|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
18.4.2009 10:11:28   
kerala
Ojla babnce moje!

Jaz sem si od nekdaj želela 3 otroke, samo sem jih nameravala imeti enega za drugim, pa je bila Duna tak user posted image , da se vsaj 5 let nobenega user posted image  nisem dotaknila in mi na misel ni prišlo, da bi slučajno še kdaj kakega imela. Moj je pa že v preden sva imela sploh kakšnega govoril, da si želi 4, jaz ga pa sploh nisem resno jemala. V zadnjih 3 letih se je toliko trudil, da me prepriča še za enega, če bo vse po trenutnih planih bomo pa imeli še dva, da tale ne bo edinček, tako da bomo na koncu le pristali na 4... Tako da, punce, tiste ki si jih želite še več, kar pogumno, želje se nam spreminjajo in nič ni zabetoniranega, četudi v tem trenutku tako zgleda.
Sirod, dobrodošla! Si pa res borka, ni kaj, bravouser posted image ! Upam, da lahko vsaj kje na vrtnem sončku ležiš, če že ne smeš z nami telovadit... Kakor koli, saj bo minilo, pol avgusta bo pa tko cela akcija!

Cowgirl, tudi meni je zadnjič enkrat trebuh otrdel, se mi je zdelo tko čudnouser posted image . Sicer takoj po user posted image , mogoče je pa kej s tem povezano? Zdaj sem si pa tiste šumečke z magnezijem in kalcijem nabavila, pa bomo vidli. Upam, da ti tole čimprej mine in boš spet veselo skakljala okoli.

sams, jaz nisem še 100% odločena, kje bom rodila, sem pa na forumu o porodnišnica prebrala, da imajo v Izoli eno totalno noro babico Nato, katere pa res ne želim srečati. In ker moji porodi dolgo trajajo, je možnosti kar veliko. Pa še en argument je, ki govori v prid Postojni, in sicer glede epiduralne anestezije, katero jaz absolutno hočem dobiti. V Izoli je v primeru, da imajo kako urgenco, ki zaposli anesteziloga, pač ne dobiš. To se menda v Postojni ne more zgoditi. Raje bi šla sicer v Izolo, vendar bom zaradi teh dveh argumentov verjetno spet rodila v Postojni.
V nosečnosti pa jaz tudi zelooo uživam, z veseljem razkazujem svoj trebušček, sem full aktivna in nimam kakih posebnih težav, motijo me edino odvečni kilogrami.  Zaradi same user posted image  se mi prav nikamor ne mudi, čeprav komaj čakam, da našega čmrlčka k sebi stisnem!

Lorian, čestitke za super rezultat AC in za user posted image ! Zdaj pa samo brezskrbno uživaj!

Opatija, nudistični kamp je pa res super rešitev. Tudi mi smo parkat probali, samo moj žal ne mara nudizma, pravi, da so ljudje večinoma tako grdi ko so nagi, mojih najstnic pa tudi v tem času verjetno ne bi nič prepričalo, da se slečeta.
Glede špikanja je pa, če vsi tako pravijo, res boljše zobe stisnit, saj bo minilo, samo da bo vse OK...

Jaz sem enkrat ob surfanju na netu videla ene zlo lepe nosečniške kopalke, samo si nisem shranila linka, zdaj pa jih ne najdem... Moje joške so sicer precej večje kot so bile pred user posted image , sam njihova oblika in višina žal ne ustreza več za v bikinke. Emšo, ni kaj, sploh pa po moji zadnji nesrečni nosečnosti, ko so se na hitro intenzivno napihnile in po tednu dni nazaj uplahnile, so pristale kar bistveno nižje kot so bile prej. Kaj čmo, to je očitno davek, ki ga nekatere plačamo za user posted image . Jaz sem že razmišljala, da bi si jih potem dala mal popravit, ne vem sicer ali se jih da samo dvignit in malo ojačat ali jih samo napolnijo s silikoni... Hel32, res bo prav prišla kaka infouser posted image

Aprilčica, itak da BO vse OK v ponedeljek, ti bo tvoja pupika mal pomahala pa boste po vsej tej sekiranciji vsi user posted image ...

Sulfinija, kje si?? Saj je bilo vse OK na pregledu!!

Kljub deževni napovedi nas sonček greje, tako da zdaj akcija! Sobotna tržnica, pa kavic, pa sprehodek z mojim user posted image ... punce tko več nočeta z nama , zdaj pa itak še spita.

Imejte lep vikend!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.4.2009 15:51:02   
hel32
Evo vse babnice,ki vas zanima lepotna kirurgija, imam za vas naslov, tel. in kontakt,
Dr. Siniša Glumičić je mož moje sesre, je eden najboljših lepotnih kirurgov, specializacijo je delal v ZDA,
Operiral je večino naših, hrvaških in tujih zvednic in zveznikov,user posted image user posted image user posted image , ostalo zveste v linku,
Poliklinika Glumičić Medical Group,
Naslov klinike:
PRILAZ GJURE DEŽELIČA 56
10000 ZAGREB
TELEFON:+38513779129, +285137777681
glumicic@glumicic-dzepina.com
Zna poslušat vsako željo in svetovat pravo stvar!

Helena 21t3d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.4.2009 16:04:32   
HeGa
eee35 ja sva tam nekje blizu. Jst mam 80F trenutno - je kar težko dobit kej normalnega. Kje pa kaj prodajajo tele Nancy kopalke, bi skočila mal pogledat.

Ayo ti študiraš o silikonu, jaz pa o pomanjšanju. Ampak kot praviš - najprej je treba zaključit z reprodukcijo, potem pa akcija. Jst sem res že naveličana tolk krog nosit (moja košarica pred nosečnostjo je bila E - ma si full omejen pri izbiri oblačil, ...) S kakšno manjšo D ali večjo C bi bila več kot presrečna.

He, he - nudistični kamp bi bla tud ena od rešitev, sam kaj ko me noben user posted image  ne zvleče tja. Ma ne morem iz svoje kože. Pa še tko je, da nikakor ne morem brez modrca naokrog hodit, teža naredi svoje in mi je full zoprn občutek brez opore okrog hodit.

Kar se pa otrok tiče sva midva soglasno za 2. Tako, da naj bi bila to moja zadnja nosečnost. Ampak nikoli ne veš, kaj prinese čas.

Zdej pa peljem mojo malo na en sprehod. Lepo sobotno popoldne vsem.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.4.2009 16:10:33   
go_ta
Hej, punce, upam, da uživate nekje na prostem! Midva sva ravno iz avstrije, sva šla mal v šoping - v Ikeo gledat otroško opremo pa po cunjice. Sm si ene luštne hlače kupla - ne nosečniške (?!? vauuuuser posted image ), ker imajo nizek pas in gumo pa so take poletne in dvoje pajkice. Pa še eno rumeno tuniko - v kateri moji joški zgledajo ulalalauser posted image  Pa še mal sem si za bebico cunjice ogledovala in imajo v c&a-ju in Zari res luštne!! Sam kaj ko ne vem, kaj imava, punčko al fantka.user posted image Bom drug mesec mami s sabo vzela pa greva v en šoping za bebicouser posted image  Sva šla pol še v mcdonaldsa - najbližja stvar, v kateri so imel hrano nažalostuser posted image  Se mi pa drugač tako luštajo hladne stvari - mrzla lubenica, grozdje, sladoled ... mjami! Zdaj bova šla pa počas šla do mojih, mami praznuje roj.dan in ima piknik. Spet bomo papcaluser posted image
Drugač bi pa jst imela 3,4 otroke, sam moj ni za touser posted image . Se mi zdi, da bi on imel samo enga, ampak to pa ni šans! Edinca ne bi imela, mora imet nekoga bližnjega, ko naju več ne bo.
Hel32, se mi je zdel, da fantki vodijouser posted image  bomo videle avgusta, kakšno bo razmerje, ker je nekaj takih, ki ne vemo, kaj imamouser posted image  Aja, ti imaš pa znano žlahto - Glumičiča, madonauser posted image  Če bomo kaj rabili, vemo kam se obrnituser posted image
Uživajte še naprej, babeuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.4.2009 17:33:57   
eee35
gota: No midva sva tudi glih kar prišla iz Ikejeuser posted image , pa sva nabavila posteljco, pa previjalno, pa jogi, pa jaz sem si eno majčko pa hlače kupila.
HeGa: Nancy imajo v Lj v Emporiumu. Jaz sem tako za probat vzela ene 80F od Triumpha zdaj v Celovcuuser posted image totalen bruh....Grooozno sem zgledala.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.4.2009 17:59:47   
tulpek
Glede sladoleda: za zadaj imam srečo in se mi ga sploh ne lušta, čeprav imam dve banjici v zamrzovalniku, ena je že 3 tedne tam. Edino kakšne dobre napolitanke me mikajo, pa še te v zmerni količini. Prej (pred user posted image ) bi pojedla vse sladko, kar se videla, sedaj pa prevladuje zmernost. To je ena res dobra plat user posted image pri meni.

Število otrok
: midva sva prej razmišljala o 3, ko mi je bilo nekaj mesecev pošteno slabo, bruhajoče in še kaj bi se našlo, sem se odločila, da bo ta čisto dovolj, če moj še kakšnega hoče, ga pa lahko posvojivauser posted image .  Zdaj pa sem se odločila, da je možno, da bi bila druga nosečnost znosnejša in da mogoče čez ne vem koliko let še enkrat poskusiva. In če bo takrat brez problemov, lahko začneva razmišljat o tretjem user posted image .

Tudi midva se spravljava v Ikeo, ampak še čakam na več energije. Se mi zdi, da ko bi se pripeljala do Avstrije, bi imela že vsega dost in se samo obrnila. Ali bi bila pa neznansko tečna, kar zadnje čase dobro obvladam. 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.4.2009 20:11:58   
opatija
Ojla user posted image !

Upam, da ste preživele dan na sončku. Jaz sem večino dneva preživela za računalnikom, pa kljub temu naredila nisem naredila toliko, kot sem si zadala in sem sedaj kar malo potrtauser posted image

Včeraj je šel Nikec k mojim in sva šla z user posted image malo ven, od zjutraj pa sem čisto sama, ker je moj že navsezgodaj odšel s svojimi postavljat prikolico. Najprej sem bila navdušena nad tem solo vikendom, sedaj me pa kar zvija. Nik se ponoči še kar zbuja ker divje sanja, ali pa žica za mleko, pa čaj bi bil, ali pa bi šel k meni v posteljo .... Ko se to združi še z nočnim lulanjem in premetavanjem po postelji, sem večinoma neprespana. No, ko pa sem imela priložnost da bi se naspala, sem se zbujala, ker mi je manjkalo da me moj fantiček zbuja. Sem smotana a? user posted image Še dobro, da mi mama poroča kaj kej dela, ker bi se mi zmešalo. Najbrž sem res preveč navezana nanj, saj je star dve leti, pa je to šele drugi vikend, ko bo spal pri mojih, jaz pa sem čisto fertik Če nič drugega, moram malo povaditi za v porodnišnico, da ne bo potem poplave solz. Ko sem rodila Nika, sem jokala od sreče ko sem ga prvič zagledala, potem pa vsakič ko sem ga pogledala, ker se mi je zdel takooo luškan in sploh moj težko pričakovani sinček user posted image Najbrž bodo tokrat hormoni divjali enako, poleg novih čustev pa bom pogrešala še tamaučka in me bo skrebelo, kako bo prenesel spremembo. Me kar skrbi, kako bo, ko bosta prišela z user posted image prvič na obisk pogledat bratca, da ne bodo iz mojih oči lili slapovi. No, a vidite s čim se že ukvarjam. Od teh hormonov imam same čustvene izliveuser posted image Vseeno bom hvaležna, če bo katera delila izkušnjo, kako je ob rojstvu drugega otročička, da se malo pripravimuser posted image

To delovno, melanholično soboto pa mi lepša user posted image , ki se že cel dan tako luškano premika v mojem trebuhu. Se mi zdi, kot da nežno sporoča, da mami ni samauser posted image user posted image Čeprav mi je malo čudno, ker bom danes prvič spala brez Nika in še brez user posted image , pa se mi zdi fino, da se bova crkljala z user posted image

Tako, sedaj pa nama grem pripravit večerjico, potem pa poležavat pred TVuser posted image

Lepo se imejte pa lahko noč!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.4.2009 20:32:26   
cowgirl
Evo me nazaj! user posted image Sem kar vesela... mama me je že strašila, da je otrdevanje trebuha taka zadeva, da ostanem notri. Moja mama je tak pesimist.. potem mi pa še to na psiho potegne. user posted image Pregledali so me v LJ porodnišnici. Na srečo nisem nič odprta, mi je pa dala buscopan za jest in nič strogega ležanja. Je videla, kako zategnjejno se držim, ker me trebuh skoz zateguje. Je rekla, naj se sprostim, ne samo ležat. Lahko sedim in grem mogoče tudi malo naokoli po hiši/vrtu. Je pa takoj opazila, ko sem stopila notr, da se držim za trebuh in si ga masiram. Mi je bilo logično, da če te kam prime krč, da se masiraš. Je rekla zdravnica, da to samo pospeši popadke in da so včasih, ko ni bilo hormonskega pospeševanja poroda babice tako masirale trebuhe. No, sedaj mojega bušija  pustim na miru in je veliko bolje. user posted image
Name vse tako močno vpliva tudi preko psihičnega vidika... najbrž je tudi to... če mi mama teži, da moram ležat in bog ne daj hodit po stopnicah mi ne gre čez eno uho notri in drugo ven... ampak samo notri,,, potem pa premlevam in se sekiram.
Sedaj so me tam pomirili in tudi en buscopan mi zelo zaleže. Danes sem popoldan pomagala mojemu jajca pečt in špinačo kuhat in se mi zdi, da je to zame veliko bolje... glede psihe. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.4.2009 21:06:08   
sirod
Ola user posted image

Zanima me, če ima še katera isti problem kot jaz. Namreč zvečer kadar se lotim spanja mi začne zmanjkovat zraka in me malo duši.
Moram ene parkrat kar pošteno vdihnit.user posted image Ampak to se mi ne dogaja vsako večer. Začelo se je pa pred 2 tedni.user posted image Ima katera kakšno idejo kaj bi lahko to bilo.
Glede sladoleda se ga pa tudi jaz ne morem odrečt.Vsaki dan pojem 2 korneta.Pred nosečnostjo sem pojedla 2 v 6 mesecih.user posted image

Lep večer še naprej

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.4.2009 22:48:40   
zima07
Ojla!

Samo na hitro, se mi že kar mudi...Pozdravček vsem-pa ne preveč pisat v prihodnjem tednu user posted image ..Jutri zjutraj nemreč odhajam za 6 dni v Izolo (Primorke, prihajamouser posted image ..)-imamo izobraževanje, tako, na polno-cele dneve predavanja-upam, da bo vsaj sonček in bomo med odmori malo dihali... Brina ostane doma, pri očiju, tako da me to še dodatno žre in kar na jok mi gre, ko se spomnem, da jo bom naslednjič videla in k sebi stisnila šele v petek...Ahhh, bo že...Pridne bodite, božajte svoje bušije in se beremo v petek!!!

Čaubau!!

(odgovor članu sirod)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.4.2009 0:00:58   
modrasmotka
oj ne jst nimam probleme z zrakom mam pa druge težave.prvi je ta da ko se uležem zvečer kakor se jst naštimam da bi mi pasal pa naše dete me ne pusti spat.ravno takrat postane najbolj nagajiv in se pomoje premetava po trebuščku.učeri sm mela občutek da boks trenirauser posted image 5 min je neprestano me rukal.no to je večerni problem.problem ki se pa čez dan nahaja je pa problem z vodo pa mi kr naprej hoče uhajat.komi prlezem do vcja.posebej če kihnem umes pa kr kaka kaplica uide.a ima katera tut te težave?v neki reviji sem brala da se to dostkrat dogaja v nosečnosti.sj skrbi me ne ampak uprašam če sam mene to matra.
sj vem pozn se vam oglašam zj pa spat.
nočko vsemuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.4.2009 7:43:51   
HeGa
Dobro jutro user posted image !

Danes sem pa jst zgodnja. Sicer polno okupirana - se moram zraven vsega z Evo igrat. Joj kolk ma to ene energije. Prav simpatična mi je, sam jo komi dohajam.

modrasmotka moj nasvet je da začneš na polno s keglovimi vajami. Če imaš že sedaj probleme zna bit samo še huje, ker se bodo mišice sedaj samo še mehčale. Meni je v prvi nosečnosti pomagalo, od takrat jih pa kolikor toliko redno prakticiram.

sirod upam da so tvoji problemi z dihanjem samo posledica nosečnosti, ker imajo tvoja pljuča pač manj prostora, ker se maternica pomika navzgor. Jst bi vsekakor omenila pri naslednjem pregledu.

eee35 Hvala. Bom šla pogledat. Upam da kaj pametnega najdem.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.4.2009 9:27:50   
Anonimen
Na nekem drugem forumu sem zasledila, da je Sulfinija v bolnici in naj bi tam ostala do poroda.

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.4.2009 9:33:15   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Včeraj je šel Nikec k mojim in sva šla z user posted image malo ven, od zjutraj pa sem čisto sama, ker je moj že navsezgodaj odšel s svojimi postavljat prikolico. Najprej sem bila navdušena nad tem solo vikendom, sedaj me pa kar zvija. Nik se ponoči še kar zbuja ker divje sanja, ali pa žica za mleko, pa čaj bi bil, ali pa bi šel k meni v posteljo .... Ko se to združi še z nočnim lulanjem in premetavanjem po postelji, sem večinoma neprespana. No, ko pa sem imela priložnost da bi se naspala, sem se zbujala, ker mi je manjkalo da me moj fantiček zbuja. Sem smotana a? user posted image Še dobro, da mi mama poroča kaj kej dela, ker bi se mi zmešalo. Najbrž sem res preveč navezana nanj, saj je star dve leti, pa je to šele drugi vikend, ko bo spal pri mojih, jaz pa sem čisto fertik Če nič drugega, moram malo povaditi za v porodnišnico, da ne bo potem poplave solz. Ko sem rodila Nika, sem jokala od sreče ko sem ga prvič zagledala, potem pa vsakič ko sem ga pogledala, ker se mi je zdel takooo luškan in sploh moj težko pričakovani sinček user posted image Najbrž bodo tokrat hormoni divjali enako, poleg novih čustev pa bom pogrešala še tamaučka in me bo skrebelo, kako bo prenesel spremembo. Me kar skrbi, kako bo, ko bosta prišela z user posted image prvič na obisk pogledat bratca, da ne bodo iz mojih oči lili slapovi. No, a vidite s čim se že ukvarjam. Od teh hormonov imam same čustvene izliveuser posted image Vseeno bom hvaležna, če bo katera delila izkušnjo, kako je ob rojstvu drugega otročička, da se malo pripravimuser posted image

Opatija, ja jaz imam tudi veckrat take (crne) misli na dneve, ko bom v porodnisnici brez Gabriela in kako bo, ko ga bo ati prvic pripeljal pogledat user posted image . Mi gre kar sedaj ze na jok.
Drugace sem pa tudi jaz pri Gabrielu non stop jokala po porodu se kaksen mesec, samo da sem ga pogledala. user posted image
Midva do sedaj Gabriela cez noc se nisva pustila, se zaenkrat se kar upiram tej ideji, ceprav tasca kar naprej priganja in tudi user posted image veckrat pravi, da biti malo sami brez otrok lahko kvecjemu pripomore k boljsemu partnerskemu odnosu.
Mah, saj bo! user posted image

Sirod, ja jaz imam tudi vcasih tezave z dihanjem, tudi cez dan in ne samo zvecer. To bo od user posted image sigurno!

Mi smo tudi bili vceraj v Ikei, ampak smo samo gledali, nic kupili. Bomo pa sigurno tam vzeli posteljico.

Grem, likalnik klice, potem gremo pa vsi 3-je na plavanje! user posted image

Lepo nedeljo vam zelim!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 19.4.2009 9:34:51 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.4.2009 9:34:12   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na nekem drugem forumu sem zasledila, da je Sulfinija v bolnici in naj bi tam ostala do poroda.

Ojoj!!!! user posted image user posted image user posted image
Drzi se Sulfinija!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa se je pravzaprav zgodilo?

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.4.2009 9:46:58   
opatija
Dobro jutro user posted image !

Ojoj, me je kar pretresla novica o Sulfiniji. Držim pesti, da bo z njo in user posted image vse OK in da bosta zdržali čim dlje skupaj. Pozitivna plat tega, da je v bolnici je, da je pod stalnim nadzorom in v najboljši oskrbi zato verjamem, da bo vse OK. Če ji lahko katera sporoči, ji želim vso srečo in komaj čakam, da zasledim na forumu srečno novico o rojstvu njenega otročička!

Sirod tudi jaz včasih zvečer ko se uležem težje diham. Ni sicer pogosto in zelo hudo, moram pa takrat poiskati drug položaj. Pomaga mi, če si precej dvignem vzglavje še bolje pa je, če se uležem na bok.

modrasmotka pridružujem se nasvetu HeGe. Redno delaj keglove vaje, vsaj 5x na dan, kar ni pretežko, ker jih lahko delaš kadarkoli in kjerkoli, le spomniti se moraš. Moraš namreč opkrepiti mišice medeničnega dna saj se ti v nasprotnem primeru lahko zgodi, da ti bo na koncu nosečnosti in po porodu res uhajalo. Keglove vaje ti bodo to sigurno preprečile, ker se mišice zelo hitro okrepijo.

Noč sem le z eno prekinitvio prespala in se počutim naspano kot že dolgo ne. Komaj čakam večer, da pride moj Nikec in upam da tudi že moj user posted image . Da bodo vsi moji fantje spet na brojuuser posted image Do takrat moram pa ogromno narediti, zajtrk in kavica sta že za mano, sedaj pa akcija!

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.4.2009 9:59:44   
opatija
Ayo ja težka je spustiti piščančka izpod perutiuser posted image Res je, da moški cenijo trenutke ko se jim popolnoma posvetimo, ker so na nek način še vedno fantki in si želijo našo 100% pozornostuser posted image To je sigurno zdravo za partnerski odnos, vendar za nas mamice ni ravno enostavno. Midva sva šla prvič sama za vikend v Opatijo, na obletnico poroke. Privoščila sva si razvajanje z masažami v dvoje, večerno kopanje v jakuziju, velikouser posted image , ... Tam sva tudi naredila user posted image (pa sem vam izdala od kje moj nick)user posted image Kljub vsej uživanciji v dvoje pa me je moj user posted image moral bremzati, da nisem klicarila k mojim, kako je z Nikom. Je bil kar malo ljubosumen, češ a mi on ni zadostiuser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.4.2009 10:13:38   
go_ta
Dobro jutro! jaz sem že nekaj časa pokonci, sam danes je tak user posted image , ne vem, kam se bova dala.
Ojoj, upam, da bo s Sulfinijo in z njenim user posted image  vse v redu!!!!user posted image Najhujš, ko nikol ne veš, kaj te čaka, od pregleda do pregleda se lahko kaj spremeni! Hvalabogu, jst se za zdaj počutim super in po eni strani bi  res rada, da čim prej mine čas, da stisnem k sebi najinega dojenčka.
Pol nas je bilo pa vvčer veliko v Ikeiuser posted image  Sj je blo kr nekaj nosečnic ja, smo se morale umikat druga drugi he he.
Nč, se grem zdaj crkljat k mojemu, nekam scrkljana sem postala, se skoz k njemu stiskamuser posted image
za zdaj pozdravček pa preživite lep dan s svojimi user posted image , otročki in user posted image !

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.4.2009 10:54:12   
aprilčica07
Jutro

midva sva že iz dolgega sprehoda, je pašalo, pa še tata ima mir in gleda formulo v miruuser posted image
opatija: ti verjamem, da se čudno počutiš.. ampak za otročke je kr prav, da jim damo malo dihat, a ne? mi smo našega že parkrat pustili, da je spal pr mojih ali njegovih, pa je blo vedno ok.. se mi zdi, da mu je pašalo, malo odklopa, nam pa tudi... mogoče si katera misli, da sva čudna, ampak meni je prav tako, da se mali navadi na druge in ni samo na naju vezan...he he, zdaj vemo od kje tvoj nick:):)
sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sirod: to z sladoledom je pr meni isto, bi ga jedl kr naprej, pa drgači ga niti ne maram preveč.. ampak tokrat, jao, bog ne daj, da gremo mimo slaščičarne in si ne prvoščim kepice (najmanj)user posted image
hel32: sicer si zaenkrat ne upam pomislit, da bi šla kdaj k lepotnemu kirurgu, ampak življenje je nepredvidljivo, in nikoli ne veš, je ža prav, da vemo, kje imamo lahko vezeuser posted image

No, mi smo pa včeraj bli v živalskem vrtu v Lignanu in je blo ful lepo. Vrt je res super poštiman, vse je čisto in ful eobro urejeno. Otroci so uživali, naš pr gledanju predvsem živalic, ki so v  vodi in itak ga je očarala žirafa. Pol smo šli še na pico in pol počasi nazaj domov. Je bil res lep dan. Malo so me sicer noge bolele, ampak ni blo panike.

No, jutri je pa moj D dan. Sem šla danes na tehtnico in me je kr zrazilo.. Se mi zdi, da ne tolko jem, kolkor mi grejo kg gor.. Res, da sem načeloma suhica, ampak to se mi zdi, pa ni lih ok. Bom vidla kaj bo jutri rekla dohtarca, predvsem pa sestra, ki me bo tehtala.

zima: lepo se imej na Obali.

Tako, grem zdaj po tamalga. Je ostal zunaj, na vrtu, z nono.

Se beremo in mislite name jutri:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.4.2009 11:30:59   
kerala
Ojla moje user posted image !
Danes se je pa le vreme poslabšalo - škooooda - lahko bi še do jutri zdržalo, je lažje ob računalniku sedet če zunaj dež pada...
Sulfinija, drži seuser posted image ! Bomo vse močno navijale zate in tvojo user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Sirod, jaz z dihanjem nimam težav, imam jih pa z inkontinenco, modrasmotka. Kar intenzivno delam keglove vaje, tako da imam stanje kolikor toliko pod kontrolo, samo čim kak dan mal pozabim, je takoj slabše. Najhuje je pa bilo po prejšnjem porodu, pa čeprav le po 22. tednih nosečnosti. 5 tednov kasneje sem skakala po trampolinu in kriiiiza, je kar uhajalo, sploh nisem mogla zadržat, kljub temu da sem imela čisto prazen mehur in sem se max skoncentrirala na stisk mišic medeničnega dna. Ene smo očitno bolj nagnjene k temu, bomo mogle pa pazit, še posebaj za stara leta mene kar skrbi.
Opatija, dober navdih za nickuser posted image . Moj je tudi v tem stilu... ko si želim sprostiti misli in priklicati najlepše spomine v življenju, se "priklopim" na neskončno plažo blizu Kochina v Kerali (J Indija), jaz ležim na pesku, moji trije pa skačejo v valove ob zahajajočem soncu, daaaaleč okoli pa nobenega drugega... sem takrat kar sama sebe slikala, da ujamem ta blaženi občutek v svojih očeh in da mi nikoli ne bo ušeluser posted image
Zima, lepo se imej tule v naših krajih!

Lepo nedeljo vam želim, tebi, Aprilčica, pa naj jutri čimprej pride in prinese same lepe novice!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.4.2009 11:31:06   
aprilčica07
Da pokomentiram še malo

cowgirl: super, da je  vse ok.. ti ne se preveč sekirat zaradi komentarjev mame, poslušaj svoje telo, saj ti nabjolj prav pokaže kaj lahko delaš in kaj ne..
ayo: če se en motim živiš v zamejstvu, ne? sem razmišljala kje boš pa rodila? v slo ali tam preko? malo me firbec matra, ne za drugo..
go ta: vsi pravjijo kolko stvari dobiš v Ikei, ampak tle blizek je mi nimamo, kam daleč se mi pa ne da hodit... bi pa rada šla enkrat vsaj malo firbcat, saj ne da bi karkoli nujno rabli:)
tulpek: ma veš, da se tegobe in težave nosčnosti relativno hitro pozabi, tako, da mislim da z vašo posvjitvijo ne bo nič in boste k lepo še enkga kasneje našimtaliuser posted image

Joj, sem kmali kosilo zasmodila, ke čvekam tle gori.. moram šibnit, da ne bo katastrofe na krožnikih......

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.4.2009 13:39:55   
modrasmotka
hvala vsem za nasvete.se bom te vaje bolj resno zavzela in jih res izvajala.drgač mam ful probleme z mehurjem nasplošno sm kr dostkrat mela obiske na vcju skor usako uro.
bo res tole pomagal
hvala vsem
uživajte v dnevučeprav je deževen

Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.4.2009 14:12:41   
sasa84
Sirod, čestitke in res veliko sreče in veselja ti želim!user posted image  Ob težkem dihanju jaz zamenjam položaj-običajno pomaga.
Sams, ne da mi je dovolj - ful mi je lepo in uživam (na trenutke sicer ne, ker mi je zadnje čase spet nekaj slabo in želodec me matra-ne vem zakaj-help?!user posted image ), ampak nisem navajena, da me vse tišči, da mi je dostikrat neudobno, da se komaj prepognem in se zaletavam v stole, vrata od hladilnika (ker so večino časa odprtauser posted image ,...), da mi je vroče, da sem štorasta... Blazno sem ponosna na svojega bušija. Mi je prav luškan in ga prav rada razkazujem-večji kot je, večje veselje mi ga je razkazovatuser posted image  Pa v vsako ogledalo se pogledam in obračam naokroguser posted image  Zadnjič, ko še nisem imela tolikšnega bauhija, me je mami sredi štacune zasliševala/maltretirala kdaj mislim nehat jakne nosit, da bodo končni vsi videli, da bomo zibali in da bo babica! Takrat je bilo še dokaj hladno in sem kar zelena ratala - ja pismo, ne morem v takem mrazu nosit majčke, da bodo ja ostali vidl, da sm noseča!
Aprilčica07, itak, da bom držala pesti. Itak pa bo vse OKuser posted image  Jaz sem bila tudi malo živčna, ampak, ko sem ležala tam na mizi in mi je pregledovala pikota in razlagala sproti kaj je kaj in da je OK, mi je blo pa taaaaako fajn! Ti pa glede Ikee svetujem, da najprej pofirbcaš na netu-je veliko lažje, cenejše in preprosteje, kot da hodiš nekam v Italijo, Avstrijo. Jaz vsake toliko pofirbcam in mi je nekaj stvari tudi ful všeč, ampak se vseeno ne moreva pripravit, da bi šla ponje. Sva bolj lene sorte zadnje čase...
5ra83, vse najboljše za rojstni dan!user posted image
Jaz sem se odločila, da bom kar navadne kopalke nosila - tiste, ki sem jih že prej. Sem včeraj v izložbi videla ene ful cortkane v Beti in sem jih šla pogledat-me je cena kar na rit vrgla! Itak so ble spet navadne, tako da...Take pa že imam. Mah, bom videla...Dvomim pa, da bom kakšen del odvrgla-sem ful sramežljiva glede tega. No, pred mojim ne, pred drugim pa. Vedno, ko nekaj hočem/iščem, tega potem ne dobim in mi vse dol pade. Sem pa mojemu kupila kopalke. Saj tudi on raste in rabi novo garderobouser posted image  Pa še cenejše do bile.
Jaz sem vedno hotela dva, trije bi bili tudi OK, ampak kar bo bo-bomo videli. Saj še prvega nimamo!
Cowgirl, upam, da bo z vama vse OK in da se otrdevanje neha. Meni je tudi nekaj otrdeval, ampak ne vsak dan, pa še krči v nogah so me hoteli grabit in sem se odločila, da v kali zatrem te krče, tako da sem si kupila mangnesol pa je mir!

(odgovor članu sirod)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.4.2009 14:16:47   
poopsie
Ojlaaa user posted image  user posted image  user posted image

Spet sem vas malo zanemarjala user posted image
Na hitro samo,da vam nekaj napišem, kuham kosilo in upam,da se mi ne zažge user posted image

Bili smo v Mariboru in naročili sobico user posted image user posted image user posted image user posted image  No vbistvu samo posteljico in previjalno mizo. Omare se mi ne splača kupovat kr mamo itak vgradno in je še dosti prostora not.
Posteljica je navadne velikosti, previjalna miza pa je tista malo večja.
Pol smo še kupili banjico in koš za pleničke user posted image  user posted image
Pa za mami nosečniške hlače, pa eno obleko.. Pa za Irayo poletno garderobo.
Ufff.. Ko sem pogledala na račun mi je itak slabo postalo user posted image  user posted image

Me je pa tole nakupovanje ornk utrudilo.. Dobila sm krče v nogah in gležnjev sploh nisem videla več user posted image

Za seznam naslednji pregled imam 8.5 in pa +8kg

Št. otrok mi bomo 100% probali naredit kakšnega fantka user posted image  No to so samo želje,če pa se nam bo izšlo pa se bomo čez nekaj časa pogovarjali user posted image

aprilčica praviš da ste uživali user posted image user posted image  Mi bi tudi šli..user posted image  Edino me je malo strah,če bi jaz vzdržala vožnju v avtu user posted image
cowgirl uh.. samo,da je vse vredu! user posted image

sem hodila pred malo več kot 3leti in sedaj ne bom več user posted image  Po pravici se mi ne da več tam sedet user posted image

Sulfinija drži se user posted image Mislim na tebe in tvojega user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ima katera slučajno kaj več informacij?

Aaaaaaaaa.... kosilo se smodi user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
19.4.2009 14:27:37   
tulpek
Ravno nekaj dni nazaj sem pisala, kako me trebuh nič ne muči, zdaj me pa že dva dni pika, zateguje, tišči navzdol in ne vem kaj vse še... se res ni prehitro za hvalit.

Moram se pohvalit, da sem bila včeraj celih 22 min na sobnem kolesu. Po več kot 4. mesecih user posted image . Bom poskusila biti zdaj bolj pridna, da bom avgusta sploh še imela kaj kondicije.

Sulfinija, držim pesti, da zdržita čim dlje v enem kosuuser posted image .

Poopsie, tebe sem pa tudi že pogrešala. Fajn  kuhaj user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.