|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
17.4.2009 21:55:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne user posted image  In zdej kao da bi on tut user posted image  Zgleda da bova letos spet oba noseča user posted image  user posted image

bosta pa po ogrski še čips maznila user posted image
pol pa najbolje, da si sod vode neseš k postelji user posted image

ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač.

vegetarijanka pa je ogrsko user posted image  user posted image  user posted image

jaz poznam vegetarijanko k je pršut user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.4.2009 21:55:58   
dolenjka

sem hotla rajš čips, pa prav moj da to pa ne user posted image  In zdej kao da bi on tut user posted image  Zgleda da bova letos spet oba noseča user posted image  user posted image

če ima vodno posteljo, rabi samo slamco

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

tut slamce ne, k jih imam polno glavo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.4.2009 21:56:36   
srečka nosečka

ne moreš verjet, sem ga tolk sprovocirala da je šel salamo rezat, pa kumarice pripravljat... sem obljubila da bom jaz pa potem "zaščitila" s folijo, da se ne "izsuši - kot da bi se ji v moji družbi kaj takega lahko zgodilo user posted image  user posted image

user posted image  za Stipeta  user posted image

je neki ušpiču in se mal prlizuje user posted image

Pa ju3 naju na Bizeljsko na izlet pelje, dopoldan bo mal gradbinca doma špilal, pol pa okrog 11.30 pičimo, da bo Tara počasi v avtu spala svojo rundico. MMM komaj čakam kak glažek Modre Frankinje user posted image  user posted image  user posted image

Stipe ne beri user posted image

tudi to mora bit, da jih lahko pol malo n "kratko damo" user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.4.2009 21:57:10   
srečka nosečka

ko bo najhuje, poskusi s čipsem in ogrsko in senfom - to je recept moje kolegice - vegetarjanke. Počenka pač.

vegetarijanka pa je ogrsko user posted image  user posted image  user posted image

OK, pol sem jaz tudi vege user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.4.2009 21:58:04   
srečka nosečka

tut slamce ne, k jih imam polno glavo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

boliiii user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.4.2009 21:58:54   
buči

OK, pol sem jaz tudi vege user posted image

u, ja, jaz tudi! Vsaj dan, če je treba! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.4.2009 21:59:55   
buči

user posted image  user posted image  user posted image

boliiii user posted image

a ti imaš vse, zato jih ne prodajajo več - tistih ta debelih ...

Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.4.2009 22:01:53   
buči
nič, vas zapuščma, grem še malo pred tv, ker danes ni mlkearnarja, ker je na rekreaciji - zadnjič pred poletjem, potem je konec petkov in sporeda po moji izbirti

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.4.2009 22:02:25   
buči
nočka

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
17.4.2009 22:03:55   
srečka nosečka

nič, vas zapuščma, grem še malo pred tv, ker danes ni mlkearnarja, ker je na rekreaciji - zadnjič pred poletjem, potem je konec petkov in sporeda po moji izbirti

mu pa kak drug "šport" priskrbi user posted image

da boš še večkrat tako klepetala zvečer user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
17.4.2009 22:13:21   
ella79
bejbike jaz grem v mižule, morm nadoknadit kar je bilo med tednom premalo user posted image
mirno in dolgo nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3261
17.4.2009 22:18:13   
srečka nosečka
nočko vsem, ki odhajate

jaz bom še malo tukaj visela, morda pa še mojega dočakam user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.4.2009 8:14:16   
buči

nočko vsem, ki odhajate

jaz bom še malo tukaj visela, morda pa še mojega dočakam user posted image  user posted image  user posted image

jutro, upam, da nisi še vedno za računalnikom, ker ste bile spet produktivne ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.4.2009 11:48:28   
srečka nosečka

nočko vsem, ki odhajate

jutro, upam, da nisi še vedno za računalnikom, ker ste bile spet produktivne ... user posted image

zdaj sem ponovno user posted image

aja, pa dober dan user posted image

Midve sva bile že v šopingu pa na kavici. Atija pa sva pustile spar, ker je bil precej "ranjen". user posted image  user posted image
Mala je zdaj pri palčkih, jaz grem kosilo skuhat, potem pa nekam na sončka.

Lep dan vsem user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.4.2009 12:49:22   
Blacky*
dan,

mi smo že nazaj iz tržnice, pa kave, pa čveka, pa igre, pa... skratka čist v akciji user posted image

Val zdaj spi... končno... jaz sem dala kuhat špinačo, ati pa krompir

Malo me praska po grlu, pa se bom kar malo na kavču razbohotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.4.2009 13:55:23   
bamby
to ravo ne, sem jih pa ta teden dala tak test, da sta bili le 2 pozitivni, da vidijo, da se kljub vsemu ni za zaj****, da smo lahko bolj na izi, samo naučit se pa morajo. Je bil tak test, da najboljši telefon nima tolko spomina, da bi vse poslikane strani v zvezku in knjigi gor spravil, da bi za 2 skupaj spravil Kake face so imeli eni. Mi je šlo kar na smeh, čeprav sem si po eni strani mislila, da sem pa res pras****, ker jim na tak način dajem lekcijo. Ampak bodo lahko vajo ponovili drug teden. Sebi sem tako ali tako nardila delo, ker moram še nekrta sestavljat test, samo ni šlo drugače.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo buči! Kar daj jim vetra, čeprav te ne bi rada imela za tršico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan!

Mi smo ponoči še zmerom imeli vročino, pa zjutraj tudi. Zdaj čez dan je bilo kar OK. Itak , ker je svečka držala. Tudi pridno je kosilo pojedla. Zdaj spančka.
Jaz se bom pa vsak čas odpravila malo v trgovino, da napolnimo zaloge in hladilnik.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.4.2009 15:31:02   
lillchy123
danuser posted image

mi je čist cukr padu in sem si kr malo domače tičine nardilauser posted image  njami pa sem se še mal na februarčice spomnilauser posted image

lep dan vsem še naprej

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.4.2009 16:01:55   
nizy
buči- ti pa si user posted image user posted image tršica ,... veš jaz sem si včasih plonkce kar na mizo pisala s svinčnikom user posted image user posted image user posted image ,.... edino šit je bil , če so nas presedli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.4.2009 20:21:39   
blaža
Čer!

no mi smo doma, ker je mel matija spet vročino. Pa še neke spuščaje rdeče po trebuhu in hrbtu. če ne bo bočjše ga peljem jutri al pa v ponedeljek zdravniku. Sranje, ker se nam vleče. No danes čez dan ni mel nič vročine, bezgavke niso natečene, grlo Bp, le ta vročina se pojavlja tam okoli 38 , ne več. Sem klicala tudi danes zjutraj in povedala, da je mel v ponedeljek kri Bp, pa je rekla, da je lahko kaka viroza in se tako telo brani, da vsake tolko poveča vročino. V glavnem šit na kvadrat, ki mam za it delat ta teden in ne vem kako bom. Moj je pa še dežuren v torek, sredo in četrek, tako, da bom sama, pa še ne nastop, pa podelitev bralnega palčka ma v vrtcu, v glavnem veselica.user posted image

Drugače je Blaž ok. Zjutraj sem ga peljala k frizerju in ga malo postrigla zadaj, tako, da se ne da več naredit čopka.user posted image

Mamo še eno novo besedo: činka- palačinka. se je basal kot zmešan danes.user posted image

Ben to je to. Jutri, če bi bil matija ok, bi šli do kopra, če ne pa uotpade.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.4.2009 20:23:25   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!

no mi smo doma, ker je mel matija spet vročino. Pa še neke spuščaje rdeče po trebuhu in hrbtu. če ne bo bočjše ga peljem jutri al pa v ponedeljek zdravniku. Sranje, ker se nam vleče. No danes čez dan ni mel nič vročine, bezgavke niso natečene, grlo Bp, le ta vročina se pojavlja tam okoli 38 , ne več. Sem klicala tudi danes zjutraj in povedala, da je mel v ponedeljek kri Bp, pa je rekla, da je lahko kaka viroza in se tako telo brani, da vsake tolko poveča vročino. V glavnem šit na kvadrat, ki mam za it delat ta teden in ne vem kako bom. Moj je pa še dežuren v torek, sredo in četrek, tako, da bom sama, pa še ne nastop, pa podelitev bralnega palčka ma v vrtcu, v glavnem veselica.user posted image

Drugače je Blaž ok. Zjutraj sem ga peljala k frizerju in ga malo postrigla zadaj, tako, da se ne da več naredit čopka.user posted image

Mamo še eno novo besedo: činka- palačinka. se je basal kot zmešan danes.user posted image

Ben to je to. Jutri, če bi bil matija ok, bi šli do kopra, če ne pa uotpade.

A tipična primorska napaka. Se opravičujemuser posted image . če bo,...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.4.2009 20:39:41   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo se napotepali po Bizeljskih gričih, jedli super kosilo user posted image  in se nadihali vinogradov user posted image  
Moram pa carico pohvalit, da je v gostilni tako pridno jedla, da sem sama komaj verjela. juhico sem ji seveda jaz dajala, potem je pa meska zelenjavo in krompirček tako lepo jedla sama (z rokicami) s svojega krožnika, da sva mi2 mirno lahko normalno in z užitkom pojedla kosilo user posted image  user posted image  user posted image  Prav z veseljem bom šla kmalu spet ven jest z njo user posted image  Za nagrado je pa spet palačinko jedla (že včeraj smo jih imeli doma in je skoraj celo zmazala), ampak danes ni mogla cele, ker se je teletine in ostalih dobrot najedla user posted image

Vidim pa, da kake hude debate ne bo očitno user posted image  Moj je na rekreaciji, jaz bom pa pomojem kavč peglala user posted image

Bolančki user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.4.2009 20:40:44   
blaža
kako, da ne bo debate? kaj sem pa jaz?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.4.2009 20:43:42   
blaža
Ben, če ni nobenega, pa tudi jaz ne bom imela monologov. nočko.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
19.4.2009 7:33:03   
blaža
Jutro!user posted image

Spali kar ok, edino matija še ni prav dober. Ni mel visoke vročine, ma vseeno sem mu dala calpol. Evo lih zdej je vstal, Blaž je pa že pozajtrkoval. Moj pa danes še malček spi. Te dneve je on prvi vstajal, pa naj bo danes njegovo jutro.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
19.4.2009 7:43:56   
buči
jutro

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?