|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
17.4.2009 11:56:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, user posted image  , 22.04.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, user posted image  , 24.04.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , 05.05.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), +3,5, user posted image , 3D-20.04. 
duska hruska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image  , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image  , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image  , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 08.05.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , 04.05. 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 23.04.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image  , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +3, user posted image  , 21.04.

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, user posted image  , ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 08.05.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image  , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image  , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , 06.05.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image  , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , 22.04. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image , 27.05.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +6, user posted image , 24.04.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image  , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ?? 
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-21.05. 

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), user posted image  , 30.04.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image  , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , 05.05., BUM-21.04.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image  , ?? 
Sanikaa   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 04.05. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image  , 11.05.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +1, user posted image , 07.05.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image  , MF-22.04.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image  , 24.04.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image  , MF-23.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 06.05. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , 29.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +1, ( user posted image  , user posted image  ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+2,5, user posted image  , MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image  , 04.05. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image  , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image  , ??  
sirod   -  40, ?, KP, (1 user posted image  ), user posted image  , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , MF-20.04.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image  ,?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +3, user posted image , MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), user posted image  , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +4, user posted image  , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0,5, user posted image  , 06.05. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image  , ??
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3,5, user posted image  , 06.05.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +4, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image  , ??.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +0, user posted image  , 11.05.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 97 

user posted image  = 22, user posted image  = 20, user posted image  = 57

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.4.2009 12:06:28   
aprilčica07
sams: sem se nasmejala ob branju tvojega posta o tvojih joškihuser posted image user posted image user posted image user posted image meni so pa tokrat bolj zrastli kot v prvi nosečnosti, sem sama nase ponosna (drgači sem pr bolj ta ravnih).. pa bi kr kašen dekolte nosila, ma tak normalen, pa se mi moj smeje.. se mu rekla, da imam najverjetneje tako veliko joške zadnjil.. v prvo so se mi napihnili po porodu, ampak je trajalo le 10 dni dokler sem dojila, pol je pa usahnilo vse skupajuser posted image user posted image user posted image
sanikaa: glede tvoje dohtarce pa ne bom komentirala,  nima smisla, če začnem me ne ustavi niti hudič..user posted image user posted image user posted image banda dohtarskauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ker nevem kolko se bom med vikendom oglašala, vas samo prosim, da mi držite pesti v pondeljk ko grem na morfologijo.. držte pestke, upam, da bo vse ok:) Poročilo pa itak sledi.

Lepo se mejte in veliko se smeeeeeeeeeeeejte!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.4.2009 12:16:41   
Arwen
Hoj hoj! Najprej vas moram vprašat, če ste ve tudi kaj bolj štoraste odkar ste nosečke?user posted image Jaz sem že prav smešna. S sladoledom se čisto vedno popackam, da o kosilu raje ne govorim…Danes pa se mi je pa v službi user posted image zgodilo, da sem se polila s kavo po celem puloverju in po hlačah.user posted image Ma, sem bila tolk jezna, bel pulover…itak, da ni šlo nič ven. In mi ni preostalo drugega kot da sem navsezgodaj dirkala v trgovino po novo majico. No, je bil vsaj dober izgovor za nakup.user posted image

Sirod – dobrodošla med nami!user posted image

Simonalokar – jaz sem tudi norec na sladoled.user posted image No, saj kile gredo pa tudi noro gor.user posted image

Sams – se ti pridružujem. Tudi jaz uživam v nosečnosti in niti pod razno še nisem pripravljena iti v Rim. Tudi v prvi nosečnosti sem bila do zadnjega aktivna, trebuh me sploh ni motil. Čeprav je res, da gre v drugo vse hitreje, pa trebuh je tudi že večji kakor prvič v tem času.
Muca83- lepo sta uredila sobico.user posted image A pričakujeta fantka, da imaš modro pobarvano?

Jaz računam, da bomo konec junija začeli vleči vso šaro iz kleti. Joj, že vidim, kako bo vse zaprašeno.user posted image Pa voziček oprat in zglancat…to bo še dela. Pa menda bo ful vroče poletje letos, grozaaaaaaaaaa.user posted image
Sulfinija - upam, da si dobro opravila.

Lepo bodite pa lep vikend vsem! A.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.4.2009 12:45:57   
Ayo
Ojla babnice!

Najprej cestitke vsem za uspesno opravljeno M, pa anc za dobre rezultate, pa doborodoslica vsem novim!!! user posted image user posted image user posted image

Je bila nekaj debata o glukozi. Jaz imam naslednji pregled v sredo in bom imela ta test. Imam pa ze prasek-glukozo doma, to moram 1 uro pred pregledom spit in potem ne vec jest in pit. Torej samo 1 uro in nobenih celournih stradanj.
Jaz mislim, da se no podrocju zdravstva itak vsak dan neke nove raziskave in uogotovitve in mogoce je najnovejsa ta, da ni treba bit tesc za glukozo test. Pac od vsakega G zavisi koliko je v koraku s casom, predividevam. user posted image

Nosecniskih tezavic pri meni zaenkrat nobenih (ze trkam!!!). Slabosti so se (sele pred kratkim) umirile, trebuscek je pa se toliko majhen, da cisto nic ne ovira pri nobenih opravilih, vkljucno pri spanju. user posted image
In tudi jaz sem si vsec in seksi kot user posted image  in tudi mozeku se dopade!! user posted image  Tako da jaz bi bila tudi skos noseca...in postanem zalostna, ko pomislim, da imam samo se slabe 4 mesece tega uzizka V ZIVLJENJU. user posted image  Namrec moj ne bi imel vec kot 2 otroka (jaz pa bi cez par let se imela tretjega), tako da je mozno da zakljucujem s temi uzitki. Smrk smrk!!!
No ampak saj otroci sami ti pa tudi obogatijo vsak nov dan z novimi dozivetji in uzitki!! user posted image

Aja pa da o joskah ne izgubljam besed! Jaz imam sedaj vsaj kosarico A, medtem ko v normalnem, nedojecem stanju nicesar! user posted image

Vidim, da vas je kar nekaj s Primorske.
Jaz se pa ravno dogovarjam z eno kolegico, da bi v septembru za 3 tedne najeli en pocitniski apartma in bi midve mal uzivale na morju z otroci (enkrat in zadnjic v zivljenju!).
Malo sem ze brskala po netu za Portoroz, pa ne najdem kaksnih lepih luksuznih apartmajev, vse je neki bolj po "cigansko" in preprosto. user posted image  Mi katera zna svetovati kam bi se lahko obrnila? Kaksna dobra turisticna agencija? Cena ni problem, bi bila vesela kakrsnegakoli nasveta!user posted image

Grem sedaj se malo delat. Pa se petek je iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.4.2009 12:59:35   
Lorian
Juhuuhuuu...izvidi so tu. Vse je ok. imeli bomo user posted image , no saj to sem bla pa skoraj prepričana.  Trebuh mi vstrajno raste, tako da me že večina vpraša kdaj bo... ko povem, da sem komaj na polovici....so vsi brez besed. MF imam 04.05.

Anč tudi tebi čestitke, hvala bogu, da se večino AC zaključi pozitivno.

Uživajte v vikendu, upam, da bo sončkan!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.4.2009 13:03:33   
HeGa
Štoraste?!?  Ah kje!!! Samo čist vse mi danes leti iz rok - so se mi sodelavke že pošteno nasmejale. Po stegnih in rokah mam kar nekaj modric, ker se skoz nekam zaletavam, da rajš sploh ne naštevam naprej.

Drugače pa tudi jaz sodim med tiste, ki uživamo v nosečnosti, in se mi zdi, da gre vse tako zelo prehitro. Sem že čez pol, še malo pa bom rodila.  Kaj bi dala, da bi se mi vsaj malo vleklo.  Tudi v prvo mi je šlo dokaj hitro in sem bila aktivna čisto do konca - rodila sem pa 5 dni čez rok.  Edino kar me sedaj skrbi, da bojo ta zadnji meseci poleti in upam, da vročina ne bo kaj preveč vplivala na moje počutje. Sicer jo drugače dobro prenašam.

Muca83 - men je tud full lep vajin otroški kotiček. Moram it tud jst potem, ko bo sobica gotova malo v nabavo nalepk. Midva imava v spalnici full malo prostora, bi mogla dat komodo ven, če bi hotla dat posteljico notri. Bova mela tako kot prvič, samo zibko v spalnici cca 3-4 mesece, potem se bo pa user posted image  selilo v svojo sobico, ki je itak tik ob spalnici. Pri Evi se je super obneslo. Meni je bilo sicer hudo, ko sem jo dala v svojo sobico, njej pa čisto vseeno.

Ne me na joške spominjat. Mam že nasploh prevelike - a kera kej rabi? Pol dam takoj naprej. Ma nimam pojma kje naj letos kakšne primerne kopalke najdem. To mam itak že nasploh problem najdt. Spodaj rabim itak S, za zgoraj si pa lahk kakšn un šotor za stare mame vzamem, pa na mašno zadi zavežem, k majo take obsege za ta velke košarice. Enodelnih pa sploh ne bom najdla. A ma kera kakšen nasvet?

Zdej pa naprej delat.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.4.2009 13:08:46   
5ra83
Tudi jaz sem tako štorasta. Vse mi pada iz rok in na splošno nič ne morem nardit tako kot je prav.
Naša user posted image  že pridno brca, vendar pa je moj dragi še en občuti, ker vedno, ko da roko gor preneha. user posted image  Že zdaj jezi.

Aja, pa pošiljam popravek za seznamček. Od sobote 11.4. sem starejša za eno leto, se pravi imam 26 letuser posted image .

Anč in Lorian: Čestitke za dobre rezultate.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.4.2009 13:08:48   
HeGa
Lorian iskrene čestitke za dobre rezultate. Res super user posted image  user posted image  user posted image ! Sedaj lahko končno tudi ti začneš brezskrbno uživati. Pa čestitke za user posted image .

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.4.2009 13:12:01   
tejči77
Lorian, čestitke za super AC rezultatuser posted image  in fantka.
Aprilčica07, seveda bomo držale pesti v ponedeljek, kaj pa misliš!
HeGa, jaz sem tri leta nazaj kupila bikini kopalke v Benetonu in sem lahko kupila zgornji in spodnji del posebej, čisto različne številke. Sej tega je danes vedno več. Verjetno imaš ti bolj problem najt pravi model, ker za večje joške un navaden trikotnik ne pride v poštev. Kaj pa vem. Jaz bi tudi ene nosečniške kopalke, ker gremo verjetno v začetku junija na morje in se v stare enodelne zagotovo ne bom mogla stlačit. Pa tudi pojma nimam kam jih naj grem kupit.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.4.2009 13:14:23   
Flora2
Mene pa dons zgaga daje in to prvič od kar sem noseča, grozno je, najprej sploh nisem dojela kaj me to tako peče, zdaj pa vem, ker me samo še bolj, grem po donat, če bo kaj pomagalo.

O ja Arwen, se tudi meni dogajajo take precej nenavadno štoraste stvari, polivam, prevračam, podiramuser posted image grozna sem, sam kaj čmo to paše zraven.

Aprilčica seveda bomo držale pesti zate za MF, ti samo pogumno pa bo vse ok. Pa lep vikend.

Sanikaa tale tvoja zdravnica je pa obupna, mislim kako si lahko kaj takega dovoli, to res mislijo da so bogovi v malem. Mislim, da najboljš nardišm, da ji poveš kaj in kako.

Še malo pa vikeeeeend.............user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.4.2009 13:35:21   
sams
Lorian, čestitke!!!user posted image  To mora biti super občutek ko si pa res siguren, da je vse OK

tejči77, sem si malo pogledala tvoj blog, sem upala, da bo kakšna slikica od tvoje male. Ful lušno, spodaj imaš nek filmček, ko je v morju s tatijem. Jooooj, kakšne gušte si mi naredila... Jaz bi se šla kopat. Komaj čakam, še kakšen mesec.

aprilčica, srečno na morfologiji. Držim pesti!

HeGa, nimam nasvetov, ker jaz do sedaj nisem imela teh problemov, ker so vedno vsi pravili, da imam idealne joške. Nosila sem M (preden sem se v 1. nosečnosti toliko zredila...ma saj bo šlo dol) in zgornji del mi je bil vedno prav. Tudi jaz ne vem, kako bo letos, upam, da mi bodo kopalke prav.

Ayo, jaz bi imela tudi še otrok, ene 4 bi imela, 3 sigurno ne, ker mi smo bili 3 in mi je bilo grozno (sploh če so približno iste starosti). Moj tudi nikakor ni za to idejo velikega števila otrok.... kaj čmo. Poznam pa tudi primere, ko bi moški hoteli več otrok, ženske pa nikakor, ker nočejo biti več noseče user posted image  Jaz bi takoj! Kar mi je ful čudno, ker jaz sem vedno govorila, da ne bom imela otrok. Kako se vse obrne.... Vedno sem tudi v šoli bila razgrajač (ampak, ker sem imela dobre ocene, mi tovarišice niso težile) in tovarišice so vedno govorile, da itak bom jaz imela ful otrok. Jaz sem si vedno mislila, da če so nore, da jaz in otroci ne gremo skupaj. Kaj se bova zadovoljile z dvemi nagajivci user posted image ? Bomo morale.

Sanikaa, boga ti. Je imela zdravnica slab dan ali je vedno taka krava?

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.4.2009 13:38:04   
sams
Aja, itak da sem nekaj pozabila. Ayo, zakaj pa ne bi šla v hotel? V Portorožu je res velika izbira, če hočeš mir, so dobri tudi Strunjan ali pa San Simon... Kaj pa k privatnikom?

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.4.2009 13:50:53   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

Drugače pa tudi jaz sodim med tiste, ki uživamo v nosečnosti, in se mi zdi, da gre vse tako zelo prehitro. Sem že čez pol, še malo pa bom rodila.  Kaj bi dala, da bi se mi vsaj malo vleklo.  Tudi v prvo mi je šlo dokaj hitro in sem bila aktivna čisto do konca - rodila sem pa 5 dni čez rok.  Edino kar me sedaj skrbi, da bojo ta zadnji meseci poleti in upam, da vročina ne bo kaj preveč vplivala na moje počutje. Sicer jo drugače dobro prenašam.

Kot bi sama pisala user posted image
Jošk pa bi si z veseljem mal vzela user posted image  Zdaj sem čist zadovoljna z njimi, čeprav še vedno ne pašejo v kategorijo velikoh ... potem, ko bo mimo še dojenje pa bo spet užas user posted image

Upam da bo vikend lep. Kupila sem rdečo barvo za peskovnik in zraven še zeleno za hiško. Joj kolk bo lepo.

lpp

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.4.2009 13:53:40   
Drnula
Midva tud že skoz govoriva o treh odtrocih. Bomo videli kaj bomo rekli čez kako leto. Bi pa imela naslednjega čez npr 3-4 leta, no user posted image  ne vem morda tud kaj prej .... takrat bom imela že 36 let. Bomo videli.

Me smo bile doma tri punce pa smo super. Pri mojmu so bili tudi trije otroci pa se dobro ujamejo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.4.2009 14:16:06   
Sanikaa
Ma ta moja zdravnica, definitivno jo menjam. takoj ko si uredim porodniško in je konec te glupe bolniške ...iščem novega zdravnika. zdaj bi si sam zakomplicirala stvari.
Punce uživajte. Res zavidam tistim kaj im je nosečnost najlepše obdobje v življenju!! Jaz komaj čakam otročka in da je konec te muke. Da končno svoje telo uporabljam kako sem ga navajena user posted image .
..počakajte zaden mesec..ko bo vroče..uf že mislim da bo ta moja babuška kar prej prišla na ta svet user posted image
Lep vikend ..uživajte

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.4.2009 14:52:52   
opatija
Ojla user posted image !

Lorian čestitke!!!user posted image

Kerala hvala za nasvet glede drugega mnenja, je pa to že drugo mnenje. Najprej sem bila pri internistki, nato pa še trikrat pri dveh angiologih in vsi se "za vsak sluča"j nagibajo k špikanju. Menda so po svetu različne prakse, ponekod bi imela injekcije od prvega dne nosečnosti, ponekod pa le po porodu. Stroka si je zelo neenotna, ker pa so injekcije samo zoprne in popolnoma nenevarne zame in za user posted image je tu preventiva. Sem pa ravno včeraj slišala za revico, ki je noseča in se ji je strdek naredil ali odplaval v vratno žilo, kar je življensko nevarno zanjo in za user posted image V takih primerih lahko celo prekinejo nosečnost... Če so zdravniki tako skrbni in zavzeti bo že nekaj na tem, zato bom kar tiho in se bom pridno špikala.

Arwen tudi jaz sem prvakinja v nerodnosti. Vsak dan na trebuhu opazim kakšen flek, stvari mi non stop letijo iz rok, razbila sem že toliko krožnikov in kozarcev, da me moj user posted image sprašuje, če treniram za grško zabavouser posted image
Tudi jaz planiram junija pripravo stvari, ki jih imamo spravljene na vseh koncih. Ker pa ponavadi počnemo vse zadnji trenutek si bom počasi pričela delat seznam stvari ki jih moram spedenat, da ne bom komandirala in porodnišniceuser posted image

Sams tudi meni je nosečnost neskončno lepo obdobje. Skos imam v mislih, da moram maksimalno uživati v vsakem dnevu nosečnosti, nikakor pa nisem sposobna pomisliti, da je to zadnja nosečnost, ker se mi kar ulijeuser posted image Tudi moj dragi pravi, da bo dovolj, jaz pa imam občutek, da si bom še želela... Tako uživam, da imam v sebi otročičkauser posted image Okrog hodim kot pav, čeprav me nekateri obsegi že začenjajo spravljati v obup. Sem pa toliko bolj ponosna na svoj trebušček in joške, ki izgledajo kot bi bile silikonskeuser posted image Kaj bi dala, da ostanejo takšne kot so, jaz pa shujšam kakšnih 15 kg.

Ko sem že pri obsegih, težko se kaj dosti pritožujem, ker imam apetit kot kakšen vojak. V dveh dneh sem zmlatila 3 bance sladoleda. Katastrofa!!! Vsak dan si rečem, da bo pazila, pa je še slabše. Danes zjutraj sem bila že na aerobiki, samo kaj ko sem se potem že spet napokala kot nora. Dokler nimam občutka FUL sitosti, ni miruuser posted image

Glede kopalk bom jaz maja na Hvaru kar v običajih bikinkah, junija in julija pa bomo v nudističnem kampu, tako da kopalk ne bom rabila. Počasi se privajam (v nudizem sem se namreč priženilauser posted image ), čeprav gola po kampu najbrž nikoli ne bom paradirala. Na plaži še kar gre, po kampu pa imam okoli riti vedno kakšen sarong.

Drage punce, želim vam lep vikend! Zame bo žal deloven, bodo pa prvomajske počitnice toliko slajše. Sigurno se bom kaj oglasila, ker bom sama doma. Tamauček bo pri mojih, user posted image pa gre s svojimi postavljat prikolico za junijsko uživancijo.

Božajte svoje user posted image , pa kaj lepega jim zapojte!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.4.2009 16:51:02   
Muca83
Sulfinija, previjalno sem naročila na soboto zvečer, v četrtek so naročilo prejeli in mi že poslali mail, da gre še isti dan na pošto. Dobila sem jo pa 2 dni kasneje. Se pravi da dobiš v roku 2 dni, samo na zalogi morajo imeti. user posted image

Arwen, najina spalnica je pa že od prej modro pobarvana, pa se nisva odločila za ponovno pleskanje kotička za otročka. Imava celo spalnico v svetlo modrem, tudi pohištvo, zato je modro. Drugače zaenkrat bolj kaže na user posted image ampak ni zihr, ker na MF ni hotelo dete dat nog narazen. user posted image

Lorian, bravoooo user posted image user posted image Sami dobri rezultati, jaz sem res vesela!

Opatija, mene tudi moj navaja na nudizem. user posted image Ampak midva greva vedno v kakšen apartma in se hodiva samo kopat na nudistično plažo. Ker kampiranje nama ne potegne. Je pa ful dobro plavat brez oblek, pa koža je lepša brez belih črt od kopalk. user posted image
Joj, da bi meni moj rekel, da sem debela s trebuhom, bi ga namlatila user posted image Meni je trebušček ful všeč, moj je pa tudi ves ponosen nanj.
Pismo, enim vam ful joške rastejo, meni pa praktično nič. Še vse modrčke od prej nosim, pa se mi že 5 tednov kolostrum izloča. user posted image Vedno sem imela bolj male, A košarico, potem se je pa eno leto nazaj čudež zgodil in so mi kar naenkrat zrastle na B in tukaj tudi ostajajo, vsaj zaenkrat. user posted image No, malo so pa se pomoje povečale, ker sem si tiste blazinice ven pobrala user posted image

Heh, kar o številu otrok razglabljate. Jaz bom pa najprej videla kako se bom sploh znašla v vlogi starša in to, bi pa imela še enega čez nekaj let.

Ja, pa še to moram rečt, da ste res boge tiste, ki imate že sedaj težave s spanjem. Jaz spim kot ubita, edino kar se skoraj vsako noč 1x zbudim za lulat. Na srečo sem itak navajena spati na boku in tako nimam težav s položajem. Me pa trebušček malo ovira, ko oblačim nogavice, hlače ali zavezujem vezalke.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.4.2009 19:43:57   
eee35
HeGa: po moje imava isti problem z joškami, sem ga že enkrat omenjala, se mi zdi...Jaz nosim ponavadi 75D, zdaj imam 75Guser posted image , spodnji del telesa tudi majhen, ponavadi S, zdaj včasih kaj M rabim, malo so mi zlezli kilogrami tudi v ritko...Jaz sem si dve leti nazaj prvič kupila kopalke Nancy, pa sem se čist zaljubila, čeprav drage so kotuser posted image . Ampak lahko kupiš spodnji in zgornji del posebej, pa še model modrčka lahko zbereš res kot ulit za velike joške...Prvič v življenju sem se na morju počutila kot seksi punca, ne ena stara mama...No lani sem kupila naslednje kopalke od Nancy, ta let pa bi fullll kupila vsaj modrček, samo te cene...ampak bi se tako rada vsaj parkrat kopala poleti!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.4.2009 20:42:31   
sirod
Punce hvala za dobrodošlico.user posted image

aprilčica07 Jaz sem iz Šmarij. Kar se tiče PDP naj bi bil 20.08. ampak ginekolog je mnenja da naj se ne držim preveč tega, ker pri mojih letih in prva nosečnost je verjetno da bom lahko rodila malo prej. Kar pa ni rečeno.user posted image    user posted image za amnio glede srčka in MF bo pa itak o.k.user posted image   Jaz amnio nisem imela ker so mi jo odsvetovali po toliko poskusih da nebi slučajno splavila. Sem pa imela NS in rezultat je bil 1: 9736 tako da so teli izvidi bili odlični. MF sem imela prejšni teden in je vse na mestu kot mora biti. Samo še spol ni čisto siguren.

Sulfinija:user posted image user posted image za pregled.

Sams
ja jaz mislim rodit v Izoli, če me ne bo zgrabilo kje drugje.

Drugače sem pa že celo nosečnost od prvega dne doma, ker je rizična in se valjam po postelji kot en user posted image . Boli me pa že čisto vsaka kost od tega ležanja.user posted image Ampak bomo potrpeli vse za mojega user posted image .
Zredila sem se za 5 kg kar se mi zdi fajn glede na to da se nič ne gibam. Sedaj pri tem sončku zunaj sem pa začela z mojim user posted image tudi malo na sprehod hodit in pobirat špargo.

Za seznam pa:

sirod - 40, P, Koper, (1user posted image ),+5, user posted image ?, 24.4

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.4.2009 20:53:36   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

Ne me na joške spominjat. Mam že nasploh prevelike - a kera kej rabi?

ja, jz!!!! takoj vzamem!! user posted image user posted image user posted image
mah, itak sem se ze odlocila da cez par let (ko sigurno zakljucim z reprodukcijo) pade silikon!! user posted image

Jaz sem si pri Gabrielu kupila enodelne kopalke v Benettonu, sam takrat sem imela cez poletje ful majhen trebuscek in so mi ze bile skoraj premajhne. Sam so bile tolk kjut, da se jim nisem mogla upret, pa se v razprodaji so bile takrat.
No, sedaj jih sigurno z vecjim buhijem ne bom spravla gor; mi je ful hudo ker so ful ful lepe!! user posted image
Zaenkrat bom videla kako izgledam kar pac z navdnimi dvodelnimi nenosecniskimi.

Grem, mozek mi je pripravil sladoled!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 17.4.2009 20:57:35 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.4.2009 7:54:20   
aprilčica07
Jutro

vidim, da ponujate joškice, jst bi tudi z veseljem od katere kaj pobrala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede kopalk: mi gremo za prvomajske na roglo in se bomo tam tudi kopali, pa mi ni za skakat z tem trebuhom tam okoli, celih kopalk tudi ne prenesem.. imate idejo kako naj rešim zadevo, da si bom apetitlih?
glede številka otrok: jst bi tudi imela čez par let še enga, ampak moj noče... ko sva se spoznala je rekel 1 in konec, pa se je poem, ko smo dobili jakoba omehčal in sam predlagal kr hitro še enga.. ampak kolkor ga poznam bo ta drugi tudi zadnji..

nosečnost: saj meni mi tudi ni napačno bit nosečka, ampak je tokrat tako psihično naporno v primerjavi z prvič, da so občutki bistveno drgačni..

Ayo: ne znam ti svetoval glede Portoroža, ne poznam lih dosti, ker nikoli ne hodimo tja na dopust..
sirod: sem mislila, da si mogoče kje meni bliže..vas je ful iz obmorskih krajev, iz bolj severne primorske sem pa edina zgleda... ma super, da je vse ok.. kr tako dalje, saj bo kmali avgust!

Tako, mi se odpravljamo v Lignano v živalski vrt. Lepo se imejte, in hvala vsem, ki mislite name in držite pestke za pondeljk.

Čau, bav.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.4.2009 9:25:28   
cowgirl
Evo še mene, d mal poročam kako nam gre. user posted image  Že cel teden ležim in se ne smem sprehajat. Vsak dan mi trebuh otrdi vsaj 4x.... danes greva z mojim v porodnišnico se pokazat, da me pogledajo če slučajno nisem odprta ali kaj podobnega. Itak, ne vem kaj naj bi potem naredili, ker ležim že skoz cel teden, trebuh mi pa še kar naprej trdi. user posted image
Sirod: jaz si ne predstavljam, da bi mogla  9 mesecev odležat. Uf si pogumna! Mene že po enem tednu depresija daje. Kako si potem dobiš moči za porod? Saj izguiš vse mišice... kako potem okoli nosiš bejbija, če si 9 m. ležala... tega si res ne predstavljam. Upam, da se bo meni stanje umirilo in da bo kmalu bolje. Tudi možu je tole čisto odveč. Služba, prenavljanje stanovanja, letanje naokol, potem pa še pospravljanje, ker sedaj jaz ne smem nič. Ampak upamo lahko samo na boljše.
user posted image  je pa vesel in buta, buta. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.4.2009 9:46:52   
hel32
Jutro,babnice
Glih sem seštevala po seznamu in zaenkrat v spolu vodijo fantkiuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  proti punčkamuser posted image  z 20:19,
Tk za informacijo,
Drgač pa vidim, da se pogovarjate o joškah,jaz sem bila med bolj ravnimi,user posted image user posted image da me zdaj vidiš sem kot mlekarica, user posted image v prvi nosečnosti se mi niso povečale niti za ničuser posted image
zdaj v drugo pa imam od 80A so zrastle na 80C,so take lepe kot iz silikona, user posted image user posted image
Ayo,ti si omenila op.za prsi jaz imam v žlahti lepotnega kirurga za več info mi piši na ZS, če te zanima!
Glede urejanja sobice,mi imamo že skoraj vse doma, shranjeno,bomo tudi junija začeli počasi urejat,mi je pa ful lepo tile otroški motivi, jih bom verjetno tudi sama na napopala na steno in opremo, v MŠ sem slišala da je treba prebelit sam mi imamo sobo skor na novo prebeljeno pa nislim da je dovolj če vredo prezračiš in spucaš.
A je ktera razmišljala že o nakupu koša za plenice, meni se vedno bolj dopade,pa saj je še čas za to!
Naš mali nogometaš veselo brcika.
LP H 21t3d še malo pa bo 6 mesecev!
Lep sončen vihend vam in vašimuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.4.2009 9:51:14   
hel32
COWGIRL
Upam da bo s tabo in tvojimuser posted image  vse v redu, kaj pa si dobila proti otrdevanju trebuha, meni je tudi parkrat otrdel pa sem si nabavla magnesol šumeče tablete pa moram trrrrrrrrrrkkkkkkat,je hvala bogu boljše, ti ker mirno počivaj naj drugi delajo, samo da bo z user posted image  vse v redu, in da bo čimbolj dolgo not in se rodi zdravo,lep vikend!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.4.2009 9:54:07   
23tina
ojla nosečke!

jes se vam po dolgem času spet mal javljam,gradnja hiške lepo napreduje,šola tko tko ampak bo žeuser posted image
NAJPREJ ČESTITKE VSEM ZA DOBRO OPRAVLJENE MORFOLOGIJE IN OSTALE PREGLEDE!
jaz sem jo tudi imela v sredo in je z našo bejbiko vse ok,je rekla g. kako je tale princeska živahnauser posted image
ni sicer še sigurno,ampak se zna zgodit da tudi mene čaka strogo počivanje pod zdravniškim nadszorom.ginekologinja je rekla da je maternica zelo nizko in da se boji da bo začela preraščat maternični vrat,sicer se š'e ni najbolj vidl in me je naročila za 29.4. do takrat se bo maternica še tolk razširila,da bo lažje rekla!za enkrat moram pa velik počivat,nobenih obremenitev in nič posteljnih aktivnostiuser posted image user posted image

sicer pa naša bejbika,ime ji bo lia veselo brclja po trebuščku,zdaj jo moj dragi že čutiuser posted image user posted image user posted image
zdj sm spet 2 dneva zaporedoma zvečer bruhala,glih k je tamala ful brcala tko da se mi zdi,da me v želodec nabija!

nosečke lepo se mejte,pa uživajte v sončnem dnevu

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.