Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:42:40
|
|
|
|
buči
|
kaj pustite za jutri v hladilniku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:43:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi ali pa kuhan pršu, sosedov kruh in malo masla ... sosedov kruh ima eno veliko napako - semena za ptiče so pomotoma notr dali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:43:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila jaz sem jih pred 3 tedni, so mi dijaki prinesli še tople na uro ... Se fantje malo prilizujejo, gre leto h koncu, ampak lak čmo, pasali pa so! si jim že kaj namognila s čim se te da podkupit to ravo ne, sem jih pa ta teden dala tak test, da sta bili le 2 pozitivni, da vidijo, da se kljub vsemu ni za zaj****, da smo lahko bolj na izi, samo naučit se pa morajo. Je bil tak test, da najboljši telefon nima tolko spomina, da bi vse poslikane strani v zvezku in knjigi gor spravil, da bi za 2 skupaj spravil Kake face so imeli eni. Mi je šlo kar na smeh, čeprav sem si po eni strani mislila, da sem pa res pras****, ker jim na tak način dajem lekcijo. Ampak bodo lahko vajo ponovili drug teden. Sebi sem tako ali tako nardila delo, ker moram še nekrta sestavljat test, samo ni šlo drugače. stroga, a dobra tršica A so se metode plonkanja kaj spremenile iz naših časov na današnje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:43:13
|
|
|
|
buči
|
grem na grozdje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:43:51
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči a ste šle v nabavo? pa ebay
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:43:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ob tej uri so samo še bencinske odprte pa domač hladilnik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:44:02
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi ali pa kuhan pršu, sosedov kruh in malo masla ... sosedov kruh ima eno veliko napako - semena za ptiče so pomotoma notr dali men jih pa ni čez pražena semena. Kera koli, se vidi, da sem kura ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:44:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi ali pa kuhan pršu, sosedov kruh in malo masla ... sosedov kruh ima eno veliko napako - semena za ptiče so pomotoma notr dali samo, dober je pa vseeno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:44:47
|
|
|
|
dolenjka
|
sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:45:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči grem na grozdje na grozdje? a si boš glažek natočila al boš šla na brajde sedet?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:45:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi ali pa kuhan pršu, sosedov kruh in malo masla ... sosedov kruh ima eno veliko napako - semena za ptiče so pomotoma notr dali samo, dober je pa vseeno imaš prav, če druzga ni, je tut ta dober
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:46:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:46:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči a ste šle v nabavo? pa ebay Kaj pa nabavljaš Firbec babji, sej vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:48:09
|
|
|
|
buči
|
sn, plonkanje je pa njihova šibka točka. Klasični listi pri meni ne grejo, jih vidim po nekaj sekundah, še predno se spravijo pogledat. V glavnem prakticirajo popisane puščice, pa vstavljene folije v prozorne kulije, ali pa folijo na plastenke z vodo. Samo jaz itak ne dovolim nič drugega kot kuli, še te včasih prinesem s seboj, če imam res slab dan. Drugače pa poskušajo z mobiteli, ker kao gledajo na uro, samo pri meni hitro obupajo. Pravijo, da so moji testi težki, kar malo zašvicajo zraven, sem pa bolj radodarna pri ustnem spraševanju, pa vedno dan ful možnosti za popravljat, pa za zviševat. Pač se morajo naučit, nimajo kaj. Mogoče se več ukvarjam s slabšimi kot pa s ta dobrimi. Tudi kaj pomagam, saj ko ugotovijo moj sistem, gre.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:48:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ne moreš verjet, sem ga tolk sprovocirala da je šel salamo rezat, pa kumarice pripravljat... sem obljubila da bom jaz pa potem "zaščitila" s folijo, da se ne "izsuši - kot da bi se ji v moji družbi kaj takega lahko zgodilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:49:10
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči grem na grozdje na grozdje? a si boš glažek natočila al boš šla na brajde sedet? enga sem že na rd zvrnila, zdaj kombiniram s svežim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:50:19
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:50:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči sn, plonkanje je pa njihova šibka točka. Klasični listi pri meni ne grejo, jih vidim po nekaj sekundah, še predno se spravijo pogledat. V glavnem prakticirajo popisane puščice, pa vstavljene folije v prozorne kulije, ali pa folijo na plastenke z vodo. Samo jaz itak ne dovolim nič drugega kot kuli, še te včasih prinesem s seboj, če imam res slab dan. Drugače pa poskušajo z mobiteli, ker kao gledajo na uro, samo pri meni hitro obupajo. Pravijo, da so moji testi težki, kar malo zašvicajo zraven, sem pa bolj radodarna pri ustnem spraševanju, pa vedno dan ful možnosti za popravljat, pa za zviševat. Pač se morajo naučit, nimajo kaj. Mogoče se več ukvarjam s slabšimi kot pa s ta dobrimi. Tudi kaj pomagam, saj ko ugotovijo moj sistem, gre. jaooo, pa si res stroga kot No, verajem pa, da se pri takšni tršici tudi več naučijo oz. znajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:50:54
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči a ste šle v nabavo? pa ebay Kaj pa nabavljaš Firbec babji, sej vem mal šnofam sam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:50:58
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji če ima vodno posteljo, rabi samo slamco
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:51:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ne moreš verjet, sem ga tolk sprovocirala da je šel salamo rezat, pa kumarice pripravljat... sem obljubila da bom jaz pa potem "zaščitila" s folijo, da se ne "izsuši - kot da bi se ji v moji družbi kaj takega lahko zgodilo za Stipeta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:52:23
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči sn, plonkanje je pa njihova šibka točka. Klasični listi pri meni ne grejo, jih vidim po nekaj sekundah, še predno se spravijo pogledat. V glavnem prakticirajo popisane puščice, pa vstavljene folije v prozorne kulije, ali pa folijo na plastenke z vodo. Samo jaz itak ne dovolim nič drugega kot kuli, še te včasih prinesem s seboj, če imam res slab dan. Drugače pa poskušajo z mobiteli, ker kao gledajo na uro, samo pri meni hitro obupajo. Pravijo, da so moji testi težki, kar malo zašvicajo zraven, sem pa bolj radodarna pri ustnem spraševanju, pa vedno dan ful možnosti za popravljat, pa za zviševat. Pač se morajo naučit, nimajo kaj. Mogoče se več ukvarjam s slabšimi kot pa s ta dobrimi. Tudi kaj pomagam, saj ko ugotovijo moj sistem, gre. jaooo, pa si res stroga kot No, verajem pa, da se pri takšni tršici tudi več naučijo oz. znajo no, to sem samo 2x naredila ... Se pa imamo fajn, pa ful se narežimo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:52:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač. vegetarijanka pa je ogrsko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:53:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji če ima vodno posteljo, rabi samo slamco
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:54:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ne moreš verjet, sem ga tolk sprovocirala da je šel salamo rezat, pa kumarice pripravljat... sem obljubila da bom jaz pa potem "zaščitila" s folijo, da se ne "izsuši - kot da bi se ji v moji družbi kaj takega lahko zgodilo za Stipeta je neki ušpiču in se mal prlizuje Pa ju3 naju na Bizeljsko na izlet pelje, dopoldan bo mal gradbinca doma špilal, pol pa okrog 11.30 pičimo, da bo Tara počasi v avtu spala svojo rundico. MMM komaj čakam kak glažek Modre Frankinje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?