|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 11.4.2009 20:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili tudi danes veliko zunaj, Lana je popoldan preživela na praznovanju roj.dneva, ostali pa smo delali na vrtu. Dopoldan pa itak tiste "obveznosti" okoli žegnanja Smo mislili, da bomo šli vsi, pa je Zoja vneto spala, tako da sva šle same2 z Lano. Zoja spet nekaj protestira, noče jest, ampak to samo trenutno, apetit je dobila nazaj. Lana se zunaj uči vozit s kolesom brez koleščkov, ima voljo za vola ubit In moram rečt, da ji kar gre Sayuri- imaš tudi mojo privolitev glede objave slik. Počakajte, da v torek prinesem svoj fotoaparat še jaz, ko dobim jaz svoj napad fotografiranja je tud hudo Ne smem ga pozabit, sem ga imela že parkrat v mislih. Pa mislim, da imam samo še 2 obiska plačana. Hvala za nasvete glede bronhitisa. Moja kolegica ima hčerko, ki je imela bronhitis ogromnokrat, sta bili tudi v bolnici. Tam so TAKOJ črtali Ventolin in nadaljevali z inhalacijo fiziološke raztopine. Sem se prej popoldan pogovarjala z njo, ona bi na mojem mestu ukinila Ventolin ali pa prešla na 8 ur. Jaz ga ne bom, da si slučajno ne bi očitala kdaj, smo dosledni, tudi ponoči jo zbujamo, bog ne daj, da zamudimo pol ure Upam tudi jaz, da se ne bo ponavljalo. Vzglavje smo dvignili, 10 minut nazaj . Ja, inhalator smo dobili na recept. A Eucasol? To je tudi tisti sprej, ki pomirja...in lepo,lepo diši. Nogica, na tvoji predstavitvi si ga je Seny sposodila in smuknila z njim v spalnico!? Nogica- kaj pa če bi ti res naredila eno predstavitev pri meni doma, tako kot sva se že pogovarjale. Pa zdaj je itak "in" kolekcija za sončenje. ? Kaj praviš? Se zmenimo, pa poberemo prijave poslušalcev tvoje predstavitve Čemaž je Tudi Lana obožuje čemaževo omako, se je pred kosilom kregala, da bo ona pojedla vso omako, da mi2 ne smeva nič Klepetka- ne, zadnjič nisem videla tistega dogajanja okoli psa. In samo nekaj, bolj, kot se jih jaz bojim, se jih po mojem nobeden ne. Manjši je, bolj se ga bojim Seny, a je tako?? Seny- nič se ne pohvališ da Tija pleza. Lepo se imejte danes ob ognju. Sem pripravila za tvojega Alena manchmelow, pa te ni bilo. Sam bog ve kdaj si prišla domov So lonci ok? Menčy- pridna si, da takole povabiš starše na kosilo. Mi smo ubrali lažjo varianto. Sprejeli njihova povabila na kosila Punce, kakšno vreme bo kaj v sredo?? Ste za to, da pridete dopoldan/zjutraj (v mislih imam okoli 10h) na eno kavico k meni (tisto, že obljubljeno), potem pa gremo tu naokoli malo vozičkat, lahko že po (delno) znanih poteh meni, Seny, klepetki, sayuri.. No, zbiram prijave Lepo se imejte, moram zdaj še Lano v banjo spravit, jutri, če nam le uspe, gremo k maši k Novi Štifti.
|
|
|