|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
19.4.2009 22:51:21   
Tosca
Koš za plenice - imam takega na kasete, ki sme ga kupila sestri 5 let nazaj, ampak ga še nisem uporabila. Zaenkrat uporabljam navaden majhen smetnjak za pokrit in male vrečkice, ki jih dobiš v trgovinah. Ko bomo šli na GH pa bomo še videli, odvisno kako bo smrdelouser posted image .

Hranjenje - medve sva na 5 dojenj dnevno, ponoči se ne zbuja že od 2,5m naprej. Bomo videli, kako bo z GH. Sem pa slišala zadnjič od kolegice, da se je njena user posted image  pri 8,5 m odločila, da bi pa ponoči spet kar na vsake 1,5 ure spet sesala pri njejuser posted image . Pa se prej ni dojila že od 3 mesecev dalje. Pravi, da je kot zombi. Hja... očitno nas čahko doleti še marsikaj ali ne hvali dneva pred večerom user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.4.2009 22:51:50   
gogabojan
Madona me nekaj zgaga peče.

Punce, jaz se bom počasi poslovila od vas. Me tiška v mižule. Saj ni čudno če dva dni nisem nič spala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še par minut počakam, da se mi sname dol nekaj z neta, nato pa PAPAPA.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.4.2009 22:52:00   
Tosca
Oooo, enkrat je pa celo meni uspela nova stran!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.4.2009 23:09:46   
Tosca
Grem še ene par stvari naredit, potem pa ninanana.
Jolly in Dream, da bi vajina user posted image  v redu spančkala in se pozdravila! Eno lepo nočko vsem!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.4.2009 23:15:42   
mbd0411
Ojoj,jutri že 6 mesecev?????????''
Kam gre ta čas tako hitro????????

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.4.2009 7:23:07   
gogabojan
Jutroooooo!!!!!!!!!!!!

Just one ?????????????????user posted image user posted image user posted image

A vaši user posted image ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš user posted image se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš user posted image je pred tem jedel šele včeraj zvečer.

To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.4.2009 7:36:58   
PikicaStonoga
Jutro!
Da na hitro vprašam in mi odgovorite medtem ko se grem tuširat: a je kakšna za pijačko že danes? Zna se mi zgoditi, da jutri ne bom mogla user posted image , ker sem ravno govorila z bageristom, da danes ne bo delal, ker je še premokro okol bajte in bi naj jutri, če danes ne b o več dežja. Se jutri zjutraj se slišiva, ampk za enkrat je plan, da jutri mal kopljemo okol bajte :) tko da je kakšna za čvek v Areni že danes? Sej jutri vseeno ostane, danes pač tako še en dodaten čvekec ... :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.4.2009 7:38:08   
gogabojan
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.4.2009 7:45:32   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.4.2009 7:51:35   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jutro!
Da na hitro vprašam in mi odgovorite medtem ko se grem tuširat: a je kakšna za pijačko že danes? Zna se mi zgoditi, da jutri ne bom mogla user posted image , ker sem ravno govorila z bageristom, da danes ne bo delal, ker je še premokro okol bajte in bi naj jutri, če danes ne b o več dežja. Se jutri zjutraj se slišiva, ampk za enkrat je plan, da jutri mal kopljemo okol bajte :) tko da je kakšna za čvek v Areni že danes? Sej jutri vseeno ostane, danes pač tako še en dodaten čvekec ... :)

Saj za danes tudi dež napovedujejo user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.4.2009 7:52:51   
PikicaStonoga
Če bo danes še dež, potem tud jutri ne bomo delaliuser posted image  in bomo v sredo in bom prišla jutri na pijačkouser posted image  ampak ziher je ziher!!! Bi šla na pijačko že danes, če bom našla kako čveko! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.4.2009 7:54:58   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

VSE NAJBOLJŠE SINEK MOJ ZA 1/2 LETA.

user posted image

Prav tako to želimo

user posted image NEJKIuser posted image    user posted image NIKUuser posted image    user posted image BLAŽUuser posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 20.4.2009 7:55:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.4.2009 8:02:53   
mbd0411
Juhu,dane 6 mesecev praznujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROK
BLAŽ
NEJKA
NIK  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.4.2009 8:05:11   
coccinella

VSE NAJBOLJŠE NEJKA, NIK, BLAŽ IN ROK ZA 1/2 LETA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1264
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 8:08:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.4.2009 8:08:06   
lena35
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Juhu,dane 6 mesecev praznujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROK
BLAŽ
NEJKA
NIK  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod to
BRAVO MI!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil lena35 -- 20.4.2009 8:09:20 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.4.2009 8:12:33   
kala28
dobro jutrooo......

evo,jest sm skoraj nova tuki gor, oz.že kar neki časa nisem bilauser posted image  potrebujem en vaš nasvet......naš Jakob je star 6,5 m in še vedno se dojimo.........no, en obrok zelenjave dobi, ko pa poiskušamo s sadjem, pa ni šans da b dal kaj v usta.......takoj se začne pačiti,kot da mu je prekislo......saj je smešno, ampak jaz bi vseeno rada videla da bi kaj sadja dal v usta........user posted image  mi smo tudi od vsega začetka spali po celo noč, sedaj ko pa rastejo zobki se pa dojimo čez noč na 4 ure......upam da bo to kmalu minilo........hvala za nasvet

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.4.2009 8:14:44   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: kala28

dobro jutrooo......

evo,jest sm skoraj nova tuki gor, oz.že kar neki časa nisem bilauser posted image  potrebujem en vaš nasvet......naš Jakob je star 6,5 m in še vedno se dojimo.........no, en obrok zelenjave dobi, ko pa poiskušamo s sadjem, pa ni šans da b dal kaj v usta.......takoj se začne pačiti,kot da mu je prekislo......saj je smešno, ampak jaz bi vseeno rada videla da bi kaj sadja dal v usta........user posted image  mi smo tudi od vsega začetka spali po celo noč, sedaj ko pa rastejo zobki se pa dojimo čez noč na 4 ure......upam da bo to kmalu minilo........hvala za nasvet

Kako pa narediš obrok sadja oz. ali mu daš že narejeno kašico (nor. hipp, frutek....)?

(odgovor članu kala28)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
20.4.2009 8:22:29   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam...

sej če nam vsem bolj paše, lahko prestavimo uro na 12h. Kaj pravite?

nama ob 12h tudi bolj ustreza - zgleda da prideva - obiski se prestavljajo na popoldan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.4.2009 8:23:52   
Lucka1

Pa upam, da se v torek vidimo, mi manjka en čvek!!!!

pod tole se podpišem.....večkrat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.4.2009 8:26:36   
Dream
Dobro jutro!

Naša noč je bila malo boljša kot prejšnja, še vedno pa zjutraj neutolažljiv jok, česar sicer sploh ne poznamo. Ko sva se podojila, je nekaj dremal in vmes ves as jokcal. Sedaj, po eni uri in pol se je malo umiril in že celo čeblja. Upam, da so res samo zobki...

Kala28 glede sadja ti žal ne znam svetovati, ker smo imeli pri nas večinoma problem z določeno zelenjavo in sem potem vmešala krompir, da je pojedel.  

Iskrene čestitke vsem današnjim slavljenjcem in mamicam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kala28)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.4.2009 8:28:24   
Lucka1

A vaši user posted image ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš user posted image se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš user posted image je pred tem jedel šele včeraj zvečer.

To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike.

Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 1272
20.4.2009 8:29:19   
Lucka1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kje si pa to našla....sem se nasmejala....

Neposredna povezava do sporočila: 1273
20.4.2009 8:30:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj.

Pri nas vse enako kot pri Lučki! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
20.4.2009 8:31:48   
jolly123
Dobro jutro, čeprav za nas bolj slabo. Včeraj je vročina še narastla na 39,7 kljub zbijanju, do dveh zjutraj smo se zbujali na 5 minut user posted image Potem na eno uro, ob štirih nam je pa uspelo, da je spal do 7. Ampak je spal na trebuhu, očitno se je sam naštimal v tak položaj. Še vedno ne vem kaj mu je, ker nič ne zgleda bolan. Samo vročina je...jutri mamo posvetovalnico, pa bomo videli.

Jaz zobkov ne vidim, sicer pa ali je možno da dobijo tako visoko vročino zaradi zobov?

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?