Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe... edino na živce mi gre, ker mi je dolgčas, pol pa skoz na hrano mislim...moj danes pride šele ob 8. Kaj šele bo...dobu je ponudbo za ful hudo službo, sam se mi zdi, da pol pa res ne bo nikol doma...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:09:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja, Blueeyes, maš najbrž prav Skoz mislim na one jagode v hladilniku. jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič a veš modrooka jz tud pustim da moj kej dobi sam največkrat reče da nee bo in da lahko s sinkom pojeva in pol se s sinkom skregava kdo bo kojk pojedu, sam mam srečo da sinka hiter mine pa pol zame vč ostane no vidiš, jz mam pa to srečo, da nimam še nobenga sinka al pa hčerke, tko da če on ne poje, sem jz un kontejnar k vse zbaše vase
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja, Blueeyes, maš najbrž prav Skoz mislim na one jagode v hladilniku. jz pa še na eno tortico k je v hladilniku... pa je ne smem pojest... sem si prisegla da jo bom za mojga dragega pustila... sam upam da pride kmal domov... bom bla pa zelo srečna če bo reku da mu je zanič a veš modrooka jz tud pustim da moj kej dobi sam največkrat reče da nee bo in da lahko s sinkom pojeva in pol se s sinkom skregava kdo bo kojk pojedu, sam mam srečo da sinka hiter mine pa pol zame vč ostane no vidiš, jz mam pa to srečo, da nimam še nobenga sinka al pa hčerke, tko da če on ne poje, sem jz un kontejnar k vse zbaše vase no počakaj še mal k ne boš smela nič več sama pojest, ti bo prc kakšen zraven pršu zažirat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:22:07
|
|
|
|
elyy
|
oooo sam še o hrani!!!!!!! mens e bo strgal en dan od te hrane....sam mislš kva bi jedla...jst sm dala zavese prat,počistla ves prah,posesala,pomila po tleh...sm bla pridna zdej pa moj pride pa bova jedla***** se pišemo pol
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy oooo sam še o hrani!!!!!!! mens e bo strgal en dan od te hrane....sam mislš kva bi jedla...jst sm dala zavese prat,počistla ves prah,posesala,pomila po tleh...sm bla pridna zdej pa moj pride pa bova jedla***** se pišemo pol si pa pridna no jz grem pa zakurt centralno da se bomo lahko kopal pa cujne obest
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pol pa pridne bodte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:32:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat... zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:42:24
|
|
|
|
zoja10
|
oj...jst pojedla, moj šviga okol bajte..., čakam da se mal poleže hrana da grem pol še jagode in smetano pojest...mi jih je tašča prnesla..(oooo how sweeeeettt... ) nekje sm brala da pol k dojiš sploh ne smeš jagod jest ker so baje ful alergene... Blue ti si še ena iz kluba 'likaric šekastih cunj' grr...jih ne maram... ...moj je v postojni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jz moram pa jutr zjutri zlikat k dons nisem mam za zlikat sinkove cujne za na poroko k pa bo konec poroke ga bo pa tast in tašča mirkala da bova z možekom lahko mal uživala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
nč vas zapuščam se pišemo jutri če pa ne pa pol v nedeljo uživajte!! lep vikend želim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 17:54:05
|
|
|
|
Dudica1
|
NO ZDEJ SM PA JAZ TUKAJ... BLUEEYES KAJ SI ME RABILA...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:05:25
|
|
|
|
majuška10
|
no jst sem tudi pršla gor zdej, ki so vse šle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:08:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 no jst sem tudi pršla gor zdej, ki so vse šle ja tko je ponavadi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:08:40
|
|
|
|
majuška10
|
pa še neki čudno me je začelo po trebuhu zvijat! zdej že vsak tak malo bolj sumljiv občutek v trebuščku že malo podrobneje spremljam.bibija čutim že vsepovsod, ne vem po moje ima že ene 3 kg. ma komaj čakam ta veseli dan in ful me zanima kako se bo to pričelo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:09:26
|
|
|
|
majuška10
|
no sej, dudica,vsaj ti si gor hehehe
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:09:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 pa še neki čudno me je začelo po trebuhu zvijat! zdej že vsak tak malo bolj sumljiv občutek v trebuščku že malo podrobneje spremljam.bibija čutim že vsepovsod, ne vem po moje ima že ene 3 kg. ma komaj čakam ta veseli dan in ful me zanima kako se bo to pričelo! hja tud mene to zanima kako se bo začelo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:12:47
|
|
|
|
majuška10
|
ma jst imam kr občutek da se bo pri nas akcija začela že v aprilu, ne vem če bomo počakali na maj! se mi maj zdi še takooo daleč
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:15:08
|
|
|
|
Dudica1
|
jap pr nas se bo sigurno že a aprilu..hehe
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:48:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Blue ti si še ena iz kluba 'likaric šekastih cunj' grr...jih ne maram... ...moj je v postojni... he he, pol se pa zihr poznata
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.4.2009 18:50:24 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:49:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 NO ZDEJ SM PA JAZ TUKAJ... BLUEEYES KAJ SI ME RABILA... nič tazga nisem rabila... vidla sm sam da si online, pa sem te hotla vprašat če si na rr.. ker jz se nim mogla logirat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:52:51
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz sem tudi med vami! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat... zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rim . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki. Moj lubi je malo zaspančkal tle zravn, sma po kosilu, jst sem vas pa prišla malo obiskat, da vidim kako ste in kaj delate.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:55:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz sem tudi med vami! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat... zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rim . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki. jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 18:59:59
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lananai KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat... Ja no, sej zato je porodniška! Kaj pa skačeš naokrog Sem zdej bolj zaposlena in aktivna, kot sem bila, ko sm še delala. Drugače se mi pa še ni začela porodniška, jutri se mi začne. Do zdej sem imela dopust 10 dni. Midva sva pa včeraj sobo belila, dans še neke detajle malo temnejše barve... Jutri pucat barvo in prah, prebarvat radiator, položit tapison (ki so nama ga danes pripeljali)... potem bo pa takoj drugače videt, bo že vseljivo! Komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 19:00:53
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Cveki, FLASK_A a res mislita da nebo nič prezgodaj za it kam? Ma mogoče pa sem res preveč zaskrbljena,...Sprehod v senčki sigurno nebi škodil, mamici in ateku pa takrat malo družbe tud ne. Imate prav! Jst bi tud šla na žurko za babico. Vsaj pogledat. Pa sej hitro vidiš, če je priden al ne.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 19:01:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz sem tudi med vami! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat... zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rim . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki. jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici Ma js sem zadnjič letala kot nora po stanovanju in še zadnje prištimavala, postlo, 2 potovalki, sebe ,...če sem pa misla da gre zares. Glih prej se mi je beli tolk vlil, da sem se morala preoblečt, sem se že prestrašla, kaj imam spet mokre noge. V Ikei je stala mislim da 5€, neki takega...je glih takrat bla v akciji, ko sma vse to kupovala. Morala bi še nekje zbrskat kako posteljnino za mere postelje 140x70 cm...v Merkatorju so zadnjič imeli neke akcije, samo sem zamudila...kje še imajo kake otroške motive? Mogoče JYSK? V BC nebom kupovala, ker imajo tam odurne cene posteljnin.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?