Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:09:12
|
|
|
|
Leela
|
o barbyD sem se prav spraševala kako si. Super da si poštimala drekec . Želim ti vso srečo ... Bejbi bo pa zgleda res kmalu. Jaz grem pa zdele na kavo ven, pa v BC. Drugače pa sem jezna na mojga deca. Deci...ko da imam še enega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:13:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
BarbyD v nizkem štartuuuuuu Pokica pa tuuuuuttt mater, ste se zagreble
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:13:46
|
|
|
|
gala
|
Bravo BarbyD, super novica. Pa še mlaj je blizu, tako da Poki, mogoče greš pa ti tudi kmalu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:14:28
|
|
|
|
mani2
|
Kako pridno čvekate. Sem vas komaj prebrala. Vidim da ste nekatere že v niskem štartu. Kar tako naprej. Jaz bi že tudi šla rodit. Pa morem še vsaj en teden počakat ker mi je Marko ( sine) zbolel. Zmanjkalo mi je že idej kako naj otroka zaposlim. Doma nima nič plastelina ali pa modelirne mase da bi lahko ustvarjala. Risati noče več. Ne vem kaj naj greva delat ker jaz pa energine nimam za kakšno divjanje. Imate ve kakšno idejo?
< Sporočilo je popravil mani2 -- 24.4.2009 11:15:25 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:20:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Babnce, nov del je odprt! PEJMO TJA ja zdej sm končno uspela tiste sezname naj...Flaška če znaš ti un taglavni seznam prenest tja...dejmo še to prej no da bojo vsi skup
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:22:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kje pa je naš glavni seznam? Tisti, zadnji? na strani 195 mislim da je zadnji
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:31:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kje pa je naš glavni seznam? Tisti, zadnji? na strani 195 mislim da je zadnji Urejeno! Zdej pa tja, punce
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:43:04
|
|
|
|
Dudica1
|
torej je ta tema zaklenjena...vse vabljene v nov 5 del majčic 2009...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 24.4.2009 11:51:52
|
|
|
|
buterffly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: buterffly Evo mene spet po dolgem, dolgem času. Ja, marsikaj se je zgodilo. Glede na to, da ste bile tako pridno aktivne s pisanjem nisem brala vsega za nazaj, ker bi verjentno rabila kar kak teden. Nekatre že pošteno odštevamo čas, kaj ne krempelček? Ampak sej veš, da brez mene ne greš rodit. Sva se zmenili, da greva skupej. Zadnje čase zelo veliko mislim na vse skupaj, še posebej, če nama bo z dragim uspelo dokončat stanovanje. Res si želim iti na svoje predno pride naš mali sonček. Ampak še vedno sem pozitivna in mislim na to, da nama bo uspelo. Tako, da punce držite pesti. lepo da si se nam oglasila.. kako si kej drgač?? Hello. Kako sem drgač? Ja, kaj nej rečem, ok. Ponoči zelo zelo slabo spim, če uspem spat. Ne najdem položaja, ki i mi ustrezal. Najin sonček pa se včasih tako premetava, da je kej. 28.4. imam prvič ctg in že komej čakam, da slišim našega korenjaka. Včeraj je moj dragi rihtau notranja vrata oz. štoke, da bo lah dans vstavu vrata ko pride iz službe, če mu bo čas le dovoljeval. Bogi revež je non stop v službi, še ko končno pride domov, pa ima včasih tolk dela za službo, da ga skoraj ne vidim dokler ne pride v postlo. Ampak sej bo.... držimo pesti. Jaz pa čedalje več razmišljam kaj vse je še treba nardit in kdaj bova uspela vse to postorit. A v končni fazi vem, da nama bo uspelo. Zdej grem pa še mal za diplomo naredit, čeprav se mi ne da kej velik.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?