|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.4.2009 10:09:02   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš user posted image stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... user posted image user posted image user posted image dejte mi povedat, kako je pri vas?

pa še obračanje - je še kje user posted image oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš user posted image lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne.

Moja je identična....pa obrača se tudi (še) neuser posted image . Drugače je pa aktivna 100na urouser posted image user posted image user posted image . Jutri imava posvetovalnico in morem vprašati če je kaj narobe, če se pri 6m še ne obračauser posted image user posted image user posted image ....upam da ne

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.4.2009 10:09:39   
iraira
Pa še nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.4.2009 10:12:06   
iraira
Gogabojan imaš zs

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.4.2009 10:14:52   
timnala
Jutro punce!

VSE NAJ NAJ DANAŠNJIM SLAVLJENCEM.. vaši domači pa naj uzivajo ob torticah, ce jih boste imeli user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

No, prejšnja noc se zal ni ponovila, ampak imam upanje user posted image

Valla. naj te potolazim - mi imamo ziher najvec obrokov, od tega se niti priblizno za pol obroka GH user posted image

Lucka1..nas tud to dela, ko se igra..raziskuje in vse bi rad prijel in otipal in videl..saj po moje taki mali sploh se nimajo obcutka in pac delajo vse bolj na silo..ja nasmu user posted image  so sploh vsec moji lasje in jih imam posledicno kar precej manj..oz. se manj od tistega, kar mi je ostalo po porodu user posted image  Drugace obraca se pa ze kar dolgo na vse strani..

Gogabojan..upam, da bos hitro boljse!

PikicaStonoga, upam, da najdes koga za cvek..bo pasalo v tem vremenu user posted image

Jolly123..upam, da bo malcek hitro ok pa da je tudi s tabo vse v najlepsem redu..

Zdej pa slisim SOS user posted image  Grem user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
20.4.2009 10:19:59   
PikicaStonoga
A to pol pomeni, da se za vrtec po dohodnini upoštevajo VSI prihodniki, ne samo plača? Torej tud pogodbeno delo? Ker jaz sem v 2007 in 2008 delala preko avtorske pogodbe in tist denar je že davno v bajti, zdej ob kreditu pa komej čez mesec prideva ...pol si itak ne bom mogla privoščit vrtca, če bodo tist upoštevali user posted image user posted image user posted image user posted image  a dejanskega stanja po noben ne preverja???user posted image user posted image user posted image  Baje tud eni vrtci upoštevajo kredit,d rugi pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nč ni enotno v naši kuser posted image  državi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
20.4.2009 10:21:24   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

A to pol pomeni, da se za vrtec po dohodnini upoštevajo VSI prihodniki, ne samo plača? Torej tud pogodbeno delo? Ker jaz sem v 2007 in 2008 delala preko avtorske pogodbe in tist denar je že davno v bajti, zdej ob kreditu pa komej čez mesec prideva ...pol si itak ne bom mogla privoščit vrtca, če bodo tist upoštevali user posted image user posted image user posted image user posted image  a dejanskega stanja po noben ne preverja???user posted image user posted image user posted image  Baje tud eni vrtci upoštevajo kredit,d rugi pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nč ni enotno v naši kuser posted image  državi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz rajši ne komentiram, ker take besede ki jih imam jaz za našo državo ne pašejo tu goriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 10:29:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1307
20.4.2009 10:29:43   
blanka1
lep pozdrav!
No vidim da ste zelo pridne s pisanjem in imamo že 3. deluser posted image user posted image user posted image .
No mi nimamo še nobenega zobka in bomo čez dva dni stari 7. mesecev-vse lepo je in migica je taka da jo komaj še obdržim. Vse je lepo le spanje ponoči je katastrofa od katastrofe- 2 dni mi je celo prespala 7 ur- sedaj pa se zbuja in joče in neče jest ne pit in nič ji ni po godu.user posted image user posted image
Ma še kdo kakšen nasvet- mislim da si želi moje bližine ponoči ko se zbudi- sam ne morem je imeti vso noč na rokah. user posted image user posted image user posted image
Zvečer imama ritual in ni problema zaspati.
jaz sem fizično in psihično uničena in ne vem kako bo to šlo naprej- kaj šele potem ko gre v vrtec.
Mogoče pa so samo zobki, ki bodo prišli enkrat ven- ne vem več no saj hvala bogu da je čez dan zelo pridna in z njo nimam problemov user posted image user posted image
zdaj ko je bilo tako lepo vreme smo bili od jutra pa do večera od zunaj in bilo ji je strašno fino.

Lepo bodite in upam da vaši že vsi lepo spijo in da uživate!

Neposredna povezava do sporočila: 1308
20.4.2009 10:37:56   
iraira
blanka1 moja je spala že celo noč in to od prihoda iz porodnišnice do treh tednov nazaj ( tam nekje) zdaj ga pa sračkamo ponoči in to vsako noč....jaz tudi upam da so samo zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image   tako da sorry ampak jaz ti ne znam pomagatiuser posted image user posted image user posted image  upam da ti to pomaga da veš da sva v istem druser posted image , sem pa tudi jaz že čisto uničenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak saj bo, ko se mi nasmeji vse pozabim

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
20.4.2009 10:40:44   
timnala
Aja, podabla se to, da user posted image  se nimam in je tudi (roko na srce) NIC ne pogresam..ceprav nisem nikol imela kaksnih problemov z njo in imam tocno kot urca user posted image

Za vrtec pa sploh nismo dali vloge, ker bomo nasli eno gospo, da ga bo cuvala, jaz si bom pa poskusila zrihtat na 4 oz. 5 ur delo. Ker mi RES ni, da bi prisla ob pol 5h domov in se ukvarjala po kosilu z user posted image  eno urco preden bi sel spat..no, to je teoreticno, ce se bo dalo in ce bodo finance to dopuscale, sva se pa z dragim velik o tem menila in se strinja z mano, da poskusimo tako.

Zobki..se jih nimamo, ceprav dajemo vse v usta in se slinimo kot polzki user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
20.4.2009 10:57:45   
PikicaStonoga
Lučka: naša se obrača na bok in tud na trebuh, samo potem leži na eni roku, ker al še ne ve, kako se dvignit al se pa ne moreuser posted image user posted image user posted image  iz hrbta na trebuh ji je pa ratalo 2x ...tko da nč bat vse to še pride ;) je pa res, da se lažje obrača na trši podlagi ...na postli npr. nikoli, na tleh pa ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
20.4.2009 10:58:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ja, žal... Mogoče lahko napišeš kaj glede tega, kakšno je stanje sedaj, sam ne vem... vem samo, da upoštevajo, če ostaneš brez službe

kr neki ...pol pa itak ne bom mogla plačevat vrtca ker bom padla previsoko ...user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1312
20.4.2009 11:00:33   
jolly123

ja, žal... Mogoče lahko napišeš kaj glede tega, kakšno je stanje sedaj, sam ne vem... vem samo, da upoštevajo, če ostaneš brez službe

A pol naš ko je zdaj recimo na zavodu, upoštevajo prihodke za letos al kako gre pol to?

Neposredna povezava do sporočila: 1313
20.4.2009 11:07:15   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A pol naš ko je zdaj recimo na zavodu, upoštevajo prihodke za letos al kako gre pol to?

Ja kolkr jaz vem, je treba javit vsako spremembo, al če ostaneš brez službe al če jo dobiš ...mah nč več ne vem ...ni moj dan dans ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
20.4.2009 11:08:21   
jolly123
Če upoštevam samo leto 2007 potem plačamo 40%. Sam zakaj pa leto 2007 in ne 2008? 

Neposredna povezava do sporočila: 1315
20.4.2009 11:12:54   
PikicaStonoga

Če upoštevam samo leto 2007 potem plačamo 40%. Sam zakaj pa leto 2007 in ne 2008? 

ja menda samo 2007

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
20.4.2009 11:13:59   
jolly123
OK še eno glupo vprašanje deliš s št. člani a je mišljeno število članov sedaj a takrat v letu 2007? 

Neposredna povezava do sporočila: 1317
20.4.2009 11:14:09   
PikicaStonoga
jaz pa nisem doma, da bi pogledala dohodnino 2007, bom popodlne ...pa sej brezveze računam ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1318
20.4.2009 11:14:48   
PikicaStonoga

OK še eno glupo vprašanje deliš s št. člani a je mišljeno število članov sedaj a takrat v letu 2007? 

ja po mojem sedaj ...samo res brezveze a ne zaslužu si takrat in valda porabu ...mah

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 11:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1320
20.4.2009 12:13:38   
PikicaStonoga

jolly, št. članov SEDAJ user posted image

leto 2007 pa zato, ker potem, ko je otrok redno vpisan v vrtcu, moraš oddati novo vlogo že novembra 08, takrat pa še niso znani podatki za leto 2008

Glede na to, da je tvoj zdaj na zavodu, se potem ne upošteva njegova plača v l.2007, se mi zdi, ampak samo tvoja. Nekako tko no.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ja kolkr jaz vem, je treba javit vsako spremembo, al če ostaneš brez službe al če jo dobiš ...mah nč več ne vem ...ni moj dan dans ...

.stonoga, mogoče pa se to v tvojem primeru upošteva. Ker je res nelogično. Npr. da si imel v l.07 ful dobro delovno mesto in visoko plačo, potem pa zamenjaš službo in imaš povpr. plačo... user posted image user posted image  ne vem

ne vem men je logično npr. če bi imela vedno take dohodke, potem je pošteno, da pač več plačaš a ne ..jaz sem pa npr. namerno dve šolski leti delala cele dneve z namenom, da dava tisti denar v hiško in sem npr. dodatno zaslužila še pol plače zraven ...ampk to ne pomeni, da zdaj tud tolk zaslužim ...čudno je tole no ...ne vem itak sem že pozabila ;) se zdej ukvarjam z enimi jezikovnimi šolami in brskam po internetu, z vrtcem se bom pa ukvarjala, ko bo aktualno ...ne bom si živcev pojedla preden bo to potrebno ;) ;) ;) iščem, če obstaja kje v sloveniji kaka jetzikovna pšola, ki bi organizirala poletni tabor angleščine na mednarodni ravni (imam eno kolegico iz nemčije, ki bi poleti rada dala hčerko k nam v jezikovno pšolo, samo da ne bi bili sami slovenci user posted image user posted image user posted image  da ne bi potem bila izobčena, ker se jim ne bi dalo zn njo skoz angleško ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1321
20.4.2009 12:13:51   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Zdravo!

Imam eno vprašanje. Ali katera uporablja "koš za planice"? In kateri je boljši: uni s kaseto ali na vrečke.

Jaz ga sicer ne uporabljam, ampak eno mojo prijateljico zanima. Pa če ima katera izkušnje s tem.

Lep sončen dan vam želim in lep vikend.

Ne vem, če je tole še aktualno, ker odgovarjam šele sedajle, ampak vseeno. Jaz imam Sangenicov koš na kasete (v njem so vrečke) in sem zelo zadovoljna. Midva sva ga kupila, ker sva preveč lena, da bi vsako plenico ven v kanto nesla, pa nama ta koš zadevo zelo olajša. Pa tudi nič ne smrdi ven in kar nekaj plenic notri spraviš. Midva tako prazneva ta koš približno na 5-6 dni.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
20.4.2009 12:16:17   
irma78
LAKNERŠ, vem, da sem zelo, zelo pozna ampak ti vseeno iz srca čestitam za tvoj rojstni dan in ti predvsem želim, da bi se ti izpolnile vse želje!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
20.4.2009 12:19:40   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Čer,

mi smo se navozičkali, nashoppingirali, najedli, skopali in zdaj pljuvamo očija - dobesedno. Zadnja dva dni je spet aktualno balončke z jezikom delat user posted image

Zdajle z user posted image  ugotavljava, da je spontano postala nekako rutina, da jo on da zvečer spat user posted image  Seveda če ni pretirano tečna, takrat moram jaz...

Nič, grem gledat film na POP.

Naš Niki je tudi začel to včeraj delat balončka in sedaj to ves čas počne. Mu je zelo smešno in se sploh ne naveliča, pa vmes še malo mene poškropi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
20.4.2009 12:21:42   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja, moram vam povedati, da sem danes spoznala bratovo punco. Je fulllllllll luštna, prijazna, fullllll komunikativna, ima rada telesni stik (mojo mamico fulll boža po rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), se tašči prilizuje. Mislim, Bojan je reku stricu da jo bo kar on imel za punco, brat pa naj si poišče novo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega bratca. Od kdaj pa ima novo punco???

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?