Anonimen
|
lej, jst tud tko gledam - zdej mamo v stanovanju 22 - 23 stopinj, pozim smo jih mel recimo okol 20, 21....pa ga v stanovanju nimam s kapo, zdej je pa zunej itak ful bl toplo kot notr pa pr vnetju ušes nekaj na glavi ne igra neke vloge, tud če mal popiha...sej če ful mrzlo vleče tko ne greš ven, če ni res mus....in bi mogla recimo otroka izpostavit res mrzlemu vetru, da mu piha recimo eno uro direkt v uho, da bi blo kaj iz tega. za ušesa je sam eno - čist nos. ker če se smrkelj ne čisti, se vse to nabira notri in udari na ušesa, pač zarad te krajše ušesne troblje...pol čez vse to nabiješ še kapo al pa trak, da se fajn vse dunsta in pregreva in so bakterije blazno vesele in zadovoljne, sej majo izpolnjene vse pogoje za uspešno delovanje - smrkelj in toploto trak pa po mojem pride v poštev edin takrat, ko otrok že ima vnetje ušes in ga morš pol ure po mrazu peš nekam peljat...k zdravniku recimo sicer pa vsak po svoje jst tko vem da sem deležna ful obsojanja na ta račun pa recimo - ula je julijska, en teden sma ble v bolnci, pol sma pršle domov, pa par dni še nisma šle ven, k sem se jst mogla k seb spravt, pa je bla pol skoz brez kape, tja do oktobra, ko se je res mraz začel. pa pol konc februarja, začetk marca je že tud bla brez nje, letos pa isto....pa je mela samo enkrat vnetje ušes, pa še to zato, ker mi je na brizgi una guma crknila, pa nisem mogla nosa spirat, pa ker do takrat ni blo nikoli nič z ušesi, sem premalo pozornosti temu namenla in nisem šla kr druge kupit, se mi je zdel da bo zadost če ji sam posesam ven smrkelj...no pa ni blo, je fasala vnetje...edinkrat! pa čeprov je kr naprej bolana, sam kaj pa ma kapa recimo z drisko, vnetimi očmi, kašljem, vročino taščo pa kr naprej poslušam ja a ji nauš dala kape gor...mal piha...spet bo bolana....in pol je res bolana ( sam ne zarad kape ) in ona je pomoje vsa srečna in zadovoljna k ma prov
|