|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 17:09:40   
Anonimen
Hehe... edino na živce mi gre, ker mi je dolgčas, pol pa skoz na hrano mislim...moj danes pride šele ob 8. user posted image Kaj šele bo...dobu je ponudbo za ful hudo službo, sam se mi zdi, da pol pa res ne bo nikol doma...

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.4.2009 17:09:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ja, Blueeyes, maš najbrž pravuser posted image Skoz mislim na one jagode v hladilniku.

jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič user posted image  user posted image

a veš modrooka jz tud pustim da moj kej dobi sam največkrat reče da nee bo in da lahko s sinkom pojevauser posted image
in pol se s sinkom skregava kdo bo kojk pojedu, sam mam srečo da sinka hiter mineuser posted image pa pol zame vč ostaneuser posted image

no vidiš, jz mam pa to srečo, da nimam še nobenga sinka al pa hčerke, tko da če on ne poje, sem jz un kontejnar k vse zbaše vase user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.4.2009 17:14:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ja, Blueeyes, maš najbrž pravuser posted image Skoz mislim na one jagode v hladilniku.

jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič user posted image  user posted image

a veš modrooka jz tud pustim da moj kej dobi sam največkrat reče da nee bo in da lahko s sinkom pojevauser posted image
in pol se s sinkom skregava kdo bo kojk pojedu, sam mam srečo da sinka hiter mineuser posted image pa pol zame vč ostaneuser posted image

no vidiš, jz mam pa to srečo, da nimam še nobenga sinka al pa hčerke, tko da če on ne poje, sem jz un kontejnar k vse zbaše vase user posted image  user posted image  user posted image

no počakaj še mal k ne boš smela nič več sama pojest, ti bo prc kakšen zraven pršu zažiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.4.2009 17:22:07   
elyy
oooo sam še o hrani!!!!!!!user posted image user posted image user posted image mens e bo strgal en dan od te hrane....sam mislš kva bi jedla...jst sm dala zavese prat,počistla ves prah,posesala,pomila po tleh...sm bla pridna
zdej pa moj pride pa bova jedla*****
se pišemo pol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.4.2009 17:25:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

oooo sam še o hrani!!!!!!!user posted image user posted image user posted image mens e bo strgal en dan od te hrane....sam mislš kva bi jedla...jst sm dala zavese prat,počistla ves prah,posesala,pomila po tleh...sm bla pridna
zdej pa moj pride pa bova jedla*****
se pišemo pol

si pa pridnauser posted image user posted image user posted image

no jz grem pa zakurt centralno da se bomo lahko kopaluser posted image
pa cujne obestuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.4.2009 17:27:15   
Anonimen
Ja, pol pa pridne bodteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
17.4.2009 17:32:23   
Blueeyes
jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat...

zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
17.4.2009 17:42:24   
zoja10
oj...jst  pojedla, moj šviga okol bajte..., čakam da se mal poleže hrana da grem pol še jagode in smetano pojest...mi jih je tašča prnesla..(oooo how sweeeeettt...user posted image user posted image )
nekje sm brala da pol k dojiš sploh ne smeš jagod jest ker so baje ful alergene...user posted image

Blue ti si še ena iz kluba 'likaric šekastih cunj' grr...jih ne maram...user posted image ...moj je v postojni...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.4.2009 17:48:33   
Anonimen
jz moram pa jutr zjutri zlikat k dons nisem mam za zlikat sinkove cujne za na poroko k pa bo konec poroke ga bo pa tast in tašča mirkala da bova z možekom lahko mal uživalauser posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.4.2009 17:51:29   
Anonimen
nč vas zapuščam se pišemo jutri če pa ne pa pol v nedeljouser posted image uživajte!!

lep vikend želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.4.2009 17:54:05   
Dudica1
NO ZDEJ SM PA JAZ TUKAJ...
BLUEEYES KAJ SI ME RABILA...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.4.2009 18:05:25   
majuška10
no jst sem tudi pršla gor zdej, ki so vse šleuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.4.2009 18:08:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

no jst sem tudi pršla gor zdej, ki so vse šleuser posted image

ja tko je ponavadi user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.4.2009 18:08:40   
majuška10
pa še neki čudno me je začelo po trebuhu zvijat! zdej že vsak tak malo bolj sumljiv občutek v trebuščku že malo podrobneje spremljam.bibija čutim že vsepovsod, ne vem po moje ima že ene 3 kg.

ma komaj čakam ta veseli dan in ful me zanima  kako se bo to pričelo!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.4.2009 18:09:26   
majuška10
no sej, dudica,vsaj ti si gor
user posted image  hehehe

Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.4.2009 18:09:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

pa še neki čudno me je začelo po trebuhu zvijat! zdej že vsak tak malo bolj sumljiv občutek v trebuščku že malo podrobneje spremljam.bibija čutim že vsepovsod, ne vem po moje ima že ene 3 kg.

ma komaj čakam ta veseli dan in ful me zanima  kako se bo to pričelo!user posted image user posted image

hja tud mene to zanima kako se bo začelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.4.2009 18:12:47   
majuška10
ma jst imam kr občutek da se bo pri nas akcija začela že v aprilu, ne vem če bomo počakali na maj! se mi maj zdi še takooo dalečuser posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.4.2009 18:15:08   
Dudica1
jap pr nas se bo sigurno že a aprilu..hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.4.2009 18:48:07   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Blue ti si še ena iz kluba 'likaric šekastih cunj' grr...jih ne maram...user posted image ...moj je v postojni...

he he, pol se pa zihr poznata user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.4.2009 18:50:24 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.4.2009 18:49:42   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

NO ZDEJ SM PA JAZ TUKAJ...
BLUEEYES KAJ SI ME RABILA...user posted image

nič tazga nisem rabila... vidla sm sam da si online, pa sem te hotla vprašat če si na rr.. ker jz se nim mogla logirat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.4.2009 18:52:51   
pokica_
Jaz sem tudi med vami!user posted image

jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat...

zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula

Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rimuser posted image . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki.

Moj lubi je malo zaspančkal tle zravn, sma po kosilu, jst sem vas pa prišla malo obiskat, da vidim kako ste in kaj delate. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.4.2009 18:55:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rimuser posted image . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki.

jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.4.2009 18:59:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat...

Ja no, sej zato je porodniška! Kaj pa skačeš naokroguser posted image

Sem zdej bolj zaposlena in aktivna, kot sem bila, ko sm še delala. user posted image Drugače se mi pa še ni začela porodniška, jutri se mi začne. Do zdej sem imela dopust 10 dni. user posted image
Midva sva pa včeraj sobo belila, dans še neke detajle malo temnejše barve... user posted image Jutri pucat barvo in prah, prebarvat radiator, položit tapison (ki so nama ga danes pripeljali)... potem bo pa takoj drugače videt, bo že vseljivo! user posted image Komaj čakam!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.4.2009 19:00:53   
lananai
Cveki, FLASK_A a res mislita da nebo nič prezgodaj za it kam? Ma mogoče pa sem res preveč zaskrbljena,...Sprehod v senčki sigurno nebi škodil, mamici in ateku pa takrat malo družbe tud ne. Imate prav! user posted image

Jst bi tud šla na žurko za babico. Vsaj pogledat. Pa sej hitro vidiš, če je user posted image priden al ne.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.4.2009 19:01:32   
pokica_

jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici

Ma js sem zadnjič letala kot nora po stanovanju in še zadnje prištimavala, postlo, 2 potovalki, sebeuser posted image ,...če sem pa misla da gre zares. Glih prej se mi je beli tolk vlil, da sem se morala preoblečt, sem se že prestrašla, kaj imam spet mokre noge. user posted image

V Ikei je stala mislim da 5€, neki takega...je glih takrat bla v akciji, ko sma vse to kupovala. Morala bi še nekje zbrskat kako posteljnino za mere postelje 140x70 cm...v Merkatorju so zadnjič imeli neke akcije, samo sem zamudila...kje še imajo kake otroške motive? Mogoče JYSK? V BC nebom kupovala, ker imajo tam odurne cene posteljnin. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?