Februarka08
|
Dan. Kljub temu, da nas nihče ne pogreša, se vseeno malo javim. Brala sem vas redno (no, saj ni bilo veliko ) za pisat pa sploh nimam volje Včeraj smo imeli malo feštice, sem tud jaz delala torto, zdaj bi vsi samo še domačo jedli tako da jo morm nasl.vikend spet narest za mojo mami in brata, ker imata roj. dan in jo zgleda ne bomo več kupovali Prav, bomo vsaj prišparali, jaz pa tudi rada nekaj na novo ustvarjam Larisa je pridna kolikor se da, da ne omenjam, da še vedno hrope, prejle sva ravno že 2. inhalirali danes, to delava vsak dan in temu sploh ni videti konca že več kot 1 mesec ji strašim s tem inhlatarojem pred nosom, dere se kot jaz jo komaj držim. Pa še na trebuh morm pazit, ker se hoče z vso silo iztrgat, skratka, vsa sem izmučena. Sicer jo zobki matrajo, zato je tudi tečna, ji rineta 2 štirke ven in ima vse zatečeno, ven pa nočta pogledat je še zaradi tega sitna, drugače pa če je dobre volje, je pravi mali angelček razume itak vse, včasih še preveč skoraj vsak večer kaka v kahlico, tako da upam, da nam kmalu uspe kakanje samo še v kahlico ah, dosti nakladanja... Trebuh me boli na vsake toliko časa, pa nimam smisla vam jamrat. Bo že bolj, upam. Vsem bolančkom želim čim hitrejšo ozdravitev, pošiljam koš imejte se radi in lepo.