|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 15:25:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
18.4.2009 15:36:44   
suzy124
LAKNERŠ vse najboljše za rojstni dan pa da se ti izpolni kakšna skrita željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.4.2009 16:03:30   
timnala
Laknerš vse najboljše, najslajše, najvišje... user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.4.2009 17:14:02   
PikicaStonoga
Laknerš: VSE NAJBOLJŠE, pa da ostaneš še naprej tok fajn punca in da bi bla zdrava in srečna! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.4.2009 17:14:23   
PikicaStonoga
Koš za plenice: sva dobila rabljenega, ampk ko sem videla kolk so drage kasete, sem si premislila in ga nikol nisem uporabljala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.4.2009 19:41:53   
jolly123
A še vse pohajkujete okoli? Mi smo našega malčka palčka spravili spat. Od moža sem pa dobila največjo pohvalo, da res super vzgajam sina in da je čist prezadovoljen.  user posted image Da ni mislil da bo od takega tečneža, ratal otrok, ki spi in ima urnik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.4.2009 20:08:51   
janja 27
DANES  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BLAŽKA od mamice ČEBELKA77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.4.2009 20:08:53   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARK od mamice MARISHA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.4.2009 20:14:16   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A še vse pohajkujete okoli? Mi smo našega malčka palčka spravili spat. Od moža sem pa dobila največjo pohvalo, da res super vzgajam sina in da je čist prezadovoljen.  user posted image Da ni mislil da bo od takega tečneža, ratal otrok, ki spi in ima urnik user posted image

JOLLY lepo da enkrat za svojega možeka najdeš lepo besedo in seveda user posted image user posted image user posted image njemu za pohvalo tebiuser posted image user posted image user posted image

koš-  jaz mam palčka zavijalčka sem ga dobila v dar pri manci in takrat sem kupovala kasete sedaj pa no way too much money tko da dam kr navadno vrečo za smeti not in je tud ok......pač večkrat spraznim....če bi kupovala bi kupla tistega k menjaš celotne vreče ker te kasete so drage k sam user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes brez mance sedaj zvečer je šla poslušat narodnozabavno musko majo v postojni vsako leto en festival od radiauser posted image user posted image user posted image , metka mi je zaspala, ma verjetno sam par minutkuser posted image user posted image user posted image ker jo moram še dojit preden grev postlouser posted image user posted image ..........

jutri napovedujejo en dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ne user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.4.2009 20:37:21   
Lovely
Čer,

mi smo se navozičkali, nashoppingirali, najedli, skopali in zdaj pljuvamo očija - dobesedno. Zadnja dva dni je spet aktualno balončke z jezikom delat user posted image

Zdajle z user posted image  ugotavljava, da je spontano postala nekako rutina, da jo on da zvečer spat user posted image  Seveda če ni pretirano tečna, takrat moram jaz...

Nič, grem gledat film na POP.

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
18.4.2009 21:11:41   
Tejčika29
Vse najboljše vsem slavljencem, malim in velkim - Laknerš.

Tudi mi smo se navozičkali, nakofetkali, naobiskovali.... Včeraj smo odprli sezono športnega dela in Alina blazno uživa. Zdaj vozičkamo samo budni valda, spimo pa doma v posteljici. Je bla danes od vsega videnega tako utrujena da je zaspala ko sicer nikoli ne bi user posted image .

Še jaz sem utrujena in grem izležavat.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
18.4.2009 23:15:46   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image                                                           user posted image
user posted image   BLAŽKA vse naj naj za 1/2 leta   user posted image
user posted image                                                           user posted image
user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image                                                           user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 18.4.2009 23:20:57 >

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
18.4.2009 23:19:53   
gogabojan
Čeerrrrrrrrrr.

Evo deca spijo. JAJČKA pobarvana in slikice nalimane. Mamica bila danes pridna.

Aja, moram vam povedati, da sem danes spoznala bratovo punco. Je fulllllllll luštna, prijazna, fullllll komunikativna, ima rada telesni stik (mojo mamico fulll boža po rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), se tašči prilizuje. Mislim, Bojan je reku stricu da jo bo kar on imel za punco, brat pa naj si poišče novo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim danes pa smo imeli smeha na veliko.

Čebelka 77 -  vse naj naj tvoji princeski za polletko. Sem videla prej seznamček, ki ga je janja dala gor. Tako da, z majhno zamudo še enkrat vse naj naj. Seveda sm ji tudi s extra postom zaželela. Sam nisem napisala čigava Blažka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
18.4.2009 23:25:12   
čebelka77
Da se vam na hitrico javim,preden grem spat. Par dni me ne bo nič gor, da ne boste mislile da sem vas zapustila. NEEEEEEEEEEEEEEEE. Gremo se mal namakat, topličkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na žalost brez očija, pa zato s sestro, njenimi otročki, pa z mamiuser posted image . Se vam javim ko pridemo domov.PA PA

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
18.4.2009 23:27:36   
čebelka77
HVALA Gogabojan, sem razumela tud ekstra post, mislim pa da je edina Blažka tuki gor

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.4.2009 9:17:11   
timnala
Pa ne morm verjet..nobena se ni danes pisala na forum user posted image user posted image user posted image  Al pa men neki steka user posted image

No, pol pa naj izkoristi cast in vam skuham kavice, kapucine, bele kavice, cajcke, kar pac katera zeli..in seveda malce sladice, ker je le nedelja user posted image  Pa vsaki en nasmeh za lep dan! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.4.2009 9:26:24   
timnala
In se novica dneva..nas user posted image  je spanckal od 8h (zaspal v bistvu ob pol 9h) in jedel ob 1h in potem sele ob 6h user posted image user posted image user posted image  Bravo Nacek! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo tole ponavljalo..luksuz! user posted image

Ampak jaz imam pa tak ritual, da zjutraj user posted image  urihtam, pol si naredim pa zajtrk in grem jest pa RR brat..danes pa nimam v bistvu kej prebrat..ccc user posted image

Mi smo mislili imet pa danes krst..sva se z dragim menila ene 2 meseca, pol smo si pa se neki zmisljevali in nic orng zmenili..no, in ga zdej nimamo user posted image  Pa bo ze..1x user posted image

V petek sem sla pa na siht pokazat user posted image  in so bli cist nori nanj..ena sodelavka mi ga je skor takoj odnesla in sla z njim po upravi, tak da ga nisem vidla ziher ene 15 minut..no, nic me ni pogresal user posted image  user posted image user posted image user posted image  Potem ga je pa se ena druga cartala in je takoj zacel papirje obracat in na kalkulator tipkat, tak da so se hecali, da bo ziher kalkulant user posted image
Pa res ga morm pohvalit, ker je super duper pridno dete..res! Pridno se igra v igralnem centru, ponoci lepo spi (to ce jeva me ne moti, ampak takoj nazaj zaspi, to je bistvo), v avtu je priden in ponavadi zaspi, v vozicku ni problema, tudi ce se ustavim, bo priden, k vsakomur gre, vsakega je vesel.. Carti mali moj! user posted image
In sem prav jezna sama nase kdaj, ko je mogoce bolj teckast in sm se jst pol tecna, ker v bistvu nisem navajena, da cmevka in da mu nic ni prav..zadnjic enkrat sta to bla dva dneva..pa mi je slo prav na zivce..user posted image  Potem mi pa pravijo, da mi moral bit veckrat tecen, da bi se navadila oz. da bi sploh vidla, kaj pomeni tecen user posted image  user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa pocasi nehala bluzit.. Sem sam zato napisala tak dolg post, da bom lahk neki brala.. user posted image user posted image user posted image  Hec!

Lepo nedeljo vam se zelim,
timnala user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.4.2009 9:39:45   
Dream
Dan!

Tokrat je za nami katastrofalna noč. Vsake pol ure nek čuden jokec, stokanje, jamranje.... Zjutraj se je zbudil 2 uri prej kot običajno, "vročino" sem mu namerila 37°C. Mi kaj svetujete v zvezi s tem? Meni osebno se ne zdi toliko kritično, da bi ga peljala k zdravniku.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.4.2009 9:50:43   
Lovely
Dobro jutro,

Dream, kje si mu pa namerila 37? Meni se to ne zdi kritično dokler ni 38. Kako pa drugače? Je tudi buden tečkast? Zobki?

Inya je bila ponoči tudi nemogoča. In sem jo sredi noči prenesla k meni, moj je šel v njeno sobo, ker je začela kroge delat po sredi postle. In ugotovim šele čez kaki dve uri, da ji je čez lulanje prišlo user posted image  Kjera budala k nisem prej pogledala, sploh zato, ker jo je oči previl pred spanjem (tipi cccccccccc)

Zdajle kuham kolerabico in krompirček za njen kosilček pa jabolček za malico (bom nesla kašo s sabo k gremo k mojim na velikonočni lunch). Jaz sem včeraj jabolčno čežano zaprto kar pustila stat ene 2 uri k mi je zaspala k bi jo mogla pojest. A se kateri to zdi hudo narobe? Samo z jabolkom to delam k se spomnim, da je meni mami tako naredila ko sem bila mala, da je jabolko potemnilo in mi je bilo to super za papat...

Nič, grem. Lep dan vsem skupaj.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.4.2009 9:52:44   
PikicaStonoga
Dream, mogoče ga je samo kje vetrček dobil ...jaz v takem primeru še ne bi peljala k zdravniku ...počakaj dan,dva, da vidiš, kaj se bo razvilo ...

NO zdej sem pa dojela in je uradno, da je moja user posted image  razvajena in noče zaspat sama user posted image user posted image  Vse je super, lepo papa tud kašice zjutraj, v avtu je zdaj vse ok, ponoči super spi, ampak zaspat čez dan, pa tud zvečer je pa katastrofa ...non stop joka, dude itak noče, če kdaj mal namažem jo mal pocuza, pol jo mamo pa na rokah pa odlagamo, pol pa se naveličamo odlagat, pa zaspi na rokah ...in ko zaspi odložimo in spet jok ...mater se mi ne da ...mora res trdno zaspat, da jo potem lahko odložimo ...joj punce nimam energije ...

evo ravno sem se napokala zajtrka (laknerš dans štajkam) sem jedla jajčke pa sirčeka ...

zdej grem pa mal čvekat v dnevno in se stisnit k mojmu srčku! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.4.2009 9:54:11   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jaz sem včeraj jabolčno čežano zaprto kar pustila stat ene 2 uri k mi je zaspala k bi jo mogla pojest. A se kateri to zdi hudo narobe? Samo z jabolkom to delam k se spomnim, da je meni mami tako naredila ko sem bila mala, da je jabolko potemnilo in mi je bilo to super za papat... 

Meni osebno se ne zdi nič narobe ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
19.4.2009 9:55:06   
Dream
Joj, pozabila sem napisat, da sem mu merila pod pazduho. Ja, tečkast je zelo - bi spal, pa se kr zbuja in joka. Mu dam dudo in jo povleče, pa kr momlja zraven. Ne vem, ali naj sumim zobke ali ne, ker do včeraj ni bilo nobenega znaka, da bi ga npr. kaj bolj srbele/bolele dlesni. Bolj imam na sumu, da je kakšen prehlad. Lahko uporabim Calpol brez da se posvetujem z zdravnikom?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
19.4.2009 9:56:25   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jaz sem včeraj jabolčno čežano zaprto kar pustila stat ene 2 uri k mi je zaspala k bi jo mogla pojest. A se kateri to zdi hudo narobe? Samo z jabolkom to delam k se spomnim, da je meni mami tako naredila ko sem bila mala, da je jabolko potemnilo in mi je bilo to super za papat... 

Meni osebno se ne zdi nič narobe ...

Meni tudi ne, zdi se mi edino, da jabolko, ki potemni, zapira. Pa naj me katera od vas popravi, če se motim!

Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 10:37:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 10:40:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?