|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.4.2009 8:32:56   
Lucka1
No, še od mene in user posted image - vsi ki danes praznujete bodite pridni in ne preveč mamicam težit user posted image user posted image user posted image ....počakite raj, da pridejo očki domov, pa dejte mal njih utrudit user posted image user posted image user posted image

VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NEJKA, NIK, BLAŽ IN ROK

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
20.4.2009 8:35:36   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: kala28

dobro jutrooo......

evo,jest sm skoraj nova tuki gor, oz.že kar neki časa nisem bilauser posted image  potrebujem en vaš nasvet......naš Jakob je star 6,5 m in še vedno se dojimo.........no, en obrok zelenjave dobi, ko pa poiskušamo s sadjem, pa ni šans da b dal kaj v usta.......takoj se začne pačiti,kot da mu je prekislo......saj je smešno, ampak jaz bi vseeno rada videla da bi kaj sadja dal v usta........user posted image  mi smo tudi od vsega začetka spali po celo noč, sedaj ko pa rastejo zobki se pa dojimo čez noč na 4 ure......upam da bo to kmalu minilo........hvala za nasvet

user posted image user posted image user posted image jaz s sadjem sicer še nisem začela, sem bila pa prepričana, da sadje ni problem, da je bolj zelenjava. Tako da jaz bom dala sadje šele čez kakih 2-3 tedne, ko uvedem še nekaj vrst zelenjave!

(odgovor članu kala28)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
20.4.2009 8:36:03   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kje si pa to našla....sem se nasmejala....

nimam pojma. nekaj sem iskala, narobe stran odprla, videla ta smajli in ga kopirala. sem se tako nasmejala, da je mel ta smajli častni post, sam to, nič drugega. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
20.4.2009 8:36:35   
mbd0411
Jolly,moj tavečji je imel tudi tako vročino,ko je dobival pri 9 mesecih zobke.Si predstavljaš,da več naenkrat??? Ampak več kot tri dni nebi smela bit vročina.No,saj ti bodo jutri povedali,morda je dobro,da prej pokličeš,če bo še vročina.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
20.4.2009 8:40:35   
iraira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

VSE NAJBOLJŠE SINEK MOJ ZA 1/2 LETA.

user posted image

Prav tako to želimo

user posted image NEJKIuser posted image    user posted image NIKUuser posted image    user posted image BLAŽUuser posted image

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
20.4.2009 8:41:03   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

A vaši user posted image ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš user posted image se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš user posted image je pred tem jedel šele včeraj zvečer.

To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike.

Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj.

Pri nas vse enako kot pri Lučki! :)

Ma jaz sem se čudila. Saj veste, da sem ga prepogosto dojila. Mislim, non stop sem ga imela priključenegauser posted image user posted image user posted image . Tako, da mi je bilo čudno, da zjutraj ne zahteva jesti. Ker ko pojemo zjutraj, se začnemo pogosto hraniti. Moj že 3x poje že do 12h.

Mu pa dam takrat jesti, ko zahoče. Mu z ničemer ne daljšam obroka (z kakim piškotkom ali kaj takega).

POANTA:user posted image user posted image user posted image (končno)
No vsaj vem, da ni moj edini, ko mu ni za jesti, ko se zbudi.user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo se pravkar najedli, in gledamo na kanalu A, napovedovalce oz. jasnovidce in se takkkk krega na uno kokoško user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz bi lahko bila tudi to, ker ima nek program, kako ji stojijo zvezde, neke alineje, in potem po tem govori. Zato pa rabi približno uro, kdaj si rojen.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
20.4.2009 8:47:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

A vaši user posted image ko se zbudijo, zahtevajo takoj jesti??????? Naš user posted image se zbudi, in začne prepevati, in grgrgljati, šele kakih 1 uro po budnici hoče jesti. Pa čeprav naš user posted image je pred tem jedel šele včeraj zvečer.

To nam vedno dela, da noče takoj jesti. Oziroma vsaj čez teden. Saj so kakšni dnevi razlike.

Pri nas isto ko se zbudi, najprej sam sebe zabava v sobici kako urco - še dobro, ker jaz tačas nazaj zaspim, ko pa začne jokcat, ga pa slišim in potem ga umivam, previjem, potelovadim malo z njim in šele potem dobi prvi dnevni obrok - je pa tako vedno, pa če se zbudi ponoči al pa ne - nikoli ne je takoj zjutraj.

Pri nas vse enako kot pri Lučki! :)

Pikica, pri nas je pa kar dosti stvari enako, ne? prav zanimivo....le kje se kake zvezdne poti križajo in podvajajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
20.4.2009 8:48:00   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,moj tavečji je imel tudi tako vročino,ko je dobival pri 9 mesecih zobke.Si predstavljaš,da več naenkrat??? Ampak več kot tri dni nebi smela bit vročina.No,saj ti bodo jutri povedali,morda je dobro,da prej pokličeš,če bo še vročina.

A pa si jih videla, da prihajajo. Jaz sploh nič ne vidim, da bi bilo kaj, pa tudi ni neki tako siten, kot je bil pri spodnjih enkah, edino slinimo se pa res ful, pa nonstop neki žveči...user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
20.4.2009 8:49:28   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Dobro jutro, čeprav za nas bolj slabo. Včeraj je vročina še narastla na 39,7 kljub zbijanju, do dveh zjutraj smo se zbujali na 5 minut user posted image Potem na eno uro, ob štirih nam je pa uspelo, da je spal do 7. Ampak je spal na trebuhu, očitno se je sam naštimal v tak položaj. Še vedno ne vem kaj mu je, ker nič ne zgleda bolan. Samo vročina je...jutri mamo posvetovalnico, pa bomo videli.

Jaz zobkov ne vidim, sicer pa ali je možno da dobijo tako visoko vročino zaradi zobov?

jolly user posted image
še dobro, da imate jutri posvetovalnico in lahko povprašaš....mogoče pa vseeno pokliči danes in vprašaj, ČE TE PREVEČ SKRBI - ker nima smisla, da si skrbiš preden veš, ali imaš za kaj!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
20.4.2009 8:56:08   
coccinella
hey!

A katera ve za kakšno internetno stran, kjer se lahko izračuna koliko bi plačeval vrtec?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
20.4.2009 9:15:30   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

hey!

A katera ve za kakšno internetno stran, kjer se lahko izračuna koliko bi plačeval vrtec?

ma dej si me spomnila na vrtec sem mal na netu pogledala, tam kjer bi jaz rada dobila, jih sprejmejo 12, vlog je bilo pa 81 user posted image user posted image user posted image user posted image  lahko pozabim!!!!!! sem klicala bo ta teden prišlo po pošti user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
20.4.2009 9:22:52   
gogabojan

hey!

Hmmmm. Zdaj se ne spomnim točno. Vem pa da je neka razpredelnica, kjer kažejo po financah v kateri odstotek spadaš,  po odstotkih v kateri razred spadaš, razred pa ima določeno ceno. Poglej pod CSD, ali na ministerstvo

Neposredna povezava do sporočila: 1287
20.4.2009 9:23:18   
Lovely
Dobro jutro in vse najlepše našim današnjim slavljencem!!!

Me2 sva z jutranjega sprehoda z Larsom, zelo lep zrak je, vreme malo manj - sva morali imeti prevleko za voziček. Mi pa ni všeč k paše samo za sedeč - polsedeč položaj, torej ko zaspi je ne morem dat v ležečega ali pa ne znam, moram popoldan poskusit. Zdaj pa še aja čeprav sem jo vmes slekla in položila v njeno posteljico user posted image . Upam, da vsaj še pol urce, da jaz še pripravim zelenjavico za kosilček...

.100noga, jaz sem danes doma, ker smo bili čez vikend spet kar dosti okoli in bomo jutri in v sredo spet. Tak da se vidimo jutri.

Jolly, se strinjam z Lučko, če te bo preveč skrbelo danes (mene valda bi k sem taka boječka) kar pokliči P. Še dobro, da imata jutri posvetovalnico. A bi moral pikico dobiti, sori, ne spomnim se če je že dobil tretjo.

Gogabojan, res se ti tale križ že vleče, bogica. Kaj pa kaka kremca proti bolečinam ko že ne moreš painkillerjev zaradi dojenja?

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1288
20.4.2009 9:23:45   
PikicaStonoga

hey!

Hmmmm. Zdaj se ne spomnim točno. Vem pa da je neka razpredelnica, kjer kažejo po financah v kateri odstotek spadaš,  po odstotkih v kateri razred spadaš, razred pa ima določeno ceno. Poglej pod CSD, ali na ministerstvo

nekateri vrtci imajo te razpredelnice na svojih straneh

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1289
20.4.2009 9:23:48   
gogabojan
Evo, mi se bomo pravkar uspavali. Odspimo kitico, se najemo, umijemo malo in gremo po PIKICOOOOOOO.

Neposredna povezava do sporočila: 1290
20.4.2009 9:24:19   
Lovely
.100noga, jaz rajš ne pogledam na spletno stran... me je ful strah...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
20.4.2009 9:28:18   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

hvala enako.....sem ravno klicala dragega, če on kaj ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - je rekel, da do konca aprila naj bi izvedeli....bom poskusila zdaj spet odmislit!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
20.4.2009 9:28:37   
Dream

Vedno se mora najprej vse zmenit s svojimi igračkami, šele potem se greva zrihtat in jest. No, razen zadnja dva dni, ko se kr neki joka.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
20.4.2009 9:28:41   
PikicaStonoga

ma dej mene je kr zamorilo, ker sem imela še malo upanja ...zdej ga pa čist nč več nimam ...
ne vem kako bo v ostalih vrtcih (sem dala vlogo v 7 vrtcev ser mi zdiuser posted image ), samo mi je bil EDEN PRIORITETEN ...kr neki no ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
20.4.2009 9:30:45   
gogabojan

Dobro jutro in vse najlepše našim današnjim slavljencem!!!

hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

Gogabojan, res se ti tale križ že vleče, bogica. Kaj pa kaka kremca proti bolečinam ko že ne moreš painkillerjev zaradi dojenja?

Ma imam konjsko mast. Je fajn. Sam kaj, ko mene preveč boli. Pa Irma mi je dala eno super kremico. Pa bila sem v eni BIO trgovini, kjer mi je ženska dala testerje (ni hotela da kupim kremo - smo redne stranke tam - zaradi recesije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ki malo ublažijo bolečine. Saj danes dela (upam da res) zdravnik in bom poklicala. Dela le ob ponedeljkih in četrtkih popoldne. Pa ga že 3x ni bilo. Za urgentnemu zdravniku pa nisem bila. Razen prvič, ko sem dobila tri inekcije.

Jeuser posted image user posted image user posted image em ti tak zdravstveni sistem. Sem imela fajn dr. pa ga več ne smem imeti, ker se je vrhniški direktor ZD odločil, da bo imel le otroke. In nam dal tega in še eno na razpolago za osebnega zdravnika. Una pa dela pon in čet dopoldne. Pa fullll velikrat manjka.

Bo treba eno orng pritožbo naredit. Ti pa vsak mesec plačuješ velik keša, da takrat, ko te enkrat ali dvakrat na leto nekaj zgrabi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SEM ZDAJ TAK HUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
20.4.2009 9:36:53   
Lovely
Gogabojan, men je naš sistem itak tok mimo, da raje ne začnem...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1296
20.4.2009 9:53:09   
Lucka1
ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš user posted image stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... user posted image user posted image user posted image dejte mi povedat, kako je pri vas?

pa še obračanje - je še kje user posted image oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš user posted image lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
20.4.2009 9:54:03   
Lucka1
jao jao, JA ZDRAVSTVENI SISTEM PRI NAS.....NI VREDNO KOMENTARJA....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.4.2009 9:54:17   
Pšemek
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NAŠA DANAŠNJA SLAVLJENKA user posted image  NEJKA user posted image VSEM OSTALIM DANAŠNJIM SLAVLJENCEM, user posted image  NIKU user posted imageuser posted image ROKU user posted image  IN user posted image  BLAŽU user posted image , ŽELI VSE NALJEPŠE ZA POL SVEČKE. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Smo pa že nazaj od P. Je dobila pikico in je bila ful pridna, ni nič kaj dosti jokala. Mere pa so naslednje: 6.920g in 67,5cm. Datuma za naslednji pregled še nismo dobili. Moramo poklicati 14 dni preden dopolni 9 mesecev.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 9:57:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?