Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 19:56:41
|
|
|
|
majuška10
|
blueeyes kr zares sem ga spucala! verjemi pa, da je od kar sem doma, bolj prazen kot poln. sem tudi jst gledala te cunjce, res so luškane! kakšne so pa kej po velikosti?? mislim če so bolj majčkene
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 19:59:45
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a mi lahko katera pove kako se plačuje po tej internetni strani za cujne??? Lahko z karticami, mislim pa da se da tudi z njimi dogovoriti preko mejla, da plačaš na njihov TR na banki.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:07:02
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 blueeyes kr zares sem ga spucala! verjemi pa, da je od kar sem doma, bolj prazen kot poln. sem tudi jst gledala te cunjce, res so luškane! kakšne so pa kej po velikosti?? mislim če so bolj majčkene sem probala prilepit link od velikosti...pa ne gre...Klikni na HELP, pa potem Sizing Guides...in tam najdeš velikosti za Childrens
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.4.2009 20:08:57 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:22:30
|
|
|
|
majuška10
|
o hvala pokica! sem že šla prečekirat (te št. so ful različne od proizvajalca do proizvajalca, pa tudi te cunjce ki jih imam že doma so npr. št. 68 pa zgledajo tako majhne kot bi bile za 56)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:22:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo mene iz šopinga! Sm zapravla, pa velik nabavla. Razen cunjic in banjice mislim, da zdej vse imam. Za banjico in podstavek mi je blo škoda dat v BC 42 evrov, sm rekla prodajalki če majo kako cenej, pa je rekla, da se teh največ proda. Ma koga birga, klerih se proda velik, jst sm jo vprašala če ma kako cenej Je šla pol kr stran k enmu drugmu paru, k je bil prpravljen tok dat. Mislim! Sej itak, da jo bom kupla, če druge ne bom našla, ampak zakaj mi že apriori najdražjo kaže In ni mi škoda dat denarja za stvari, k mi kej pomenjo, ampak za eno kl... banjco mi je pa res velik 42 evrov. Najina za v kopalnico je bla pa 100, pa ni sam za 3 mesce. Na drugih oddelkih so pa prodajalke fullll prijazne in ful velik vejo svetovat. Cunjc pa nism nabavla, k mi ni nič kej všeč. Vse al roza al modro, totalno neizvirno. Zdej me pa vse dol tišči, k smo tok hodile, ma bo že. Se bom spočila pa bo. Jutri pa po tapete, pa pol morm mal hrane it nabavt. Jst ne vem kaj je to, odkar sem doma je očitno un možic k lučko pržiga začel hrano jest, k je kr skoz prazen hladilnik . A mate ve tud tak problem?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:25:54
|
|
|
|
pokica_
|
majuška, pa sma sami ostali .
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:28:26
|
|
|
|
majuška10
|
ja pa jst sem še vedno v teh cunjcah
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:29:22
|
|
|
|
pokica_
|
Št. otr. konfekcij se pa zelo razlikujejo,...v vsaki trgovini drugače. Sem slišala, da so te št. malo večje kot naše menda, ne me pa držat za besedo. Bi morala povedat kera iz izkušenj. Tanja, si pa spraznila denarnico ? Ja vem ja BC in te banice....no jaz sem čakala prijateljico, če mi bo posodila ta komplet banice in stojala, pa ga še rabijo pr svojmu 9 mesečniku. Pa sma šla in sma kar kupila, sma pa dala tolk kot praviš ja...42 € . Ampak zdaj je naše in bo še za 2. otroka...ali pa še za 3.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:29:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ojla! Kaj dogaja Moja dva sta se šla kopat pa imam mal časa
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:30:36
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 ja pa jst sem še vedno v teh cunjcah So lepe kaj? Jaz sem si že košarico naredla in se registrirala in use...sam bom počakala na našega punkija. Da vidmo, kako bo velik ali majhen. Hihi
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:33:37
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ojla! Kaj dogaja Moja dva sta se šla kopat pa imam mal časa Pa nič posebnega. Jaz sem pojedla kos kruha pa en kos pečenke, pa paradajz....za posladek pa en magnum lih zdaj. zdaj pa komi diham Čakam, da se moj prebudi, pa še kr spi . So šli po šihtu na pivičko s sodelavci, pa ga je zgleda utrudila zadeva,...ni več v formi . Se mora privadit, da bo fešta pol za rojstvo . elyy, kaj boš pa ti povedla lepega?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:35:53
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a to šopingirate on-line? Kje pa? TUKAJ http://www.nextdirectory.eu/index.asp
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:36:27
|
|
|
|
majuška10
|
Pokica, super! ampak so pa res res luštne!! link sem si že dala med favorits, da bom pol kasneje, ko vidim kako bomo veliki lahko kaj naročila; sem pa link poslala še mojim kolegicam, zadnje cajte se vse navdušujejo nakupov preko spleta.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:37:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pokica Je pa revež, da je tako omagal... No, bo pa zato sedaj zvečer bolj fit jaz bi tut kej pojedla, pa nimam več kam dat
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:44:39
|
|
|
|
pokica_
|
majuška me veseli da ti je všeč tale web stran, meni je tudi! FLASK_A, če bo pa spanec pripomogel k slončkanju, pol mu pa še dam kako uro spanca. Sj je bil za akcijo že ko je domov pršu, sam sem jaz preveč bila v pripravi kosila....je pa revček zaspal.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:47:46
|
|
|
|
majuška10
|
nč jst grem tudi zdej, mal pogledat kaj je po tv alpa brat knjigo, še 2 urce pa pride lubi domov. lepo se mejte in vsem želim lep vikend!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:51:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A, če bo pa spanec pripomogel k slončkanju, pol mu pa še dam kako uro spanca. A pol bo akcija, če ga zbudiš ni pa nič, al kako?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 20:52:12
|
|
|
|
pokica_
|
lep večer tudi tebi majuška!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:01:01
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A, če bo pa spanec pripomogel k slončkanju, pol mu pa še dam kako uro spanca. A pol bo akcija, če ga zbudiš ni pa nič, al kako? No se je že zbudo, sam zdaj bo rabu 1h najmanj, da še k sebi pride....bo še dolga noč! Haha
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:05:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pokica, uživajta! Jaz grem pa mal pospravljat, lahko še mojega malo zraven vprežem pa bo hitreje Lepo se imejte pa lepe sanje!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:16:03
|
|
|
|
pokica_
|
Nočko FLASK_A!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:22:22
|
|
|
|
zoja10
|
he he... se prou smejim.. Pokica a še kr si tle....dej ga mal pod rebra .... midva sva lih eno pivičko spila (on jo je)...zdej pa počasi pod tuš... jaz mam prepoved slončkanja...in to da mam do pdp ja sam še 14 dni ...bi se na prepoved že lohk počasi požvižgala...al mislite da bi lohk blo kej narobe? sam zdej pa ne znam več...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:36:02
|
|
|
|
pokica_
|
hehe še kr tle ja . Pa gledam poletne cotike na netu, kaj bi lahko naročila, ko bo šel trebuh stran imajo tko lepe stvari. Moj pa je že nazaj zaspal ....Runda 2! mi2 sma pa rekla da boma spila kozarček Suvinjona...če bo dober, pol ga bojo mel za fešto ob rojstvu . Slončkanje...jst bi pa nevem če bi..sicer nimama prepovedi, ampak to je zgolj tako,..če G reče, včasih pa tud ne povejo. Sma zadnjič očitno mal preveč, pa sem pol krvavela full, zdaj pa nevem če si bom še upala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?