|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
17.4.2009 9:25:16   
Anonimen
Ulla, mene so že spraševali če sem gladka,

user posted image na to se reče ne, a ne vidiš da sem malo valovitauser posted image eh, folk je čudn...

kličem dohterco, pa se nben ne javiuser posted image m,a sj u bistvu mi nima kej, sej vem, sam glede da je zdej vikend, me pa res zanima, kaj narest...a jo dons peljat pokazat, al čakat do pondelka, če bi ne vem kaj blo itak da k dežurnemu, sam kaj pa če on narest, recimo v nedeljo zvečeruser posted image k jst se držim tistga da po treh dneh vročine k zdravniku, no dons je tretji dan, sam k ji nič ni drugega, grlo ma ok, ušesi pravi da je ne bolijo, se mi zdi brezveze jo dons vlačit nekam, sam še kej mi bo dodatno pokasiralauser posted image sam če pa vročina ne bo padla, se mi pa tud zdi mal dolga, da ma še cel vikend tok visoko vročinouser posted image čeprov pr virozah je to normalno, sam vseenuser posted image

mah, pojma nimam kaj najuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
17.4.2009 9:40:49   
Anonimen
no tak, zdej je pa še sesalc crknuuser posted image pa obadva zafilane noske....zdej pa res še bolj noro spirat...grem kr fiziološko dat kuhatuser posted image

zvezdicauser posted image itak da bo vse ok...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
17.4.2009 9:54:53   
sonček33
ja ulla kaj je zdej to...dohtarco kar poskušaj priklicat...ma čez vikend je hudič, k teli dežurni so bl tko tko, no vsaj pri nas

a pa še sesalec je šu...tolk o hudiču, ki ma mlade

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
17.4.2009 10:02:44   
Zvezdica
Zvezdica - pa ste imeli res natrpano...zdej bo pa vikend pa bo boljše...čakaj, kako je dr. kar posumil, da gre za strdek???Joj, jaz držim pesti, da je vse ok in da tudi Uz ne bo kaj pokazal.

Jast sem imela kar nekaj opreracij (gin) zapored, pa sem vmes imela težave z dihanjem ampak že leto dni nazaj. in ona bi rada bila ziher, da je vse ok. jast vem, da je vse ok, ker sem načeloma zelo zdrava. pač te ginekološke zadeve so bile in minile. Ampak bolje en pregled več kot en manj. Sicer zelo nerada hodim od dr. do dr, tokrat pa mislim, da ne bo nič narobe. Je pa krvna sika ok, tko da to pomeni da je vse ok. Tole je le preventiva.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
17.4.2009 10:15:05   
kiara24
jutro,

Ulla- jaz upam, da bo vse ok in da bo kaj boljše Ula.

Zvezdica- tudi zate držim pesti, da bo vse ok.

Hvala za odgovore glede športnega dela. Jaz imam drugače 4-kolesnik od Chiccota. Če katera pozna.

No tukaj je vreme katastrofa, ker je čisto oblačno, pa ful se je shladilo. Tako, da bomo očitno res bolj notri. Oz. z mami grem v nabavo za Klaro cunjce rabim malo kapri hlačk, pa majčke... pa pleničk mi je zmanjkalo, oz. imam samo 3. pa se mi zdijo tako velike.
Včeraj sva cel popoldan lumpali, pol je pa ob poldevetih zaspala in spala do 6tih zjutraj. Sedaj pa dobiva obiskeuser posted image .
Uživajte

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
17.4.2009 10:38:26   
petra88
mi smo pa danes stari 3 mesece! user posted image
sedaj se igra v igralnem centru - sem ga dobila po koščkih od kolegice, včeraj so prišli še loki, igračke sem pa kar svoje obesila gor. malo gleda samo še ne ve točno kaj počet z stvarmi nad glavo user posted image
a katera ve, se da kje z neta pobrat kake otroške pesmice? enkrat sm nekaj najdla ampak samo muziko, peli pa niso zraven..
ula, jaz bi tud kar dr poklicala, rajši kot da čakaš cel vikend, bo malo dolga..
o zvezdica, welcome back user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
17.4.2009 10:40:29   
sonček33
petra bravo za obmesečnico
glede pesmic - jaz imam n cede pesmic in pravljic pesmic je zihr čez 150, pravljic pa tut tm okoli 100 - če želiš, ti ga zapečem in pošljem...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
17.4.2009 11:03:41   
African queen
Dober dan!

Punce, hvala za sožalje

ulla jaz ne bi na tvojem mestu nič čakala,danes bi jo lepo peljala pokazat dohtarci.Upam,da bo mala Ula kmalu spet zdrava!

nea poseg imamo v sredo.me že zvija.

zvezdica držim pesti,da je s tabo vse v redu!

petra čestitke za 3 mesece user posted image user posted image

Včeraj smo po dolgem času spet oblekli dolge rokave (temperatura je celo padla na 24 stopinj,to je zima za nas tukiuser posted image ),deževalo je skor cel dan.Sem zelo vesela,da mi je rožice zalilo.
Zdej moram mami par slikic od fantov poslat,da vidi kako smo že veliki..

papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
17.4.2009 11:14:10   
petra88
Sonček, bi mi res spekla? sploh ne najdem nič tukaj na netu, en cd ki smo ga dobili v porodnišnici mi je pa dolgočasem, ker nobene pesmice ne poznam.
AQ prilimaj še nam kakšno slikco user posted image
pri nas je tudi slabo vreme oz tako čudno, oblačno. pa še nekaj piha. bomo šli bolj popoldne ven. David mi je zaspal v igralnem centru user posted image jaz sem pa ta čas speglala kar se je nabralo. kaj čmo pa zdej? user posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
17.4.2009 11:33:58   
Anonimen
ulla jaz ne bi na tvojem mestu nič čakala,danes bi jo lepo peljala pokazat dohtarci.Upam,da bo mala Ula kmalu spet zdrava!

naša dohterca ne dela dons očitno, ker se nben ne oglasiuser posted image no, mogoč bo pa dežurnauser posted image
sej ne vem, zdej ji je vročina padla, pa ji nism nča dajala, no, zdej je tak šla spat. nobenih drugih znakov nima, NIč, še kašlja ne več, edin iz nosa ji teče pa vročina, tko da neki se že kuha nek....tko da bomo čakali, kaj bouser posted image da jo k nekemu drugemu dohterju zdaj vozim, ne vidim smisla, k nima kej narestuser posted image kaj pa naj, napiše mi lohk antibiotik na suho, to pa je tud vseuser posted image sej mogoč se bo pa uredilo...k je mela nazadnje eno hudo virozo, je mela cel tedn 40 vročineuser posted image sm ji zbila mal pod 39, pa je spet takoj narastla, pol pa kt bo odrezal, je blo pa konc, pa zdrava k ribauser posted image pa smo se hodli vsaka dva dni kazat, pa tko ni mela kejuser posted image kri ji je pregledovala, pa ušese in grlo, pa je blo vse ok....mah...

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
17.4.2009 11:35:14   
African queen
petra jaz bi na tvojem mestu kar počivala!!!!slikice pa na forum ne znam prilimat,bom dala kar v album eno novo.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
17.4.2009 11:39:42   
mimi30
dan user posted image

do zdaj se nisem mogla priklopit user posted image ...neki ni povezava delala...boli me še kar ko user posted image in sem malo prej vzela Lekadol, ker ne morem večuser posted image ...popoldan me pride še enkrat zmasirat...sam, da bi bilo bolše...niti malecke ne morem pogledat, ko jo imam na ziziuser posted image ...ona bi se pa ravno danes nosla in ne more zaspatuser posted image ...ko je pa mal zadremala, sem pa kihnila in me je že pogledlauser posted image

ulla upam, da si že dobila zdravnika. Kakšno je stanje?

kaj čmo pa zdej? user posted image

petra, jaz mam tolk dela da če spi cel dan ne bo spucano in zlikanouser posted image

zvezdica, držim pesti, da bo tud na tem pregledu vse o.k. Itak, da bo user posted image

oz. imam samo 3. pa se mi zdijo tako velike.

kiara, naši so tud 3. od Mullerja čist prevelike, od DM-a so ji pa vreduuser posted image . Danes zjutraj je ati dal gor Mullerjevo trojko in je vse ven prišlo.

je pa zanimivo, da nama pa zmeri pokaže točno,

ulla, pri nas je istouser posted image

krtekxx, tole je pa kriza, sam smešn pa tuduser posted image . Morem še jaz mal svojo mamo vprašat kak je kaj eksperimentirala z manouser posted image . Samo to vem, da sem bila hudo boga, ker so spregledali izpah kolka in sem bila potem na nekih utežeh , obešena za noge, cela v gipsu,...in pred opreracijo, ko sem prišla iz bolnice cela v krastah od vseh teh posegov. Sam za tole ni bla glih mama kriva...kar se pa hrane tiče morem pa mal potipatuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.4.2009 11:42:48   
mimi30
ma sem tak dolg z eno roko tipkalauser posted image , da si ulla že odgovorila. Mogoče se pa zdaj odpočije in bo potem počasi boljšeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
17.4.2009 11:49:22   
Anonimen
.boli me še kar ko user posted image in sem malo prej vzela Lekadol, ker ne morem več

user posted image user posted image user posted image user posted image tole je tud drek, no....

plenice ma naš trojko, pa k ga bl mal v te povijam, mi jeki dvojk ostalo, pa so mu čist premejhne....jih je tamala (sestra) vzela za una bejbiborna al kva jeuser posted image

morm lubiju napisat ka nej gre na brzino kupit, da bomo mel kej jest čez vikenduser posted image čist brez vsega semuser posted image kaka gospodinjauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
17.4.2009 12:00:13   
sonček33
petra seveda ti bom zapekla.ni problema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
17.4.2009 12:29:39   
PAJO
ali ima mogoče katera kekca doma na dvdju da bi mi spekla???
naš tamav ga skoz hoče gledat,hvala vam

drugač smo dobr,žana ima mal nosek zabasan ampak ji ga full čistim.
tamav je v vrtcu,zdej sm fuullll speglala ker je tamala spala,zdej se pa igra in
kaka v igralnem centru.včerej sm ji ga kupila in ji je fulll všeč res uživa.še zaspi pod nejmuser posted image

danes je res smotan vreme,dž pa veter tko da nč ne greva vn

lep dan ,se slišmo,papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
17.4.2009 12:31:07   
ronja
Hehe, no moja mami je pa glede tega ful fajn: ona je dojila mene in brata, brez dodajanja, pri sestri so ji pa mleko posušili, ker je dobila mastitis. Nas pa mami nikoli ni puščala jokat in vedno reče, da je to prav, da ona nas tudi ni. Oče se je včasih zafrkaval, da mami ne prenese otroškega joka, zdaj pa vem, kaj je to pomenilo. Jasno da ne! Bučman!

ulla, naj se ti mala pozdravi čimprej! me je kar groza, ko pomislim, da nas vse to še čaka... Zaenkrat sta tako fajn zdraviuser posted image . Zadnjič je mela Ronja 2 dni vročino, ampak samo to in nič drugega. Ko je šlo čez 39 sva ji dala calpol, 1 žličko, pa je takoj prijel in potem nisva več nič dajala. je bila pa potem 3. dan že čisto ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.4.2009 13:33:15   
sonček33
Nohtki na nogah - kako se jih lotit?predvsem na palcih so konkretni...a kar s tistimi šakrjicami kot za roke, pa odstrižen naravnost?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.4.2009 14:32:34   
krtekxx
Nohtki na nogah

jaz ji vsakič ko se spomnim mal postrižem...itak zmeraj brca, tako, da odrežem kot odrežem. z unimi zaokroženimi škarjami. naravnost mi še ni ratalo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
17.4.2009 16:42:12   
Ploha
no katera je zdaj za srečanje?

mimi
ploha

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
17.4.2009 18:30:38   
snikolina
Hei, punce, kako ste kaj danes?? Pri nas je trenutno umirjeno stanje-sicer ne spi, ampak se pogovarja in rine rokice v usta.user posted image user posted image

Danes sva imela opravke v MB, sem ga peljala na UZ kolkov in je vse še zmeri OK, tako da ga ne povijam več široko. Glih fajn, ko prihajajo vse toplejši dnevi.

V torek imava 3 posvetovalnico-me ful zanima koliko je zrastel in seveda kilogrami. Zdaj jih že ima okoli 7.

Glede srečanja-ful sem želela priti, a na žalost moj potrebuje avto, saj gre v Kranj na teren.user posted image user posted image Upam, da se boste mele fajn in bodo januarčki uživali.

AQ-moje sožalje.

Pridne bodite in se še pišemo. PAPAuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
17.4.2009 21:40:20   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj je zdaj s srečanjem?

Naju s Tinetom ne bo. user posted image  Je Meta dobila lih za 20.4. vabilo za zobarja in nam ne bo zneslo.

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kiara: jaz jo imam že kakšen teden v športnem delu, se čisto poleže,...

Jst sem ga tud ta teden v športni del dala, ker se v košari sploh ni mog več oreng pretegnit. Mam pa takga kot Ploha, tko da se čist poleže. Tine zdej ful ven gleda, prej je pa v košari zlo hiter zaspal.

Ah, razna vrašanja in pripombe so itak zmeri in povsod. Men je ena mama rekla zadnjič, da ne bom slučajno mislila, da otroci skoz spijo. Veš pride obdobje k nč ne spijo. user posted image  Ddddd, kr nekiuser posted image user posted image user posted image

Jst tud rajš ne vem kaj so izvajal na men. Zaenkrat ni še noben nč povedu user posted image

Men je dons Tine spal samo 2xpo pol ure. Sem dopoldne nasadila rože v korita in obešanke. Popoldne smo šli v knjižnico. user posted image  Grem mal brat in spat.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
17.4.2009 22:04:16   
Zvezdica
jast sem tid za srečanje...

A čmo prestavit, da b nas blo več?

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
17.4.2009 22:06:07   
Jancci
Čer!

No, kaj pa pol rečete, ko vas folk sprašuje, če je otrok priden?? No, v bistvu je mal važno vrjetno kdo sprašuje.. tastarim je najboljš rečt da je, pa da sam spi, pa nč ne joka... user posted image  

K teh glupih vprašanj je malo morje..
A celo noč spi? Ja dej mi povej kaj je to zate celo noč? Kdaj se noč začne? Pozimi je ob 17ih že noč, poleti pa ob 22ih!!!  Kdaj je pol to celo noč? user posted image
Al pa ta... kolk časa si rojevala?? Ja dej mi povej kdaj naj začnem štet?? Od prvega popadka? Od razpoka mehurja? Od takrat ko sem v porodno pršla?.... user posted image
Jest ponavadi vprašam.. A se mate fino, a uživate? In to je to! user posted image  

Kaj so na men izvajal? U bistvu ne rabim vedet... vidim kaj moja mati hoče na Meti izvajat, pa mi je hitro jasno, kaj so men delal.. jo sam odnesem ko mi kaj ni všeč! user posted image

Joj ene ste tko pridne!! Men se čist nič ne da narest doma.. moj pravi, da mu je že mal žal ko je podpisal "za vedno" ker ima srajce in ene hlače tuki že ziher en mesec naštimane za likat ... pa ne vem kdaj bom.. mogoče zdele, da nau res kej na občino nesu. Danes zjutraj sem slišala, da je "revež" sam nekaj likal preden je šel v službo...user posted image user posted image  Tko da Ula ne se sekirat , ker nimaš hrane.. nas je več takih! BTW: Kako tvoja bejba? Ste pregnali vročino?

Mimi mene je tud zadnjič ful vrat bolu.. sem zgleda neki poležala, včeraj sem bila pa na masaži in imam danes še muskelfiber od tega user posted image  Upam, da je tebi masaža pomagala?

Mah nič, grem res mal likat zdele ko dete spi user posted image

Lepo nočko vsem!
Ula kako tvoja bejba?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:04:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.