Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:15:43
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek evo mene tudi jaz sem vesela tebe, kolegica iz drugega konca!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:17:05
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:17:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek evo mene tudi jaz sem vesela tebe, kolegica iz drugega konca! buči pa že mal dogaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:18:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:18:51
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek evo mene tudi jaz sem vesela tebe, kolegica iz drugega konca! buči pa že mal dogaja a nočte danes drugega dela odpret ?????????????? samo pomagam ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:19:59
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila jaz sem jih pred 3 tedni, so mi dijaki prinesli še tople na uro ... Se fantje malo prilizujejo, gre leto h koncu, ampak lak čmo, pasali pa so!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:21:21
|
|
|
|
buči
|
evo, me že črke zaj***, grem še jaz pod tuš, pridem nazaj, ne it nikamor ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:21:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila jaz sem jih pred 3 tedni, so mi dijaki prinesli še tople na uro ... Se fantje malo prilizujejo, gre leto h koncu, ampak lak čmo, pasali pa so! škoda k nisi bla ti moja tršica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:21:39
|
|
|
|
dolenjka
|
joj, težko tipkam, ker hitim jest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:22:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči evo, me že črke zaj***, grem še jaz pod tuš, pridem nazaj, ne it nikamor .... a misliš da to pomaga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:27:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek evo mene tudi jaz sem vesela tebe, kolegica iz drugega konca! jaz tebe tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:27:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila jaz sem jih pred 3 tedni, so mi dijaki prinesli še tople na uro ... Se fantje malo prilizujejo, gre leto h koncu, ampak lak čmo, pasali pa so! si jim že kaj namognila s čim se te da podkupit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:28:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči evo, me že črke zaj***, grem še jaz pod tuš, pridem nazaj, ne it nikamor .... čakamoooo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:29:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:31:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:33:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:35:15
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila jaz sem jih pred 3 tedni, so mi dijaki prinesli še tople na uro ... Se fantje malo prilizujejo, gre leto h koncu, ampak lak čmo, pasali pa so! škoda k nisi bla ti moja tršica saj se lahko vpišeš na dokvalifikacijo, kuharstvo npr., to nam nobeni ne bi škodilo. Bi se sigurno prav fajn zabavali ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:35:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:36:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči evo, me že črke zaj***, grem še jaz pod tuš, pridem nazaj, ne it nikamor .... a misliš da to pomaga sem še enga dodala, bo sigurno zdaj bolje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:38:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi tudi ni slabo samo, da se je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:39:19
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa uf, tega bi pa vedno lahko zmazala, čeprav sem ravno prej rogljiček ... tiatega od francoza iz rudnika jaz se pa sploh ne sponim, kdaj sem ga na zadnje, tako da bo danes tok bolj pasal njami. Sam mal me skrbi, le ne bom prej že spat pobegnila jaz sem jih pred 3 tedni, so mi dijaki prinesli še tople na uro ... Se fantje malo prilizujejo, gre leto h koncu, ampak lak čmo, pasali pa so! si jim že kaj namognila s čim se te da podkupit to ravo ne, sem jih pa ta teden dala tak test, da sta bili le 2 pozitivni, da vidijo, da se kljub vsemu ni za zaj****, da smo lahko bolj na izi, samo naučit se pa morajo. Je bil tak test, da najboljši telefon nima tolko spomina, da bi vse poslikane strani v zvezku in knjigi gor spravil, da bi za 2 skupaj spravil Kake face so imeli eni. Mi je šlo kar na smeh, čeprav sem si po eni strani mislila, da sem pa res pras****, ker jim na tak način dajem lekcijo. Ampak bodo lahko vajo ponovili drug teden. Sebi sem tako ali tako nardila delo, ker moram še nekrta sestavljat test, samo ni šlo drugače.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:40:57
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka joj, težko tipkam, ker hitim jest ti kar v miru, te bomo počakali jaz se pa bašem s "čabato" in argeto - njamiiiiii to ponovad ful paše po čokoladnem zajcu, kaj pa meni priporočaš za po jagodah z vanilijevim sladoledom joto lahko pa bi tudi vmes - pašeeeeee zdaj teče debata o ogrski, siru, kumaricah in majonezi ali pa kuhan pršu, sosedov kruh in malo masla ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:41:28
|
|
|
|
buči
|
kako ste počasne ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:41:52
|
|
|
|
buči
|
a ste šle v nabavo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:42:18
|
|
|
|
buči
|
ob tej uri so samo še bencinske odprte
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?