kerala
|
Ojla babnce moje! Jaz sem si od nekdaj želela 3 otroke, samo sem jih nameravala imeti enega za drugim, pa je bila Duna tak , da se vsaj 5 let nobenega nisem dotaknila in mi na misel ni prišlo, da bi slučajno še kdaj kakega imela. Moj je pa že v preden sva imela sploh kakšnega govoril, da si želi 4, jaz ga pa sploh nisem resno jemala. V zadnjih 3 letih se je toliko trudil, da me prepriča še za enega, če bo vse po trenutnih planih bomo pa imeli še dva, da tale ne bo edinček, tako da bomo na koncu le pristali na 4... Tako da, punce, tiste ki si jih želite še več, kar pogumno, želje se nam spreminjajo in nič ni zabetoniranega, četudi v tem trenutku tako zgleda. Sirod, dobrodošla! Si pa res borka, ni kaj, bravo ! Upam, da lahko vsaj kje na vrtnem sončku ležiš, če že ne smeš z nami telovadit... Kakor koli, saj bo minilo, pol avgusta bo pa tko cela akcija! Cowgirl, tudi meni je zadnjič enkrat trebuh otrdel, se mi je zdelo tko čudno . Sicer takoj po , mogoče je pa kej s tem povezano? Zdaj sem si pa tiste šumečke z magnezijem in kalcijem nabavila, pa bomo vidli. Upam, da ti tole čimprej mine in boš spet veselo skakljala okoli. sams, jaz nisem še 100% odločena, kje bom rodila, sem pa na forumu o porodnišnica prebrala, da imajo v Izoli eno totalno noro babico Nato, katere pa res ne želim srečati. In ker moji porodi dolgo trajajo, je možnosti kar veliko. Pa še en argument je, ki govori v prid Postojni, in sicer glede epiduralne anestezije, katero jaz absolutno hočem dobiti. V Izoli je v primeru, da imajo kako urgenco, ki zaposli anesteziloga, pač ne dobiš. To se menda v Postojni ne more zgoditi. Raje bi šla sicer v Izolo, vendar bom zaradi teh dveh argumentov verjetno spet rodila v Postojni. V nosečnosti pa jaz tudi zelooo uživam, z veseljem razkazujem svoj trebušček, sem full aktivna in nimam kakih posebnih težav, motijo me edino odvečni kilogrami. Zaradi same se mi prav nikamor ne mudi, čeprav komaj čakam, da našega čmrlčka k sebi stisnem! Lorian, čestitke za super rezultat AC in za ! Zdaj pa samo brezskrbno uživaj! Opatija, nudistični kamp je pa res super rešitev. Tudi mi smo parkat probali, samo moj žal ne mara nudizma, pravi, da so ljudje večinoma tako grdi ko so nagi, mojih najstnic pa tudi v tem času verjetno ne bi nič prepričalo, da se slečeta. Glede špikanja je pa, če vsi tako pravijo, res boljše zobe stisnit, saj bo minilo, samo da bo vse OK... Jaz sem enkrat ob surfanju na netu videla ene zlo lepe nosečniške kopalke, samo si nisem shranila linka, zdaj pa jih ne najdem... Moje joške so sicer precej večje kot so bile pred , sam njihova oblika in višina žal ne ustreza več za v bikinke. Emšo, ni kaj, sploh pa po moji zadnji nesrečni nosečnosti, ko so se na hitro intenzivno napihnile in po tednu dni nazaj uplahnile, so pristale kar bistveno nižje kot so bile prej. Kaj čmo, to je očitno davek, ki ga nekatere plačamo za . Jaz sem že razmišljala, da bi si jih potem dala mal popravit, ne vem sicer ali se jih da samo dvignit in malo ojačat ali jih samo napolnijo s silikoni... Hel32, res bo prav prišla kaka info Aprilčica, itak da BO vse OK v ponedeljek, ti bo tvoja pupika mal pomahala pa boste po vsej tej sekiranciji vsi ... Sulfinija, kje si?? Saj je bilo vse OK na pregledu!! Kljub deževni napovedi nas sonček greje, tako da zdaj akcija! Sobotna tržnica, pa kavic, pa sprehodek z mojim ... punce tko več nočeta z nama , zdaj pa itak še spita. Imejte lep vikend!