|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 19:03:53   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Jaz sem tudi med vami!user posted image

jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat...

zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula

Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rimuser posted image . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki.

jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici

Ma js sem zadnjič letala kot nora po stanovanju in še zadnje prištimavala, postlo, 2 potovalki, sebeuser posted image ,...če sem pa misla da gre zares. Glih prej se mi je beli tolk vlil, da sem se morala preoblečt, sem se že prestrašla, kaj imam spet mokre noge. user posted image

V Ikei je stala mislim da 5€, neki takega...je glih takrat bla v akciji, ko sma vse to kupovala. Morala bi še nekje zbrskat kako posteljnino za mere postelje 140x70 cm...v Merkatorju so zadnjič imeli neke akcije, samo sem zamudila...kje še imajo kake otroške motive? Mogoče JYSK? V BC nebom kupovala, ker imajo tam odurne cene posteljnin. user posted image

posteljnina sea najbolj splača v ikei, k ma res super cene... klele pr nas je pa adijo pamet... jz sem jih zanč mal gledala pa sem skor dol padla... kaj pa kakšen leclerc... tm pa nisem pogledala... ups, ti nisi z lj...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.4.2009 19:05:03   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Cveki, FLASK_A a res mislita da nebo nič prezgodaj za it kam? Ma mogoče pa sem res preveč zaskrbljena,...Sprehod v senčki sigurno nebi škodil, mamici in ateku pa takrat malo družbe tud ne. Imate prav! user posted image

Jst bi tud šla na žurko za babico. Vsaj pogledat. Pa sej hitro vidiš, če je user posted image priden al ne.

Sem se odločila da bomo šli, če bo vse vredu z user posted image . Da se vsaj najemouser posted image user posted image .

Jst pa gledam tele lepe cotike...ampak bom še rajš počakala, da vidim kako bo naš punkec velik, pa pol še kaj naročim za poletje. Majo full cotkane stvari. Je že katera naročevala preko njih kaj? Kolko punce pravjo je super kvaliteta, pa poštnina v Slo le 5€. user posted image
http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=2410&o=2 

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.4.2009 19:10:38   
pokica_

Jaz sem tudi med vami!user posted image

jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat...

zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula

Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rimuser posted image . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki.

jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici

Ma js sem zadnjič letala kot nora po stanovanju in še zadnje prištimavala, postlo, 2 potovalki, sebeuser posted image ,...če sem pa misla da gre zares. Glih prej se mi je beli tolk vlil, da sem se morala preoblečt, sem se že prestrašla, kaj imam spet mokre noge. user posted image

V Ikei je stala mislim da 5€, neki takega...je glih takrat bla v akciji, ko sma vse to kupovala. Morala bi še nekje zbrskat kako posteljnino za mere postelje 140x70 cm...v Merkatorju so zadnjič imeli neke akcije, samo sem zamudila...kje še imajo kake otroške motive? Mogoče JYSK? V BC nebom kupovala, ker imajo tam odurne cene posteljnin. user posted image

posteljnina sea najbolj splača v ikei, k ma res super cene... klele pr nas je pa adijo pamet... jz sem jih zanč mal gledala pa sem skor dol padla... kaj pa kakšen leclerc... tm pa nisem pogledala... ups, ti nisi z lj...

Dj nehi, veš da zdaj že tuhtam, da bi jutri skočila v Ikeo? user posted image  Sma misla it v MB na kratki izlet pa v McDonaldsa in sprehod, pa v Rutarja po nočno lučko in majhno komodico ali nočno mizico za lučko. Pa nevem če nebi kar v Graz pičla. user posted image  Morm mojga vprašat polej kaj bo rekel,...sam mi je mb bližje pol ureuser posted image pa vinjete ni treba kupovatuser posted image
Morm še premislit. user posted image  Jst sem prej malo obujala spomine in sma z lubim pela otroške pesmice,sem si jih sprintala z neta danes....pa je user posted image začel tako brcatuser posted image . To bomo mi imeli pevske vaje, ko pride na svet. user posted image  Mi2 oba rada pojema, moj je itak muzičar po duši, js pa bla včasih tud bolj kot zdaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.4.2009 19:14:36   
lananai
Dj nehi, veš da zdaj že tuhtam, da bi jutri skočila v Ikeo? user posted image  Sma misla it v MB na kratki izlet pa v McDonaldsa in sprehod, pa v Rutarja po nočno lučko in majhno komodico ali nočno mizico za lučko. Pa nevem če nebi kar v Graz pičla. user posted image  Morm mojga vprašat polej kaj bo rekel,...sam mi je mb bližje pol ureuser posted image pa vinjete ni treba kupovatuser posted image
Morm še premislit. user posted image  Jst sem prej malo obujala spomine in sma z lubim pela otroške pesmice,sem si jih sprintala z neta danes....pa je user posted image začel tako brcatuser posted image . To bomo mi imeli pevske vaje, ko pride na svet. user posted image  Mi2 oba rada pojema, moj je itak muzičar po duši, js pa bla včasih tud bolj kot zdaj.

Midva imava tudi še namen it v Ikeo preden rodim. user posted image Kakšno otroško stvar bi še lahko kupila, za dnevno sobo nama pa manjka še kak kos pohištva. Mogoče naslednji petek, če bo vse po sreči.

Imaš še kak link od teh otroških pesmic? Jst bi jih tudi imela, midva oba rada pojeva. Moj ma itak tak globok glas, da ga otroci kar z odprtimi usti poslušajo. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.4.2009 19:14:42   
Blueeyes
Sem se odločila da bomo šli, če bo vse vredu z user posted image . Da se vsaj najemouser posted image user posted image .

Jst pa gledam tele lepe cotike...ampak bom še rajš počakala, da vidim kako bo naš punkec velik, pa pol še kaj naročim za poletje. Majo full cotkane stvari. Je že katera naročevala preko njih kaj? Kolko punce pravjo je super kvaliteta, pa poštnina v Slo le 5€. user posted image

glih včer mi je ena kolegica rekla da je nekaj stvari naročila pri njih... jz sem tud mal počekirala... za fantke se mi zdijo full lepe stvari, za punčke mi je pa kičasto (jz nisem ljubiteljica roza barve)... je čist vse roza al pa z nekimi volančki user posted image

full fajn da tkole pojčkate... moja se tud odzove če kaj pojem... takoj neki začne migat

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.4.2009 19:25:25   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Midva imava tudi še namen it v Ikeo preden rodim. user posted image Kakšno otroško stvar bi še lahko kupila, za dnevno sobo nama pa manjka še kak kos pohištva. Mogoče naslednji petek, če bo vse po sreči.

Imaš še kak link od teh otroških pesmic? Jst bi jih tudi imela, midva oba rada pojeva. Moj ma itak tak globok glas, da ga otroci kar z odprtimi usti poslušajo.
user posted image

Bomo vidli kam nas jutri odneseuser posted image . Moj lubi ma tud glas tenor, pa tako lepo poje, da ga kr poslušam ko poje,...to bo naš bebi vesel, ko bo ati pel. user posted image  Meni je na 1. zmenku zapel pesem od Filipoviča, Trebaš mi....user posted image  In itak da me je zapeljal, pa ne samo z glasom in pesmijo. user posted image
Evo LINKa
http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=289

Bluee, torej bomo vsi pevske družinice.user posted image  To bo ogromno novih talentov pri Mariu, ko naši punkiji zrastejo! user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.4.2009 19:26:04   
zoja10
blu...mogoč pa se res poznata...
no ja čeprou...hm...ah tko javno... user posted image  

ga bom mal zaslišala....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.4.2009 19:26:57   
Blueeyes

Bluee, torej bomo vsi pevske družinice.user posted image  To bo ogromno novih talentov pri Mariu, ko naši punkiji zrastejo! user posted image  

mislim da takrat k bojo naši user posted image  zrastli in bili primerni za kakšen nastop, bo Mario že v penziji user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.4.2009 19:27:19   
pokica_

glih včer mi je ena kolegica rekla da je nekaj stvari naročila pri njih... jz sem tud mal počekirala... za fantke se mi zdijo full lepe stvari, za punčke mi je pa kičasto (jz nisem ljubiteljica roza barve)... je čist vse roza al pa z nekimi volančki user posted image

full fajn da tkole pojčkate... moja se tud odzove če kaj pojem... takoj neki začne migat

No, te bom pol še vprašala enkrat, kako je prijateljica zadovoljna s cotikami, ko jih bo začela uporabljat. Meni so tud lepe cotike za fantke in nevtralne za oba spola, za punčke so pa res mogoče malo preveč punčkaste. No, odvisno od okusa, ...kako kom, ane.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
17.4.2009 19:28:14   
pokica_

mislim da takrat k bojo naši user posted image  zrastli in bili primerni za kakšen nastop, bo Mario že v penziji user posted image  user posted image

Ja verjetno res! Bo pa Murko imel kako pevsko oddajo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
17.4.2009 19:28:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

blu...mogoč pa se res poznata...
no ja čeprou...hm...ah tko javno... user posted image  

ga bom mal zaslišala....

sej PO ni tok velka vojašnica... kok časa pa že dela v PO... a pa je vojak al je že kej višjega??

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
17.4.2009 19:29:47   
Blueeyes

Ja verjetno res! Bo pa Murko imel kako pevsko oddajo! user posted image user posted image user posted image

definitivno... tja jo pa takoj prjavim k usta odpre... to bo slavna pevka user posted image  user posted image  user posted image  sploh če bo Murko zbiral user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
17.4.2009 19:35:51   
zoja10
ah...whatever... mi je smotano tko javno user posted image  ...
zdej ni več v PO, ja pa bil...je pa blizu PO...
drgač je pa sam desetnik ....user posted image  revež uglavnem user posted image
Kaj je pa tvoj.... na kakšnem oddelku v PO? a je on tud sam revež? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
17.4.2009 19:36:26   
pokica_

definitivno... tja jo pa takoj prjavim k usta odpre... to bo slavna pevka user posted image  user posted image  user posted image  sploh če bo Murko zbiral user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image pol se bomo pa zmenli, pa bosta moj lump in tvoja lumpa pela v duetu, bosta sigurno zažgala do dna! user posted image user posted image

Jst si skočim pa sam po magnum v skrinjo,...moj lump prosi nekaj sladkega. user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
17.4.2009 19:39:53   
Blueeyes
evo še nekaj linkov za otroške pesmice... sam sej se več al manj posod ponavljajo

http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/otroke-pesmi.html

http://www.micka.si/abecedno_kazalo/besedila.html

http://igrarija.wordpress.com/tag/otroske-pesmice/

http://www2.arnes.si/~mkopas/prelovsekdobrepesmice.pdf

http://www.bambino.si/forum/viewtopic.php?f=51&t=5139

http://www.zibelka.zaljubljena23.com/page.php?28

http://med.over.net/forum5/read.php?11,372816

http://www.lepa.si/forum/archive/index.php?t-8425.html

http://www.otroci.org/

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
17.4.2009 19:40:13   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

NO ZDEJ SM PA JAZ TUKAJ...
BLUEEYES KAJ SI ME RABILA...user posted image

nič tazga nisem rabila... vidla sm sam da si online, pa sem te hotla vprašat če si na rr.. ker jz se nim mogla logirat

aha,sej mene je tud neki zaje*****user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
17.4.2009 19:40:32   
Blueeyes
zoja, ti napišem ZS

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
17.4.2009 19:44:17   
Blueeyes

NO ZDEJ SM PA JAZ TUKAJ...
BLUEEYES KAJ SI ME RABILA...user posted image

nič tazga nisem rabila... vidla sm sam da si online, pa sem te hotla vprašat če si na rr.. ker jz se nim mogla logirat

aha,sej mene je tud neki zaje*****user posted image

sej mene je glihkar spet vn vrgu, kakšne 5 minut nazaj, pa se spet nisem mogla logirat...ne vem kaj ga sračka

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
17.4.2009 19:44:22   
pokica_
Oooo hvala Bluee za linke! Bo moj spet imel kaj na šihtu printat v poned. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
17.4.2009 19:44:53   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ah...whatever... mi je smotano tko javno user posted image  ...
zdej ni več v PO, ja pa bil...je pa blizu PO...
drgač je pa sam desetnik ....user posted image  revež uglavnem user posted image
Kaj je pa tvoj.... na kakšnem oddelku v PO? a je on tud sam revež? user posted image

MAŠ ZS

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
17.4.2009 19:45:56   
Blueeyes

Oooo hvala Bluee za linke! Bo moj spet imel kaj na šihtu printat v poned. user posted image

jz tud najrajš take stvari printam na šihtu.. škoda domače kartuše in listov user posted image   user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
17.4.2009 19:45:59   
Dudica1
a mi lahko katera pove kako se plačuje po tej internetni strani za cujne???user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
17.4.2009 19:49:19   
majuška10
No pravkar sem imela popadek pucanja hladilnika! tako ekspresno sem ga spucala, da se je kar kadilo! sem ga imela v planu že dalj cajta, a evo, prejle me je prijelo, sam akcija!

nepremočljivo podlogo pa sem jaz dobila v Leclercu, takrat ko je blo ful akcij za dojenčke, pa tudi nevem če je bila kaj dosti več kot 10 EUR
posteljico sem pa ta teden pripravla. k sem še cunjce likala, pa sem še rjuhce. (vse je bolj na zeleno in na motiv "hakuna matata"-levji kralj)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
17.4.2009 19:51:51   
Blueeyes

a mi lahko katera pove kako se plačuje po tej internetni strani za cujne???user posted image

mene preveč vprašaš... ponavad daš št. kartice al pa plačaš po povzetju... jz sem vedno za to drugo opcijo, ker nikol ne dajem št. kartice na kakšne spletne strani - nikol se ne ve kaj pride vmes... rajš dam denar na roke poštarju al pa kdor kol že prnese stvari

majuška kako pa si ga pucala... s krpico al z usti user posted image  user posted image .. podlogo sem pa jz tud vidla v leclercu, ampak so mel samo tisto polivinilasto.,... živa plastika... zdej sem pa vzela to k je z obeh strani bombaž .. evo tole sem vzela http://www.pleniceracman.com/si/zascitna-predloga-60-x-120-i95.shtml

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.4.2009 19:56:33 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
17.4.2009 19:54:21   
Blueeyes
jz se počas poslavljam za danes... grem gledat en show... se beremo jutri kaj če ne bo lepo vreme - ker če bo bom zihr kej okrog bajte mutila user posted image  user posted image

lep večer vse skupaj... uživajte v preostanku večera

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?