|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 16:19:40   
Anonimen
no kje pa ste vse danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.4.2009 16:23:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja modrooka mislim da bom bolj presedela kot pa preplesalauser posted image user posted image

ah ne no... boš pa ja seb in user posted image  prvoščla mal zabave... sprosti se, ker takrat k si doma si itak skoz preveč pridna in pospravljaš... nafeštej se, ker pol boš kmal mela drugačne fešte user posted image

ja sej bom kakšno počasno šla plesat kej vč pa ne da mi ne bojo noge odpadle :)

sej se lahko tud tako sede na feštam user posted image user posted image user posted image sem dala že dve ohceti v osmem mesecu skojzuser posted image user posted image k sem taprvega sinka nosila sta se prvi brat in bratranc ženila in to v razmaku 14 dni tako da že prebližno vem kako inkajuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  kljub vsemu pazi da nog ne boš mela preveč narazen... da ne bi kej prekmalu pokukalo na svet... user posted image

eh men manka še dober mesec, mislim da bo prej svakinja šla k ma sam še 14 dni do rokauser posted image

hi hi.. pa jz tud... še 16 dni do PDP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.4.2009 16:24:31   
Blueeyes

pr nas se je komnčno razjasnilo, sije sonček, pa nič ne piha... možno da so vse pobegnile v naravo... jz bom tud šla.. sicer samo do smeti, ampak bom mela pa en lep sprehod (cca 20 min)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.4.2009 16:25:10   
Blueeyes
nočm bit predolg vzuni, da se ne bi zdravje še kej poslabšalo... ampak svežega zraka se pa morm malo nadihat

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.4.2009 16:26:17   
Anonimen

ja modrooka mislim da bom bolj presedela kot pa preplesalauser posted image user posted image

ah ne no... boš pa ja seb in user posted image  prvoščla mal zabave... sprosti se, ker takrat k si doma si itak skoz preveč pridna in pospravljaš... nafeštej se, ker pol boš kmal mela drugačne fešte user posted image

ja sej bom kakšno počasno šla plesat kej vč pa ne da mi ne bojo noge odpadle :)

sej se lahko tud tako sede na feštam user posted image user posted image user posted image sem dala že dve ohceti v osmem mesecu skojzuser posted image user posted image k sem taprvega sinka nosila sta se prvi brat in bratranc ženila in to v razmaku 14 dni tako da že prebližno vem kako inkajuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  kljub vsemu pazi da nog ne boš mela preveč narazen... da ne bi kej prekmalu pokukalo na svet... user posted image

eh men manka še dober mesec, mislim da bo prej svakinja šla k ma sam še 14 dni do rokauser posted image

hi hi.. pa jz tud... še 16 dni do PDP

ja veš saj moja svakinja ima rok 1.5 user posted image sam je prvega mislim da 5 dni prej rodila tako da ni dvakrat za rečt da bo šla takoj po torti rodituser posted image

jz bom pa kr počakala na maj in bomo pol videli kako in kajuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.4.2009 16:27:30   
Anonimen

pr nas se je komnčno razjasnilo, sije sonček, pa nič ne piha... možno da so vse pobegnile v naravo... jz bom tud šla.. sicer samo do smeti, ampak bom mela pa en lep sprehod (cca 20 min)

pr nas je pa že cel dan sonček sam piha pe k pr norcih tako da ni bit za zunuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.4.2009 16:29:24   
Blueeyes

ja veš saj moja svakinja ima rok 1.5 user posted image sam je prvega mislim da 5 dni prej rodila tako da ni dvakrat za rečt da bo šla takoj po torti rodituser posted image

jz bom pa kr počakala na maj in bomo pol videli kako in kajuser posted image

en nej ostane trezen za vsak slučaj če bi bla kakšna panika.... user posted image  nikol se ne ve

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.4.2009 16:29:44   
KatMat
tale rr neki ne dela danes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.4.2009 16:30:19   
Blueeyes

pr nas je pa že cel dan sonček sam piha pe k pr norcih tako da ni bit za zunuser posted image

pr men je pa že skor cel dan dež, šele zdejle sonček sije... pihalo je pa celo dopoldne, zdej se je pa umirilo user posted image   pa prov toplo je ratalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.4.2009 16:31:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene je prej pol ure hecal... sem bla čist razkurjena... takrat k si vzamem mal cajta za rr se pa logirat ne morm user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.4.2009 16:31:53   
Blueeyes
kako si kej drgač katmat si se kej spočila??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.4.2009 16:35:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene je prej pol ure hecal... sem bla čist razkurjena... takrat k si vzamem mal cajta za rr se pa logirat ne morm user posted image

men je tud neki prej nagajal pa sem šla v knjižnico zdej pa dela normalenuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.4.2009 16:37:40   
Anonimen
jz pa zdele pečenga piščančka od kosila jemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.4.2009 16:39:22   
Blueeyes

jz pa zdele pečenga piščančka od kosila jemuser posted image user posted image user posted image

mmmmm, jz bi tud.. jz bom pa pol file pange naredila, pa zelenjavco dušeno zraven, pa solatko, tokrat brez sladice (jz sem svojo že pojedla pr kosilu, moj bo pa brez user posted image  user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.4.2009 16:43:01   
Anonimen

mmmmm, jz bi tud.. jz bom pa pol file pange naredila, pa zelenjavco dušeno zraven, pa solatko, tokrat brez sladice (jz sem svojo že pojedla pr kosilu, moj bo pa brez user posted image  user posted image )

jz bom mela pa sladico jutr zvečeruser posted image torto, komaj čakamuser posted image

a veste kaj naj jutr na hiterco naredim za jest za kosilo, k gremo opoldne na civilno, ob 16h pa moram bit že na petkovcu doma da bom svate sprejemala k ostali grejo na kosilo, jz mam pa vmes kakšno uro foreuser posted image

a mislete da bo vredu krompirjeva solata ( lahko stoji ) in hrenovkeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
17.4.2009 16:44:17   
Blueeyes
jz bom mela pa sladico jutr zvečeruser posted image torto, komaj čakamuser posted image

a veste kaj naj jutr na hiterco naredim za jest za kosilo, k gremo opoldne na civilno, ob 16h pa moram bit že na petkovcu doma da bom svate sprejemala k ostali grejo na kosilo, jz mam pa vmes kakšno uro foreuser posted image

a mislete da bo vredu krompirjeva solata ( lahko stoji ) in hrenovkeuser posted image

zakaj pa ne... men se zdi to čist cool...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
17.4.2009 16:46:11   
Anonimen

zakaj pa ne... men se zdi to čist cool...

pol bom pa to naredila k lahko že vse skuham in naštimam zjutraj in pol k pridemo iz civilne sam pojemo in gremo naprejuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
17.4.2009 16:49:18   
Anonimen
sem se zarekla že jem sladico, napolitankeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
17.4.2009 16:51:39   
Blueeyes

sem se zarekla že jem sladico, napolitankeuser posted image user posted image

si mi skomine naredila, pa saem šla po eno vrstico milka čokolade user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.4.2009 16:52:09   
Blueeyes
tok jih je prjavljeno na majčicah, piševa pa samo midve user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
17.4.2009 16:54:07   
Anonimen
Ojla

spet mal prišla pogledat. Kaj dogaja? Spet o hrani debatirate?user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.4.2009 16:56:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ojla

spet mal prišla pogledat. Kaj dogaja? Spet o hrani debatirate?user posted image

ah ne no, kje pa ... o kkašni hrani.. kje pa ti to vidiš??? najbrž si lačna pa bereš med vrsticami user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.4.2009 17:00:09   
Anonimen
Ja, Blueeyes, maš najbrž pravuser posted image Skoz mislim na one jagode v hladilniku.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.4.2009 17:02:26   
Blueeyes

Ja, Blueeyes, maš najbrž pravuser posted image Skoz mislim na one jagode v hladilniku.

jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.4.2009 17:06:51   
Anonimen

jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič user posted image  user posted image

a veš modrooka jz tud pustim da moj kej dobi sam največkrat reče da nee bo in da lahko s sinkom pojevauser posted image
in pol se s sinkom skregava kdo bo kojk pojedu, sam mam srečo da sinka hiter mineuser posted image pa pol zame vč ostaneuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?