gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A vaši ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš je pred tem jedel šele včeraj zvečer. To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike. Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj. Pri nas vse enako kot pri Lučki! :) Ma jaz sem se čudila. Saj veste, da sem ga prepogosto dojila. Mislim, non stop sem ga imela priključenega . Tako, da mi je bilo čudno, da zjutraj ne zahteva jesti. Ker ko pojemo zjutraj, se začnemo pogosto hraniti. Moj že 3x poje že do 12h. Mu pa dam takrat jesti, ko zahoče. Mu z ničemer ne daljšam obroka (z kakim piškotkom ali kaj takega). POANTA: (končno) No vsaj vem, da ni moj edini, ko mu ni za jesti, ko se zbudi. Evo mi smo se pravkar najedli, in gledamo na kanalu A, napovedovalce oz. jasnovidce in se takkkk krega na uno kokoško (jaz bi lahko bila tudi to, ker ima nek program, kako ji stojijo zvezde, neke alineje, in potem po tem govori. Zato pa rabi približno uro, kdaj si rojen.
|