blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Bethany A Martka je cepila proti rota virusu? Sem mislila, da ni.... No, naša je pa postala zdele taaak tečna, kr skoz se dere, al na zizi al na rokah, pa itak tudi v postelji, pa sem jo dala kr spat... se bo že unesla... Ej, so hecni ti dojenčki, kr naenkrat spremenijo razpoloženje iz smeha v tak kričeč jok, kot da jih kdo tepe, al kaj? In je take ne mislim ven furat, nej se raje doma dere, za štirimi stenami, kot pa zunaj v vozeku, ko ne morš nič naredit, da neha... Me pa skrbi, ko še zdej ni kakala?? Kak nej pospešim, da bo? Obstaja kaka metoda? Ne vem, če je tudi to kaj ne matra? Videt sicer ni, da bi jo kaj zvijalo, prdi pa take smrdeče, da skor dol padeš. Veš kaj lčahko probaš sladkane kamilčke to naši pomaga...upam da se pokaka ker našo to fullll matra če ne more kakat bogi naši sončki... ja pr nas tud pomagajo kamilčke, ker včasih tako težko kaka, da me srce boli ko se zajoče iz dna duše od bolečin, jst mam en čaj od HIpp-a kamilico iz DM-a in je super.
|