Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.4.2009 23:40:51
|
|
|
|
gogabojan
|
nova stran. Kompot mu fajn skuhaj. S suhimi slivami, ki so fajn sladke.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 0:07:52
|
|
|
|
irma78
|
Očitno bo treba it spat, ker mi FB spet ne dela. Tako da Goga in ostale NOČKO, pa lep vikend vsem!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 0:16:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Očitno bo treba it spat, ker mi FB spet ne dela. Tako da Goga in ostale NOČKO, pa lep vikend vsem!!! Enako Irma enako. Men tudi FB ne dela.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 6:55:01
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Ufffffffff šla sem spat ob 1.30h in se zbudila 6.30h, vsa naspana. Moji še vsi spijo. Mislim obadva, ker Bojan je pri babici. Zdaj bom dragega presenetila, in mu skuhala preden se zbudi. Drugače mu nikoli ne, ker jaz jo ne pijem, moj pa jo zelo zelo redko doma pije. Nisva ljubitelja kave. On se jo je navadu pri tašči priti , da nev sama pila. Evo če že kuham za njega bom še za vas , kavica, čaj, kakav, rožica za lepši dan, tiste ki imate pa kužije, so pa že bili na sprehodu, da vam ni treba peljati pse naokrog.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 7:45:25
|
|
|
|
gogabojan
|
LAKNERŠ Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 7:56:42
|
|
|
|
evelin
|
LAKNERŠ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 8:07:57
|
|
|
|
coccinella
|
LAKNERŠ VSE NAJ NAJ, UŽIVAJ IN LEPO PRAZNUJ POŠILJAM TI ENO VELIKO
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 8:15:14
|
|
|
|
Pšemek
|
LAKNERŠ, VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 8:16:56
|
|
|
|
janja 27
|
L A K R N E Š V S E N A J B O L J Š E !!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 8:28:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IIIIIIIIIIIII kake lepe slikice. A bom jaz tudi dobila oktobra, ko imam roj. dan take slikice?????? Verjetno ne, ker imam prehudo konkurenco takrat - NAŠE OKTOBRČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 8:56:40
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Dobro jutro kljub hranjenju ob pol enajstih (80ml), se je zbudila ob 4h, pojedla 160ml (zanjo je to fulll) in zaspala do 7:15. Očitno bom še kar vstajala ponoči. Kakšna ideja kako podaljšati z 2 uri? PikicaStonoga- jaz sem šla že 2 kg od torka dol. (Torej začela s 64, zdaj 62kg). Ful hodim na wc. Kozmetičark je rekla, da se najbolj pozna pri naslednji , ampak jaz že 3 x nisem dobila. Očitno je ful vode bilo v meni, ker sem bila 2 meseca (ko sem še imela ) nazaj lažja, kot pred parimi dnevi. Sem danes probala hlače, ki sem jih imela za merilo- super , pol sem šla pa še ene ožje probat- . Naslednji teden moram g. poklicat in vprašat kaj to, da nimam . Malo pazim pri prehrani, čeprav pol vrečke tortilja čipsa, pol lončka kisle smetane in tortilja omaka ob 21h- to glih ni, ane Midve pa sva se nekak nahranile, čez 20 minut ji bom še mal poturila, da bova na vsaj 130 prišli, potem pa pospravljanje, pa govejo juhico kuham, da bom prvič dala Nelčici. Pa kakšen sprehod, ko se je tako lep dan naredil. Me zanima će ni skrivnost, kam to hodiš, k te stvari so drugač ful dražje? DA SE BO SPLOH VIDELO KAJ SEM NAPISALA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:02:47
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 L A K R N E Š V S E N A J B O L J Š E !!! Hvala!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:03:07
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek LAKNERŠ, VSE NAJBOLJŠE Hvala!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:03:25
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella LAKNERŠ VSE NAJ NAJ, UŽIVAJ IN LEPO PRAZNUJ POŠILJAM TI ENO VELIKO Hvala!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:03:42
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin LAKNERŠ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!! Hvala!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:04:05
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan LAKNERŠ Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan! Hvala!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:09:21
|
|
|
|
čebelka77
|
PA ŠE OD MENE LAKNERŠ VSE NAAAAAAAAAAAAAAAAAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:12:04
|
|
|
|
čebelka77
|
pa spet eno blond vprašanje, KAKO POGLEDAM ZS, SEM DOBILA MAIL DA GA IMAM, pa ne vem kje se pogleda
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:19:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 pa spet eno blond vprašanje, KAKO POGLEDAM ZS, SEM DOBILA MAIL DA GA IMAM, pa ne vem kje se pogleda Zgoraj levo imaš napisano MOJA RINGARAJA tAM KLIKNI IN BOŠ MELA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 9:28:51
|
|
|
|
čebelka77
|
Sem že našla, vseen hvala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 10:56:37
|
|
|
|
jolly123
|
Hehe Čebelka a sem ti dala delo s tem ZS-jem. Hvala ti za informacijo Laknerš VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE DRAGA LAKNERŠ, VSE NAJBOLJŠE ZA TE. ( PRedstavljaj si da pojem pesmico ). Midva sva že opravila jutranji sprehod, sem šla narest cel kup slik, zdaj jih moram še v album posortirat, joj šele zdaj ko gledam te fotke, vidim koliko je moj sinko v tem času zrastel in se spremenil.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 10:59:01
|
|
|
|
coccinella
|
Zdravo! Imam eno vprašanje. Ali katera uporablja "koš za planice"? In kateri je boljši: uni s kaseto ali na vrečke. Jaz ga sicer ne uporabljam, ampak eno mojo prijateljico zanima. Pa če ima katera izkušnje s tem. Lep sončen dan vam želim in lep vikend.
< Sporočilo je popravil coccinella -- 18.4.2009 11:06:27 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 13:02:44
|
|
|
|
lena35
|
jaz ga uporabljam tistega na vrečke je ful fajn pa še vrečke navadne za smeti lahk daš gortiste kasete pa so drage
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 13:35:54
|
|
|
|
iraira
|
LAKNERŠ vse najboljše pa naj se ti izpolni vsaj ena želja pa veliko zdravja in osebne sreče ti želimo jaz in moja dva lumpija
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.4.2009 15:09:04
|
|
|
|
Lovely
|
Hej, Laknerš, vse najlepše ti želim za rojstni dan, upam, da zdajle fuuuuuuuuuul uživaš!!! Da bi ti pa jaz zapela si pa ne želi. KER MI BOŠ FOUŠ K MAM TOK HUDO DOBER POSLUH NOT! Koš za plenice: jaz imam tistega na kasete, če bi pa kupovala zdaj bi šla ziher na cenej varianto - torej brez kaset. Drugače pa dober dan drage dame, Goga upam, da je križ danes vsaj malček bolje. Mi smo super, oči trenutno previja Inyo jaz imam pa tako čas skočit pogledat kaj dogaja pri vas. Pa vidim, da vse uživate vikend s svojimi družinicami in prav je tako.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?