Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:42:11
|
|
|
|
zoja10
|
zdej sm pa že jaz v tej next trgovini, hudiča ja res majo lepo... že mojga žicam če mastercard posodi... sam kaj k nimam take postavce, vse jim lepo stoji... ah ja... no sej bomo pa poleti bl slončkali....upam jaz iščem rdeče sandale...al pa roza... drgač je še ena assos trgovina na netu tud angleška...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:46:35
|
|
|
|
pokica_
|
he he , ti kar olušči njegov mastercard mene že kr vrat boli, kolk sem danes na rač....bo dovolj za celo leto. A si naročevala ti že kaj prek te trgovine ko praviš, da je še ena angleška?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:48:12
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 http://www.asos.com/ se mi že meša... No, zdaj pa še na to navalim,...te bom pa itak hin!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:48:55
|
|
|
|
zoja10
|
ne, moja kolegica stalno naroča... čevlje oz sandale...majo res lepe..sam ni pa tok pocen zlo... zdej se ozrem pa vidm mojga kako spi...ha ha...matr smo dougcajtne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:54:09
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 ne, moja kolegica stalno naroča... čevlje oz sandale...majo res lepe..sam ni pa tok pocen zlo... zdej se ozrem pa vidm mojga kako spi...ha ha...matr smo dougcajtne Zdaj bo pa menjava....moj se je zbudo, tvoj je šeu pa spat! Ti...imajo pa res cotkane stvari........mmmmmmm za učke past. Sam je res malo dražje kot Next trgovina.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 21:58:02
|
|
|
|
zoja10
|
men se že meša... grem pod tuš pa spat, prej k nardim kej neumnega... pa sanjat o tem kako bom shujšala po porodu pol pa mastercard atack Pejmo prej k se nam zrola... Nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 22:03:28
|
|
|
|
pokica_
|
Nočko, grem js tud pod tuš in pred tv in k mojmu se stiskat.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 22:06:56
|
|
|
|
pokica_
|
preden grem...KatMat kako si? Vidim da bereš
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.4.2009 22:07:37 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 22:27:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, sej jst tud, če bom mogla dat tolko za banjico itak da bom. Ampak me je razjezil predvsem to, kako je prodajalka odreagirala. Kokr, da nisem dovolj dobra zato k mi je škoda dat tolk za eno plastiko. A k sm prejšn dan 400 evrov za previjalno tam pustila, pa ne vem kok še za postlco pa voziček je bla pa moja denarnca dost dobra. Sej pravim, ni mi škoda dat denarja za stvari k so res vredne, za stvari, kjer te pa odirajo se mi pa res trapast zdi. Drgač majo pa tud na soncek.si eno za 29,90 s podstavkom, pa dostavo v aprilu zastonj, sam moram videt, če se da vrnit če ti ni kul. K loh da je ful mejhna al pa karkoli.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 0:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
spet pozna... a moram vas pozdraviti! vreme je bilo danes bolj aprilsko, a smo se kljub temu imeli dobro. vsi trije. skupaj. očka je danes "prešprical" službo . imela sem celo svojo urico sprehoda do Koseškega bajerja in nazaj, da sem si uredila misli. bom zaradi tega jutri boljša mama. končno sem si uspela kupiti čaj malinovih listov in sem ga popila kar cel liter (saj ni preveč?)... v presledkih, seveda. in prvič to leto sem si privoščila jagode s tržnice (Oskar jih očitno obožuje, ker jih je veliko snedel... brez sladkorja), to pa je bila edina razvada danes. (loto listek je bolj nujno opravilo). me je kar stiskalo, ko sem vas danes brala. KatMat - pomembno je, da se imata vidva rada in da je s Tio vse v redu, ostalo se že uredi. res je, da je pri prvem otroku vsaka malenkost pomembnejša kot pri drugem, tretjem,... ampak materialne stvari nekako izpuhtijo, ko se dete rodi, ker le-to močno sije! sicer brez panike, ker imaš do poroda še ves mesec! vse bo še ok. punce so ti kar dobro svetovale. imam pa čuden občutek... trd trebuh, ki ga Urban veselo premika! malček je že drugi dan povsem nemiren. včeraj sem imela občutek, da bo pribrcal ven! in... naj si čestitam: zaključila sem 37. teden, če se Urban rodi zdaj, bo donošen! lepe sanje vam želim... in vpletite jih v jutrišnji dan!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 1:13:40
|
|
|
|
AKP
|
Še ena, ki ne more spat . Sem zdaj na hitro za nazaj prebrala. Pokica ne želim si carski rez. Bi rada imela normalni porod. Glede na mere trebuha bi bilo možno da ima naša deklina že skoraj 4 kg. bomo pa videli danes na UZ kakšna je situacija. Če je res tako težka, bi do poroda lahko pridelala še kakšno kilo zraven. Katmat ne pusti se jim. Jaz sem še bila otrok pa sem naredila red in pri tašči in pri mojih. Pa je to tako pomagalo, da mi niso sploh več skakali po glavi. Tanja jaz tudi ne dam toliko za banjico s stojalom. Če mi ne bi kolegica dala previjalne, bi samo banico kupila brez stojala. Izhodi z dojenčki pa pri nam prakticira patronažna že takoj. Je rekla da že lahko grem drugi dan po prihodu iz porodnišnice ven ali na teraso ali pa sprehod in to za tri ure. Tako zdaj pa grem dalje spat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 7:08:42
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Smo že dolgo pokonci.. Spet smo dobili priboljške iz vrtca.Laura je ponoči bruhala,zdaj pa smo na vrsti še ostali,vsaj jaz vse poberem,me je kar malo strah.V drugi nosečnosti mi je lih taka viroza sprožila poadke,sem mogla it v Postojno,no saj potem so se umirili sam ni bilo luštno.Tepih sem oprala prejšnji teden,zdaj je pa kar v smeti romal.Bog pomagaj. kati vse bo še dobro,boš videla.me je pa tvoja zgodba kar v jok spravila. tanja mater so oderuški s temi cenami,pa za eno tako stvar.jaz tud ne vem,če bi kupila..sam če ni druge je pa treba dat a ne? zoja+blueeyes moj sosed je tud v uniformi,ni čist običen v. je nekaj več, sam nimam pojma kaj. Včeraj sva tudi midva zapravljala,mal v H&M,C&A,outletu...ma vse povsod po Rudniku.Sem čist fertik domov prišla.Sva kar nekaj nabavila za tamaladva,edino krilc ni bilo nobenih pametnih. Lepo se mejte pa držite pestke,da ne dobim tega od viroze. čaw čaw
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 7:53:30
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 7:56:17
|
|
|
|
KatMat
|
dobro jutro!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 7:57:20
|
|
|
|
KatMat
|
pokica, se opravicujem nisem videla posta vceraj...sem se logirala pol je pa moj prevzel rac pa nisem prisla na vrsto...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:02:29
|
|
|
|
KatMat
|
moj lubek pa tia
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:24:47
|
|
|
|
Dudica1
|
iii...ful lepo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:35:44
|
|
|
|
elyy
|
dobro jutro! kva sm nahiter pogledala poste in vidm,da niste mogle učer spat,ste ble učer doug gor ,jst sm se učer zvečer barvala,tko k zmerem blond pramena ! katmat;upam,da sta našla rešitev in da bo mela tia boljše stvari kokr so od svakinje in res je važen,da je bo s beby vse ok...za druge pa neskrbet!sej vem,kako je to če maš tako taščo sploh pa še svakinjo! ful dobra fotka ! akp;no dej men povej,kako se s taščo nardi red,da je pol res mer za skos! banjice;nisem vedla,da so tok drage...midva z mojmu bova šla dons nabavljat in res hočem,še vse te stvari zadnje nabavt,pa še to banjico...upam,da bom najdla kšno normalne cene.... drgač bom jst mela v kopalnici previjalno mizo in sm tud razmišljala,da bi nabavla banjico brez stojala,nerabm nč ekstra s stojalom,če bom mela itak previjalno! sam,da so pa tok prodajalke nesramne,nimam komentarja.... pr nas v kamniku mam tud BC in k sm šla lupinico nabavljat je bla tok prjazna in si je ful časa vzela zame....pa še kremo mi je dala za bradavice pa podložke!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:37:12
|
|
|
|
Dudica1
|
aja evo jaz sem tud lepa ..... ...pa mal krajš frizurco
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:38:57
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro... sonček imamo radi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:40:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja evo jaz sem tud lepa ..... ...pa mal krajš frizurco kje slikica?? dobro jutro zoja10
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:57:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja evo jaz sem tud lepa ..... ...pa mal krajš frizurco kje slikica?? dobro jutro zoja10 hm...nimam kabla zdele tuki bomo zrihtal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 8:58:17
|
|
|
|
KatMat
|
nono...le pokazi se!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 18.4.2009 9:03:04
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro. Vidm da ste vse neki v shopingu na netu. Jst morm it pa dons po modrc za dojenje, je že cajt. A na Rudniku v H&M jih majo? Pa ploščice morva it gledat, pa kupt. Včeri sm pa s stetoskopom k sm si ga v službi sposodla za nedoločen čas prvič slišala srček . Sicer sm a neki cajta iskala, ampak se pa ful dobr sliš.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?