pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz sem tudi med vami! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz grem pa neki za jest prpravljat,k more moj počas domov pridt, pa perilo bom še dala prat... eč se mi pa ne bo dalo delat... zdej sem glih dobila uno nepremočljivo podlogo za jogi... tko da ne bo šlo vse čez če se Gaja polula Jaz sem jo tudi kupla, ampak v Ikei, čist nekaj poceni je bila. Sem že prištimala v sredo, ko sem mislila da grem v Rim . Ampak sem vse pokrila z eno rjuhico, da se prah nebo gor nabiral na posteljki. jz sem jo dubla iz Tosame, za 15€.. jz postelje še nimam prštimane... samo sestavljeno.... jogija pa še nimam gor, da se ne bo prah nabiral.. to bom pol moj dragi skup dal k bom jz v porodnišnici Ma js sem zadnjič letala kot nora po stanovanju in še zadnje prištimavala, postlo, 2 potovalki, sebe ,...če sem pa misla da gre zares. Glih prej se mi je beli tolk vlil, da sem se morala preoblečt, sem se že prestrašla, kaj imam spet mokre noge. V Ikei je stala mislim da 5€, neki takega...je glih takrat bla v akciji, ko sma vse to kupovala. Morala bi še nekje zbrskat kako posteljnino za mere postelje 140x70 cm...v Merkatorju so zadnjič imeli neke akcije, samo sem zamudila...kje še imajo kake otroške motive? Mogoče JYSK? V BC nebom kupovala, ker imajo tam odurne cene posteljnin. posteljnina sea najbolj splača v ikei, k ma res super cene... klele pr nas je pa adijo pamet... jz sem jih zanč mal gledala pa sem skor dol padla... kaj pa kakšen leclerc... tm pa nisem pogledala... ups, ti nisi z lj... Dj nehi, veš da zdaj že tuhtam, da bi jutri skočila v Ikeo? Sma misla it v MB na kratki izlet pa v McDonaldsa in sprehod, pa v Rutarja po nočno lučko in majhno komodico ali nočno mizico za lučko. Pa nevem če nebi kar v Graz pičla. Morm mojga vprašat polej kaj bo rekel,...sam mi je mb bližje pol ure pa vinjete ni treba kupovat Morm še premislit. Jst sem prej malo obujala spomine in sma z lubim pela otroške pesmice,sem si jih sprintala z neta danes....pa je začel tako brcat . To bomo mi imeli pevske vaje, ko pride na svet. Mi2 oba rada pojema, moj je itak muzičar po duši, js pa bla včasih tud bolj kot zdaj.