Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:51:21
|
|
|
|
Tosca
|
Koš za plenice - imam takega na kasete, ki sme ga kupila sestri 5 let nazaj, ampak ga še nisem uporabila. Zaenkrat uporabljam navaden majhen smetnjak za pokrit in male vrečkice, ki jih dobiš v trgovinah. Ko bomo šli na GH pa bomo še videli, odvisno kako bo smrdelo . Hranjenje - medve sva na 5 dojenj dnevno, ponoči se ne zbuja že od 2,5m naprej. Bomo videli, kako bo z GH. Sem pa slišala zadnjič od kolegice, da se je njena pri 8,5 m odločila, da bi pa ponoči spet kar na vsake 1,5 ure spet sesala pri njej . Pa se prej ni dojila že od 3 mesecev dalje. Pravi, da je kot zombi. Hja... očitno nas čahko doleti še marsikaj ali ne hvali dneva pred večerom .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:51:50
|
|
|
|
gogabojan
|
Madona me nekaj zgaga peče. Punce, jaz se bom počasi poslovila od vas. Me tiška v mižule. Saj ni čudno če dva dni nisem nič spala. Še par minut počakam, da se mi sname dol nekaj z neta, nato pa PAPAPA.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:52:00
|
|
|
|
Tosca
|
Oooo, enkrat je pa celo meni uspela nova stran!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 23:09:46
|
|
|
|
Tosca
|
Grem še ene par stvari naredit, potem pa ninanana. Jolly in Dream, da bi vajina v redu spančkala in se pozdravila! Eno lepo nočko vsem!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 23:15:42
|
|
|
|
mbd0411
|
Ojoj,jutri že 6 mesecev?????????'' Kam gre ta čas tako hitro????????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:23:07
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutroooooo!!!!!!!!!!!! Just one ????????????????? A vaši ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš je pred tem jedel šele včeraj zvečer. To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:36:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jutro! Da na hitro vprašam in mi odgovorite medtem ko se grem tuširat: a je kakšna za pijačko že danes? Zna se mi zgoditi, da jutri ne bom mogla , ker sem ravno govorila z bageristom, da danes ne bo delal, ker je še premokro okol bajte in bi naj jutri, če danes ne b o več dežja. Se jutri zjutraj se slišiva, ampk za enkrat je plan, da jutri mal kopljemo okol bajte :) tko da je kakšna za čvek v Areni že danes? Sej jutri vseeno ostane, danes pač tako še en dodaten čvekec ... :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:38:08
|
|
|
|
gogabojan
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:45:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:51:35
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jutro! Da na hitro vprašam in mi odgovorite medtem ko se grem tuširat: a je kakšna za pijačko že danes? Zna se mi zgoditi, da jutri ne bom mogla , ker sem ravno govorila z bageristom, da danes ne bo delal, ker je še premokro okol bajte in bi naj jutri, če danes ne b o več dežja. Se jutri zjutraj se slišiva, ampk za enkrat je plan, da jutri mal kopljemo okol bajte :) tko da je kakšna za čvek v Areni že danes? Sej jutri vseeno ostane, danes pač tako še en dodaten čvekec ... :) Saj za danes tudi dež napovedujejo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:52:51
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Če bo danes še dež, potem tud jutri ne bomo delali in bomo v sredo in bom prišla jutri na pijačko ampak ziher je ziher!!! Bi šla na pijačko že danes, če bom našla kako čveko! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 7:54:58
|
|
|
|
gogabojan
|
VSE NAJBOLJŠE SINEK MOJ ZA 1/2 LETA. Prav tako to želimo NEJKI NIKU BLAŽU
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 20.4.2009 7:55:42 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:02:53
|
|
|
|
mbd0411
|
Juhu,dane 6 mesecev praznujemo ROK BLAŽ NEJKA NIK
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 8:08:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:08:06
|
|
|
|
lena35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Juhu,dane 6 mesecev praznujemo ROK BLAŽ NEJKA NIK se podpišem pod to BRAVO MI!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil lena35 -- 20.4.2009 8:09:20 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:12:33
|
|
|
|
kala28
|
dobro jutrooo...... evo,jest sm skoraj nova tuki gor, oz.že kar neki časa nisem bila potrebujem en vaš nasvet......naš Jakob je star 6,5 m in še vedno se dojimo.........no, en obrok zelenjave dobi, ko pa poiskušamo s sadjem, pa ni šans da b dal kaj v usta.......takoj se začne pačiti,kot da mu je prekislo......saj je smešno, ampak jaz bi vseeno rada videla da bi kaj sadja dal v usta........ mi smo tudi od vsega začetka spali po celo noč, sedaj ko pa rastejo zobki se pa dojimo čez noč na 4 ure......upam da bo to kmalu minilo........hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:14:44
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: kala28 dobro jutrooo...... evo,jest sm skoraj nova tuki gor, oz.že kar neki časa nisem bila potrebujem en vaš nasvet......naš Jakob je star 6,5 m in še vedno se dojimo.........no, en obrok zelenjave dobi, ko pa poiskušamo s sadjem, pa ni šans da b dal kaj v usta.......takoj se začne pačiti,kot da mu je prekislo......saj je smešno, ampak jaz bi vseeno rada videla da bi kaj sadja dal v usta........ mi smo tudi od vsega začetka spali po celo noč, sedaj ko pa rastejo zobki se pa dojimo čez noč na 4 ure......upam da bo to kmalu minilo........hvala za nasvet Kako pa narediš obrok sadja oz. ali mu daš že narejeno kašico (nor. hipp, frutek....)?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:22:29
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam... sej če nam vsem bolj paše, lahko prestavimo uro na 12h. Kaj pravite? nama ob 12h tudi bolj ustreza - zgleda da prideva - obiski se prestavljajo na popoldan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:23:52
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Pa upam, da se v torek vidimo, mi manjka en čvek!!!! pod tole se podpišem.....večkrat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:26:36
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Naša noč je bila malo boljša kot prejšnja, še vedno pa zjutraj neutolažljiv jok, česar sicer sploh ne poznamo. Ko sva se podojila, je nekaj dremal in vmes ves as jokcal. Sedaj, po eni uri in pol se je malo umiril in že celo čeblja. Upam, da so res samo zobki... Kala28 glede sadja ti žal ne znam svetovati, ker smo imeli pri nas večinoma problem z določeno zelenjavo in sem potem vmešala krompir, da je pojedel. Iskrene čestitke vsem današnjim slavljenjcem in mamicam!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:28:24
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A vaši ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš je pred tem jedel šele včeraj zvečer. To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike. Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:29:19
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan - kje si pa to našla....sem se nasmejala....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:30:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A vaši ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš je pred tem jedel šele včeraj zvečer. To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike. Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj. Pri nas vse enako kot pri Lučki! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 8:31:48
|
|
|
|
jolly123
|
Dobro jutro, čeprav za nas bolj slabo. Včeraj je vročina še narastla na 39,7 kljub zbijanju, do dveh zjutraj smo se zbujali na 5 minut Potem na eno uro, ob štirih nam je pa uspelo, da je spal do 7. Ampak je spal na trebuhu, očitno se je sam naštimal v tak položaj. Še vedno ne vem kaj mu je, ker nič ne zgleda bolan. Samo vročina je...jutri mamo posvetovalnico, pa bomo videli. Jaz zobkov ne vidim, sicer pa ali je možno da dobijo tako visoko vročino zaradi zobov?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?