|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
19.4.2009 14:29:39   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

tulpek: ma veš, da se tegobe in težave nosčnosti relativno hitro pozabi, tako, da mislim da z vašo posvjitvijo ne bo nič in boste k lepo še enkga kasneje našimtaliuser posted image

user posted image bomo videli. Saj moj ga že planira...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.4.2009 14:34:02   
Ayo
No, mi2 z mozekom sva pojedla kosilo, Gabriel pa se spancka, ga je plavanje zdelalo tako da je ze v avtu nazaj grede zadrnjohal. Ga caka ribica, potem gremo pa tudi mi malo ven, ceprav ni soncka. user posted image

Aprilcica, seveda bomo drzali pesti jutri in seveda da bo vse v najlepsem redu!! user posted image user posted image user posted image
Jaz bom rodila kar tukaj, kjer zivimo in kjer sem tudi Gabriela. Tle je tako, da te ima v bistvu tvoj osebni ginekolog na porodu in to je meni super zadeva! user posted image Moj G mi je pa tudi user posted image !! user posted image

Meni je tudi v petek zvecer nekaj otrdeval buhi, sem kar rajsi bolj polezavala, pa je bilo bolje.
Vceraj zvecer se je pa tudi nas user posted image ful premetaval. Ja, je kar lep obcutek sedaj ko so gibi vedno mocnejsi. user posted image

Uuu poopsie vi pa ste nakupili vceraj!! user posted image user posted image

Jaz se tudi zdaj strasno hitro zmatram, ce hodim po trgovinah, pa mi je to najlepsi hobi. user posted image In zadnje case so postale ubijalske tudi stopnice! user posted image Komaj prilezem v 2. nadstropje in ko stopim domov mislim da bom kar duso izpustila! user posted image

Se mi zdi d sem hotela se nekaj, pa se ne morem spomnit...user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.4.2009 14:39:46   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Uuu poopsie vi pa ste nakupili vceraj!! user posted image user posted image

Jaz se tudi zdaj strasno hitro zmatram, ce hodim po trgovinah, pa mi je to najlepsi hobi. user posted image In zadnje case so postale ubijalske tudi stopnice! user posted image Komaj prilezem v 2. nadstropje in ko stopim domov mislim da bom kar duso izpustila! user posted image

Aaaa... dej ne govori user posted image  user posted image
Po 5 stopnicah diham kot slon in jamram kot da sm 80let stara user posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.4.2009 14:40:27   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Se mi zdi d sem hotela se nekaj, pa se ne morem spomnit...user posted image

Nosečniška pozabljivost ? user posted image
Wellcome to our club user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.4.2009 14:44:57   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Aaaa... dej ne govori user posted image  user posted image
Po 5 stopnicah diham kot slon in jamram kot da sm 80let stara user posted image user posted image

Hmmm, to mi je pa znano user posted image user posted image user posted image . Že 2 km dolg sprehod mi je pravi fizični napor user posted image .

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.4.2009 15:25:42   
tulpek

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, user posted image  , 22.04.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 8.5, +8kg
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, user posted image  , 24.04.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , 05.05.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), +3,5, user posted image , 3D-20.04. 
duska hruska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image  , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image  , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image  , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 08.05.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , 04.05. 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 23.04.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image  , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +3, user posted image  , 21.04.

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, user posted image  , ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 08.05.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image  , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image  , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , 06.05.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image  , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , 22.04. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image , 27.05.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +6, user posted image , 24.04.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image  , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ?? 
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-21.05. 

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), user posted image  , 30.04.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image  , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , 05.05., BUM-21.04.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image  , ?? 
Sanikaa   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 04.05. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image  , 11.05.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +1, user posted image , 07.05.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image  , MF-22.04.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image  , 24.04.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image  , MF-23.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 06.05. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , 29.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +1, ( user posted image  , user posted image  ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+2,5, user posted image  , MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image  , 04.05. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image  , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image  , ??  
sirod   -  40, ?, KP, (1 user posted image  ), user posted image  , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , MF-20.04.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image  ,?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +3, user posted image , MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image  , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +4, user posted image  , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0,5, user posted image  , 06.05. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image  , 13.5
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3,5, user posted image  , 06.05.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +4, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image   , 4.5-MF.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +1,5, user posted image  , 11.05.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 97 

user posted image  = 22, user posted image  = 20, user posted image  = 57
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.4.2009 15:26:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.4.2009 16:14:49   
Joob
Punce, kako pa zgleda to otrdevanje buhija, ali je to kaj nevarno??? Moj buhi je itak skos trd ko kamen...hmm...kaj me mora kaj skrbeti?user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.4.2009 16:40:23   
sirod
Dan user posted image

Kakšen sluzast dan je danes. Zjuraj sem se lotila delat kremšnite in sem kar ponosna nase saj so mi odlično uspele. Spet bom jedla kot en user posted image . Bomo že hujšali po nosečnosti. A ne!

Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opatija
saj ležim na boku ker na hrbtu sploh ne morem več ležati.
Ampak se tolažim da je to zaradi nosečnosti in hvala bogu se mi ne dogaja to vsako noč.user posted image

kerala jaz hvala bogu z inkontinenco sedaj na sredini user posted image nimam problemov. Že trkam po lesu.user posted image

sasa84 hvala za dobrodošlico.

Aprilčica07 user posted image . Ampak kot sem že napisala saj bo vse user posted image

Punce lep preostanek dneva čeprav je user posted image .

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.4.2009 16:42:57   
sirod
Ups!

Še nekaj sem pozabila. Kaj delate ve če vas boli križ.
Kakšne vaje ali se mažete s čim,.....

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu sirod)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.4.2009 17:22:23   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sirod

Ups!

Še nekaj sem pozabila. Kaj delate ve če vas boli križ.
Kakšne vaje ali se mažete s čim,.....

Meni nasplosno za ce hrbet ful pomaga plavanje!! Hodim 2x na teden. user posted image user posted image

Jah, mi smo tudi ostali doma, je zacelo dezevati. user posted image Pa se Gabriel je sitko; upam da ne bo kaj zbolel, ker niti noce jest...user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sirod)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.4.2009 20:32:39   
kerala
Sirod, jaz ne vem kako bi preživela s tem križem brez telovadbe. Ne vem konkretno katera vaja mi pomaga, vem pa, da če kakšen teden ne uspem iti vsaj 2x, me full boli. Še najbolj ko ležim na kavču, lahko sem edino na boku ali pa sedim čisto zravnano. Če te zanima, izvoli ink http://www.studiomaja.si/predstavitev.html.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
20.4.2009 7:11:36   
kargo
Dobro jutrouser posted image ,čeprav je dolgočasno in deževno,no sem pa vsaj spala kot medveduser posted image .
Imela sem lep vikend zuser posted image  sva se potepala,tudi midva sva bila v Ikei ampak nisva kupila še kaj,sva pa nagledala par stvari.
Tudi jaz piham kot stara lokomotiva in se zelo hitro utrudim,ampak se tolažim s tem,da bo tudi to minilo čez štiri mesece.
duška hruška in sirod,DOBRODOŠLI
lorian,čestitke za izvid in za user posted image
cowgirl,upam da si že boljši
aprilčica,DRŽIM PESTI DANES ZA TEBE IN TVOJO BEBO;TI NAM PA ČIMPREJ JAVI KAKO JE ŠLO IN KAJ STE IZVEDELIuser posted image .
Kaj se pa je zgodilo z našo sulfinijo,upam,da bo vse vredo z njo in bebo in da se čimprej vrneta iz bolnice.
Bodite mi lepo in veselo v nov teden,čeprav je deževen,jaz pa grem kuhat kavico.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
20.4.2009 7:57:54   
go_ta
Dobro jutro! Kako ste kaj spale? Jaz sem danes katastrofalno in sm zdele kr vstala. Bomo mal popapcal, za kosilo prištimali, potem pa delat. Čeprav dan je spet user posted image  Včer sva bla večino časa doma, sva si 2 filma pogledala, zvečer šla mal na sprehod ...Zdaj pa spet ponedeljek.
Aprilčica, dobro opravi danes!! Vse bo ok!! user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
20.4.2009 8:23:17   
Flora2
Jutro babnice,

vidim da ste se čez vikend vse fajn razpisaleuser posted image , sem vas na hitro prebrala in ste imele same zanimive debate, sploh o nickih Opatijauser posted image , zanimivo, ker nam taki kraji kjer se imaš lepo sploh z ljubljeno osebo, ostanejo za vedno v spominu, tako bo za naju z mojim vedno Bovec in Hvar, prvi dopust joj ko pomislim user posted image . Pa še to Opatija, so se mi kar oči orosile, ko si napisala kako je ko prvič vidiš svojega user posted image in kakšna čustva te preplavijo,  pa kako je sedaj ko je že 'velik' fantič, mislim da bo pri meni tudi tako, se mi dogaja da za vsako malenkost jokam ko dež, kaj šele za kaj tako velikega, hormoni hormoniuser posted image .

Sirod tebi pa lep pozdrav med nami in čestitke za pogum.

Aprilčica držim pestiuser posted image .

Drugače mi pa tile vikendi minevajo čist prehitro, pa še dela doma še niso zaključena in komaj čakam da končamo, da si  z mojim user posted image privoščiva en podaljšan vikend samo zase in za razvajanje. V petek pa imam pregled se že veselim, da spet vidim kaj počne user posted image , nazadnje na MF se je lepo videlo ko se je z roko držal-a za nogouser posted image , neverjetno kako je to videti.

Se beremo in tipkamo še naprej, grem še malo delat.user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
20.4.2009 9:30:18   
sams
dobro jutro drage moje,
aprilčica, ne pozabi nam javit, kako je.
sirod, ne rajcaj s kremšnitami! Jaz bi tuuuuudi.... Tudi jaz na momente težko diham, ampak to je bilo tudi 1. in sem zato tudi smrčala včasih ponoči, kar sicer nikoli ne in mi je moj ful težil user posted image  Jaz imam tudi rok 20.8. in bom tudi v Izoli. Čeprav se bojim babice Nate...user posted image  Res je kerala, grozna je. Jaz je na srečo nisem imela na porodu, ampak je bila prisotna potem, ko sem "uvajala" dojenje in tudi 1. tuširanje sem morala opraviti z njo. Zaradi nje si bova za ta porod nabavila diktafon, če bom slučajno tožila. Ker zame ona in njej podobne za moje pojme nimajo kaj iskati v zdravstvu, še posebej pa ne pri tako občutljivi populaciji kot so nosečnice in otročnice. Pa da ne govorimo, da mi je skoraj uničila bradavico, tako močno jo je stisnila, da priteče mleko in si NI razkužila roke, preden me je tikala in je (glede na vonj) glih bila na cigaretu user posted image . Pa še ful zgodbic od ostalih poznam (tudi porode, ki so se zaradi nje slabo končali), ampak ne bom težila tukaj,..

tulpek, a tvoj že planira drugega?!? Moj mi je glih včeraj rekel, da naj uživam v nosečnosti, ker se je njegova "trgovina" s semenčicami zaprla user posted image . Dobro, sej bo z dvemi ful dela, bom videla, kako bom potem razmišljala, če bi šla res še v tretjega in četrtega....

opatija...iiiiiii..... ful lepa zgodbica o tvojem nicku in tudi keralina.

Ayo, kaj res bi šla na plastično? Moja sestra je bila pred nedavnim. Ful jo je bolelo in vse, ampak to pa zato, ker je grozno suha in jo je ful bolela koža. Sedaj je OK. Jaz ne bi šla, mogoče bi šla samo, da si dvignem povešene joške, samo me je tako strah plastičnih operacij, da jih verjetno nikoli ne bom izkusila.

cowgirl, ne poslušat mame. Sej večinoma hočejo dobro, samo nekatere pretiravajo. Če bi jaz poslušala mojo, bi moj user posted image  že od 3. meseca jedel svinjsko meso in čokolado.... Potem pa bi se čudila, kaj ga eni krči matrajo user posted image ....

boga sulfinija, pa res nima miru...user posted image

OK, sedaj pa malo nazaj na delo....

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
20.4.2009 9:32:47   
simonalokar
dobro jutro  user posted image

kakšen dan je katastrofa. jaz sem se kumj zvezala iz pojstle da semsi naredila zajtrk zdaj pa že razmišljam o kosilu - ribice bodo.

vidim da je pogovor tekel o novih nosečnostih in bebikah. medva sva se odločila da bova imela 2 tako da je tomoja zadnja nosečnost, kaj pa bo čas prinesel- pustimo se presenetitiuser posted image . drugače zdajle nimam nobenih želja več da bi ponovno zanosila zaradi nosečniških težav. naredila sva samo 2 otroški sobici tko da bo res pri tem ostal.user posted image user posted image

aprilčica držim pesti za danesuser posted image user posted image user posted image . poročaj.

sulfinija z mislimi bomo stabo in da boš kmalu doma kajti v bolnici ležati je tud kriza, ampak vsaj pod kontrolo boš in da bo bebika še mal počakala notr.user posted image user posted image

sirod dobrodošla med namiuser posted image user posted image .

v četrtek pa imam jaz pregled da vidimo kaj dela naša pupika in bom še enkrat povprašala če pogleda spol kajti smo presrečni da bo parček doma.
na isti dan pa ima moj sine sistematski pregled pri 3 letih tko da bo moral oči vzet dopust , ker jaz ne morem biti na dveh mestih.

no lp simona v 25 tednu

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
20.4.2009 9:49:18   
aprilčica07
Jutro

evo poročilo iz morfologije, kar je dohtarca vidla je vse ok. Srček lepo tolče, nogice, rokice, želodček, vse je vidno in na svojem mestu... težka je bejba lih za prav, velika tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer za bit zihr grem še 28 04 na ultrazvok srčka v LJ, ker to smo se itak že prej pogovarjale z dohtarco, da vrže še en strokovnjak učke na srček.. Ampak če je blo zdaj vse ok, kaj hujšega ne more bit.... Joj, sem vesela, zdaj že lažje diham:):)

To je za zdaj na hitro, ker sem v službi in moram začet kaj delat. Se oglasim kasneje.

Hvala vsem, ki ste držale pestke zame in našo bejbo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zlate ste!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
20.4.2009 9:58:44   
Flora2
Aprilčica super za rezulat user posted image , uživaj še naprej.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
20.4.2009 12:35:38   
*anč*
aprilčica  super za morfologijo! user posted image sicer pa sploh nisem dvomila, da bo vse ok!

kaj pa se s sulfinijo dogaja? a kjera kej ve?  upam,da je vse ok!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
20.4.2009 13:16:30   
hel32
Apriličicauser posted image user posted image user posted image  bravo za rezultate,kak fejn da imamo vse več al majn dobre.
Jarod mene večkrat muči teška sapa pa si dam pod glavo dve blazini pod trebub pa materinsko!
Cowgirl ti pa poslušaj svoje telo mame včasih pretiravajo malo.Jaz tudi malo delam čeprav bi kao mogla počivat, pač odvisno kak se počutim!
Sulfinija zate user posted image user posted image user posted image user posted image  in za tvojouser posted image  upam da sta dobro!
Midva razmišljama o 4 otrocih,ali pa če ne bo šlo najmanj 3, imamo dovolj sob za napolnit!user posted image user posted image
Je tak en fajn občutek ko je polna hiša,mi smo bili 3je.
Sem glih dobila posteljnino od Galeba Ful je srčkana, zdaj bo sicer malo počivala,ko pa bo naštimana bom pripopala slikico!user posted image user posted image user posted image
O plastični OP. za enkrat tudi jaz ne razmišljam, mogoče po reprodukcijski dobi, ko bo vse malo povešeno!user posted image
LP Helena 21t5d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
20.4.2009 14:17:33   
kerala
Ojla user posted image !
Aprilčica, si nam polepšala tale kisel dan! Super, čestitkeuser posted image user posted image ! Zdaj pa lahko končno brez skrbi kako roza cunjico nabaviš...

sams, a tudi ti imaš izkušnje z Nato, ja dobra si, da greš še enkrat tja. Bi bil pa že skrajni čas, da jo nekdo toži, kravo. Ma, jaz nočem reskirat, diktafon gor al dol, bi ji ga kar v glavo zažulila, tako da se raje temu v naprej izognem in grem v Postojno, škoda mojih živcev in lepih trenutkov ob porodu.
A si bila ti slučajno v petek na telovadbi? Je bila ena, ki bi lahko bila tiuser posted image  - al sem čist mimo vsekala???

Sirod, včeraj sem verjetno malo nejasno napisala - v studiju Maja nudijo en kup fizioterapevtskih storitev, posebaj tudi za nosečnice. Fino je iti kdaj na masažo, če te boli, pa tudi svetujejo ti in naredijo program vaj za tvoj konkretni primer. Res obvladajo in so zelo fajn, vsaj meni se tako zdi.

Naj vam user posted image  polepšajo ta kisel dan!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
20.4.2009 16:31:53   
go_ta
Hej, punce! Jst sm v službi, počas bo treba domov, čakam še na eno stvar in to bo to. Sam sem tooooooooooooook zaspana, da je groza. Ponoč sem ful slabo spala, zdj pa kinkam tukaj. Pa zdaj se že par noči zaporedoma zbujam in moram na wc, pol si pa želim zavit še v kuhinjo pa narest pomfri alpa kako pico naročit - ob 3 zjutraj, ja sevedauser posted image
Aprilčica, čestitke za rezultate!!!user posted image  Zdaj bo pa malo bolj mirno, ne?
Lep pozdravček za zdaj, pazite nase!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
20.4.2009 16:54:56   
Muca83
Sulfinija, kjerkoli si, vedi, da mislim nate in držim pesti za tvojo user posted image  user posted image user posted image user posted image

aprilčica, čestitke!!! Tudi jaz sem bila danes v mislih pri tebi in močno verjela, da bo vse ok! user posted image user posted image

Hel32, a ti si pa že posteljnino kupila? Jaz jo imam tudi namen pri Galebu naročiti (po majski plači), samo ne vem še kateri paket in vzorec. Kateri vzorec si pa vzela? Jaz bi vzela vse razen baldehina, potem me pa vsak čudno gleda, da baldehin pa res mora bit, da otrok lahko podnevi spi, da ga kao zagrneš. Jaz pa nimam pojma koliko je to res user posted image Nisem imela priložnost videti kako to pri drugih izgleda, vem samo, da ga moja sestra ni imela.

Še 4 dni službe, potem pa prvomajski oddih. Joooj kako komaj čakam user posted image user posted image Zdaj ne greva v toplice ampak na morje za 5 dni. Mislim, da mi bo morski zrak dobro del.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
20.4.2009 18:23:28   
lara27
Lepo pozdravljene vseuser posted image

Evo,da se mal javim po dolgem času  imela sem tamalega bolanega in sem malo težje našla čas pisati drugače sem vas spremljala redno in vidim da ste ostale zelo pridne pr pisanju.
Aprilčica tebi čestitam za dobre novice na MF pa tudi ostalim čestitke za uspešno opravljene Morfologije.
Sulfinija držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image in upam ,da se bo izteklo vredu zate in za tvojo bebico.
Dobrodošle nove članice.

Jz sem danes opravila MF gin. si je vzela čas zame celih pol ure tako da sva vse videla z dragim izmerila mi je tudi MV  in je rekla ,da je primerno dolg.
Glede spola pa nam je povedala ,da bova dobila še enega user posted image
Ostalo je vse kot mora bit glavica ,srce ,ledvice so b.p user posted image je težek 500 g dolžino ni mogla izmerit .
Za seznam: naslenji pregled 1.6 ,teža +3 kg naslednjič bom imela presejalni test za sladkorno.

Želim vam prijeten dan še naprej!

< Sporočilo je popravil lara27 -- 20.4.2009 18:26:46 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
20.4.2009 19:04:02   
modrasmotka
da se še jst vam mal javim.
čestitke vsem za morfologijo.danes sem po enem mesecu in pol mela prvi šiht.
komi sem čakala vsako pavzo  da se za 5 min mal usedem ker so me pa noge in križ tako bolele.no noge me še kr.prišla sm na celico kjer smo lani avgusta nazadnje skup delat-tabolšo smeno!user posted image so me cel šiht podpiral.za nameček bi pa morala delati celi teden po 10 ur in so se kr sodelavci namesto mene zbunli pri šefici da tako dolgo mi pa ne pustijo delat da za 2 ure naj najdejo menjavo.edina dobra stvar da sm res pristala pri tabolši ekipi ki vedo kako je če te kaj muči.no nekatere ženske so učas tako hinavske da te še posebej matrajo pa ****.
no toliko o mojem prvem šihtu.sj bom kmal šla nazaj v bolniško ker neboim zdržala tega tempa.
souser posted image uživajte ga še naprej

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.