nabavlala in je bil hladilnik prazenuser posted image ...še v nedeljo mormo te boge trgovce morituser posted image ...po kosilu so moji trije pridno spali in sem polnila ter praznila mašineuser posted image (pralni, pomivalni)...potem smo imeli malo obiska...so se otroci nadivjali in dobili smo neki cotk za Špelcouser posted image , sam da niso naših nazaj prinesliuser posted image k se mi zdi, da so že vsepovsoduser posted image .

Ronja, lepo da si se spet javila. Ravno sem zadnjič razmišljala kako vama z Lejlo laufa lulanje in kakanje...pa vidim, da že kar obvladata user posted image

kiara, tole je pa res smola s tem mlekom in lekarno user posted image ... že tak mate dovolj težav...upam, da se vama je danes uspelo dojiti in da nima težav s kakanjem

mimi, upam da se bolje počutiš. v nosečnosti nisem pila nobenih tablet, nobenic kapljic jemala, nič. zdej ko še malo dojim pa tudi ne.

OLjica saj jaz tudi ne bi, če mi ne bi tak močno bolečina zadaj v glavo, čeljust in uho klukala. Marsikaj prenesem, sam tole je pa višek 
barba super, da si uspela do frizerja user posted image ...jaz tud morem, nujno naslednji teden enkrat
Maladva sta ful lušna. Sem poslušala kaj Meta poje in sem mislila, da mamiciuser posted image ...mal čudno se mi je zdel...zdaj pa ko si povedala, da je Nodiju in prijateljem pela mi je pa čist razločno Daniciuser posted image . Tine pa ful uživa z igračkamiuser posted image ...in kake velike temne očke

Če me bodo bolečine v vratu minile, bi šla naslednji teden kaj v Lj v BTC pofirbcat. Bi šla kera z mano?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
19.4.2009 22:54:48   
Anonimen
Če me bodo bolečine v vratu minile, bi šla naslednji teden kaj v Lj v BTC pofirbcat. Bi šla kera z mano?

uf, jst bi šla z veseljemuser posted image sam 1. sem mal odročna za pobratuser posted image 2. mam tamalo doma in 3. zdejle nima nč gnara za zapravtuser posted image , drug mesec bi mi pa sedu kak tak podviguser posted image sam k so zmeri kaki faktorji vmesuser posted image

joj, a veste kaj sem nardila prejuser posted image tamali sem z mojo zobno pasto zobe umila....sploh ne vem kaj sem študirala, kej dost očitno ne...pol se mi je pa čudno zdelo kaj dela tako zgroženo facouser posted image no pol sm pa mentol zavohalauser posted image
jao...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
20.4.2009 8:18:45   
petra88
DObro jutro! Ena kavica al pa kakavček za vas: user posted image user posted image user posted image
Kako ste? Je bil fajn vikend? mi smo v soboto imeli obiske, včeraj pa smo cel dan prelenarili, ker je bilo tako grdo vreme. danes pa imava cepljenje ob 9:45. Še sreča, da sem včeraj spet pogledala kartonček, kdaj imam, čene bi spet šla narobe na pregled user posted image zadnjič sem imela v glavi da imam 10.4. ob 8h, ko sva prišla dol smo ugotovili, da mi na kartončku piše 20. 4. ob 9:45user posted image user posted image groza no..
hehe Tine in Meta sta pa res taka zlatkota user posted image naš je začel ful uživat, če se vozimo pod drevjem, da lahko on ta čas gleda listke nad sabo. tako začne skakat po vozičku, prava faca je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
20.4.2009 8:41:14   
kiara24
Jutro,

Petra- hvala za kavico.

Ulla- hvala za tolažbo, nasvet.

Ja no včeraj zjutraj je bilo pestro, še potem ko sem se oglasila. Jaz sem bila zjutraj skoraj brez mleka, tako da smo hitro spokali v trgovino, tam je bila lekarna zaprta. Pol sem dala celo Qulandijo skoz (Interspar, Baby Center, DM), vse kjer bi imeli mleko, ga nikjer ni bilo ne od Novalaca, ne od Aptamila nobenga proti zaprtju te police so bile prazne, bilo je samo nadaljevalno mleko. user posted image Katastrofa!!
Na koncu sem šla v dežurno lekarno ponj in ga tam na srečo dobila! Včeraj sem jo dajala na prsi, pumpala ven prej ali po dojenju da sem videla kolk sem imela pa je bilo vedno okrog 40 ml kar je totalno premalo,ji dodala 2X, pila čaj za dojilje... vse možne stvari počela. Kakali smo zjutraj dvakrat pol pa nič več, jaz upam, da bo. Ker drugače ne vem več kaj storiti. Razen it do P.
Je bil pa včeraj en deževen dan k nismo bili čisto nič zunajuser posted image , se mi že kar trga od dežja.
No popoldan sem pa še blago mingreno dobila, sva hotla z lubijem gledat en film, pa jaz nisem nič vidla podnapisov, tako da sva malo počakal pol pa sva pogledala eno komedijo k je zdej v kinu.
Noč je bila tokrat mirna smo spali od 21.30 pa do 6tih zjutraj.
Ronja- blagor tebi za mleko! Lepo da si se oglasila.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
20.4.2009 9:01:39   
OLjica
Jutro,

evo pijem kavico. Mali je spat malo nagajal ponoči,ob 2.30 se je zbudu, pa ob 5.00 jokcal...zdej se pa igra.

Mimi, jaz grem jutri po zdravila, ne zdržim vč, tudi težko diham. tole z dihanjem se mi prvič dogaja in tale alergija z leti kar huda postaja.

Ronja, blagor tebi za mereuser posted image , kg in mlekouser posted image jst sem čist brez mleka, predvčerajšnjim ga nisem nič melauser posted image , kg pa tudi ne grejo dol, mam 63, kje je mojih 57

Kiara, jaz tudi dodajam Novalac, in zdaj ko mleka ni več se pozna tudi pri kakanju, noro ga napenja. če bi vedla, bi takoj zamenjala mleko, zdaj pa ne upam, ker moja sestra je imela take težave z malim, ko je zamenjala mleko. no, to je odvisno tudi od otroka, vsaj jst mislim tako. novalac je pa tudi drag, žal pa nobenga ne poznam, da bi mi prinesel iz Avstrije.

tale vreme je...user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
20.4.2009 9:04:31   
mimi30
jutrouser posted image

noč je mimouser posted image ...kot vsaka drugauser posted image ...Špela je še vedno ne prespi...Nejc je od 1,5mes do 3mes spal celo noč, potem se je pa začelo nočno zbujanje, ki še kar traja (ups, kakšno noč že celo prespi, da ne bom krivična)...tak, da jaz mislim, da Špela bo pa glih kontra in bo pri 3mes začela spat celo nočuser posted image in v svoji posteljiuser posted image , ker tak ko se tole dete v tebe not zarijeuser posted image ni čudn, če si čist ukočen... vrat boli malo majn, sam še vedno ni konc.

mi smo preživeli vikend brez taščeuser posted image ...smo bili lepo doma in sami kuhali...je bilo prav fletno (odštejem bolečineuser posted image )...niso mogli razumet zakaj ne pridemo na kosilouser posted image ...mi smo se pa ob 11:30h komaj iz hiše spraviliuser posted image ...malo smo poležavali in bili v slovmovšnuuser posted image .

kiara, poročaj kako je...samo, da se prebava uredi ...božica malauser posted image ....je danes kaj boljše s tvojim mlekom?

ulla, mogoče bo pa še drug mesec kak tak podvig...trenutno maš res dovolj neg. faktorjevuser posted image ...jaz bom itak mogla it še neki za sebe poiskat, da bom sploh lahk nastopla kot pričauser posted image ...to mi je prava muka user posted image ... ko pridem v kak nakupovalni center hiter v otroške trgovine zavijem, za sebe se mi sploh ne da....sploh če so to kakšne zadeve za zrihtatuser posted image ....dnevna običajna in športna oblačila še gre

Špelca se je naveličala igralnega centra

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
20.4.2009 9:47:25   
Anonimen
jutro...mi že od šestih haramo pokoncuser posted image plus da je bla noč spet katastrofa...ta moja pupauser posted image jst ne vem kaj za vraga je temu otroku? da more tko tulit ponoč in to kr naprejuser posted image

sm mal likala že, pa ankete delala, pa še kr sem v pižamiuser posted image še umila se nism ornkuser posted image

kiara črpaj sam zato, da še dodatno vzpodbudiš prozvodnjo in ne glej kolk je mleka, ker to ni noben realen podatek. ti NIKOLI ne morš načrpat tolk, kt lohk ven potegne otrok. sem že dostkrt napisala - jst nisem načrpala niti tolk, da bi podn pokrilouser posted image pa sem dojila polno 6 m...no pol sem se pa naučila tega črpanja, ker je blo treba zarad alergije na kravje mleko in se nisem s temi adaptiranimi hotla ****, sem ji vso hrano z mojim mlekom pripravljala. tko da ČRPANJE NI MERILO, A JE MLEK AL NI. DEJTE SI ŽE TO ZAPOMNT, MAGARI Z RDEČO NA HLADILNIK NAPISAT.

oljica
zate isto - pristavljaj, doji, pa bodi ziher da mleko je. sam to. hudič so ta adaptirana mleka. kravje mleko je še zmeri kravje, ne glede na to kok ga prilagodijo.seveda če ne gre drugač, hvalabogu da obstaja, sam so pa sami problemi s temi mleki, mal jih je da lepo prenašajo adaptirano mleko. je pa hudič, ko enkrat začneš dodajat, pol si v krogu pa ne morš ven. zato jst skoz poudarjam, da kok fajn se je prej izobrazit v tej smeri, da veš kako to poteka, kako poteka nastajanje mleka, kaj vpliva na to in kaj ne, da ne podlegaš eni gori traparij in mitov ki krožijo v naši družbi. sam zarad tega je dojenje neuspešno, zarad napačnih informacij, ne zato ker bi blo res premal mleka.

sej vem da sm tečna s tem dojenjemuser posted image sam jst pač napišem, vzame pa si vsaka kar si želi, upam sam da ni kake zamereuser posted image pa glede na to da že drugega otroka polno dojim, se mi zdi da sem bolj kredibilna kt  ena, k ni dojila. o dojenju ne more dajat nasvetov ženska, k ni dojila. če boste poslušale take, k niso dojile, oz. so dojile 14 dni pol jim je pa mleka zmanjakalo....tko ne boste dojile. ker taka žensak ti ne more dat nobenega pametnega nasveta v zvezi z dojenjem. lohk ti sam reče nimaš mleka, flašo dej. ker ma sama tako izkušnjo.

mimi jst tud ne maram nakupovanja cunjuser posted image tko da tud če bi zdej šla, k namam keša, neb blo panike, k tud če bi ga mela, dvomim da bi kej ekstra kuplauser posted image čudna sm, sej vemuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
20.4.2009 9:55:05   
Nea
Jutro!

Moji 2 pupi sta po enem tednu počitnic spet v vrtcu, tamali spi, jaz pa sem že bila v trgovini in počistila okna v dveh sobah user posted image  Zdaj pa malo pauze user posted image
Mi smo imeli lep vikend. V soboto je nekaj deževalo pa smo se popoldan sprehajali po enem šoping centru, včerja pa se je spet en lep dan naredil. Bilo je čez 20C. Ema in Lara sta šli s prijatelji v zoo in sta tam ostali celi dan. Zvečer sta samo zobke umili in se vrgli v posteljo.
Mi trije (Erik, oči in jaz) smo preživeli lep in miren dan v hiši. Ej, vam povem... imeti enega otroka je pis of kejk user posted image  Ko se zbudi ga nahraniš, previješ, se malo z njim igraš in spet zaspi. Nimaš kaj za počet.

Slika od včeraj
user posted image

user posted image

user posted image

Drugače smo ok. Naslednji vikend dobimo obiske iz Slovenije in moram malo hišo spucat.

ulla80 -to da je oprala zobke s tvojo zobno pasto ni tako strašno. Naša zobarka je rekla, da samo moramo pazit da pasto za odrasle ne pogoltne in da si dobro zobke spere.

kiara - držim pesti, da se prebava končno uredi

aq - držim pesti za sredo! poročaj kako je bilo

ronja - super za mere in mleko! Jaz sem ga na začetku tudi imela za dva otroka. Zdaj se je zadeva uredila in ga en dan imam več, drug dan malo manj... ampak mislim da ga je še tolko kolko ga Erik rabi. Upam da tako še nekaj časa ostane

barba - ful sta luškana! Pa kako Meta pri miru sedi in poje... Pri nas obe vedno še plešeta zraven.

Grem naprej pucat...
fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
20.4.2009 10:11:20   
barba
Joj, sem crknjena.user posted image  Meta je bluzila ponoč in od 2-4h nč spala, kar neki težila in trmarlauser posted image .user posted image  Tine je spal in se zbudil ob 3h, po pa spet ob 7h. Zdele ga bom v sling namontirala in greva mal ven. Tle bom še zaspala.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Jst bo šla v LJ naslednji teden, če v KR ne bom dobila nč pametnega za Tineta. Imamo krst 3.5. pa morem kej pametnega pogruntat.user posted image  Zase morem tud kej kupit ... nč se ne zapne čez joškeuser posted image

ulla user posted image user posted image user posted image  še dobr, da ti je pustila umit zobe. Naša tud ust ne odpre če je pasta gor.user posted image  

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
20.4.2009 10:18:33   
Anonimen
nea kok so luštni tvoji otročkiuser posted image

ulla80 -to da je oprala zobke s tvojo zobno pasto ni tako strašno. Naša zobarka je rekla, da samo moramo pazit da pasto za odrasle ne pogoltne in da si dobro zobke spere.

ma sej vem, sploh pa od enkrat...sam po moje jo je peklo, al pa ji je blo vsaj neprijetnouser posted image glede na izraz žeuser posted image

barba sej ji skoz umivam s pasto, sam z uno, k je za take male in ni panike če jo požre dol, pa po banani ma okususer posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
20.4.2009 10:20:58   
Soncnica
Hojla punce, kako ste?

Ronja blagor tebi za kg; upam, da bodo tudi meni šli dol. Se moram še malo več začet sprehajat user posted image

Kiara tudi naša tamalčka včeraj ni nič kakala, pa sem ji dala zvečer nekaj žličk sladkanega čaja, danes zjutraj je že lepo kakala. In seveda sem spet prepozno prebrala post od Ulle, da lahko v lekarni kupiš glukozo  Ulla zakaj nisi mogla tega povedat en teden prejuser posted image user posted image user posted image , naša pupa je včeraj dobila navaden cuker v čajčku. Kiara drugač pa tud jaz mislim, da probaj res veliko pristavljat, pumpaj in ne glej koliko napumpaš. Nekje sem brala, da imajo tamali pri 3 mesecih skok v rasti in to pomeni, da rabijo več. Ker naša pupika včeraj ni kakala, jo je non stop zvijalo in ji je pasalo, da sva bile skoz priklopljene. Dons je že rezultat - ful več mleka. Samo ne obupaj, vztrajaj in se sprosti. Najhujše kar se lahko zgodi je, da ji boš dala dodatek, ampak zaradi tega bo punči še vedno OK.

Oljica te alergije morajo biti grozne, jaz alergij sicer nimam, imam pa obupne migrene, ki me čisto položijo, če ne vzamem ketonala forte. Tega zdej ne smem, imam samo lekadole in se mi včasih kar meša od bolečin...user posted image To se mi sploh dogaja kadar sem neprespana

Mimi30 kako si? Upam, da si boljš in da te ne boli več

Barba ful imaš luškana tamalčka user posted image , fino, da si uspela k frizerju, tut men ne bi nič škodilo user posted image , ampak še prej si bom pa privoščila eno masažo, si je nisem že skoraj eno leto. Ko sem bla pet mesecev noseča, so me masirali v Atlantisu, pa so mogli nehat, ker mi je ratalo ful slabo. Tako, da komaj čakam, da si spet vzamem 5 minut zase

Petra88 kako ste opravili na posvetovalnici? Mi jo imamo jutri

Katere vozičke imate? Mi smo prejšnji teden zamenjali voziček, kupili smo Mutsya in je super.

Lepo se cartajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.4.2009 10:26:15   
ronja
ulla, se splača vsakič razložit, al pa ji rečeš, da nej ji da sam 2 krhlja, bo boljš, če bo mala majčkeno bolj tekoče kakala, kot če so nosovi do tal... Ker takole je res zgledalo, kot da sam njej ne pustiš, da ji kaj da... Tole bi bila tudi moja tašča užaljenauser posted image . Se ta pa boji, hehe, da te še za pomarančo vprašauser posted image . Pri nas sadje lahko kdrokoli kadarkoli da, za cuker je pa fino, če mal pokonzlutirajo prej, če se da. ni pa to tak haklih, samo ne živimo skup...

mimi, ma, tole gre super, boljše kot bi si lahko mislila! Če sva sami, sva 100%, ujameva vse, vsa lulanja, vsa kakanja. Včeraj, ko sta bila oči in Ronja na vikendu, je bilo super, sploh mi mislit ni bilo treba! No, lažem, 1x se je polulala, samo je povedala, pa tudi jaz sem vedela, da mora it lullat, samo sva se lih s sosedom zapričala, ki je šel po svojo novorojenčico in lubico v p., pa pač nisem šla not takrat, ko bi bilo trebauser posted image . Me je prav malo očitajoče pogledalauser posted image . Še ko smo šli na Bioexo, kače gledat, sem jo tam dala na WCju, ko je rekla, da mora it, pa je bilo super, je mela suho pleničko ves časuser posted image .
Na splošno, ko je še Ronja zraven, pa % drastično padeuser posted image . Mi je kar malo hudo zato, ker vem, da bi se dalo ful, pa da mala lepo komunicira (ker fora je itak v komunikaciji, to mi je najbolj pomembno), samo meni ne sfolga, če mam obe (kar je skoz)... Ampak ajde, bolje išta nego ništa, a ne?user posted image NO, ampak danes smo še v istem bodiju že cel dan in celo noč, hehe.

Punce, kaj vam dejansko znese it k frizerju ali kaj takega? Jaz sem do zdaj 2x šla ven, medtem ko sta bili punci budni, enkrat za 45 min, enkrat pa za 55 min. Prvič se je lejla jokala pol ure, drugič pa 50 min., Ronja pa nekje 35, je lubi skoz na uro gledal, pa je vse vedel, hehe. Ronja s to svojo mama fazo, Lejla pa tudi ni preveč navdušena, če me ni... Pa ju je skoz po rokah nosil in cartal, ampak ni bilo ok. no, upam, da bo faza čimprej mimo, ker na splošno ni tako hudo (no, z Lejlo je, itak, samo ona je še miniuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.4.2009 10:30:22   
Soncnica
Nea kok imaše luškane tamalčke! Evo ti si reklama, da ni panike imet tri otročke in da so vsi happyuser posted image Upam, da bo moja familija čez kake dve do tri leta tud zgledala približno tako kot zdaj tvojauser posted image user posted image user posted image

Barba upam, da bo ta noč, ki pride bolj tiha. Jaz se zmeri tko tolažim, če ponoči kdaj ne spimo, si rečem, bomo pa jutri...user posted image . To sicer zmeri ne drži, ampak slej ko prej spet spijo. HB, da otroci rabijo več spanja kot mi. Mi imamo krst 17. 5., upam, da si bomo lahko sposodili eno belo oblekco, drugač pa jaz ne mislim kupovat nic special, jo bom oblekla v tisto kar že ima

Ulla tvoja punči je potrpežljiva user posted image Pri nas ni šans, da bi Jašu (tudi po pomoti ne) umila zobke z navadno zobno pasto. Bi takoj protestiral. Jaša se je navadil na pasto od Welede in do je to

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.4.2009 10:30:57   
Anonimen
ulla, se splača vsakič razložit, al pa ji rečeš, da nej ji da sam 2 krhlja, bo boljš, če bo mala majčkeno bolj tekoče kakala, kot če so nosovi do tal... Ker takole je res zgledalo, kot da sam njej ne pustiš, da ji kaj da..

ja, očitno bom res mogla razlagat vse svoje odločitve kako in zakajuser posted image pa ajd, če bi sam mal bl tekoče kakala...tko ma pa orenk drisko, pa še par dni fejst rdečo rit, pa še ponoč se zbuja in tuli da jo rita buba ( kt da že ni zadost razlogov drugihuser posted image )...mah....in se mi pač ne zdi vrednouser posted image da mormo pol to prenašat, sam zato da una neb bla užaljena....p k tamala nima mere, ona bi kr še, še še....njej se pa ne daopovedat, da je treba met namest otroka mero in ji kr šopauser posted image isto banane....bi jih pojedla kolker bi jih dal, sam pomoje ma tak otrok zadost eno, do max. dve banane na dan....če jst pojem 5 banan, mi potrga vse po vampihuser posted image tko da sam cukr problem, ma pr ničemer nimajo mere....

pa aja, men ne znese it k frizerju...tud zato k ga na smrt sovražimuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.4.2009 10:37:58   
African queen
Hola punce!

Joj,jaz ne utegnem pa nič za nazaj prebrat...si bom mogla vzet mal več časa!

Včeraj je imel naš Noah že 4 mesece user posted image user posted image  

Možek me je včeraj peljal na plažo na kosilo (Noah je seveda šel zraven)in sva jedla slastnega jastoga..potem sva malo poleževala na plaži in zvečer šla še na večerjo...full je bilo lepo.Že dolgo se nisva imela tako lepo...

Tiste,ki ste bolj frišne glede GH...jaz sem skoraj vse že pozabila.Doma imamo mango in bi začela s tem...a naj ga najprej skuham in potem stisnem sok ali naj stisnem kar sok iz svežega??Pri prvih dveh sem začela z jabolkom, tako,da sem kar stisnila sok skozi gazico...joj,zdej pa bolj kompliciram kot takrat...

Aja,pa naša saša mi je poslala sms.Pravi,da ji internet ne dela in da je zelo naporno s tremi user posted image ...Upam,da se bo lahko tudi sama kmalu kaj oglasila..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.4.2009 11:03:28   
OLjica
AQ user posted image  za Noaha

Ulla, sej ti ne bomo zamerle, vsaj jst neuser posted image  vem pa, da bo pri drugem otroku čisto drugače.

lep dan želim

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.4.2009 11:51:04   
petra88
Mi2 sva nazaj. Dobila pikico, šla v lekarno po svečke in navaden termometer, ker prej sva imela digitalnega pa je bolj na hojladri. zdej pa že spi. Težak je 5950, dolg pa 61,5. sam ta dolžina men še zmeraj ni jasna, po tej logiki bi mu morale biti cotke 62 še prav, sam mu že en cajt niso več.
aja pa napotnico sva dobila, še enkrat za ekg nardit, ker je spet slišala majhen šum na srčku in ene parkrat je ratal moder okol ust. Je rekla pediatrinja da najverjetneje je vse ok, sam ziher je pa ziher ane.
a lahk še jest mal pojamram? user posted image tolk me not v ramenskem sklepu nekaj ščiplje - ker leže dojim, zvečer pa DAvid največkrat kar na zizi zaspi pa trpi roka.. ah sej smo še mladi, bomo že potrpeli user posted image
nea kolk sta luštni punci! Kaj pa kažeta z rokicami?
aja ulla dans sm se nate spomnila ko si zadnjič glede AD3 kapljic pravila, da bi rada še ene.. a te pediatrinja nič ne vpraša, če jih imaš še? ker mene je vprašala če rabim že novo flaško (al karkoli že pač tisto je)?

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.4.2009 12:04:35   
Ploha
Barba: nimamo nič krompirja, vse smo posadil, ste pa res malo pozni,...mi mamo pa 17.5 krst in morm tud zase in za meto še vse kupit,...
Ja kok sta fletna, tine pa res pridn, tkole fino se zamot, supr user posted image user posted image
mimi: jst bom skoraj zihr v pondelk v lj, samo bom z mojo mami, bova cune zame kupvale in za meto seveda,..

nea: tamali so luštni! user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.4.2009 12:09:35   
kiara24
Ulla- ne se pizdituser posted image vem, da črpanje ni merilo, samo povem kolk mal ga je bilo. Fora je pa v tem, da sem pupala pol ure pa je tolk blo.  In to na vsake 3 ure, pa na joško sem jo dala prej pol pa je pojedla še iz flaške tisto kar sem napumpala, pa je kjub temu pojedla 120 ml dodatka. Ali je potem mojega mleka res dovoljuser posted image ? Mislim, da ne! Nočem se kregat.
  hvala ti za nasvete!

Hvala vam punce upam, da se bo res uredila prebava, zjutraj smo naredili lep kupček malo bolj gost ampak vseeno. Bilo pa je. Sem ji masirala trebušček 5 minutk, pol je pa kmalu za tem opravilauser posted image

Nea- kolk so kjut tvoji cukrčki.

Meni tudi še ni ratalo do frizerja, samo se bom pa v kratkem poštrihala, ker bomo imeli maja krstuser posted image pa bo treba bit mal uštiman.

No naša bejbi se je prej ful smejala in cvilila k sm ji česala laske, ta nežen puhek k ji sedaj odganja. Se pa vedno bolj igra v igralnem centru sama, ful prijema predmete, jih brca.. v zadnje k sem jo dala kravice past se je spravla na kolena. Pol pa spet nazaj, kot da bi hotla puzat... prekmalu je še za to.

Saj res ali vaši majčki kaj dajejo v usta vaš prst... pa ga pol gricka, meni je tako čudno k to naredi ne vem a je kakšna možnost za zobkr?
Kje se že dobi tist ogrlica? Vem da ste že pisale o tem.

Zunaj sva bili že eno uro, ker ni nič šlo dol, sedaj pa jeva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.