Anonimen
|
niia, naš ušesni ne kaže vredu naš tud ne je mela 40 vročine, pa je pokazal 36 pa še neki ti otrok še proč pride, če se na to zanašaš....je pa zanimivo, da nama pa zmeri pokaže točno, tko da sem razmišljala da mogoč je pri otroku premala una luknja v ušesu in ne morš dat ornk onga nastavka notr tko da smo na klasiki... mimi super za dioptrijo kdaj se bom kej jst spravla k se mi tolk ne da okol dohterjev&co laufat... kar se športnega dela tiče....ne vem kake vozičke maste, men se čisto na ravno poleže, pa ročaj se da premenjat, tko da je lohk proti men zasukan al pa stran. to mi je bil taglavni kriterij, zato nisem hotla trikolesca. tko da jst mam neota ( pa ulo sm tud mela) u bistvu skoz v športnem delu. ker tu pri mojem vozu se drgač dokupi ona torba za dojenčka, k se zmontira v voz, sam ula je bla julija, pa se nama ni zdelo potrebno, sma pa kupla kao uno vrečo za noge, k se navleče čez cel voz, tko da je otrok praktično čist zadekan. zdej pri neotu sem razmišljala o torbi, ker je pač zimski, sam pol se nisem odločla in čist prov sem nardila sem raj kupla ono babyvrečo, k je tko kt ena spalka, kadar je blo mrzlo sem ga v tist zapakirala še dodatno. pa še zdej jo mam v vozu, na njej leži, če bi pa slučajno bli dalj časa zun in da hladno rata al kej, ga pa lohk notri zadekam .ampak, a pol zato ni priden ja, tko je to men gre tud ornk na živce...a je priden? pa takaj za tem - a spi ponoč?pol kr za tem a dojiš? čez ene pol leta pa sledi a ŠE KR dojiš? folk je res čudn...in iz tega pol vse izhaja, komplet vzgoja in vse, a je otrok kao pridn al ne...seveda po nekih glupih kriterijih staršev, sorodnikov itd. pol pa ni čudno, da se taki kiksi delajo in bedarije....otrok ni priden če ne spi, ni priden če ne poje vsega, ni priden če se umaže, ni priden če razbije vazo, ni priden če uniči igračo.....itd. in pol se jih temu primerno vzgaja, pol pa mamo psihote ula ma še kr vročino, zdejle sem ji zmerla, je blo 38.5, bom kr pustila za enkrt, pa čez en čas spet zmerla, da vidim kaj se dogaja. mal je sitna, drgač je pa ok, ni videt da bi ji blo kej hudga sem ji risanke dala, pa jo na kavču zadekala, pa čaj pije, jest pa nč kej noče....je pa spala celo noč, razn enkrt se je neki oglašala, sem šla k njej pa ji dala mal za pit in spala dalje. čeprov nočno pitje ni pri nas praksa, sam tkole ko je pa bolana pa čez usta diha, k ma nos zabit, pa je verjetno žejna, pa ji pač dam. mal bi mogla v šoping it, je že vsega skor zmanjkalo sam ne vem kdaj nama bo ratalo....
|