Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 16:23:51
|
|
|
|
buči
|
Uf, sem potrebovala celo minuto, da vas preberm! Hobotnica včeraj je bila super, se mi ni zataknila, sem jo dobro podmazala s pijačko! Danes sem zaključila prve ocene: eno 2, eno 5 in primazala enega popravca. Ja, tak je pač život. Zdaj se pripravljam na jutrišnji piknik in daneašnji rd Aljaževe prijateljice (se mi ne da it), jutri še k frizerju, v nedeljo pa žurat na maturantski ples. A sem povedala, da sem šla kupit zapestnico, pa ni bilo opozorila, da ne smeš natikat zapestnic, če imaš predebele roke, ali pa zatečene členke, pa je malo manjkalo, da je nisem kar domov odnesla, ker mi je ostala na roki, pa je prodajalka nekaj javkala, da jo bom pač mogla lačat, sem ji lepo obrazložila dejstvo z neopozarjanjem na dimenzije in da naj mi jo pač zvleče z roke, pa nama je po 5 minutah le uspelo. Pa sem si potem raje kupila torbico - je bila znižana na smešno ceno, pa je ravno nimam za v nedeljo ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 19:46:43
|
|
|
|
mlavla
|
čer...jst sem še kar zmeri tle... očitno mi je tud v drugo namenjeno..da bom še čakala na prihod našega... to se vam čist tko javljam..da ne bi slučajno katero kaj skrbelo..če se je že kej zgodilo lep pozdravček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 19:49:45
|
|
|
|
mlavla
|
grem mal peglo sprehodit...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:01:54
|
|
|
|
ella79
|
čer mlavla sem se ravno prejle nate spomnila, pa sem rekla da morm nujno priti pogledat če si še 2v1 povej kater dan želiš odpustnico kje jo pa dobiš, pa itak še veš se res bolj mal javljamo zadnje čase jaz sem kar se dopoldnevov tiče kar na tekočem, sam za napisat pa kar ni 'časa'
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:09:30
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Mi smo spet zakuhali . Je imela ob 18h 38.2 , pa je dobila svečko. Po moje se je malo prehladila od prejšnjega vikenda, ker jo nismo v žakelj dajali spat. Si mislim in upam, da je tako. Mi je ob 19h že v rokah zaspala in sem jo nesla kar v posteljico. Popoldne sva bili še nekaj malega zunaj, pa mi je soseda takoj rekla, naj jo peljem domov, ker je bolna. Je res grdo kašljala, drugače sem pa mislila, kaj mi bo baba pamet solila. No, pa se je izkazalo, da je imela prav.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:18:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer klepetulje, danes bi pa lahko kakšno maratonsko debato udarile, da kmalu odpremo drug del. Moja piška miška aja , ati je na "moškem praznovanju RD" (paše kdaj pa kdaj ), jaz pa se samo vam posvetim, seveda, če boste za akcijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:20:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - za Anajo, da kmalu vročina mine A veš, da naša do takrat, ko greva midva spat spi nepokrita in samo v tanki pižamici? Če pa jo pokrijeva, takoj zbrca odejo s sebe. mlavla - zdaj pa je res samo še malo do odpustnice kako pa se kaj počutiš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:25:15
|
|
|
|
ella79
|
baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:26:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:31:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:32:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:48:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:56:53
|
|
|
|
ella79
|
eh, sej sem vedla da se na vas ne morm zanesti če ima katera višek časa, luštno za pogledat oz. slišat http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 20:59:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Jaz sem vam čez nekaj minut pridružim pri postavljanju rekorda samo jagode očistim in narežem, pa sladoled dam zraven, da se mal pocrkljam, ker bo tega luksuza kmal konc
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:00:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jaz sem vam čez nekaj minut pridružim pri postavljanju rekorda samo jagode očistim in narežem, pa sladoled dam zraven, da se mal pocrkljam, ker bo tega luksuza kmal konc če bi ti zdele imela luksuz, ti ne bi bilo treba rezat jagod
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:09:43
|
|
|
|
buči
|
čer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:10:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jaz sem vam čez nekaj minut pridružim pri postavljanju rekorda samo jagode očistim in narežem, pa sladoled dam zraven, da se mal pocrkljam, ker bo tega luksuza kmal konc če bi ti zdele imela luksuz, ti ne bi bilo treba rezat jagod
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:10:55
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek evo mene
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:11:32
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jaz sem vam čez nekaj minut pridružim pri postavljanju rekorda samo jagode očistim in narežem, pa sladoled dam zraven, da se mal pocrkljam, ker bo tega luksuza kmal konc če bi ti zdele imela luksuz, ti ne bi bilo treba rezat jagod
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:12:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 baby naša je tudi v tanki pižamici in že v poletnem žaklju. ne vem v čem bo poleti SN pa dejmo en maraton udart, sam ne vem kok sem kej s kondicijo p.s.: jaz bi prej sam še pod tuš skočila tuš - dovoljen dovoljnen ali zaželjen oboje dolžnost opravljena katera še pride na čvek evo mene
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:13:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:14:27
|
|
|
|
ella79
|
no, počas pa očitno neki bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:14:28
|
|
|
|
buči
|
mlavla: "dihi z mano, dihi, dihi z mano" - to je bil komad, ki mi ga je moj mlekarnar pel celo nosečnost z Aljažem, in ko sva bila v porodni, slišim po radio tole - sem kar zblaznela ... Upam, da se hitro rešiš in da končno dobiš v objem tvojega drugega pikca (ker jaz sem prepričana, da bo )!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:15:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Jaz sem vam čez nekaj minut pridružim pri postavljanju rekorda samo jagode očistim in narežem, pa sladoled dam zraven, da se mal pocrkljam, ker bo tega luksuza kmal konc če bi ti zdele imela luksuz, ti ne bi bilo treba rezat jagod sama fovšija te je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:15:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Vse nekaj "meljete", evo grem ša jaz za nekaj pod zob. Sem požrla celega zajca - čokoladnega , pa sem samo še bolj lačna postala. jaz nič ne melje, čakam na dostavo trojanskega krofa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?