Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:55:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač. vegetarijanka pa je ogrsko jaz poznam vegetarijanko k je pršut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:55:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji če ima vodno posteljo, rabi samo slamco tut slamce ne, k jih imam polno glavo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:56:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ne moreš verjet, sem ga tolk sprovocirala da je šel salamo rezat, pa kumarice pripravljat... sem obljubila da bom jaz pa potem "zaščitila" s folijo, da se ne "izsuši - kot da bi se ji v moji družbi kaj takega lahko zgodilo za Stipeta je neki ušpiču in se mal prlizuje Pa ju3 naju na Bizeljsko na izlet pelje, dopoldan bo mal gradbinca doma špilal, pol pa okrog 11.30 pičimo, da bo Tara počasi v avtu spala svojo rundico. MMM komaj čakam kak glažek Modre Frankinje Stipe ne beri tudi to mora bit, da jih lahko pol malo n "kratko damo"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:57:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač. vegetarijanka pa je ogrsko jaz poznam vegetarijanko k je pršut OK, pol sem jaz tudi vege
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:58:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji če ima vodno posteljo, rabi samo slamco tut slamce ne, k jih imam polno glavo boliiii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:58:54
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač. vegetarijanka pa je ogrsko jaz poznam vegetarijanko k je pršut OK, pol sem jaz tudi vege u, ja, jaz tudi! Vsaj dan, če je treba!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 21:59:55
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne In zdej kao da bi on tut Zgleda da bova letos spet oba noseča bosta pa po ogrski še čips maznila pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji če ima vodno posteljo, rabi samo slamco tut slamce ne, k jih imam polno glavo boliiii a ti imaš vse, zato jih ne prodajajo več - tistih ta debelih ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 22:01:53
|
|
|
|
buči
|
nič, vas zapuščma, grem še malo pred tv, ker danes ni mlkearnarja, ker je na rekreaciji - zadnjič pred poletjem, potem je konec petkov in sporeda po moji izbirti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 22:02:25
|
|
|
|
buči
|
nočka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 22:03:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči nič, vas zapuščma, grem še malo pred tv, ker danes ni mlkearnarja, ker je na rekreaciji - zadnjič pred poletjem, potem je konec petkov in sporeda po moji izbirti mu pa kak drug "šport" priskrbi da boš še večkrat tako klepetala zvečer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 22:13:21
|
|
|
|
ella79
|
bejbike jaz grem v mižule, morm nadoknadit kar je bilo med tednom premalo mirno in dolgo nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.4.2009 22:18:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
nočko vsem, ki odhajate jaz bom še malo tukaj visela, morda pa še mojega dočakam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 8:14:16
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka nočko vsem, ki odhajate jaz bom še malo tukaj visela, morda pa še mojega dočakam jutro, upam, da nisi še vedno za računalnikom, ker ste bile spet produktivne ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 11:48:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka nočko vsem, ki odhajate jaz bom še malo tukaj visela, morda pa še mojega dočakam jutro, upam, da nisi še vedno za računalnikom, ker ste bile spet produktivne ... zdaj sem ponovno aja, pa dober dan Midve sva bile že v šopingu pa na kavici. Atija pa sva pustile spar, ker je bil precej "ranjen". Mala je zdaj pri palčkih, jaz grem kosilo skuhat, potem pa nekam na sončka. Lep dan vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 12:49:22
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, mi smo že nazaj iz tržnice, pa kave, pa čveka, pa igre, pa... skratka čist v akciji Val zdaj spi... končno... jaz sem dala kuhat špinačo, ati pa krompir Malo me praska po grlu, pa se bom kar malo na kavču razbohotila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 13:55:23
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči to ravo ne, sem jih pa ta teden dala tak test, da sta bili le 2 pozitivni, da vidijo, da se kljub vsemu ni za zaj****, da smo lahko bolj na izi, samo naučit se pa morajo. Je bil tak test, da najboljši telefon nima tolko spomina, da bi vse poslikane strani v zvezku in knjigi gor spravil, da bi za 2 skupaj spravil Kake face so imeli eni. Mi je šlo kar na smeh, čeprav sem si po eni strani mislila, da sem pa res pras****, ker jim na tak način dajem lekcijo. Ampak bodo lahko vajo ponovili drug teden. Sebi sem tako ali tako nardila delo, ker moram še nekrta sestavljat test, samo ni šlo drugače. bravo buči! Kar daj jim vetra, čeprav te ne bi rada imela za tršico Dan! Mi smo ponoči še zmerom imeli vročino, pa zjutraj tudi. Zdaj čez dan je bilo kar OK. Itak , ker je svečka držala. Tudi pridno je kosilo pojedla. Zdaj spančka. Jaz se bom pa vsak čas odpravila malo v trgovino, da napolnimo zaloge in hladilnik.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 15:31:02
|
|
|
|
lillchy123
|
dan mi je čist cukr padu in sem si kr malo domače tičine nardila njami pa sem se še mal na februarčice spomnila lep dan vsem še naprej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 16:01:55
|
|
|
|
nizy
|
buči- ti pa si tršica ,... veš jaz sem si včasih plonkce kar na mizo pisala s svinčnikom ,.... edino šit je bil , če so nas presedli
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 20:21:39
|
|
|
|
blaža
|
Čer! no mi smo doma, ker je mel matija spet vročino. Pa še neke spuščaje rdeče po trebuhu in hrbtu. če ne bo bočjše ga peljem jutri al pa v ponedeljek zdravniku. Sranje, ker se nam vleče. No danes čez dan ni mel nič vročine, bezgavke niso natečene, grlo Bp, le ta vročina se pojavlja tam okoli 38 , ne več. Sem klicala tudi danes zjutraj in povedala, da je mel v ponedeljek kri Bp, pa je rekla, da je lahko kaka viroza in se tako telo brani, da vsake tolko poveča vročino. V glavnem šit na kvadrat, ki mam za it delat ta teden in ne vem kako bom. Moj je pa še dežuren v torek, sredo in četrek, tako, da bom sama, pa še ne nastop, pa podelitev bralnega palčka ma v vrtcu, v glavnem veselica. Drugače je Blaž ok. Zjutraj sem ga peljala k frizerju in ga malo postrigla zadaj, tako, da se ne da več naredit čopka. Mamo še eno novo besedo: činka- palačinka. se je basal kot zmešan danes. Ben to je to. Jutri, če bi bil matija ok, bi šli do kopra, če ne pa uotpade.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 20:23:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! no mi smo doma, ker je mel matija spet vročino. Pa še neke spuščaje rdeče po trebuhu in hrbtu. če ne bo bočjše ga peljem jutri al pa v ponedeljek zdravniku. Sranje, ker se nam vleče. No danes čez dan ni mel nič vročine, bezgavke niso natečene, grlo Bp, le ta vročina se pojavlja tam okoli 38 , ne več. Sem klicala tudi danes zjutraj in povedala, da je mel v ponedeljek kri Bp, pa je rekla, da je lahko kaka viroza in se tako telo brani, da vsake tolko poveča vročino. V glavnem šit na kvadrat, ki mam za it delat ta teden in ne vem kako bom. Moj je pa še dežuren v torek, sredo in četrek, tako, da bom sama, pa še ne nastop, pa podelitev bralnega palčka ma v vrtcu, v glavnem veselica. Drugače je Blaž ok. Zjutraj sem ga peljala k frizerju in ga malo postrigla zadaj, tako, da se ne da več naredit čopka. Mamo še eno novo besedo: činka- palačinka. se je basal kot zmešan danes. Ben to je to. Jutri, če bi bil matija ok, bi šli do kopra, če ne pa uotpade. A tipična primorska napaka. Se opravičujem . če bo,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 20:39:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi smo se napotepali po Bizeljskih gričih, jedli super kosilo in se nadihali vinogradov Moram pa carico pohvalit, da je v gostilni tako pridno jedla, da sem sama komaj verjela. juhico sem ji seveda jaz dajala, potem je pa meska zelenjavo in krompirček tako lepo jedla sama (z rokicami) s svojega krožnika, da sva mi2 mirno lahko normalno in z užitkom pojedla kosilo Prav z veseljem bom šla kmalu spet ven jest z njo Za nagrado je pa spet palačinko jedla (že včeraj smo jih imeli doma in je skoraj celo zmazala), ampak danes ni mogla cele, ker se je teletine in ostalih dobrot najedla Vidim pa, da kake hude debate ne bo očitno Moj je na rekreaciji, jaz bom pa pomojem kavč peglala Bolančki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 20:40:44
|
|
|
|
blaža
|
kako, da ne bo debate? kaj sem pa jaz?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.4.2009 20:43:42
|
|
|
|
blaža
|
Ben, če ni nobenega, pa tudi jaz ne bom imela monologov. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.4.2009 7:33:03
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Spali kar ok, edino matija še ni prav dober. Ni mel visoke vročine, ma vseeno sem mu dala calpol. Evo lih zdej je vstal, Blaž je pa že pozajtrkoval. Moj pa danes še malček spi. Te dneve je on prvi vstajal, pa naj bo danes njegovo jutro.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.4.2009 7:43:56
|
|
|
|
buči
|
jutro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?