|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
16.4.2009 10:05:19   
Jancci
Tole s kapami se jest tudi strinjam.  user posted image
Tastari vsi težijo s temi kapami in en dan bo vrjetno enga še kap, ker je dete brez kape!!  user posted image  Oni pa vsi v kratkih rokavih!

Jest ji ne dajem kape, imam pa tako kot niia eno tanko sabo, če se gospodična spolne da je lačna in ni nobene primerne sence oz. zavetja. Včeraj je bila nekaj časa celo brez štumfkov. Sem jo žgečkala po nogicah in se ji je prav fino zdel.

Zadnje čase se dojimo v gozdu, sredi travnika, na igrišču, ob cesti na klopci... očitno je bolj žejna al kaj!? Zaenkrat me ni še noben grdo gledal oz. imel kakšnih neprimernih pripomb!? user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.4.2009 10:10:05 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.4.2009 10:14:19   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ula ma 39.6 vročine.....v momentu je zakuhalauser posted image user posted image

Božčka!!user posted image
Kaj boš pa nardila? Kje oz. kako ji pa meriš vročino?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.4.2009 10:23:51   
Anonimen
jancci pod pazduho, z navadnim toplomerjem...sm ji dala calpol, pa zaspala mi je v naročju, sem jo zdej odložla in spi..pa k zakleto se je glih neo zbudu...tajming pa zna zbrat, ni kejuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.4.2009 10:31:58   
mimi30
Hojla!

Po včerajšnji masaži vrata sem popoldne funkcionirala malo bolj normalno...pridno sem nosla pred hišo kosovne odpadkeuser posted image ...ščistili smo celo kletuser posted image ...pri količini odpadkov smo tekmovali s sosednjim blokomuser posted image . Noč je bila spet grozna in danes sem ponovno cela zlamana...komaj premikam glavo in rokouser posted image ...boli tako, da bi se samo jokal.

Špela je pridno spala ...že skoraj utečeno zaspi okoli 21h, prvo dojenje in prihod v veliko posteljo okoli 3h in potem spet okoli 7h. Zdajle pa počiva.

Čez eno uro grem na pregled k okulistu...nimam ravno najboljšega občutka kar se dioptrije tičeuser posted image .

Kapica: mi je nimamo več...nabavla sem en bombažni klobuček, da ji ga dam na glavo, če se spomni kje zunaj jest, da ima senco na obrazu.
Po kopanju jim še dajete bombažno kapico?

Madonca tole sonce je pa kar močnouser posted image ...mi je včeraj na sprehodu lepo obarvalo dekolte.

meri že 67 cm,

niia, Oskar je pa res velikuser posted image , kr med večjimi januarčki.

AQ, sožalje tudi z moje strani.

Ulla, naj se vročina uspešno bori z vsemi bakterijami in virusi ter jih uniči, da se ne razvije karkoli user posted image user posted image . A je fejst boga pri tako visoki vročini al še kar normalno funkcionira? Po svečki ji hitro pade in dolgo zdrži brez?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.4.2009 10:39:54   
Anonimen
, naj se vročina uspešno bori z vsemi bakterijami in virusi

se strinjam, zato pa nikol ne zbijam, če kolkertolk normalno funcionira...zdejle je bla pa čist boga, kr naenkrat je ratala taka čudna, umirjena, pa mami na uvo, mami na uvo je silila k menuser posted image in je bla ful topla, no sej ni čudn...bom vidla če bo clpol prijel, sam da pod 39 zbije pa sem čist zadovoljnauser posted image če ne jo bom pa probala še ohlajat, to navadno kar zaleže.

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.4.2009 12:17:54   
kiara24
dobro jutro oz. sedaj že dober danuser posted image

sem že ob 9tih pisala pa nisem dokončala.

AQ- moje sožalje za nono!

Jancci- naša je tako trda ratala sedaj že dvakrat, samo preden sem jaz pogruntala zakaj. Naš ne odvaja redno, je zaprta in ker ni mogla kakat se je jok stopnjeval in enako je bila trda kot si opisala. Tako da imam jaz sedaj za to težavo glicerin svečke.

Včeraj sem jo imela v lupinici po nakupih in je lepo firbcalauser posted image no pol je pa zaspala, v globoki košari noče spat. Jo bo očitno potrebno dat v športen deluser posted image Ali ste katere to že naredile?

Vrtnica- kape mislim,da so povsod problem, tudi moja joka ko ji jo dam gor, samo potem se pomiri. Predloga nimam nobenega baje to prerastejouser posted image .
Jaz jo ji dam še vedno gor, ko jo nesem ven, ko jo vzamem ven iz vozička, ker tukaj skoz po malem piha. Kapica je iz bombaža.

midve sva že naredili en tur, pol se je pa zbudila in je čez čas začel cmevkati, ker ni nič ven videla pa sem naslonjalo dvignila v globokem vozičku in je bilo bolje, ritko sem ji pa pogložila z dekico. Včeraj sem prvič probala pomarančo, je ne bom več ker jo je ful zvijalo,  je bila revček zvečer.

Ulla- upam, da ti rata tem. zbit. Držim pesti.user posted image

uživajte.... upam, da se vreme ne bo preveč skisalo.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.4.2009 12:19:31   
kiara24
še nekaj glede mazanja, kako pa pol poleti ko je v vozičku, v kratkih rokavih in hlačkah... pa sonček nanjo sije, pa je ne mažešuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.4.2009 12:31:58   
Anonimen
pa sonček nanjo sije, pa je ne mažeš

ne sme sonček nanjo sijatuser posted image

evo, prej je tak sam pol ure spala,pa konc, sem zmerla in je mela 37.8user posted image in tud azpoloženje je blo boljše...sma se mal s čokolado pocrkljaleuser posted image no, zdej je pa res šla spat....vsaj mislimuser posted image da bo kaj dlje kot pol ure...neo mi pa  HB praktičnno že cel dopoldan spi....je uvidevenuser posted image da se lohk mamica sestrici posvečauser posted image zdej grem pa uli eno hitro zelenjavno juhco skuhat, midva z lubijem bova pa kr kebab donsuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 13:59:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.4.2009 14:11:16   
Anonimen
no, zdej ma pa 40 vročineuser posted image

sm dala svečko....

revcauser posted image čist je hin...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.4.2009 14:18:55   
Ploha
niia: Oskar je res velikan user posted image user posted image , kolk pa je ati velik?

ulla: takoj sem kapvo fliknla nekam u božje rože user posted image user posted image

sonček: mi smo super,...pa pri vas?

spanje v postli
: jst jo edino zjutraj ko se podojiva dam k sebi al pa če sm zvečer preveč hin, da bi se ukvarjala da bo v svoji postlci spala,...drugače rada sama spim, da se naspim, ker drugače nimam nič od spanca, če pa jokca jo pa itak k seb stisnem in zaspiva, pa čez dan če sem utrujena tud skupaj zaspiva,...

kaj je zdaj s srečanjem?

Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.4.2009 15:34:22   
Ploha
kiara: jaz jo imam že kakšen teden v športnem delu, se čisto poleže,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.4.2009 17:06:43   
kiara24
k pr meni ni čisto ravno, ampak jo bom gotovo dala, moti me samo to ker ne gleda mene ampak stran pol pa ne vem kaj počneuser posted image
tudi tukaj je oblačno, vendar bo gotovo kaj dežja, pa še veter ful vleče, tako da mamo mi kapcouser posted image
sedaj se podojiva pol pa greva do mojih staršev malo.

ulla- upam da bo kmalu bolje in da svečka prime.

uživajte

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.4.2009 17:40:02   
petra88
user posted image user posted image kaj je danc spet kakšna luna??? že cel dan prav histerično joka, nič ni prav, al ga nosim al ne, ma groza... sm ga dala v pestunjo in nesla malo ven pa spet kar jok. nimam pojma več kaj naj naredim.. prevroče mu ni, lačen ni, kar neki.
AQ sožalje za nono!
jaz tudi ne dajem več kapice, razen tisto s šiltkom kdaj če ga kar nesem ven. sem pa zadnjič samo gledala, kako ni otročku vroče.. vam povem kaj sem mu jaz oblekla: body s kratkimi, hlače in jopco čez. pa gremo na sprehod in srečamo enga ki je bil zavit v kombinezonček, ta debelo kapo imel in še pokrit čezenčez je bil. zunaj pa 20stopinj če ne še več. dober je bil da je še spal da ni tulu kot zmešan.
nam so se temenca nardila, pa sva ga zadnjič kar ostrigla tako da je zdaj čist gol skoraj user posted image tako mi je smešen user posted image
evo spet kriki za umret..

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
16.4.2009 21:26:24   
mimi30
Mi imamo doma tisti navadni termometer, pa ne vem če bi kupila še tega ušesnega? Samo a so isto zanesljivi, če odbiješ tiso polovičko stopinje.

niia, naš ušesni ne kaže vredu oz. tamali ne kaže vredu, verjetno ga ne vstavim prav. S čelnim moram parkrat potegnit po čelu, da dabim vsaj 2xzapored isto temp. in je potem to to. Tiste dude s termometrom noben od mojih otrok noče met tolko časa v ustih, da pokaže temp. Najlažje je prijet otroka mu dat klasični Hg termometer pod pazduho in stisnit k sebi...samo moraš pazit, da nimaš user posted image zavitega v deko in potem izmeri temp. pod dekouser posted image (to sem jaz enkrat naredilauser posted image ).

kaj je zdaj s srečanjem?

Ploha, jaz imam še vedno datum na koledarju rezerviran user posted image .

kiara, jaz je še ne bi dala v športni voziček, če se ti ne poleže čisto. Verjetno se še ne more ravno sama držat pokonci in jo bo vleklo na stran in ukrivljalo kar pa ni ravno najboljše za hrbtenico. Še kak mesec pa ne bo več problema. To je samo moje mnenje, vsaka pa naredi po svoje in tako kot sama misli, da je najbolj prav.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
16.4.2009 21:32:49   
mimi30
mimi, meni se ni nič poslabšalo. Pa sem imela občutek da slabo vidim zvečer, ampak je bila to le utrujenost kot je rekel okulist.

niia, meni se tudi ni user posted image . Vzrok je malo bolj suho oko...premalokrat utripnemuser posted image ko sem na rač. ali pa kaj berem in pa utrujenost. Ko sem šla na pregled za vozniško, sem mislila, da sem že napol slepauser posted image , nič nisem tam z desnim očesom prav vidlauser posted image ...zdaj vem da je bila utrujenost kriva

Neposredna povezava do sporočila: 2416
16.4.2009 22:46:33   
sonček33
ulla - kako je mala pikica?

mimi - počutje?

Ulla - sicer pa glede "pridnosti" otrok - ja, men je prav smešno, ko sparšujejo, če je priden - itak da je...ampak za mnoge je priden, če zanj velja vse kar si ti naštela. Itak vsak vpraša, a ponoči spi - ja itak da spi, ampak ne skoz, tudi je vmes, pa včasih mal dlje podira kupček, pa tudi previt ga je kdaj treba...ampak, a pol zato ni pridenuser posted image user posted image

tko pač je, folk tko razmišlja...

naš mali je zdaj začel tlačit roki v usta...najrajši bi obe na enkrat spravil notriuser posted image

ogromno se smejimo... postal je mali firbec...

danes sva ga tehtala in ima 5840g, dobro glede na to, da se je v 1. mesecu zredil zgolj za 350g (torej 3950), zdaj pa v mesecu in pol za skoraj 2 kg. Bravo Lovro!

Grem spat. Sem bila z bejabi zunaj - po dolgem času. Sicer pa nisem najboljše volje - prijateljica je danes izvedela, da mora na čiščenje. Svet je krut in nepravičen.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.4.2009 6:57:00   
Anonimen
niia, naš ušesni ne kaže vredu

naš tud neuser posted image je mela 40 vročine, pa je pokazal 36 pa še nekiuser posted image ti otrok še proč pride, če se na to zanašaš....je pa zanimivo, da nama pa zmeri pokaže točno, tko da sem razmišljala da mogoč je pri otroku premala una luknja v ušesu in ne morš dat ornk onga nastavka notruser posted image tko da smo na klasiki...

mimi super za dioptrijouser posted image kdaj se bom kej jst spravlauser posted image k se mi tolk ne da okol dohterjev&co laufat...

kar se športnega dela tiče....ne vem kake vozičke maste, men se čisto na ravno poleže, pa ročaj se da premenjat, tko da je lohk proti men zasukan al pa stran. to mi je bil taglavni kriterij, zato nisem hotla trikolesca. tko da jst mam neota ( pa ulo sm tud mela) u bistvu skoz v športnem delu. ker tu pri mojem vozu se drgač dokupi ona torba za dojenčka, k se zmontira v voz, sam ula je bla julija, pa se nama ni zdelo potrebno, sma pa kupla kao uno vrečo za noge, k se navleče čez cel voz, tko da je otrok praktično čist zadekan. zdej pri neotu sem razmišljala o torbi, ker je pač zimski, sam pol se nisem odločla in čist prov sem nardilauser posted image sem raj kupla ono babyvrečo, k je tko kt ena spalka, kadar je blo mrzlo sem ga v tist zapakirala še dodatno. pa še zdej jo mam v vozu, na njej leži, če bi pa slučajno bli dalj časa zun in da hladno rata al kej, ga pa lohk notri zadekamuser posted image

.ampak, a pol zato ni priden

ja, tko je touser posted image men gre tud ornk na živce...a je priden? pa takaj za tem - a spi ponoč?pol kr za tem a dojiš? čez ene pol leta pa sledi a ŠE KR dojiš?user posted image user posted image folk je res čudn...in iz tega pol vse izhaja, komplet vzgoja in vse, a je otrok kao pridn al ne...seveda po nekih glupih kriterijih staršev, sorodnikov itd. pol pa ni čudno, da se taki kiksi delajo in bedarije....otrok ni priden če ne spi, ni priden če ne poje vsega, ni priden če se umaže, ni priden če razbije vazo, ni priden če uniči igračo.....itd. in pol se jih temu primerno vzgaja, pol pa mamo psihoteuser posted image

ula ma še kr vročino, zdejle sem ji zmerla, je blo 38.5, bom kr pustila za enkrt, pa čez en čas spet zmerla, da vidim kaj se dogaja. mal je sitna, drgač je pa ok, ni videt da bi ji blo kej hudgauser posted image sem ji risanke dala, pa jo na kavču zadekala, pa čaj pije, jest pa nč kej noče....je pa spala celo noč, razn enkrt se je neki oglašala, sem šla k njej pa ji dala mal za pit in spala dalje. čeprov nočno pitje ni pri nas praksa, sam tkole ko je pa bolana pa čez usta diha, k ma nos zabit, pa je verjetno žejna, pa ji pač dam.

mal bi mogla v šoping it, je že vsega skor zmanjkalouser posted image sam ne vem kdaj nama bo ratalo....

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.4.2009 7:21:31   
krtekxx
Sva jedla, pa ni hotel kupčka podret,

Ma naša ga ni podrla že ene 2 meseca...se sploh ne trudim več.
Kapica: jaz ji vseeno dajem kapico gor - bombažno s šiltom, pa z unim podaljškom čez ušesa. Pri nas skozi piha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.4.2009 7:27:59   
krtekxx
men gre tud ornk na živce...a je priden? pa takaj za tem - a spi ponoč?pol kr za tem a dojiš? čez ene pol leta pa sledi a ŠE KR dojiš?

Povsod isti folk, kaj? Ma mene to še moja mama sprašuje...kot iztočnico, da lahko pove kako grozno je bilo, ko sem bila jaz dojenček in RES ni imela mleka in sem od rojstva dalje bila na kravjem. Pa da sem cele dneve jokala v vozičku, ker RES ni imela časa, ker je bilo toliko drugega dela....tako je bilo leta 1970.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 17.4.2009 7:28:45 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.4.2009 7:46:36   
Anonimen
RES ni imela mleka in sem od rojstva dalje bila na kravjem. Pa da sem cele dneve jokala v vozičku, ker RES ni imela časa, ker je bilo toliko drugega dela....tako je bilo leta 1970.

user posted image user posted image user posted image user posted image sori, ma sej ni smešn, sam sm se vseen mogla nasmejatuser posted image sam tko je in take poslušamo...bohvekaj vse bi moja mati povedla, pa ma hvalabogu še dva mala otroka, velik mlajša od mene in je ful razlika pri vsem.....mene in brata ni dojila, ker tud kao res ni mela mleka ( tko so ji rekli, pa je že blo tkouser posted image ), jst sem že pri treh tednih češnjev sok pila, pa je vse ok z mano itd. itd. pr tamalih dveh...tamalo je dojila, pa mal dodajala, za vsak slučaj, ker prej pač ni blo mleka, zakaj bi pa zdej biluser posted image no pa je vidla da je, pol tamalaga je pa sam dojila. niti na kraj pameti ji ni padlo, da bi komu dajala češnjev ali kak drug sok pri teh tednih ( pa še dolgo pol ne ) pa čeprov men ga pa je pa je kao vse vredu z mano zarad tegauser posted image u glavnem lepo vzorno je sledila trenutnim trendom in priporočilom pediatrije, pa čeprav pr nama z bratom je pa 20 let nazaj čist drgač delala, pa sva vseen preživelauser posted image
če tamalih dveh neb blo, bi ziher bolj najedala, podobno kot tašča, samo očitno je bla to tud v tej smeri dobra izkušnja, ko se je na lastni koži prepričala da pač tko je - delaš tako, kot so pač trenutna priporočila in ne tako kot se je delalo pred 20. leti, pa čeprav so vse tvoji otrociuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.4.2009 8:50:45   
krtekxx
jst sem že pri treh tednih češnjev sok pila

Ojojojooouser posted image , za dol past. Meni so pa dudo v šnops močili, da sem dala mir (fotr press).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.4.2009 8:55:03   
Zvezdica
ojle punce.

Že nekaj dni me ni bilo na spregled, smo bli ultra zaosleni :) Pa ta ponedeljek mi manjka. Pa ne bom odgovarjala za nazaj, ker sem že vse pozabila, kar sem hotla napisat.
Nisem pa pozabila AQ - moje sožalje za nono.
Niia super za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podatek za patrika je pri enem mesecu, prvi pregled pri P, teža 5.150, dožinA 59,5cm. Naslednji pregled pa imamo pri treh mesecih, to je 6.5. pa bodo podatki sveži.

V torek sem imela full enih opravkov, v sredo zobarja, me je celo prevrtala, včeraj sem šla pa za alergije in nardimo teste vse ok, razen alergija na pelod in pršice...hišni prahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dr pravi, da neki ne štima, da grem jast še na ekg pa na rentgen, jast čist prestrašena, da kaj zdaj, pa potem teste za astmo delat...vse opravi, vse v mejah normale, pa dr še kar vztraja, da mam nek strdek, jast že čist bela od strahu, potem dam kri in danes mi sporočijo, da je vse ok, ampak na UZ srca moram pa vseenouser posted image
In potem popoldan em imela še plavanje za tamalga.... aja pa cunje nosim k mami prat, ker moj stroj še vedno NI POPRAVLJEN!!!!!! Baje bo v ponedeljek, me bo pa koštalo popravilo 200eur!!! Prav besna sem, sam se mi ne spalača novga kupovat, ker je ta star 2 leti, nov pa stane cca 700eur...tko da. Aja, pa zavarovlnica ne bo krila strojeloma, ker gre za obrabo. Takle mamo ja, prav nič zabavn ni blo ta teden.

Tako, grem brat kaj ste še pisale, pa mal pokomentiram :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.4.2009 9:09:43   
Zvezdica
Zdaj pa komentiram.

Ulla, kako je tamala?

ojlica, lustkani čevljci za davida.

Sonček kako ste?

Ploha in ostale, kaj je zdaj s ponedeljkovim srečanjem?

vrtnica, če je več kot 10ºC ne rabi kape. zdaj je skoraj skoz toliko, razen zgodaj zjutraj ko jast liama v vrtec peljem (ob pol dvetih) takrat je še pod 0, pa mu navlečem kapuco ali pa tudi kapico.
vidim, da je ulla že pisala na to temouser posted image , ja tko je tud pri nas. oblečen toliko kot mi, pa še v košari so in so zaščiteni. Ulla, mene so že spraševali če sem gladka, da otrok hodii okoli brez kape.

krtexx - šnops...mati moja. Še dobr da smo normalni, kaj vse so nam delaliuser posted image user posted image user posted image . jast sem bila itak alergična na vse, pa ni bilo poizkusov na meni, so bili pa na sestri in bratu izvajani... Pol se sprašujem zakaj je moj brat tak butel včasih?!?!?!?

i belive i can fly....

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.4.2009 9:19:16   
sonček33
Zvezdica - pa ste imeli res natrpano...zdej bo pa vikend pa bo boljše...čakaj, kako je dr. kar posumil, da gre za strdek???Joj, jaz držim pesti, da je vse ok in da tudi Uz ne bo kaj pokazal.

Mi smo ok. Šef spi, jaz mal rreram, mal pospravljam. pri nas je danes oblačno, celo mal je deževalo prejle, zdej se kaže sonček... pomoje bova kar bolj doma. Saj itak v zadnjem mesecu nisva bila povprečno več kot 3 urce na dan notri.

Uf, kakšne mere ima Patrik. Bravo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.