|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
20.4.2009 12:15:57   
Jancci
Kiara jest se čist strinjam z Ulo!!! Dej poslušaj kaj ti pravi, ker ima prav! Pa pojdi tudi ti in si preberi knjigo Dojenje in materinstvo iz srca, mislim, da jo je Ploha šla takrat tudi iskat, ko je imela težave. Ploha kako se ti je zdela knjiga??

Barba imate talenta v familiji, Tine je pa tudi pravi korenjak - bo tud lahko pel!

Nea fletkoti so tvoji sončki!!

Ronja Čestitam za mere!! A še plavat hodiš? Jest grem saj 1x na teden. Upam, da mi danes rata ker me že kar hrbet boli. Šla sem pa v soboto tečt in naredila sem tam v gozdu ene 50 počepov. Imam taaaaak muskelfiber že 2 dni, da bom ornk premislila kdaj bom spet to počela user posted image

Sončnica jest imam že skos Mutsy-ja 4 rider in je SUPER!user posted image   Sem ful zadovoljna, ker je lepo vodljiv in lahko z njim tudi rolam. Seveda morajo biti sprednja kolesa zaklenjena. Zdaj jo imam še v košari.

AQ vsenajboljše za 4 mesece!

Frizer? Ko jo kdo vozi v vozičku bi še upala it, no pa takrat ko ravno zaspi ker ji ponavadi rata ene 2 uri spat. Pa moj možiček mora biti doma, ker on jo čudežno zna zamotit da še nikoli ni bilo težav ko sem kam šla. user posted image  Pri babici je pa že večkrat jokcala ko sem prišla npr. iz trgovine. Nekak se ji ne da dopovedat, da Meta ne mara bit v naročju, ona bi jo pa skos po rokah mela user posted image

Vprašanje:
Ali mažate ritke s hladilno oz. kako podobno kremo ko jih previjate?

Jest sem ji jo mazala od prvega dne naprej pri vsakem previjanju kar konkretno.  Tako so rekli v P in tudi moja patronažna. Uporavljam bephanten kremo. Enkrat je dobila dve pikici na spolovilu, ki nikakor nista šli proč (skoraj en mesec) in pol mi je patronažna dala mal ene kremce (antibiotik) in še eno bolj hudo zaščitno kremo sem dajala čez. Po enem tednu sta pikici izginili. Tudi grebenček od ritke je imela takrat malo vnet.
No, pol je pa prišla ena kolegica, ki ima tudi punčko rojeno na isti dan in ji je rekla njena patronažna, da čim manj mazat. Tako, ona skoraj nikoli ne namaže ritke, pravi da občasno, kadar se zelo pokaka in da še ni imela težav. To je bilo en teden nazaj in zdaj jest že en teden Metine ritke ne mažem nič. Testiram user posted image  Pa ni nobenih težav, se mi zdi, da je še bolj suha kot prej z vsemi temi kremami.

Zdaj pa ne vem?! Kako ve delate??

Danes ima Meta 3 mesece user posted image user posted image  Ponoči je eno uro in pol "telovadila" user posted image  Nej ji bo k ima ravno RD - mogoče se je poroda spomnila user posted image user posted image  Pa zdele je pridna.. spi že od 10ih!!
Imam cel kup mozoljev! Tako kot pred nosečnostjo!! Sem ko ena pubertetnica! Kriza! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.4.2009 12:20:14   
ronja
A še plavat hodiš?

jap. Sicer šele ob 21h zvečer, ko obe spita, pa zdaj 3 tedne nisem šla: enkrat je bila Ronja bolana, enkrat je bila pa velika noč, ampak nameravam danes not prinest, hehe. Bom plavala, da bo bazen odplaknilouser posted image .

on jo čudežno zna zamotit da še nikoli ni bilo težav ko sem kam šla.

Moji se super razumejo, ko sem doma, se mi zdi, da me nič ne rabijo, čim pa odnesem pete, je pa jokuser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.4.2009 12:33:35   
kiara24
Jancci- saj jo poslušam... ni panike se bova uštimale!

HVALA VSEM K STE MI POMAGALE!!

Za ogrlico iz jantarja sem že naša, jo moram naročit.

Sedaj grem pa malo počivat, ker mi bo ramenski obroč stran padu drugač... ker me tolk boli da niti Klare ne morem držat. Prej sem komaj voziček porivala.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.4.2009 12:38:38   
barba
user posted image user posted image user posted image  Vse napišem, pa me vn vrže.... aaaaaaaaaaaaaauser posted image

V glavnem midva sva bla zuni eno uro. Me pošten rama boli od nošenja v slingu. Sem ga prav zvagala in ima 6,5 kg. Čudn, da me pol rama boli.user posted image user posted image  Sej me bo še k greva pol še po Meto v vrtec.

Ronja - teb sem fovš za kg in cm.user posted image  men ne gre samo od sebe nč dol, sej pri hrani tud nč ne pazim. Se mi še ne da s tem ukvarjat user posted image

Ploha - sej vem, da smo zamudil semenski krompir. Tale moj desc se je javu, da bo zrihtu krompir, zdej smo pa brez. Mah, bom že kej druzga usadila.user posted image

Jancci - super, da tečešuser posted image , men ne znese. Bo pa zdej rolala, sem tud Meti rolerje nabavla, da bova lohk skupi na rit padaleuser posted image user posted image
Drgač pa jst Tinetovo rit  čist na tanko mažem s hladilnim mazilom. Ni blo še nobenih pik al pa vnetja. Sem ap pri Meti nardila skor doktorat iz tega mazanja. Ful hitro je imela vneto rit in ja pomagala edino Praška pasta od Gorenjskih lekarn. Da rajš ne govorim s čim vse smo probal ...

Aja, dopust je rezerviranuser posted image user posted image  komi čakam julijuser posted image

Grem kuhat, pol pa po Meto ...

< Sporočilo je popravil barba -- 20.4.2009 12:40:33 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.4.2009 12:40:14   
ronja
zadnjič sem ene svoje kamenčke pospravljala in samo v opozorilo: tale jantar, če jepravi, j eprecej krhka zadeva - malo bodite pozorne, če dajete to otročkom za žvečit, ker se rad razsuje, ap da se ne bi kakšen s tem zadušil. ne vem, ali se da to samo za vrat ali to potem žvečijo - no, samo da veste - ker to je pač smola, ni kamen, pa ni tak trdo, Ronja bi komot pregriznila...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.4.2009 12:40:14   
Soncnica
Hoj!

Plavanje jaz bi tut šla, ampak imam pol ure z avtom do ljubljane in me pol kakšne 3 - 4 urice ne bi blo doma, to mi je pa zaenkrat too much, Isto velja za frizerja; ga imam v Lj in se moram enkrat načrtno tja spravt brez tamalih

Jancci jaz imam tut 4riderja in je zakon. Kolk časa jo boš še imela v košari? Punce a imate ve tamalčke že v športnih vozičkih, a so še zmeri v košarah? Tut nam je patronažna svetovala, da jo čimmanj mažemo s kremicami po ritki. Jaz jo vsakič kar precej namažem z Bubchen kremo za ritko, kadar ima pa rdečp pa še prej s hladilnim mazilom (makra kozmetika) in to vedno pomaga

Meta vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.4.2009 12:53:49   
krtekxx
Dopust: mi gremo na Lago di Ledro za 1 teden konec julija. Še z eno familjo, ki ima enako št.otrok. Bomo predvsem kolesarili.
Tek: jaz tečem z Hartanom RS one - voziček, ki je že malo zastarel, ima pa zelo nizko težišče in je super za naše makadame in stezice s koreninami.  sem pa že nekaj zračnic uničila. Jaz ji včasih nekoliko dvignem vzglavje, posebej ko grem po klancu navzdol.
A gre mogoče katera na tek trojk? Jaz grem. Na 12 km. Bo glih prav za med dvema dojenjema.
Mazanje: mažem vsakič, sicer zelo na tanko, s hladilnim mlazilom lokalne lekatne. Ene parkrat sem uporabila Sudocream - še tisti vzorec iz porodnišnice. Je pomagalo.
Kiara: upam, da ste uredili kakanje in dojenje. Naša sedaj "redno" kaka na 3 dni. Ampak takrat ornk. Je pa res nič ne zvija.
adaptirano mleko: v vednost - v Avstrijskih lekarnah je 1x cenejše, ker jim ga subvencionira država.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.4.2009 13:00:34   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Kolk časa jo boš še imela v košari?

Dokler ne bo prevelika! Zaenkrat še ni problem.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.4.2009 13:01:33   
Zvezdica
ojla

ŠE VEDNO NIMAM STROJA user posted image user posted image user posted image user posted image pravi serviser, da sem ga zmahala.....mater jim...... user posted image user posted image user posted image

drgač smo pa fajn ja.. patriku smo nabavil čeber od bebejou in je nor nanj. Itak nikol ne joka tamal, zdaj pa tak stok, ko ga ven vzamevauser posted image . Tko da se tri dni sam namakamo.

Prebrala sem vse, ne bom komentirala za nazaj, ker sem vse pozabila ampak tole pa moramuser posted image

ale jantar, če jepravi, j eprecej krhka zadeva - malo bodite pozorne, če dajete to otročkom za žvečit, ker se rad razsuje, ap da se ne bi kakšen s tem zadušil. ne vem, ali se da to samo za vrat ali to potem žvečijo - no, samo da veste - ker to je pač smola, ni kamen, pa ni tak trdo

ronja, jantarjeve verižice so za okoli vratu, niso za glodat, ker jso za to drugi pripomočki. Uporablja se proti bolečinam in naravna smola ne šodi četudi jo otrok poje. Sem se fejst pozanimala preden sem kupila tol verižico. In verižica se nosi lahkoi okoli nogice, vedno je starš zraven. Komentiram zato, ker takile komentarji marsikoga prestrašijo. Sem mnenja da je bolje verižica, ker je naravna kot vsa ta mazila, ki imajo kemično sestavo in jim pol v usta tlačimo.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.4.2009 13:08:29   
Zvezdica
živemu človeku se vse zgodi

sem se zjutraj odočila, da bom kuhala govejo juhco, ker jo liam obožuje. Vse nardim, skuham skor d konca, pa mi nekaj okus ne ugaja. Se odočim, da bom dodala knorr kocko za okus, vmes sem vklopila pomivalca... Čez čas se mi zazdi, da se juha fejst peni... Jap tableta je šla v lonec namesto v stroj. Ne vem kaj mi je zadnje dni, ampak sem totalno raztresena!

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.4.2009 13:10:47   
Zvezdica
pa še fotka od malega v čebričku
user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.4.2009 13:24:59   
ronja
naravna smola ne šodi četudi jo otrok poje.

hehe, nisem mislila, da bi smola škodila v želodcu, ampak da bi se mu zaletelo, če bi pogoltnil kako perlico - isto kot fižol ne škodi, pa mu ga vseeno ne daš (surovega), da se mu ne bi zataknil. Jaz moji mali nisem dajala nič v usta, (razen svojih prstov - umitih;), to ji pa ful paše, če ji dlesni masiram, kadar jo boli - govorim o Ronji, Lejla še ni dobila zobkov), jaz jo samo cartam, pa dlesni masiram, nobenih pripomočkov ni marala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
20.4.2009 14:04:10   
Zvezdica
mimi, ko prideš šopingirat v LJ OBVEZNO povej, bomo eno kavico popile, a prav?

plohca bi tud šopingirala, jast sem pa tud skoz za te heceuser posted image

Sem pa čez vikenda za patrika nakupovala bodije in malenkosti. Sem mu kupila nujne reči kot so bodiji, trenirke, štumfki aja pa klobuček, pa afnarije kot so lanene hlačke za polet, aja pa čevljčke :)
Take hudeee

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.4.2009 15:07:26   
snikolina
Hei, kako ste kaj? Pri nas končno malo sončkauser posted image   Sva dve urici malo spančkala zdaj pa veselo čeblja v igralnem centru. Ste že kaj dorekle za drugi datum srečanja?
Včeraj smo dopolnili 3 mesece in jutri na 3 posvetovalnico. sporočim koliko je zrasteluser posted image

Nimam kej veliko časa za RR, saj je trenutno izpitno obdobje-jaz pa še 5 izpitov. Upam, da mi rata. Učim se pretežno zvečer, ko Anže zaspančka. Če ne zapim še jaz takoj zravenuser posted image user posted image Ah, saj bo.

Zadnjič sem bila v Eparku in sem mu hotela kakšno kapico kupit; pa je takoj začel jokat, ko sem mu prvo probala-moram iznajt način kako ga prepričat, da bo nosil kapico. Drugače je zdaj še boljše, saj nimamo več širokega povijanja, tako da veselo miga, brca, dviguje nogice v luft in je sploh bolj vesel. Še to, da bo brez problema držal glavico, pa smo zmagali. Se že ful veselim, da bo lahko kmalu sedel v vozičku, ker ga že začenja zanimat okolica.

No, na hitro sem se oglasila, upam, da se bom spet lahko kmalu bolj pogostouser posted image

Upam, da ste vse ok in malčki tudi.

PAPA

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.4.2009 15:10:29   
Ploha
zvezdica: joj no kolk uživa v čebričku,...kdaj pa jest lahko meto dam v čebriček?? A more glavo že 100% držat, mislm mal razlož, si me navdušla nad čebričkam, tko da ga bom tud jest kupla,...

Ja no pol se pa zmenmo za ponedeljek, pač tista k pride pride. Bom prišla brez mame, pa bom šla kšn drug dan zase iskat, k to je tud en posebn podvig,...hudi čevelčki, kolk si pa dala??

jancci: knjige si potem nisem izposodla, sem pa upoštevala ulline nasvete (hvala ulla user posted image ), in ja pač proti večeru mi mleka "zmanjkuje" in jo pač dojim dalj časa, ker mleko se sproti dela in potem dojenje traja uro, dve,...pa sej kr gre, sam včasih sm čist hin ji pač dam dodatek pa še to samo 15 - 20 ml, ker več noče,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
20.4.2009 15:42:01   
sonček33
Krtekxx-lago di ledro - jupi, super fajn...Noro lepo je pa tudi ob lago di Iseo, Garda je pa men an severu itak nora - predvsem Malsecine pa Arko - za kolesarit...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
20.4.2009 16:39:29   
sonček33
Zvezdica - mali je lep kot slika, najkice so luštne in odbite. Juha s tableto za stroj pa tud ne more bit slabauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja - dej povej ti men, kako tvoja lejla teb namigne, kdaj jo lulat?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
20.4.2009 17:27:32   
Ploha
sonček: to tud mene zanima kako lejla namigne,...jest edino vem kdaj kaka, ker tko smešno jamra, sam jst jo na kahlo še ne dajem, ko bo sedela.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
20.4.2009 17:54:19   
OLjica
zvezdica noori čeveljčki

ulla, eno vprašanje mam. ena znanka mi je povedala, da če ne dojiš vsak dan mleko ni več dobro za otroka in ga lahko napenja?! to naj bi ji povedal pediateruser posted image  je to res??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.4.2009 19:03:07   
Soncnica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

živemu človeku se vse zgodi

sem se zjutraj odočila, da bom kuhala govejo juhco, ker jo liam obožuje. Vse nardim, skuham skor d konca, pa mi nekaj okus ne ugaja. Se odočim, da bom dodala knorr kocko za okus, vmes sem vklopila pomivalca... Čez čas se mi zazdi, da se juha fejst peni... Jap tableta je šla v lonec namesto v stroj. Ne vem kaj mi je zadnje dni, ampak sem totalno raztresena!
user posted image user posted image user posted image user posted image

luškan tamalček in fejst čeveljčki, tut jaz skoz neki šopingiram za tamalčko, ker ful raste, ampak čeveljčkov pa še nima

Ko naša pupa kaka to vem, ker postane čisto bela okoli noska (ker tako pritisne), z ustki pa naredi tako šobico v obliki črke o user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.4.2009 19:35:15   
Zvezdica
zvezdica: joj no kolk uživa v čebričku,...kdaj pa jest lahko meto dam v čebriček?? A more glavo že 100% držat, mislm mal razlož, si me navdušla nad čebričkam, tko da ga bom tud jest kupla,...

plohca, komot jo daš notri, če ne drži glavce itak ni panike, sej dajejo not že novorojenčke, jast sem liama kopala izmenično, v banjici in čebričku.

Nekaj si omenjala ponedeljek...kje se dobimo, a na trojanah al v Lj? Mimi, kdaj prideš v LJ?

Aja, dajte si pogledat tale posnetek http://www.keuder.org/stock/patrik_ata.m4v, kaj naš mali rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image men se zdi, k da reče ATAA.
kaj pravite?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.4.2009 19:36:04   
Zvezdica
Zvezdica - mali je lep kot slika, najkice so luštne in odbite. Juha s tableto za stroj pa tud ne more bit slaba

hvala sonček.. A internet dela?

juha je odrmala v WCuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.4.2009 19:46:11   
sonček33
Zvezdica  - net zdej dela, ne dela pa računlanik - je na remontu, tale je pa izposojen, ker brez bi me pobralouser posted image

Ploha, ja naš po šel na kahlico tudi ob svojem času.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.4.2009 19:55:07   
Zvezdica
še enkrat link http://www.keuder.org/stock/patrik_ata.m4v

tam vejica nagajauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.4.2009 19:55:29   
Anonimen
vem, da črpanje ni merilo, samo povem kolk mal ga je bilo. Fora je pa v tem, da sem pupala pol ure pa je tolk blo. In to na vsake 3 ure, pa na joško sem jo dala prej pol pa je pojedla še iz flaške tisto kar sem napumpala, pa je kjub temu pojedla 120 ml dodatka. Ali je potem mojega mleka res dovolj

kiara ne se jezituser posted image lej, valjda zdej po treh mesecih dodatka ne more bit zadost mleka, ga pač je, tolk kot se ga rabi, pa ker tudi pupa se je že verjetno nasvadila na flašo in ji je ljubša kot dojka, pa miljon stvari je. na žalost, sej si se trudla pa vse, pa vseen si preveč dvomla vase, pa smo ti govorile ( no vsaj jst sem tiuser posted image ) da ni tako, da se ne sekiraj, sej vem da je težko, ko si v dvomih, pa otrok se ti dere, pa mogoč ti še kdo govori da nimaš mleka, pa daš flašo in otrok spije in to ti je pol potrditev, da pa res ni mleka. in zdej še enkrat - resnouser posted image - skuliraj se. nehaj se sekirat, boš pač dodajala, al pa bo pač samo na flaši, sej ne bo konc sveta. trudla si se, sej vse vemo da si se, pa nobena te ne bo obsojala, tud jaz, čeprov sem ful za dojenjeuser posted image ti sam doji kolker boš, pol dej pa flašo, kolkr bo pač spla, pa to z mlekom porihtaj, da ne bo matralo revce, pa se boš takoj tud ti boljš počutla. k najhuj je res gledat otroka, k ga matrauser posted image
drgač pa če je še kej, ti kr vpraši, ni problemauser posted image zato smo tle, bomo že kej poštudirale, pa magari bedarijo za smejatuser posted image

jancci jst nič ne mažem, dokler ni vneta. takrat pa z riboderminom. aja, pa zvečer mal namažem, ker je pač tak dolgo v eni plenici.

ronja jst pa mislim da se otrok tud ne more kr tko zadušituser posted image tud če pogoltne kak košček česa, ga pač požre, sej nevarno je tist, če otrok laufa okoli s čim v ustih, pa mu v sapnik pride, od tega se pol duši...drgač pa če normalno pogoltne dol, pa nima kej bit, dokler gre čez prebavilauser posted image to je en tak strah, da se bo otrok kr zadušil, če bo kaj večjega pogoltniluser posted image seveda to ne gre tko...

az grem. Na 12 km. Bo glih prav za med dvema dojenjema.

user posted image faca.

Čez čas se mi zazdi, da se juha fejst peni... Jap tableta je šla v lonec namesto v stroj.

user posted image user posted image user posted image take bedarije ponavad jst počnem...pri stari mami sem v kamilčni čaj zakuhala rezance, pa pol servirala kot juhouser posted image user posted image user posted image je pač blo vse v glih piskrihuser posted image pa s kremo za roke sem si zobe umila itd., da ne govorimuser posted image

mi je povedala, da če ne dojiš vsak dan mleko ni več dobro za otroka in ga lahko napenja?

eh, ma kjeuser posted image bedarija, pa lohk stokrat pediater reče, pa jst pravim da je še zmeri bedarija. pa ne mislim da vem več kt dohteruser posted image sam tole je pa vseen bedarija. to bi tud njemu povedla. ja kaj pa misli, da mleko soji v joški in se skisa al kajuser posted image joj no...če par dni ne dojiš, ti je tko tečno, k te višek tišči, pol pa organizem vid da se ne rabi, pa neha proitzvajat, že nastalo mleko se razgradi v organizem, tko da se nima kej pokvarituser posted image ko pa spet začneš dojit, pa mal traja, ko pa organizem spet naštudira, pa spet začne proizvajat. če je to redna praksa, da so presledki vmes, so te prilagoditve vedno lažje in hitrejše.

mam sesalca na joškiuser posted image grem ga probat skenslat dol, pa pod tuš...

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.