|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
20.4.2009 19:45:42   
hel32
Muca, a ti misliš da je prehitro kupit posteljnino, jaz sem prvič vse nazadnje kupovala potem pa me je prehitelo in sem šla v bolnico pri 30 tednih pa še nisem imela nič pripravljeno, domov sem pa prišla sva prišle dve, tk da jaz se ne dam presenetit več!user posted image
Jaz sem naročila kr 9-delni komplet, z boldahinom vred, vzorec 5, je za fantka zelo lep, men se baldahin dopade,ker je potem bolj srčkano vse,pa še bebi ma občutek, da je v majnšem prostoruuser posted image .

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.4.2009 20:13:54   
Ayo
Cer!

Aprilcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In seveda user posted image tudi za user posted image in parcek!!!

Sams, ja s temi joskami in silikonom je tako, da ko res nimas nicesar, in ko das kaj nase in vse visi, si zelis, da bi bilo drugace. Saj jaz ne da forsiram, ampak se mi zdi to zgolj del zenstvenosti. Vsaka od nas si zeli biti seksi, saj je to del nas. user posted image Mene na primer ful moti ko dam nase bluzo ali kaksna vecerna oblacila (katera imajo vsa neke kosarice za joske) in vse nekaj visi...user posted image Bi si jih dala povecat samo toliko, da bo tam vsaj nekaj. user posted image
Ampak saj do tam je se nekaj casa, mogoce se se premislim user posted image

Mi smo imeli pa danes Gabriela doma, je imel ze vceraj zvecer vrocino, potem smo pa se driskali user posted image tako da sva se z mozek izmenjala, zjutraj jaz, popoldne pa on. Upam da bo slo jutri na bolje!!

Vceraj smo merili spet obseg buhija, smo zrasli za 1,5 cm v 1 tednu, tako da smo sedaj na 89,5cm pri 24t. user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 20.4.2009 20:15:59 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.4.2009 21:06:03   
duska hruska
Živjo, punce!

Pravkar sem prišla s sprehoda po mestu s kolegico, ki se je zopet zaključil z ogromno porcijo jogurtove sadne kupe s sladoledom. Tudi jaz sem ena tistih, ki bi trenutno ubijale za sladoled. Pa včeraj sem ga tudi zbasala pol banjice. Moj možek me že malo postrani in zaskrbljeno gleda. Pa dohtarca tud, ker pravi, naj se odpovem sladkarijam. Sem že v normalnem nenosečniščem stanju bolj okrogla, sedaj sem v 26 t in sem pridelala že 8 kg!!!! Rajši sploh ne stopim več na tehtnico! Me je kar groza, ker se malo preveč redim. Mi je dohtarca rekla, da bi blo dobro da mam do konca + 10 kg, torej imam samo še 2 kg v dobrem. Hmmmmmm....
Danes sva dobila voziček. Sva ga kar prek interneta z Nemčije naročila. Se mi zdi še malo hitro, samo nama je na uho prišlo, da teh istih ne bodo več delali, ampak neko drugo barvo in da samo še zalogo pucajo, pa sva kar hitro naročila.
Prejšni teden sem imela test glukoze. Sploh ni blo tako grozno, kot sem pričakovala. Sladkorja v krvi imam pa pod spodnjo mejo, kar je presenetljivo, ker skos neki sladkega malcam.
lepo se imejte!

pa pa

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.4.2009 21:27:52   
aprilčica07
Dober večer:)

duškahruška: dobrodošla tle gori!
ayo:za Gabrijela, da se čim prej pocajta glede joškic imam pa jst isti problem kot ti, zdaj je vsaj neki videt, da imam, ampak počakajmo še malo, pa bo spet vses skupaj šlo nekam.. vsaj malo, da bi ostalo, ampak ne, jst sem kot plohek
modrasmotka: lepo, da te vsaj sodelavci zastopijo in ti pomagajo.. moje mnenje je pač tako, da je več zaj..ženskih šefic kot moških.. sicer jst imam trenutno res srečo z enimi in drugimi, ampak sem spoznala neki takih, ki ne bi niti mrtva hotla delat z njimi.. drži se, še malo, saj bo kmalu tle porodniška

Nevem katera je prej pisala glede kg.. jst sem jih pridelala skoraj 5, sestra ni bla preveč navdušena nad tem.. ampak ok, kaj čem, sem pač bolj suha, pa se zdaj mičkeno bolj redim.. ampak se bom provala malo počuvat, da ne bo  preveč šlo gor... Naslednji pregled imam 1 junija, no, še prej grem v lj, na ultrazvok srčka, ampak to je drugo. Moram pa dajat kri vsakih 14 dni zaradi nevem akterih krvnih telesc, ki nekaj malega nagajajo, ampak baje ni paniek zaenkrat.

Tako, Jakob spi, mojga še ni, sicer pa bo spet dirka celo noč, ker je dežuren.. Joj, kako se hitro odvrtijo tedni, pa so spet ti dnevi ko cele noči nori po računalniku in telefonu., Ampak HB, da ima službo in jst seveda tudi.

Lepo se imejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.4.2009 21:36:15   
Muca83
hel32, ma saj ni prehitro za posteljnino. Meni po eni strani ni za nič prekmalu. Sama imam v planu imeti ene 2 meseca pred pdp doma vse najnujnejše zadeve, ker človek res nikoli ne ve kako bo. Si pa res ne predstavljam, da bi rodila pa npr. še ne bi imela postelje ali jogija ali kaj drugega takega nujnega user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
21.4.2009 7:08:38   
Anonimen
jutro punce!!!
vceraj sem imela MF. sve uredu. potrjeno , da pricakujemo user posted image . velika je okoli 27 cm in tezka 400g.
malo bolj je drobcena ampak ni panike, ker sva oba z mojim bolj pri tleh in tudi tamala2 sta bila malo manjsa.
meni je padel hemoglobin, samo ni se nic kriticnega.
do sedaj sem se razlezla 6 kb, zadnji mesec+2
naslednji pregled:25.5.

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 21.4.2009 7:09:22 >

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
21.4.2009 7:37:51   
Drnula
Aprilčica ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska_mccute pa seveda tud čestitke za user posted image  user posted image

Kile kile, mene ne ujamete ...
Mene tud drži že mal, da bi malo uredila za user posted image  pa nimam kaj trenutno.Vseljena  v novogradnjo sva trenutno čist brez cvenka in pravzaprav nimava niti omar za cunje. To pomeni, da imava eno sobo v kateri je stojalo za obešalnike in ostalo je vse zloženo po tleh še s kupom druge krame od vselitve. In to je najina spalnica. Tako sva za 1x še v mansardi skupaj z Neco in komaj čakam da tole urihtamo. Potem bom zbrala, sesortirala Necine obleke, še kaj malega dokupila, Neco bomo spravili v drugo sobo in posteljco pripravili za user posted image   Nekaj mormo naredit. Čeprav nisva za to da kar kupiva neke omare samo zato da so pa so potem vse cigu-migu pa še všeč nama ne bi bile. Se bova nekaj zmislila, čeprav je ta varitanta še najbolj verjetna. V tej situaciji je nam je še auto odpovedal in naju bo koštalo ca 900€.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
21.4.2009 8:25:59   
77ira
Dobro jutro vsem user posted image !

Čestitke Aprilčici in Miški mccute za uspešno opravljeno morfologijo!!

Pri nas  tudi še nič ne pripravljamo za prihod dojenčka, sem zadnjič mojemu omenila, da tam maja nekje bi pa že kaj pripravili, ker nas junija ne bo kaj dosti doma, pa pravi da čisto pretiravam, da bo julija dovolj časa. Tudi prav, saj tudi v primeru, da nas user posted image  prezgodaj preseneti, se lahko na mojega dragega zanesem, da bo vse uredil in pripravim, tako kot je treba. Blagor meni!

Muca83, kar se baldahina tiče, potrebe po njem ni nobene, saj dojenček spi, tam kjer ga navadiš, ampak so pa res zelo lep okras, vsaj eden za kakšno lepo fotko mora bit!

Modrasmotka, jaz sem celo nosečnost v službi, ampak SEDIM, ne morem si predstavljati, da bi morala cel dan stati na nogah, ker potem, adijo moj križ! Že samo čez vikend, ko doma likam ali pospravljam, me boli za znoret. tako da vsa čast, pa upam da te ne bojo preveč matrali!

Tudi moje kile veselo gor šibajo (+6,5), ampak sem drugače bolj pri ta suhih, ta da zdaj čisto normalno zgledam in uživam.

Sirod, najprej iskrene čestitke in dobrodošla med nami!
Tudi meni se občasno dogaja, da težko zajamem zrak, oz. ne pridem do sape, pa ne samo v ležečem položaju, ampak tudi ko sedim ali kaj delamuser posted image
Takrat se seveda ustrašim in rečem da moram G. omenit, a kaj ko pridem k njej, na to že pozabim. Pa saj bo vse ok!

Tako, malo sem se razpisala, zdaj hitro nazaj na delo.

Lep dan vsem želim!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
21.4.2009 9:38:36   
simonalokar
aprilčica in miška mccute čestitam za uspešno MFuser posted image user posted image user posted image .

modra smotka kriza da
moraš stati celih 10 ur ja groza kje pa delaš a nč ne upoštevajo da si noseča. kar pejd k G in ji razloži v kakšni situaciji si in boš lepo šla na bolniško - veš več je pomemben user posted image .
glej jaz sem šiht izgubila zaradi rececije morala bi podpisati za nedoločen čas. ampak ko pa pomislm da bi morala delati z našo šefico bi verjetno sama dala odpoved ali pa sem se pogovarjal z mojo G, da me bo spravila v bolniško do poroda.

kar se mojiš joškic tiče bom raje tiho. že od prvega poroda so šle v nižino user posted image user posted image . ampak kaj čm tako je, da bi jih šla povečat oz. popravit pa ne - me je strah saj imajo zelo dobre nedrčke tko da sem se s tem zadovoljila.

smotano vreme je in jaz sem potegnila kar do 9 groza. ne morem verjeti  user posted image user posted image .

zdaj pa mal posravt

čao

(odgovor članu 77ira)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.4.2009 9:44:40   
hel32
Dan babnice
Najprej moram nekaj pojasnit, midva imama sicer del opreme že doma, je pa še vse lepo spravljeno v kleti in bo tam do julija,
glavno je da je tam tk, da če me preseneti lakh kamot user posted image  vse to sam porihta,opere in sestavi,sam da mu ni treba samemu po trgovinah letat,
ker tega pa ne mara, kaj čmo, je pa drugače zlat,je vse on financiral,tk da nimam pripomb.user posted image user posted image user posted image
Sem tak človek, ki je bolj na sigurno, da vem, da je doma vse poštimano, sem bolj mirna!user posted image user posted image
Dost o tem,danes sem spala ko dojenček, do 6tih,potem me je pauser posted image  zbudil ko je tak brckal. Imam pa danes sadni dan sem ga zadnje dni malo preveč
sračkala s hrano, tk da spet cel dan jabolka!user posted image user posted image
Miška-mucate, čestitam za rezultate MF in za user posted image , zdaj bo kr bolj hitro šlo naprej, še malo pa bomo videle svoje male štručke
in jih cartale.
Moj pravi da ta se bo že rodil scartan, ker ga kr naprej božam in se pogovarjam mu pojem, če bi me gdo videl,....
Lep dan vam želim
Helena 21t6duser posted image

(odgovor članu 77ira)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
21.4.2009 9:57:22   
hel32
Drnula vem kako ti je bodi optimistična,imaš svojo hišo,ostalo se bo vse uredilo počasi,
sem bila sama v enaki situaciji pa se je vse uredilo, samo vero v to ne izgubi, saj
smo mladi in zdravi. Saj smo vsi bolj al majn suhi pri evrih, midva sva pač malo čakala,
da nama je zdaj malo lažje,user posted image user posted image user posted image .
Lep dan tudi tebi in drži se!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
21.4.2009 10:09:32   
go_ta
Hej, pupike! še en siv dan, ampak sem se vsaj naspala, niti na wc mi ni blo treba it ponoči, vauuuuuser posted image  Sem bla že pridna, sem ful stvari naredila, pol gremo pa delat! Jutri pa standardni pregled, spet bo treba zgodj vstat, da ne bom 100 let čakala v čakalnici. A katera ve, kako naj se izognem tehtanju?user posted image
Hel32, sj jst čist podpiram to, da maš večino doma. jst mam sam vozek pa lupinico. Tud sama mal odlašam z nakupom, moj user posted image  tud, tko da upam, da naja res kaj ne prehiti! No sj, posteljico in previjalno vem, da bi dragi zrihtal, cunjice in ostale stvari pa ...user posted image  Boga moja mami, ker bi morala en pošten šoping naredituser posted image  Ker če bi svojega poslala po cunjice, kozmetiko ... ojojuser posted image  Mislim, da bi kupil stvari za triletnega otroka, barve bi ble čist neusklajene ... Rajš ne razmišljam o temuser posted image
Miska_mccute, čestitke za MF in punčko! Po dveh fantkih bo ta princeska prava razvajenkauser posted image
Drnula, važno, da sta v svoji hiški, počasi bosta že vse uredila. Tud midva nisva imela vsega na začetku, ampak je pa šlo!
Modrasmotka, ti si kr izbori bolniško! Jaz sedim v službi pa me vse boli, kaj šele, da bi stalauser posted image  V dijaških letih sem delala za trakom pa v kuhinji pomagala in si ne predstavljam, da bi šla v tem stanju to delat ... Držim pesti, da se bo vse uredilo!
Lara27, čestitke za MF in fantka!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
21.4.2009 10:26:56   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: kerala
A si bila ti slučajno v petek na telovadbi? Je bila ena, ki bi lahko bila tiuser posted image  - al sem čist mimo vsekala???

Ne, nisem bila jaz user posted image . Me prav zanima, s katero si me zamenjala. Ta petek pa MORAM iti, sem hotela že iti v Izolo, ker Anja organizira telovadbo tudi v Izoli, pa je žal bilo premalo prijavljenih.

Danes pa ima moj sinko 1. rojstni dan!!!! user posted image  Ne morem verjeti, da je že 1 leto naokrog ... Sva se odločila, da ne bomo praznovali, ker ful stane nahranit in napit vse starše, otroci niti niso nek problem. Tako da bomo imeli samo torto in se bomo slikali in noniče bomo šli obiskat. Za v vrtec pa sem kupila maslene piškote, ker mi je rekla vzgojiteljica, da to starši ponavadi prinesejo in da na srečo noben ni alergičen tako da ne bo nihče prikrajšan user posted image .

Pa vse naj naj za tisto četico, ki praznuje v teh dneh (sem si prav zapisala, da ne pozabim): 19.4. za Leona od Tanchy, včeraj za Arwen, danes za mojega user posted image , jutri za Sanikaa, 23.4. za Jakoba od aprilčice in v petek pa zameuser posted image . Dosti dobrih user posted image  želim vsem!

modrasmotka, se mi ful smiliš... Pa še rekla si, da delaš na normo... groza. Vsaj sodelavci so OK, da zastopijo. Si naredila potem tiste tiramisuje?

Drnula, veš kako je s temi €... hudič hodi na kup srat! Ko ja nimaš dindinov pa ti še avto crkne... Ampak dobro, sta pa na svojem. To je tudi luksuz, ki ga nima vsak. Čez par let bo boljše user posted image . Poglej kaj na podarimo.si, mogoče se najdejo kake dobre omare. Človek ne bi verjel, kaj vse eni hočejo dati stran. No, tudi jaz sem že dostikrat kaj podarila in vedno so prišle iskat mlade družine.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
21.4.2009 10:33:28   
Anonimen
Punce, kaj je s Sulfinijo?user posted image

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
21.4.2009 11:01:50   
77ira
go_ta, tebi bi bilo pri G. všeč, stehtam se vedno sama, sestra pa sedi za mizo in vpraša za težouser posted image .

Da ne bo pomote, tudi mi imamo vse potrebno za dojenčka že doma, sicer na podstrešju, še od prvega, tako da nam je šoping prihranjen, HB, ker nobeden od naju ni ravno ljubitelj le-tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
21.4.2009 11:19:42   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, kaj je s Sulfinijo?user posted image

Žal ne vemo, ker si nismo izmenjale telefonskih....pa niti ne vem, če je še kakšna Prekmurka... Seveda upamo, da je in bo vse OK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
21.4.2009 11:35:39   
go_ta
77ira, sam moraš pazit, katero cifro boš rekel - da ne bi bila manjša od prejšnjega tehtanja in bi kao hujšalauser posted image  

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.4.2009 11:40:54   
Flora2
 Hej user posted image pozdravček,

na hitro se vam javim, imamo gužvo za znoretuser posted image , vsi živčni, samo jaz se brzdam in delam kolikor gre.

Ja res kaj je s Sulfinijo, upajmo da nič hujšega in da se vse dobro izteče.

Vidim da bo en kup praznovanj v teh dneh, čestitam vsem otročkom in mamicam user posted image user posted image user posted image .

Pri nas pa nič novega, vse poteka bp, počutim se super, energije imam čez glavo, komaj čakam da bo petek, ker imam pregled, da vidim kaj dela naš user posted image pa mogoče izvem še spoluser posted image , edino kar me skrbi so kilogramiuser posted image , se mi zdi da se jih je kar nekaj nabralo, hm le od koduser posted image user posted image ????

Zaenkrat toliko, pridne bodite, pa pa

< Sporočilo je popravil Flora2 -- 21.4.2009 11:44:25 >

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.4.2009 11:49:22   
simonalokar
drnula tudi midva sva bila enkrat na tem in sva izvedela da bodo menjali pohištvo v lj in so objavili da bi to oddali mladim družinam tudi midva sva šla po pohištvo in še zdaj ga imava  pri tašči in nama še vedno pride prav saj zlagam notri cunjice od sina. in ni mi težko povadati za to mal pobrskaj na podarim. si in se marsikaj najde in v avto in ponj. veliko sreče.

zdaj pa čistim previjalno, ki sva šla rabljeno ponjuser posted image user posted image . eni družini sva pomagala da so prišli do denarja medva pa do previjalneuser posted image user posted image user posted image . saj vse pomiješ in je.

zdaj pa tašči jestuser posted image user posted image pol pa še jast skuhat za naša dva.

pa pa

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.4.2009 11:51:05   
simonalokar
aja tudi jaz že pripravljam za dojenčka boste rekle da je prekmalu ampak moram vse oprat in speglat že zaj me križ boli kaj bo še počasi bom delala pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image . samo v četrtek moram povprašat če spol velja da bom samo za punčke pripravljauser posted image user posted image .

čao

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.4.2009 12:06:49   
Flora2
Glede pripravljanja za otročka, ste pa nekatere res pridne, že perete in likateuser posted image , to del priprav bo pri meni na vrsti zadnji mesec.
Večje nakupe pa sva dala že skoraj čez, samo še dobavo čakava.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.4.2009 12:12:52   
*sandy*
Pozdravljene!

Kako Vas je lepo brat. Žal nimam časa,da bi kaj napisala, a danes imam čas v službi. Evo za avartar: *sandy* 25 samska, Pomurje +5 kg, 22.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.4.2009 12:32:39   
romana24
No da se še jaz malo javim. Najprej vsem souser posted image  čestitke za super opravljene preglede.

Sem glih prišla iz pregleda in zaenkrat vse kaže da bomo dobili user posted image . Moj user posted image  je tok vesel ker mu je ratal naredit parček user posted image user posted image . Men se pa tut fajn zdi da ne bom sama med fantiuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa počutje zaenkrat super, trebušček še ne ovira dosti, razen ko moj sinek skače po meni, tko da uživam maksimalno v  nosečnosti.

Glede otrok mislim da smo mi zaključili. To bo moj drugi otrok, oduser posted image  pa tretji. In ker njegov sin živi z nama mislim da je skupni seštevek kar zadostenuser posted image user posted image .

Še za seznamček
romana24- 26, P,Lj,(2user posted image ,1user posted image )+7,user posted image , 27.5

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.4.2009 15:07:47   
Anonimen
evo punce, mi je le upselo narest majico. ce katero zanima naj me klikne na msn. delal pa bom tudi po narocilu po vasih zeljah....
zdaj pa sibam odpret temo ....

user posted image

pa se odlocila sem se, da za vsako prodano majcko dam 1 € na stran in denarcke podarim uporabnici RR-ja, ki ga je se kako potrebna!

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.4.2009 15:09:14   
Arwen
Hej hej!
Vidim, da nekatere že pridno gnezditeuser posted image . Saj bi tudi jaz že kaj pripravila, pa nimam še omare v dojenčkovi sobi in imam podoben problem kot Drnula - you're not alone.user posted image Pa bo že...saj je še čas.

No, ker je bil vikend bolj ali manj deževen, mi je končno uspelo dokončati slikarije v otroški sobi št.1. Takole pa izgleda. Eh, nič ne bouser posted image …tale moja služba, noče mi slik naložit tukaj. Bom potem od doma. Zdaj me čaka še druga soba. Pa saj je luštno, se prav sprostim med barvanjem.user posted image

Uboga Sulfinija, izgleda, da je kar resno z njo. Upam, da res ne bo do poroda v bolnišnici. Sufinija, drži se!

Sams – vse naj naj tvojemu pikotu za r.d.user posted image Pa hvala za lepe želje našemu 4 letniku. Je bil včeraj res njegov dan, je komaj čakal, da pridem iz službe, da dobi še najino darilo. Si je zaželel prometne znake. user posted image No, pa sva jih dobila samo v kompletu z delovnimi stroji in je bilo zato še bolj zanimivo. Starše smo povabili samo na sladoled, za otroke bomo pa naredili zabavo, ampak čakamo na lepše vreme, da bomo lahko zunaj. Ja, avtomatično moraš tudi starše povabit zraven otrok in potem nastane že problem s prostorom.user posted image

Miska_mccute - čestitike za uspešno MF in za deklico, enako tudi tebi, romana24.user posted image user posted image   Uf, kilogrami so pa meni tudi kar naenkrat poskočili.user posted image V enem tednu sem pridobila skoraj 2 kg.user posted image user posted image Pa ne jem nič več kot običajno. Mah, saj bomo potem hitro dol spravile, a ne? 
  Danes grem na UZ, bomo pogledali kaj se dogaja z našim nogometašem. MF imam šele maja, ampak bomo že danes lahko marsikaj videli. Vam javim jutri. Lp, A.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.