|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 21:42:11   
zoja10
zdej sm pa že jaz v tej next trgovini, hudiča ja res majo lepo...
že mojga žicam če mastercard posodi...
sam kaj k nimam take postavce, vse jim lepo stoji...user posted image
ah ja...

no sej bomo pa poleti bl slončkali....upam user posted image

jaz iščem rdeče sandale...al pa roza...
drgač je še ena assos trgovina na netu tud angleška...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.4.2009 21:43:42   
zoja10
http://www.asos.com/

se mi že meša...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.4.2009 21:46:35   
pokica_
he he user posted image , ti kar olušči njegov mastercarduser posted image

mene že kr vrat boli, kolk sem danes na rač....bo dovolj za celo leto. user posted image

A si naročevala ti že kaj prek te trgovine ko praviš, da je še ena angleška?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.4.2009 21:48:12   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

http://www.asos.com/

se mi že meša...

No, zdaj pa še na to navalim,...te bom pa itak hin! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.4.2009 21:48:55   
zoja10
ne, moja kolegica stalno naroča... čevlje oz sandale...majo res lepe..sam ni pa tok pocen zlo...

zdej se ozrem pa vidm mojga kako spi...ha ha...matr smo dougcajtne user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.4.2009 21:54:09   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ne, moja kolegica stalno naroča... čevlje oz sandale...majo res lepe..sam ni pa tok pocen zlo...

zdej se ozrem pa vidm mojga kako spi...ha ha...matr smo dougcajtne user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo pa menjava....moj se je zbudo, tvoj je šeu pa spat! user posted image user posted image user posted image

Ti...imajo pa res cotkane stvari........mmmmmmm za učke past. Sam je res malo dražje kot Next trgovina.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.4.2009 21:58:02   
zoja10
men se že meša...user posted image
grem pod tuš pa spat, prej k nardim kej neumnega...
pa sanjat o tem kako bom shujšala po porodu user posted image user posted image user posted image  pol pa mastercard atack user posted image

Pejmo prej k se nam zrola...user posted image
Nočko

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.4.2009 22:03:28   
pokica_
Nočko, grem js tud pod tuš in pred tv in k mojmu se stiskat. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
17.4.2009 22:06:56   
pokica_
preden grem...KatMat kako si? Vidim da berešuser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.4.2009 22:07:37 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.4.2009 22:27:09   
Tanja_
Ja, sej jst tud, če bom mogla dat tolko za banjico itak da bom. Ampak me je razjezil predvsem to, kako je prodajalka odreagirala. Kokr, da nisem dovolj dobra zato k mi je škoda dat tolk za eno plastiko. A k sm prejšn dan 400 evrov za previjalno tam pustila, pa ne vem kok še za postlco pa voziček je bla pa moja denarnca dost dobra. Sej pravim, ni mi škoda dat denarja za stvari k so res vredne, za stvari, kjer te pa odirajo se mi pa res trapast zdi.
Drgač majo pa tud na soncek.si eno za 29,90 s podstavkom, pa dostavo v aprilu zastonj, sam moram videt, če se da vrnit če ti ni kul. K loh da je ful mejhna al pa karkoli.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
18.4.2009 0:42:27   
Anonimen
spet pozna... a moram vas pozdraviti!

vreme je bilo danes bolj aprilsko, a smo se kljub temu imeli dobro. vsi trije. skupaj. očka je danes "prešprical" službouser posted image . imela sem celo svojo urico sprehoda do Koseškega bajerja in nazaj, da sem si uredila misli. bom zaradi tega jutri boljša mama.

končno sem si uspela kupiti čaj malinovih listov in sem ga popila kar cel liter (saj ni preveč?)... v presledkih, seveda. in prvič to leto sem si privoščila jagode s tržnice (Oskar jih očitno obožuje, ker jih je veliko snedel... brez sladkorja), to pa je bila edina razvada danes. (loto listek je bolj nujno opravilo).

me je kar stiskalo, ko sem vas danes brala.
KatMat - pomembno je, da se imata vidva rada in da je s Tio vse v redu, ostalo se že uredi. res je, da je pri prvem otroku vsaka malenkost pomembnejša kot pri drugem, tretjem,... ampak materialne stvari nekako izpuhtijo, ko se dete rodi, ker le-to močno sije!
sicer brez panike, ker imaš do poroda še ves mesec! vse bo še ok. punce so ti kar dobro svetovale.

imam pa čuden občutek... trd trebuh, ki ga Urban veselo premika! malček je že drugi dan povsem nemiren. včeraj sem imela občutek, da bo pribrcal ven! in... naj si čestitam: zaključila sem 37. teden, če se Urban rodi zdaj, bo donošen!user posted image

lepe sanje vam želim... in vpletite jih v jutrišnji dan!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
18.4.2009 1:13:40   
AKP
Še ena, ki ne more spat user posted image . Sem zdaj na hitro za nazaj prebrala.
Pokica ne želim si carski rez. Bi rada imela normalni porod. Glede na mere trebuha bi bilo možno da ima naša deklina že skoraj 4 kg. bomo pa videli danes na UZ kakšna je situacija. Če je res tako težka, bi do poroda lahko pridelala še kakšno kilo zraven.
Katmat ne pusti se jim. Jaz sem še bila otrok pa sem naredila red in pri tašči in pri mojih. Pa je to tako pomagalo, da mi niso sploh več skakali po glavi.
Tanja jaz tudi ne dam toliko za banjico s stojalom. Če mi ne bi kolegica dala previjalne, bi samo banico kupila brez stojala.
Izhodi z dojenčki pa pri nam prakticira patronažna že takoj. Je rekla da že lahko grem drugi dan po prihodu iz porodnišnice ven ali na teraso ali pa sprehod in to za tri ure.
Tako zdaj pa grem dalje spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
18.4.2009 7:08:42   
OliveOyl
Jutro

Smo že dolgo pokonci..user posted image user posted image

Spet smo dobili priboljške iz vrtca.Laura je ponoči bruhala,zdaj pa smo na vrsti še ostali,vsaj jaz vse poberem,me je kar malo strah.V drugi nosečnosti mi je lih taka viroza sprožila poadke,sem mogla it v Postojno,no saj potem so se umirili sam ni bilo luštno.Tepih sem oprala prejšnji teden,zdaj je pa kar v smeti romal.Bog pomagaj.

kati vse bo še dobro,boš videla.me je pa tvoja zgodba kar v jok spravila.user posted image user posted image
tanja mater so oderuški s temi cenami,pa za eno tako stvar.jaz tud ne vem,če bi kupila..sam če ni druge je pa treba dat a ne?

zoja+blueeyes moj sosed je tud v uniformi,ni čist običen v. je nekaj več, sam nimam pojma kaj.user posted image

Včeraj sva tudi midva zapravljala,mal v H&M,C&A,outletu...ma vse povsod po Rudniku.Sem čist fertik domov prišla.Sva kar nekaj nabavila za tamaladva,edino krilc ni bilo nobenih pametnih.

Lepo se mejte pa držite pestke,da ne dobim tega user posted image  od viroze.
čaw čaw

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
18.4.2009 7:53:30   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
18.4.2009 7:56:17   
KatMat
dobro jutro!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
18.4.2009 7:57:20   
KatMat
pokica, se opravicujem nisem videla posta vceraj...sem se logirala pol je pa moj prevzel rac pa nisem prisla na vrsto...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
18.4.2009 8:02:29   
KatMat
user posted image

moj lubek pa tia

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
18.4.2009 8:24:47   
Dudica1
iii...ful lepo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
18.4.2009 8:35:44   
elyy
dobro jutro!

kva sm nahiter pogledala poste in vidm,da niste mogle učer spat,ste ble učer doug goruser posted image ,jst sm se učer zvečer barvala,tko k zmerem blond pramenauser posted image !

katmat;upam,da sta našla rešitev in da bo mela tia boljše stvari kokr so od svakinje in res je važen,da je bo s beby vse ok...za druge pa neskrbet!sej vem,kako je to če maš tako taščo sploh pa še svakinjo! 
ful dobra fotkauser posted image !
akp;no dej men povej,kako se s taščo nardi red,da je pol res mer za skos!user posted image

banjice;nisem vedla,da so tok drage...midva z mojmu bova šla dons nabavljat in res hočem,še vse te stvari zadnje nabavt,pa še to banjico...upam,da bom najdla kšno normalne cene.... 
drgač bom jst mela v kopalnici previjalno mizo in sm tud razmišljala,da bi nabavla banjico brez stojala,nerabm nč ekstra s stojalom,če bom mela itak previjalno!

sam,da so pa tok prodajalke nesramne,nimam komentarja.... pr nas v kamniku mam tud BC in k sm šla lupinico nabavljat je bla tok prjazna in si je ful časa vzela zame....pa še kremo mi je dala za bradavice pa podložke!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
18.4.2009 8:37:12   
Dudica1
aja evo jaz sem tud lepa .....user posted image ...pa mal krajš frizurco user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
18.4.2009 8:38:57   
zoja10
dobro jutro...

sonček imamo radi...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
18.4.2009 8:40:02   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja evo jaz sem tud lepa .....user posted image ...pa mal krajš frizurco user posted image

kje slikica??

dobro jutro zoja10

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
18.4.2009 8:57:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kje slikica??

dobro jutro zoja10

hm...nimam kabla zdele tuki bomo zrihtal user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
18.4.2009 8:58:17   
KatMat
nono...le pokazi se!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
18.4.2009 9:03:04   
lake
Dobro jutro.

Vidm da ste vse neki v shopingu na netu. Jst morm it pa dons po modrc za dojenje, je že cajt. A na Rudniku v H&M jih majo? Pa ploščice morva it gledat, pa kupt.

Včeri sm pa s stetoskopom k sm si ga v službi sposodla za nedoločen čas user posted image prvič slišala srček user posted image . Sicer sm a neki cajta iskala, ampak se pa ful dobr sliš.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?