|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
15.4.2009 22:29:51   
Anonimen
klepetkaa- ja, to zgodbo in filmček sem videla že kar nekaj časa nazaj. Pa se vedno znova in znova splača pogledat take stvari.. tudi mojega user posted image  se dotaknejo take stvari, zelo in vedno.. user posted image user posted image user posted image
In mi se sekiramo  in se prepiramo za/zaradi tako maleih stvari, ki sploh niso omembe vredne???

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.4.2009 22:35:18   
seny
Sam na hitro,

No naša ograja je pri koncu , samo še morali , al kok se že reče , so za prešlifat in preštrihat user posted image user posted image user posted image
Današnje srečanje je bilouser posted image user posted image user posted image Naša pikica je super gostiteljicauser posted image user posted image user posted image Hvala pikica.Sam res škoda , da sem mogla prej domovuser posted image A sem veliko zamudila?Poročilo prosimuser posted image user posted image user posted image
Nogica upam , da si boljše .user posted image Tara je pozabila ogrljico , sem jo spravla samo spomni me , da ne bom pozabilauser posted image

Ful sem vesela , da sem vas spoznala , res ste same fejst babnceuser posted image user posted image user posted image
Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemouser posted image Upam , da bodo naše kavice še trajale....user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.4.2009 22:35:41   
smrka
Klepetka sem pogledala video, res ganljiv!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.4.2009 22:39:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemouser posted image Upam , da bodo naše kavice še trajale....user posted image

Vsaka hitro udarit še eno porodniško. user posted image user posted image  A katera slučajno ni za??user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.4.2009 22:41:34   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

klepetkaa- ja, to zgodbo in filmček sem videla že kar nekaj časa nazaj. Pa se vedno znova in znova splača pogledat take stvari.. tudi mojega user posted image  se dotaknejo take stvari, zelo in vedno.. user posted image user posted image user posted image
In mi se sekiramo  in se prepiramo za/zaradi tako maleih stvari, ki sploh niso omembe vredne???
No , pikica , a nisva glih midve imele debato o teh stvareh.......no pa se lahko samo zamislimo in nikoli , ampak res nikoli ne vemo kaj nas čaka in  kaj se lahko zgodi nam ali našim najbližjim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.4.2009 22:45:58   
Anonimen

No , pikica , a nisva glih midve imele debato o teh stvareh.......no pa se lahko samo zamislimo in nikoli , ampak res nikoli ne vemo kaj nas čaka in  kaj se lahko zgodi nam ali našim najbližjim....

Ja, nikoli ne veš, kaj te čaka jutri. Zato uživaj danes.. v vsakem trenutku!!!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.4.2009 22:47:55   
seny

menčy- ti se pa nič ne pohvališ, da je bila fotografija tebe in Tobije objavljena v reklamnem katalogu Supernove, ki je priromal v vse poštne nabiralnike, ki nimajo znaka prepovedane reklame user posted image  Sem vaju šele danes odkrila in vaju takoj prepoznala med unimi srčki, lepo, lepo user posted image user posted image user posted image
Čak menčy, kaj se nismo zmenil , da bom jaz nekoč slavna.....in ti se greš pol za katalog slikatuser posted image user posted image user posted image Na , pa ne bo nič iz tega , si me že prehitelauser posted image user posted image user posted image Sem pa ponosna user posted image  bom vsem povedala , da te poznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.4.2009 22:48:55   
seny

Vsaka hitro udarit še eno porodniško. user posted image user posted image  A katera slučajno ni za??user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.4.2009 22:51:12   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jst pridem, sam zdajle mormo še jest, pa ustrezno garderobo izbrat user posted image . Tko da...pikica, maš cajt, da poiščeš rdečo preprogo in jo pogrneš pre vhod user posted image
user posted image user posted image user posted image  Si pa facauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.4.2009 22:58:15   
Menčy
user posted image  sam na hiter. FENOMENALNE SLIKE IN KOMENTARJI pikica BILA SI SUPER GOSTITELJICA IN dan sem preživela zelo lepo in sproščeno user posted image , maš lepo hišo, hiško, super pohištvo in lepo urejeno in dobrega domačega mojstra pa seveda TI si dobra dizajnerka user posted image user posted image pa pečeš tud dober, boš dala receptuser posted image pa hvala za paprike user posted image user posted image

vse ste super, to ste dokazale že večx, z vami rada klepetam , hočem še več takih dni user posted image

PIKICA IN SAYURI - bi se dalo dobit kake fotke po mailu?user posted image PROSIM user posted image user posted image  so mi tak dobreuser posted image

drgač pa ja, smo v letaku od Supernove, sam a bi to res mogla povedat, saj si nisem milsila, da nas bodo not dal
pa hvala , za Tobija bo to en lep spomin user posted image , prvo Valentinovo z mamouser posted image user posted image user posted image user posted image  a si predstavljate mojo "ta mlado" ko bi zvedela za tole, po moje bi se križala user posted image user posted image

Nogica - maš ZS

mojme kliče, le kaj hoče user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.4.2009 23:04:36   
Anonimen
Menčy- ni za kaj, z veseljem! Drugače pa je tudi meni bilo super, lep, poseben, sproščen dopoldan.. lahko ponovimo večkrat, veliko časa nam ravno ni več ostalo user posted image
Slikice dobiš- samo mi moraš povedat katere hočeš, vse, ali samo tiste  na katerih sta ti in Tobija? Če vse, ti jih bom zapekla na cd, da ti ne bom toliko slik po mailu pošiljala.
Sicer pa sem se odločila, da bom tudi jaz še 1 mesec hodila na telovadbo (naj Zoja uživa med svojimi vrstniki na svoj način.. jaz bom že zdržala še toliko user posted image  

No Menčy, pa sporoči nam kaj je tvoj hotel od tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.4.2009 23:04:37   
seny

"Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!"user posted image
user posted image  

ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro?user posted image Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma jest jo mam tako rada user posted image user posted image user posted image
Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visiuser posted image user posted image user posted image Londonu sem mislilauser posted image user posted image user posted image ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagatuser posted image user posted image user posted image

Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma fenomenalana jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.4.2009 23:06:24   
Anonimen

"Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!"user posted image
user posted image  

ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro?user posted image Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma jest jo mam tako rada user posted image user posted image user posted image
Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visiuser posted image user posted image user posted image Londonu sem mislilauser posted image user posted image user posted image ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagatuser posted image user posted image user posted image

Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma zdaj se je meni posvetilo zakaj si ti pod to svojo sliko objavila tak komentar...HALOOO, zato, seveda, da bi te vsi videli znova in znova, skoraj na vsakem drugem postu.. Ti pregnanka ti! Pa saj bi mogla vedet to user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.4.2009 23:07:18   
Anonimen
Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.4.2009 23:08:47   
seny

user posted image  

Ma zdaj se je meni posvetilo zakaj si ti pod to svojo sliko objavila tak komentar...HALOOO, zato, seveda, da bi te vsi videli znova in znova, skoraj na vsakem drugem postu.. Ti pregnanka ti! Pa saj bi mogla vedet to user posted image
šele zdaj si pogruntala , hočem bit slavna in pikauser posted image user posted image user posted image user posted image menčy mi pa konkurenco delauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.4.2009 23:11:17   
Anonimen

user posted image  

šele zdaj si pogruntala , hočem bit slavna in pikauser posted image user posted image user posted image user posted image menčy mi pa konkurenco delauser posted image user posted image

ma ne grem se več, tile okvirčki mi niso nič več všeč user posted image
Pa še Sayuri, nogica..pa še katera..saj se ne bodo mogle čez tole prekopat user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.4.2009 23:11:31   
seny

Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? user posted image user posted image user posted image user posted image
jeeee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.4.2009 23:11:53   
Anonimen

jeeee

a to pomeni ja??user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.4.2009 23:12:32   
seny

jeeee

jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.4.2009 23:13:15   
seny
pikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.4.2009 23:13:38   
Anonimen

jeeee

jauser posted image

no kul, mi je všeč da si za vsako boljše user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.4.2009 23:14:06   
Anonimen

le čemu pa ta aplavz??

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.4.2009 23:14:39   
seny
mančy , si nam ušla spat?user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.4.2009 23:15:33   
Anonimen

mančy , si nam ušla spat?user posted image

Le kdo ne bi ušel ob temu najinemu flancanju??? Mislim, da ni nikogar tukaj več.. vsi zbežali spat user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.4.2009 23:15:37   
seny

le čemu pa ta aplavz??
kar tko ti mal ploskam , mi je všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.