Bethany
|
Hojla, Katja, sem nakazala... Hvala za finančne storitve! Jutri sam preveri, če je ok. Dodajanje: js tud še ne... bom konec petega meseca začela. Pa če ne bo patronažne na obisk, bom kr v posvetovalnico poklicala, kako in kaj, oziroma si pomagala s knjigo Velika knjiga o dojenčku, kjer je zelo lepo in po korakih napisano, kako začeti uvajati gosto hrano. Sem js tud pri novembrkah že kak mesec nazaj mal preletela debate in so tudi že veselo dodajale... ne vem, men se ne mudi. Dokler pač ne bo treba. Čiščenje noseka: baby vac je super. Potegne ven smrkelj, ko misliš, da ga sploh ni not. Ja, naša se zram kr fejst dere, ampak takoj ko ga umaknema od noseka, neha in z zanimanjem gleda, kaj je to za ena pošast, ki ji po nosu štora. Ej, danes pa nisem mogla, da ne bi vsaj nekaj kupila Elini, ko že dopoldan ni blo neke nakupovalne akcije. Sma šla popoldan iskat marele v BC, seveda brezuspešno, pa kupila v Idexe tako kjut džins kiklico in kratke hlačke iz blaga. Tak ko mi je za Elino fajn brskat in kupovat cotke, pa mi je za sebe živa groza... Še posebno pomerjanje cot v tistih groznih kabinah, kjer luči razkirjejo še tiste deke maščob, za katere še vedla nisem... Jooj, jutri pa v kopalke!! ... če mi bojo katere sploh prav... sicer ostanem ob bazenu, s fotoaparatom v roki, pa bo moj plaval z Elino, hehe.
|