Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:19:40
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje pa ste vse danes
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:23:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja modrooka mislim da bom bolj presedela kot pa preplesala ah ne no... boš pa ja seb in prvoščla mal zabave... sprosti se, ker takrat k si doma si itak skoz preveč pridna in pospravljaš... nafeštej se, ker pol boš kmal mela drugačne fešte ja sej bom kakšno počasno šla plesat kej vč pa ne da mi ne bojo noge odpadle :) sej se lahko tud tako sede na feštam sem dala že dve ohceti v osmem mesecu skojz k sem taprvega sinka nosila sta se prvi brat in bratranc ženila in to v razmaku 14 dni tako da že prebližno vem kako inkaj kljub vsemu pazi da nog ne boš mela preveč narazen... da ne bi kej prekmalu pokukalo na svet... eh men manka še dober mesec, mislim da bo prej svakinja šla k ma sam še 14 dni do roka hi hi.. pa jz tud... še 16 dni do PDP
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:24:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kje pa ste vse danes pr nas se je komnčno razjasnilo, sije sonček, pa nič ne piha... možno da so vse pobegnile v naravo... jz bom tud šla.. sicer samo do smeti, ampak bom mela pa en lep sprehod (cca 20 min)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:25:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
nočm bit predolg vzuni, da se ne bi zdravje še kej poslabšalo... ampak svežega zraka se pa morm malo nadihat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja modrooka mislim da bom bolj presedela kot pa preplesala ah ne no... boš pa ja seb in prvoščla mal zabave... sprosti se, ker takrat k si doma si itak skoz preveč pridna in pospravljaš... nafeštej se, ker pol boš kmal mela drugačne fešte ja sej bom kakšno počasno šla plesat kej vč pa ne da mi ne bojo noge odpadle :) sej se lahko tud tako sede na feštam sem dala že dve ohceti v osmem mesecu skojz k sem taprvega sinka nosila sta se prvi brat in bratranc ženila in to v razmaku 14 dni tako da že prebližno vem kako inkaj kljub vsemu pazi da nog ne boš mela preveč narazen... da ne bi kej prekmalu pokukalo na svet... eh men manka še dober mesec, mislim da bo prej svakinja šla k ma sam še 14 dni do roka hi hi.. pa jz tud... še 16 dni do PDP ja veš saj moja svakinja ima rok 1.5 sam je prvega mislim da 5 dni prej rodila tako da ni dvakrat za rečt da bo šla takoj po torti rodit jz bom pa kr počakala na maj in bomo pol videli kako in kaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kje pa ste vse danes pr nas se je komnčno razjasnilo, sije sonček, pa nič ne piha... možno da so vse pobegnile v naravo... jz bom tud šla.. sicer samo do smeti, ampak bom mela pa en lep sprehod (cca 20 min) pr nas je pa že cel dan sonček sam piha pe k pr norcih tako da ni bit za zun
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:29:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja veš saj moja svakinja ima rok 1.5 sam je prvega mislim da 5 dni prej rodila tako da ni dvakrat za rečt da bo šla takoj po torti rodit jz bom pa kr počakala na maj in bomo pol videli kako in kaj en nej ostane trezen za vsak slučaj če bi bla kakšna panika.... nikol se ne ve
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:29:44
|
|
|
|
KatMat
|
tale rr neki ne dela danes
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:30:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kje pa ste vse danes pr nas se je komnčno razjasnilo, sije sonček, pa nič ne piha... možno da so vse pobegnile v naravo... jz bom tud šla.. sicer samo do smeti, ampak bom mela pa en lep sprehod (cca 20 min) pr nas je pa že cel dan sonček sam piha pe k pr norcih tako da ni bit za zun pr men je pa že skor cel dan dež, šele zdejle sonček sije... pihalo je pa celo dopoldne, zdej se je pa umirilo pa prov toplo je ratalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:31:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tale rr neki ne dela danes mene je prej pol ure hecal... sem bla čist razkurjena... takrat k si vzamem mal cajta za rr se pa logirat ne morm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:31:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
kako si kej drgač katmat si se kej spočila??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tale rr neki ne dela danes mene je prej pol ure hecal... sem bla čist razkurjena... takrat k si vzamem mal cajta za rr se pa logirat ne morm men je tud neki prej nagajal pa sem šla v knjižnico zdej pa dela normalen
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa zdele pečenga piščančka od kosila jem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:39:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa zdele pečenga piščančka od kosila jem mmmmm, jz bi tud.. jz bom pa pol file pange naredila, pa zelenjavco dušeno zraven, pa solatko, tokrat brez sladice (jz sem svojo že pojedla pr kosilu, moj bo pa brez )
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa zdele pečenga piščančka od kosila jem mmmmm, jz bi tud.. jz bom pa pol file pange naredila, pa zelenjavco dušeno zraven, pa solatko, tokrat brez sladice (jz sem svojo že pojedla pr kosilu, moj bo pa brez ) jz bom mela pa sladico jutr zvečer torto, komaj čakam a veste kaj naj jutr na hiterco naredim za jest za kosilo, k gremo opoldne na civilno, ob 16h pa moram bit že na petkovcu doma da bom svate sprejemala k ostali grejo na kosilo, jz mam pa vmes kakšno uro fore a mislete da bo vredu krompirjeva solata ( lahko stoji ) in hrenovke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:44:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz bom mela pa sladico jutr zvečer torto, komaj čakam a veste kaj naj jutr na hiterco naredim za jest za kosilo, k gremo opoldne na civilno, ob 16h pa moram bit že na petkovcu doma da bom svate sprejemala k ostali grejo na kosilo, jz mam pa vmes kakšno uro fore a mislete da bo vredu krompirjeva solata ( lahko stoji ) in hrenovke zakaj pa ne... men se zdi to čist cool...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz bom mela pa sladico jutr zvečer torto, komaj čakam a veste kaj naj jutr na hiterco naredim za jest za kosilo, k gremo opoldne na civilno, ob 16h pa moram bit že na petkovcu doma da bom svate sprejemala k ostali grejo na kosilo, jz mam pa vmes kakšno uro fore a mislete da bo vredu krompirjeva solata ( lahko stoji ) in hrenovke zakaj pa ne... men se zdi to čist cool... pol bom pa to naredila k lahko že vse skuham in naštimam zjutraj in pol k pridemo iz civilne sam pojemo in gremo naprej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se zarekla že jem sladico, napolitanke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:51:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem se zarekla že jem sladico, napolitanke si mi skomine naredila, pa saem šla po eno vrstico milka čokolade
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:52:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
tok jih je prjavljeno na majčicah, piševa pa samo midve
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla spet mal prišla pogledat. Kaj dogaja? Spet o hrani debatirate?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 16:56:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ojla spet mal prišla pogledat. Kaj dogaja? Spet o hrani debatirate? ah ne no, kje pa ... o kkašni hrani.. kje pa ti to vidiš??? najbrž si lačna pa bereš med vrsticami
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Blueeyes, maš najbrž prav Skoz mislim na one jagode v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:02:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja, Blueeyes, maš najbrž prav Skoz mislim na one jagode v hladilniku. jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja, Blueeyes, maš najbrž prav Skoz mislim na one jagode v hladilniku. jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič a veš modrooka jz tud pustim da moj kej dobi sam največkrat reče da nee bo in da lahko s sinkom pojeva in pol se s sinkom skregava kdo bo kojk pojedu, sam mam srečo da sinka hiter mine pa pol zame vč ostane
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?