|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
21.4.2009 16:41:09   
hel32
Miška,dober napis user posted image , upam da  bo čimveč naročil,+moje!
Pa še lep spomin je, babnice, naročite, jaz sem jo že in komaj čakam, da jo dobim!user posted image user posted image
Vsem ki te dni praznujete rojstni dan pa VSE NAJBOLJŠE, in veliko daril user posted image   in sladkarij user posted image ,  user posted image  otročkom pa igrač!
SULFINIJA, upam da ni kaj resnega in da sta z user posted image  zdrava,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.4.2009 17:04:55   
Muca83
miska_mccute, čestitke za MF in user posted image  user posted image

Joj moj user posted image je pa prav smešen. Najprej se je prav izogibal pogovoru o imenih, potem me je ene 4 tedne nazaj vprašal, če sem že izbrala ime user posted image , pa sm mu rekla takrat, da bova počakala še malo na MF, da potrdijo če je res user posted image ali pač ne in bova potem izbrala. Itak potem nisva uspela nič zvedet, ker je user posted image že zdaj lump in pol sm mu rekla, če bi mu bilo všeč, da jaz naredim ožji izbor potem bo pa povedal. In se je strinjal. Pol pa jaz ene 2 tedna tuhtam o imenih (zaenkrat samo za punčko, ker je večja verjetnost, za fantka bom pa po potrebi, ker mi je težje). No in sem mu včeraj napisala seznam 7 imen in mu ga dala, pol mi pa reče naj kar sama izberem, da njemu so vsi všeč, edino eden je rekel, da mu je čuden user posted image
Meni je pa ful čudno, da bi res čisto sama izbrala ime. Prav hecno je vse skupaj, ker je sicer on čisto navdušen bodoči očka, rad gleda opremo za dojenčke, najraje bi takoj vse kupil, rad se pogovarja kako bo lepo, ko bomo trije,... samo glede imen je pa prav čuden.

Ne vem no, meni se izbira imena zdi taka ful pomembna stvar, saj ga bo ena oseba imela celo življenje, pa tudi prav posebna čast, moj pa pravi, da preveč kompliciram user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.4.2009 17:08:21   
modrasmotka
ja to so 2 celice v vsej hali da se potegnejo za sodelavke.mogoč je katera mal narobe razumela al pa sm čudn napisala.morala bi delat 10 ur.pa so se zbunle da nesmem in me niso pustile.delam 8 ur pa ša to kr uro gledam.
sj že delam načrt kdaj in kako porabiti še 18 dni dopusta in bolniška da se mi izide lih do moje porodniške.to je...po mojih izračunih od 7 julija dalje.
itak vam sproč sporočam.
kako ste kaj?prnas na obroke narahlo rosi tako da sprehodeki odpadejo,bolj kot ne kr lenarim k že na šihtu dost migam
uživite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.4.2009 19:00:45   
eee35
Mene tudi zanima kako kaj s Sulfinjo, saj je rekla nazadnje, da je kao vse v redu, pa ne rabi biti v bolnici...Upam, da je to trenutno, pa da ne bojo je skoz držali, meni bi se zmešalo!
Glede kilogramov - jaz ful pazim od zadnjega obiska pri g. ampak nič prav ne pomaga, no oki, moji niso šli gor, ampak kao da bi morala zgubiti kakšnega. Saj je to norost, itak jem samo neke solate pa jogurte, pismo mesa ne maram preveč, tako, da mi ne ostane preveč izbire, bomo vidli v petek, kaj bo g. rekla. Pa niti malo uživat ne smem, to pa ni prav! sladoled me tako vleče, da vsakič se nalimam na steklo v slaščičarnah. Aha, pri nas tudi sestri samo povem kok tehtam, pa ona sama zapiše.
Jaz pa imam rojstni dan naslednji petek, 1.maja, mojuser posted image itak bo verjetno pozabil, pri njem v familiji sploh ne praznujej, pa nima te navade, škodauser posted image . Rada bi šla na kakšno dobro kosilo, ali en hud user posted image dobila...

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.4.2009 19:20:09   
sirod
kreala hvala za link.Se bom pozanimala.Čeprav verjetno ne bo nič,
ker je moja nosečnost rizična in se ne upam reskirat da bi mi šlo kaj narobe.Vseeno hvala.user posted image

sams
si me kar ustrašila glede babice Nateuser posted image

aprilčica07,lara27,miška_mccute
:čestitke za MF user posted image user posted image

Muca83
kar se tiče imen je pri nas enako.user posted image Mož pravi, da saj je še čas. Jaz sem si tudi naredila seznam pa bomo videli kaj pravi.user posted image

Že kakšna novica o Sulfiniji.user posted image user posted image user posted image

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.4.2009 19:20:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, user posted image , 22.04.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , 08.05.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, user posted image , 24.04.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , 05.05.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +3,5, user posted image , ?? 
duska hruska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+8, user posted image  , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 08.05.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , 04.05. 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 23.04.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +3, user posted image , ??

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, user posted image , ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 08.05.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , 06.05.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , 22.04. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image , 27.05.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +6, user posted image , 24.04.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +5, user posted image , 22.04. 
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 12.05., 3D-21.05. 

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 27.05.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), user posted image , 30.04.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , 05.05.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 04.05. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6,5, user posted image  , 11.05.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +1, user posted image , 07.05.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image  , MF-22.04.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , 24.04.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image , MF-23.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 06.05. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , 29.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +1, ( user posted image , user posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+3, user posted image  , 01.06. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image  , 04.05. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +5, user posted image  , 24.04.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +6, user posted image , 25.05.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +5, user posted image , UZuser posted image -28.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0,5, user posted image , 06.05. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3,5, user posted image  , 06.05.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +4, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , 29.04.

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image  , MF-04.05.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +1,5, user posted image , 11.05.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 97 

user posted image  = 24, user posted image  = 21, user posted image  = 54

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.4.2009 19:41:39   
opatija
Ojla user posted image !

Ful pridno pišete, vas redno berem, za pisat pa žal nisem imela nič časa. Kot sem pričakovala imam noro gužvo, tipično pred prazniki. Precej sem že utrujena, pa vse me boli od sedenja za računalnikom. Ful pogrešam Nikca, ker mu ne morem posvetiti toliko časa, kot bi želela. Vsaj zjutraj in zvečer se lahko malo bolj pocartkava. Še dobro da me user posted image čez cel dan osrečuje s svojo telovadbouser posted image Samo še do petka moram zdržati, v soboto pa že ODRINEMO NA HVAAAR!!! user posted image

Žal imamo jutri pogreb moje babice. Zaenkrat se tolažim, da je zanjo tako lažje, ker mi je na zadnjem obisku rekla, da si želi zaspati. Bila je res zelo boga. Težko si je predstavljati tako shujšanega človeka, na koncu pa se je pričela še dušiti, zato upam, da je sedaj končno našla svoj mir. Vesela sem, da sva bila z Nikcem dva dni prej pri njej na obisku, da jo je Nik pobožal po roki in da smo se lepo poslovili. Upam le, da me jutri ne bo preveč zvilo, še posebno ker se mi vračajo spomni, kako grozno je bilo na pogrebu, ko sem bila noseča z Nikom. Deset dni pred rokom se je v avtomobilski nesreči ubila moja najboljša prijateljica in tega do pogreba sploh nisem mogla dojeti. Ob pogledu na njeno sliko, moža in starše, pa sem se čisto sesula. Začelo me je dušiti in še sreča, da mi ni sprožilo popadkov, ker mi je od šoka trebuh čisto otrdel... Upam, da vas nisem zamorila, govoriti o tem ne morem, mi je pa lažje če dam nekako ven iz sebe, ker mi sicer skos hodijo po glavi žalostne misli in imam tak zoprn tesnobni občutek.

Gremo raje k veselim temam... Čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image
Aprilčica sedaj pa res lahko začneš popolnoma sproščeno uživati v nosečnosti, pa upam da si prvoščila svoji punčkici kakšen kozarček refoškega, da še ona začuti, da je mami zdej končno bolj na izzyuser posted image

Drage bejbe, božajte trebuščke in se čim bolj crkljajte!
Pa še tole, predlagam da temo o kg prestavimo raje na september in takrat vodimo tabelco o napredovanju teže naših dojenčkov in izgubljanju kg nas mamicuser posted image

Pa lahko noč!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.4.2009 19:52:52   
Flora2
Dober večer user posted image ,

za minuto sem se spravila za računalnik, da vidim kako ste.

Miška majica je ful luškana, se spomnim kakšen dobe napis (če se da) in jo naročim.

Opatija priznam in to brez sramu da sem ti fovš, ker greš na Hvar in to zelo zelo, meni je ta otok res user posted image , uživaj maksimalno.
To kar si predlagala za kilograme se pa takoj podpišemuser posted image , dajmo prestavit na september ja, bo lepše za videtuser posted image .

Toliko za enkrat, lepo preživite večer pa še boljš se naspite.

pa pa

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.4.2009 20:04:46   
opatija
še tole...

eee35 ne bodi žalostna, če te tvoj user posted image ne zna pocrkljati za RD. Ženske smo pač bolj sentimentalne (sploh zdaj) moški pa so včasih runklni, kot bi bili z drugega planetauser posted image Predlagam ti, da ga en dan prej spomniš in mu namigneš kaj si želiš za darilo. Na večerjo ga lahko pa tudi ti povabiš, ali pa sama doma pripraviš nekaj posebnega. Tudi moj od doma ni bil navajen uživati, kulinarično so najbolj nerazvita družina kar jih poznam (user posted image ), pa sem ga vseeno uspela prevzgojiti v gurmanskega užitkarjauser posted image Enkrat sem se počutila podobno kot ti, drugo leto pa sem user posted image zelo jasno "namignila", kako naj združi moj 30 RD in Nikovo rojstvo in se je prav izkazal. Dobila sem ful lepo verižico z briljantom v solzici, kar meni predstavlja: kaplja grenkobe (ob vstopu v zrela leta) v sod veselja (rojstvo Nikca)user posted image Kar je pa najbolj fino, da je še sedaj ful ponosen, kako lepo verižico mi je kupiluser posted image

Drage mamice, vse najboljše vašim otročičkom in seveda čestitke tudi vam, ker ste se tako uspešno matraleuser posted image
Pa seveda vse najboljše vsem, ki ste ali v kratkem boste še za eno leto lepše in pametnejše!

Zdej pa res moram delatuser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.4.2009 21:08:02   
sasa84
Opatija, sožalje za babico...user posted image
Glede kilogramov pa - ne vem, če se bom septembra že pripravljena pogovarjati o njih, bo verjeto še vedno krizauser posted image  Sem se v četrtek tehtala in sem imela 53 kg, drug dan pa 54! Groza, in zdaj kar držim te kile oz. mi malo nihajo. Groza. Še pred parimi dnevi sem se hvalila, da sem se samo za kilco zredila pa sem se v resnici kar za 2,5kg!user posted image  Tako da, za tabelo: +2,5kg! Ampak vsi pravijo, da se nisem zredila, da se mi nikjer ne vidi, tako da domnevam, da je to bolj od vode in pikca. Je pa tudi res, da se zadnje čase nisem ravno gibala kaj dosti.
Danes sem imela BUM teste-kot na morfologiji ti naredijo ultrazvok, zmerijo tamaučka, preverijo organčke, žile so pogledali, zmerili maternični vrat,... Pravi zdravnica, da so mere popolne-šolske, da je vse OKuser posted image  in da bomo meli ful lepega dojenčkauser posted image  Danes je bil ful priden, zadnjič na MF pa čisto divji. Težak je 550g. Fejst dec!user posted image  Muca83, nam zaupaš katera so ta imena? Mogoče ti bomo pa lahko kaj pomagale in olajšale izbirouser posted image  Pri nama je bilo pa tako, da je vsak izbral svoje favorite in jih povedal drugemu. In potem sva razglabljala in razmišljala in primerjala s priimkom...Meni ni bil všeč noben njegov, njemu pa moji ne. Mine par dni in kar naenkrat med vožnjo domov pravi moj "Anže bo!", jaz sem se strinjala, ker mi je bilo itak všeč in je ostalo tako. Je pa edino, ki je res všeč obema. Najprej sva rekla, da on izbere za fantka, jaz pa za punčko pa...no go!user posted image  Če bi bila punčka, bi bila pa Neža.
Miska_mccute, luškana majčka! Če se spomnim kakšnega hudega logana, ki bi ga imela na majčki, ti definitivno pišem. Pa čestitke za MF in bejbo!user posted image
Ah, modrasmotka, se mi zdi, da danes nosečnic prav nič ne šparajo...Pri nas v službi je isto. Kupi dela, non stop preganjanje, živciranje, stres,...Pa saj rada delam kar delam in fizično niti ni toliko naporno (4ure na šalterju, 4 ure v pisarni-itak skoz za računalnikom), bolj je psihično. Ah, bolje, da sem zadovoljna, da imam službo, ker si sploh ne predstavljam kako bi bilo sedaj ostati brez. Upam, da te ne bodo več tako matrali in da bo z vama vse OKuser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.4.2009 21:16:45   
Mateja4
Živjo

Evo še ena avgustovka se vam pridružuje :)

Jaz imam PDP 15.8.2009  Danes smo imeli MF in smo jo odlično prestaliuser posted image user posted image lepo raste, srček lepo bije, nogice, rokice, želodček, vse je vidno in na svojem mestu..tko da je vse v reduuser posted image Naš user posted image je bla pridna in nam je pokazala da je user posted image . Tko da smo vsi presrečni user posted image .   sploh atiuser posted image   Nardile smo še test glukoze in je vse tko ko mora bit :) Nasledni pregled mamo pa 19.5.

Uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.4.2009 21:42:58   
aprilčica07
Dober večer:)

opatija: sožalje za babicouser posted image user posted image user posted image jst imam še vedno eno nono živo, ima 84 let, ampak si ne predstavljam, da je enkrat ne bo več.. živimo zelo blizek in sva z malim skoraj vsak dan pr njej.. je pa zaenkrat zdrava in se kr drži, HB..
Mi pa hodimo na Hvar poleti. Vsako leto, v eno in isto bajtico, ena in ista kompanija in uživamo tam doli res sto na uro.. Na kateri del Hvara pa greste če ni skrivnost?

miska mccute: jst bi tudi mela tako majčko, samo moram pogruntat ali naj dam gor napisem pridem avgusta, al pa mogoče kaj bolj izvirnega.. ti pa zihr sporočim:) aja, čestitke za pupo!
flora: glede trgovine z svetili, da bi blo kaj pametnega takoj čez mejo ni.. mogoče je kdaj blo, trenutno pa take trgovine ni.. mogoče sta soseda kupla svetila bolj gor proti Udinam? tam namreč so take trgovine... če mi poveš mogoče še kašno informacijo bom lahko še kaj povprašala.):) 
eee35: ne bi žalostna zaradi dedca.. moj tudi ne mara rojstnih dnevov, ampak ne  mojih, njegovih..  tako, da mene me pocrta kot se zagre, jst pa njemu ne morem naštimat nič, ker je itak tečen dva dni prej in še dva dni potem.. ma kaj čem, tak je.. sicer pa v njegovi familiji vsi praznujejo in imajo radi dogajanje, edino on je glede tega kr neki, no..
Dobrodošle vse nove tle gori!

Glede kg pa ne bom niti komentirala.. sem bla deležna takega lepega pogleda od sestre tam v ambulanti, varijanta: gospa a ni to malo preveč kg za 22 tednov? user posted image user posted image user posted image jao, nevem kako bo šlo dalje, ampak bo treba se spravit v red.... počakam le še rd od jakoba, pa prvomajske na rogli, pol pa res samo zdrava prehrana  (nevem zakaj si lih ne verjamem, najbrž zato, ker trenutno jem čokoladne velikonočna jajčka?)user posted image user posted image user posted image ..

sams: čestitke malemu za prvi rojstni dan, to ni kar tako!
arwen: no, jst pa ne gnezdim.. nisem niti v prvo, tokrat pa sploh ne bom.. nevem ali je kaj narobe z mano, ali se pa taka netipična nosečka glede tega.. joj, sem čudna ne?
Sulfinija: kaj se dogaja?user posted image user posted image user posted image

No, to je na kratko od mene. Jakob spi, moj itak dela, tako, da bova ta teden bolj ali manj sama.. . v službi pestro, tako, da nevem kolko se bom lahko kaj javljala.. Sem že kr v starem ritmu, delat in delat.. Pa ful nekega sr.. za nazaj moramo rešit, ampak nevemo kako. Ampak neki bomo zmozgali, ker če ne, ne bo dobro...

Jutri je sreda, za nas ta dolg dan. V četrtek pa pride enga kolegica na obisk, pa bomo čvekale cel popoldan. Se nismo dolgo vidle, pa bo treba nadoknadit..user posted image user posted image pa brez dedcov bomo, joj, bomo brusle jezike ha ha..

Lepo se imejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.4.2009 21:47:10   
aprilčica07
Še to

Drnula: ti verjamem, da ni prijetno bit suhuser posted image , ampak sta pa na svojem! To je pa vredno vredno vredno.. Nima vsak te možnosti, tako, da kr korajžno dalje, bo kmalu bolše!user posted image user posted image user posted image user posted image Mi2 bi tudi mogla kaj naredit glede bivanjskega problema, pa kr odlašava in odlašava... malo jst žlajfam, malo on in pol itak nikoli nič ne dorečemo.. Tako, da kapo dol pred takimi kot  sta vidva, ki sta to poštimala!user posted image user posted image user posted image

Še nekaj bom vprašala? a je mogoče prej katera gledala Preverjeno?? na pop tv?  je bil en prispevek o kamnih na Krasu, to je pa prav blizek nas.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.4.2009 22:49:52   
sasa84
Hm, mene je pa "gnezdenje" prijelo malo pred nosečnostjo...Nisva nič planirala oz. sva bla na to foro "če bo bo, če ne pa kdaj drugič". Pa sva delala na tem več kot pol leta in ni in ni ratalo. In takrat, tik pred zanositvijo, me je res kar nekaj prijelo - da bi uredila klet, prebarvala stanovanje, da bi kupila hišo ali večje stanovanje,...da bi kar koli uredila! Moj pa kar nič! Zdaj mu pa naprej mečem...user posted image  Ja no, kaj, vse to bi imela že porihtano, če bi me dec kdaj poslušaluser posted image  Ne pa da morava zdaj vse urejati (hiše ali večjega stanovanja se zdaj itak ne splača kupovati in prodajati tega, tako da zdaj to odpade za nekaj časa) in mozgati in organizirati...

Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.4.2009 23:09:40   
Anonimen
Sulfinija je sporočila, da je v bolnišnici,ima strogo mirovanje, bo vsaj upoštevala vse to in bo vse OK!!!!user posted image

Sulfinija pravi, da sta z user posted image  OK!!user posted image user posted image , da jo nenehno brca...user posted image že zdaj sporoča, kdo bo gospodar pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.4.2009 6:36:57   
tulpek
Super novica, samo da bo vse OK user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.4.2009 7:27:47   
kargo
Dobro jutro punce
Upam,da bo danes res tako lep dan kot pravijo.Spala sem super,celo brez nočnih obiskov wc-ja,tako da sem se zbudila spočita in naspana,naša beba pa tudi,saj trenutno ko to pišem veselo sodeluje in brca,kot da bi hotela tudi ona kaj povedatuser posted image .
sandy in Mateja4,dobrodošle med nami in mateja4 čestitke za user posted image .
miska_mccute tudi tebi čestitke za user posted image  in še to tvoja majčka mi je zelo všeč,kako si že rekla,da si lahko naročimo poslikavo?
aprilčicauser posted image user posted image user posted image  za MF,sedaj se pa ziher počutiš že bolje.Zelo sem vesela za tebe in tvojo bebico.

Ja res dobra novica za sulfinijo in njenegauser posted image ,kar naj lepo počivata,da bo vse ok.

Drugače sem vas vse prebrala,res ste pridne,sama se še ne pripravljam kaj dosti,mi je pa uspelo se zrediti še za 2kg,vem da imate druge probleme s kg,jaz pa upam da obdržim te,ker zdaj me je pa že malo strah,čeprav je g. rekla da ni panike.Zmerla sem si obseg trebuha ki je 91cm,meni se zdi pa tako mali ampak se tolažim stem da je našauser posted image  vsak dan zelo aktivna najbolj zjutraj in zvečer in upam da ji ne manjka kaj zato,ker se ne redim.
No lepo mi bodite jaz pa grem novim dogodivščinam naproti.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.4.2009 7:30:05   
Anonimen
jutro punce!
vsem hvala za cestitke....zdaj pa smo ze prave noseckeuser posted image user posted image user posted image
smo ze na 155-i strani!!! ste opazile?????se majcice, junijke, julijke, potem pa smo ze me na vrsti!!!!!!user posted image user posted image user posted image
kargo kar po ZS alpa na mail miska.narocila@gmail.com, pa se tam naprej zmenive.

(odgovor članu kargo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.4.2009 7:52:41   
sams
moram pokomentirati, ker potem pozabim in mi je žal...

najprej HB, da je s sulfinijo vse OK user posted image .

Arwen, ful dobra ideja, da povabiš starše na sladoled. Mi smo povabili fantička, ki je bil rojen isti dan kot naš (samo nekaj ur prej) in še eno, s katero sem ful sprehajala dojenčke in šli do nonotov in malo bili mi 3 skupaj in je dan minil. V vrtcu mu je vsak otročiček nekaj narisal (meni gre kar na jok user posted image )- predstavljajte si umetnije enoletnih otrok user posted image , ampak meni se zdijo prekrasne. No in po celem dnevu akcije smo bili sigurni, da bo spal celo noč, ampak je bila norišnica!!!! Ne vem, kaj mu je, upam, da ni kaj takega pojedel user posted image . Ker jaz se zbujam ob 5h za v službo (ker prej pridem, prej grem, ne) in sem imela to noč fuuuul prekratko....

sirod, Nata je res grozna, ampak ne skrbet, mogoče pa bomo imele srečo in je ne bo, ko bomo midve rojevale (mogoče celo na isti dan, glede na PDP user posted image ). Jaz fuuuul upam, da bo tako... Glih včeraj sem bila v izolski P, ker je rodila moja prijateljica in v knjigi pritožb in pohval so vsi napisi več ali manj isti :"pohvalila bi vse babice (razen Nate, ki je katastrofa)" user posted image

opatija, user posted image , se mi ful smiliš, še posebej zato, ker se mi prav zdi, da iz tvojih sporočil kriči ven, kako ti hormončki nagajajo ... ne me narobe razumet, ampak še od prej se mi zdi, da si ful bogica s temi hormoni in si ful čustvena. Mogoče pa se motim, sej tudi jaz sem ful čustvena pa sem drugače kot skala. Non stop mi gre na jok in že celo jutro malo pojokavam, ko se spomnim na tisto prijateljico, ki je rodila user posted image .

aprilčica, moj je tudi čuden glede rojstnih dnevov. Pri nas pa je tako, da sem sedaj še jaz postala čudna. Sploh se ne veselim tako kot včasih, ko sem delala prave žurkice za moj roj. dan in je to vedno bil izgovor, da se vsi dobimo in veselimo in žuramo pozno v noč... Pa ga imam pojutrišnjem in na momente kar pozabim, kar se mi dogaja šele zadnje čase....ah, kaj je moj naredil iz mene user posted image . Aja, jaz sem gledala Preverjeno in glih sva z mojim komentirala, da kaj so to spet eni šarlatani....groza.

miska_mccute: jaz sem majčke naročila in dobila glih cca. 1 dober mesec nazaj. Sem naročila zame (baby kicking) in potem je še moj user posted image  "nujno" hotel še eno zase. Pa ima sedaj tudi on svojo majčko na kateri piše: štorklja me prinese poleti user posted image . Še dobro, da ima velik trebuh, da izpade štosno, če bi bil nek suhec, ne bi bilo fore user posted image . Bi pa te vprašala, če mogoče lahko narediš tudi za otroke, da bi jaz mojemu malemu naredila eno majčko: "Jaz user posted image  tatija" in še kako slikico ali pa samo tekst, ne vem. Kaj bi šlo? Imaš take majčkene majčke?

Evo, toliko za sedaj, grem nazaj žret piškote s čokolado (da ne govorimo o tem, da sem glih zajtrk pojedla v službi in zdej že po piškotih udriham, za kosilo pa sem si prinesla malo mesa in fuuuul torte od včeraj user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.4.2009 8:15:04   
Tanchy
Hej, user posted image ,

evo spet mene - ja res ste pridne, ni kaj user posted image user posted image user posted image . Saj vas redno berem, ker sem na bolovanju, ampak, ko pridem do konca, moram pa že ležat user posted image , tok pišete!

Ja vsem, res vsem tistim, ki mate in ste imele user posted image ČESTITAM, mulčkom pa veliiiiko user posted image user posted image user posted image ! No, pri nas, je imel mali bolj malo daril oz bolj praktična, ker ima že itak pol stvari preveč user posted image (smo dobili potem pa ne veš kam z njimi).

No, meni so se popravili + kilogramčkiuser posted image , tako, da je zdaj kar naenkrat +3, imam pa še vedno dovolj zaloge od prej user posted image user posted image user posted image . Se tolažim, da bom potem po porodu pa res hujšat začela - no, potem se pa vidimo na takih forumih....

Pri nas se pa še vedno dogovarjamo o končnem številu user posted image - moj demokratično vztraja na 2, jaz pa na vsak način želim imeti 3. Malo me edino tolče to, da je tale user posted image čist v podnu (no, lohk bi bilo slabše) in komaj čakam avgust! Sem pravo nasprotje tistih, ki res uživate v user posted image in sem vam prev fovš! In seveda privoščim vam!
Jaz si že zjutraj rečem: "No, danes bo pa super dan, pa sonček (al pa dež) in jaz se bom počutila enkratno!" Ja, pa jade! Ta prvo uro, potem pa lahko že obležim. Kr neki, zadnje čase samo še jamram, da si grem že na živce user posted image . Ja, vem, da imate nekatere še večje težave kot jaz, ampak včasih se mi zdi, da je meni najbolj user posted image . Me je dala G na pregled cukra in ščitnice, pa imam kri ok. Kar nekaj se mi je pritisk znižal (iz 120/80 na 100/60) pa sem si rekla ok, to je to, pa mi je sestra rekla, da to verjetno ni razlog za vrtenje in slabosti. Ja kaj pa potem?!

Morju sem se za letos že odpovedala user posted image , samo imam tam nekje zadaj še upanje, da bom kaj boljš in gremo vsaj za nekaj dni... je pa v mojem stanju kar dolga do Paga... No, važno, da gre mali z babi in dedijem - naj vsaj on uživa!

Zdaj imam pregled prestavljen na 28.04.2009 zaradi bolniške...
Sem mogla malo potarnati, da ne bodo samo domači poslušali user posted image , ve se pa držite!!!

pa pa

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.4.2009 8:34:39   
Flora2
Dobro jutro, končno v lep sončen danuser posted image ,

sicer škoda ker ga bom v večini preživela v službi, ampak še malo pa bomo domauser posted image .

Aprilčica hvala, ker si se pozanimala, se pa res dobimo s temi bivšimi sosedi v soboto in bom bolj podrobno vprašala kje je ta trgovina.
Vidim, da ste tudi vi redni obiskovalci Hvara, kam pa hodite?

Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.4.2009 8:40:30   
Arwen
Helou punce!
Sem že navsezgodaj dobre volje, ko vas preberem.user posted image

Sams- ti si me pa sploh nasmejala. Mora biti res štosen tvoj mož s tisto majico.user posted image Ojej, mislim, da smo čisto vse zdaj bolj občutljive …jaz sem zadnjič tudi skoraj jokala zraven, ko sem brala od Opatije razmišljanja.user posted image

Anonimen – hvala za novice od Sulfinije. Držim pesti, da bo kmalu doma. Če moreš, ji prenesi naše lepe želje.

Muca83 – meni se tudi zdi pomembno, da oba sodelujeta pri izbiri imena. Ampak če se tvoj dragi strinja s tvojimi predlogi, je to čisto v redu. Imata pač srečo, da imata enak okus.

Modrasmotka – svetujem ti, da se  čimprej spraviš nazaj v bolniško. Tako delo definitivno ni za nosečnico. Hvala bogu, da imajo vsaj nekateri sodelavci malo sočutja in ti pomagajo, kolikor pač lahko.

Miska­_mccute – jaz sem ti poslala na ZS mojo željo. Upam, da bo šlo?   Kar se rojstnih dni tiče, imamo pa v naši družbi kar tako navado, da se vedno naredi zabava. Pa sva oba na srečo taka tipa, da nama to ni nikoli odveč. Nama je fino, da se nekaj dogaja, da je veselo, da se malo podružimo s prijatelji, saj drugače vsi samo nekam hitimo in nimamo časa za pogosto videvanje.

Mi smo bili včeraj skupaj na UZ-ju in zdaj lahko 100% potrdimo, da pričakujemo fantiča.user posted image Je prav lepo pokazal svoje bogastvo.user posted image   Smo pregledali vse organe in je vse o.k. Drugače je bil pa tako živahen, da je bila zdravnica kar živčna zraven, ker ni mogla nič izmerit.user posted image No, saj glavico in trebuh nam je uspelo, femurja pa ne, ker je skoz brcal. Grozno, mislim, da bom v enem letu čisto posivela…tri hiperaktivne moške doma imet.user posted image user posted image

No, doma ni bilo časa, pa da vidim, če mi danes uspe prilepit slikco od sobice.

http://www.shrani.si/f/10/XI/1YXIBsVB/april2009-036.jpg[/img]

Evo, zdaj moram pa na kafe. Čau, A.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.4.2009 8:43:45   
Flora2
Arwen, pa  ti si umetnica in poluser posted image , super si tole narisala.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.4.2009 9:02:35   
sams
Arwen, super si narisala user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.4.2009 9:35:48   
simonalokar
dobro jutri user posted image in user posted image

najperj vidim da vas veliko praznuje zato iskrene čestitke in veliko objemovuser posted image .

arwen kako si lepo narisala a greš tudi drugam jaz bi tud imela ampk če bi jst risala bi imel moji user posted image nočne moreuser posted image user posted image user posted image .

dobrodošle nove user posted image . skoraj vsak teden se včlani nova super kuk nas bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

drugače smo vredu samo dans me špika na desni strani rebuha in bolj ležim da ne bo kj narobe.

upam da bo s sulfinijo vse vredu in da bo kmalu doma med nami. drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image .

zdajle pa grem na sladoled in pred tv, joj pa še cunje moram ovbesti pa se mi ne da.user posted image user posted image .
jutri pa pregled kumj čakam pa moj gre tud zraven.

ej mi lahko katera razloži o pregledih BUM kaj je to prosim

čao simona

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.