Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:09:02
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... dejte mi povedat, kako je pri vas? pa še obračanje - je še kje oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne. Moja je identična....pa obrača se tudi (še) ne . Drugače je pa aktivna 100na uro . Jutri imava posvetovalnico in morem vprašati če je kaj narobe, če se pri 6m še ne obrača ....upam da ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:09:39
|
|
|
|
iraira
|
Pa še nova stran
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:12:06
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan imaš zs
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:14:52
|
|
|
|
timnala
|
Jutro punce! VSE NAJ NAJ DANAŠNJIM SLAVLJENCEM.. vaši domači pa naj uzivajo ob torticah, ce jih boste imeli No, prejšnja noc se zal ni ponovila, ampak imam upanje Valla. naj te potolazim - mi imamo ziher najvec obrokov, od tega se niti priblizno za pol obroka GH Lucka1..nas tud to dela, ko se igra..raziskuje in vse bi rad prijel in otipal in videl..saj po moje taki mali sploh se nimajo obcutka in pac delajo vse bolj na silo..ja nasmu so sploh vsec moji lasje in jih imam posledicno kar precej manj..oz. se manj od tistega, kar mi je ostalo po porodu Drugace obraca se pa ze kar dolgo na vse strani.. Gogabojan..upam, da bos hitro boljse! PikicaStonoga, upam, da najdes koga za cvek..bo pasalo v tem vremenu Jolly123..upam, da bo malcek hitro ok pa da je tudi s tabo vse v najlepsem redu.. Zdej pa slisim SOS Grem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:19:59
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
A to pol pomeni, da se za vrtec po dohodnini upoštevajo VSI prihodniki, ne samo plača? Torej tud pogodbeno delo? Ker jaz sem v 2007 in 2008 delala preko avtorske pogodbe in tist denar je že davno v bajti, zdej ob kreditu pa komej čez mesec prideva ...pol si itak ne bom mogla privoščit vrtca, če bodo tist upoštevali a dejanskega stanja po noben ne preverja??? Baje tud eni vrtci upoštevajo kredit,d rugi pa ne Nč ni enotno v naši k državi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:21:24
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A to pol pomeni, da se za vrtec po dohodnini upoštevajo VSI prihodniki, ne samo plača? Torej tud pogodbeno delo? Ker jaz sem v 2007 in 2008 delala preko avtorske pogodbe in tist denar je že davno v bajti, zdej ob kreditu pa komej čez mesec prideva ...pol si itak ne bom mogla privoščit vrtca, če bodo tist upoštevali a dejanskega stanja po noben ne preverja??? Baje tud eni vrtci upoštevajo kredit,d rugi pa ne Nč ni enotno v naši k državi. Jaz rajši ne komentiram, ker take besede ki jih imam jaz za našo državo ne pašejo tu gori
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 10:29:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:29:43
|
|
|
|
blanka1
|
lep pozdrav! No vidim da ste zelo pridne s pisanjem in imamo že 3. del . No mi nimamo še nobenega zobka in bomo čez dva dni stari 7. mesecev-vse lepo je in migica je taka da jo komaj še obdržim. Vse je lepo le spanje ponoči je katastrofa od katastrofe- 2 dni mi je celo prespala 7 ur- sedaj pa se zbuja in joče in neče jest ne pit in nič ji ni po godu. Ma še kdo kakšen nasvet- mislim da si želi moje bližine ponoči ko se zbudi- sam ne morem je imeti vso noč na rokah. Zvečer imama ritual in ni problema zaspati. jaz sem fizično in psihično uničena in ne vem kako bo to šlo naprej- kaj šele potem ko gre v vrtec. Mogoče pa so samo zobki, ki bodo prišli enkrat ven- ne vem več no saj hvala bogu da je čez dan zelo pridna in z njo nimam problemov zdaj ko je bilo tako lepo vreme smo bili od jutra pa do večera od zunaj in bilo ji je strašno fino. Lepo bodite in upam da vaši že vsi lepo spijo in da uživate!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:37:56
|
|
|
|
iraira
|
blanka1 moja je spala že celo noč in to od prihoda iz porodnišnice do treh tednov nazaj ( tam nekje) zdaj ga pa sračkamo ponoči in to vsako noč....jaz tudi upam da so samo zobki tako da sorry ampak jaz ti ne znam pomagati upam da ti to pomaga da veš da sva v istem dr , sem pa tudi jaz že čisto uničena ampak saj bo, ko se mi nasmeji vse pozabim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:40:44
|
|
|
|
timnala
|
Aja, podabla se to, da se nimam in je tudi (roko na srce) NIC ne pogresam..ceprav nisem nikol imela kaksnih problemov z njo in imam tocno kot urca Za vrtec pa sploh nismo dali vloge, ker bomo nasli eno gospo, da ga bo cuvala, jaz si bom pa poskusila zrihtat na 4 oz. 5 ur delo. Ker mi RES ni, da bi prisla ob pol 5h domov in se ukvarjala po kosilu z eno urco preden bi sel spat..no, to je teoreticno, ce se bo dalo in ce bodo finance to dopuscale, sva se pa z dragim velik o tem menila in se strinja z mano, da poskusimo tako. Zobki..se jih nimamo, ceprav dajemo vse v usta in se slinimo kot polzki
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:57:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Lučka: naša se obrača na bok in tud na trebuh, samo potem leži na eni roku, ker al še ne ve, kako se dvignit al se pa ne more iz hrbta na trebuh ji je pa ratalo 2x ...tko da nč bat vse to še pride ;) je pa res, da se lažje obrača na trši podlagi ...na postli npr. nikoli, na tleh pa ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 10:58:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A to pol pomeni, da se za vrtec po dohodnini upoštevajo VSI prihodniki, ne samo plača? Torej tud pogodbeno delo? Ker jaz sem v 2007 in 2008 delala preko avtorske pogodbe in tist denar je že davno v bajti, zdej ob kreditu pa komej čez mesec prideva ...pol si itak ne bom mogla privoščit vrtca, če bodo tist upoštevali a dejanskega stanja po noben ne preverja??? Baje tud eni vrtci upoštevajo kredit,d rugi pa ne Nč ni enotno v naši k državi. ja, žal... Mogoče lahko napišeš kaj glede tega, kakšno je stanje sedaj, sam ne vem... vem samo, da upoštevajo, če ostaneš brez službe kr neki ...pol pa itak ne bom mogla plačevat vrtca ker bom padla previsoko ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:00:33
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja, žal... Mogoče lahko napišeš kaj glede tega, kakšno je stanje sedaj, sam ne vem... vem samo, da upoštevajo, če ostaneš brez službe A pol naš ko je zdaj recimo na zavodu, upoštevajo prihodke za letos al kako gre pol to?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:07:15
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja, žal... Mogoče lahko napišeš kaj glede tega, kakšno je stanje sedaj, sam ne vem... vem samo, da upoštevajo, če ostaneš brez službe A pol naš ko je zdaj recimo na zavodu, upoštevajo prihodke za letos al kako gre pol to? Ja kolkr jaz vem, je treba javit vsako spremembo, al če ostaneš brez službe al če jo dobiš ...mah nč več ne vem ...ni moj dan dans ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:08:21
|
|
|
|
jolly123
|
Če upoštevam samo leto 2007 potem plačamo 40%. Sam zakaj pa leto 2007 in ne 2008?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:12:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Če upoštevam samo leto 2007 potem plačamo 40%. Sam zakaj pa leto 2007 in ne 2008? ja menda samo 2007
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:13:59
|
|
|
|
jolly123
|
OK še eno glupo vprašanje deliš s št. člani a je mišljeno število članov sedaj a takrat v letu 2007?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:14:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
jaz pa nisem doma, da bi pogledala dohodnino 2007, bom popodlne ...pa sej brezveze računam ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 11:14:48
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 OK še eno glupo vprašanje deliš s št. člani a je mišljeno število članov sedaj a takrat v letu 2007? ja po mojem sedaj ...samo res brezveze a ne zaslužu si takrat in valda porabu ...mah
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 11:28:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 12:13:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, št. članov SEDAJ leto 2007 pa zato, ker potem, ko je otrok redno vpisan v vrtcu, moraš oddati novo vlogo že novembra 08, takrat pa še niso znani podatki za leto 2008 Glede na to, da je tvoj zdaj na zavodu, se potem ne upošteva njegova plača v l.2007, se mi zdi, ampak samo tvoja. Nekako tko no. quote]IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ja kolkr jaz vem, je treba javit vsako spremembo, al če ostaneš brez službe al če jo dobiš ...mah nč več ne vem ...ni moj dan dans ... .stonoga, mogoče pa se to v tvojem primeru upošteva. Ker je res nelogično. Npr. da si imel v l.07 ful dobro delovno mesto in visoko plačo, potem pa zamenjaš službo in imaš povpr. plačo... ne vem ne vem men je logično npr. če bi imela vedno take dohodke, potem je pošteno, da pač več plačaš a ne ..jaz sem pa npr. namerno dve šolski leti delala cele dneve z namenom, da dava tisti denar v hiško in sem npr. dodatno zaslužila še pol plače zraven ...ampk to ne pomeni, da zdaj tud tolk zaslužim ...čudno je tole no ...ne vem itak sem že pozabila ;) se zdej ukvarjam z enimi jezikovnimi šolami in brskam po internetu, z vrtcem se bom pa ukvarjala, ko bo aktualno ...ne bom si živcev pojedla preden bo to potrebno ;) ;) ;) iščem, če obstaja kje v sloveniji kaka jetzikovna pšola, ki bi organizirala poletni tabor angleščine na mednarodni ravni (imam eno kolegico iz nemčije, ki bi poleti rada dala hčerko k nam v jezikovno pšolo, samo da ne bi bili sami slovenci da ne bi potem bila izobčena, ker se jim ne bi dalo zn njo skoz angleško ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 12:13:51
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella Zdravo! Imam eno vprašanje. Ali katera uporablja "koš za planice"? In kateri je boljši: uni s kaseto ali na vrečke. Jaz ga sicer ne uporabljam, ampak eno mojo prijateljico zanima. Pa če ima katera izkušnje s tem. Lep sončen dan vam želim in lep vikend. Ne vem, če je tole še aktualno, ker odgovarjam šele sedajle, ampak vseeno. Jaz imam Sangenicov koš na kasete (v njem so vrečke) in sem zelo zadovoljna. Midva sva ga kupila, ker sva preveč lena, da bi vsako plenico ven v kanto nesla, pa nama ta koš zadevo zelo olajša. Pa tudi nič ne smrdi ven in kar nekaj plenic notri spraviš. Midva tako prazneva ta koš približno na 5-6 dni.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 12:16:17
|
|
|
|
irma78
|
LAKNERŠ, vem, da sem zelo, zelo pozna ampak ti vseeno iz srca čestitam za tvoj rojstni dan in ti predvsem želim, da bi se ti izpolnile vse želje!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 12:19:40
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Čer, mi smo se navozičkali, nashoppingirali, najedli, skopali in zdaj pljuvamo očija - dobesedno. Zadnja dva dni je spet aktualno balončke z jezikom delat Zdajle z ugotavljava, da je spontano postala nekako rutina, da jo on da zvečer spat Seveda če ni pretirano tečna, takrat moram jaz... Nič, grem gledat film na POP. Naš Niki je tudi začel to včeraj delat balončka in sedaj to ves čas počne. Mu je zelo smešno in se sploh ne naveliča, pa vmes še malo mene poškropi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 12:21:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Aja, moram vam povedati, da sem danes spoznala bratovo punco. Je fulllllllll luštna, prijazna, fullllll komunikativna, ima rada telesni stik (mojo mamico fulll boža po roki ), se tašči prilizuje. Mislim, Bojan je reku stricu da jo bo kar on imel za punco, brat pa naj si poišče novo. za tvojega bratca. Od kdaj pa ima novo punco???
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?