Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetkaa- ja, to zgodbo in filmček sem videla že kar nekaj časa nazaj. Pa se vedno znova in znova splača pogledat take stvari.. tudi mojega se dotaknejo take stvari, zelo in vedno.. In mi se sekiramo in se prepiramo za/zaradi tako maleih stvari, ki sploh niso omembe vredne???
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:35:18
|
|
|
|
seny
|
Sam na hitro, No naša ograja je pri koncu , samo še morali , al kok se že reče , so za prešlifat in preštrihat Današnje srečanje je bilo Naša pikica je super gostiteljica Hvala pikica.Sam res škoda , da sem mogla prej domov A sem veliko zamudila?Poročilo prosim Nogica upam , da si boljše . Tara je pozabila ogrljico , sem jo spravla samo spomni me , da ne bom pozabila Ful sem vesela , da sem vas spoznala , res ste same fejst babnce Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemo Upam , da bodo naše kavice še trajale....
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:35:41
|
|
|
|
smrka
|
Klepetka sem pogledala video, res ganljiv!!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemo Upam , da bodo naše kavice še trajale.... Vsaka hitro udarit še eno porodniško. A katera slučajno ni za??
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:41:34
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** klepetkaa- ja, to zgodbo in filmček sem videla že kar nekaj časa nazaj. Pa se vedno znova in znova splača pogledat take stvari.. tudi mojega se dotaknejo take stvari, zelo in vedno.. In mi se sekiramo in se prepiramo za/zaradi tako maleih stvari, ki sploh niso omembe vredne??? No , pikica , a nisva glih midve imele debato o teh stvareh.......no pa se lahko samo zamislimo in nikoli , ampak res nikoli ne vemo kaj nas čaka in kaj se lahko zgodi nam ali našim najbližjim....
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** klepetkaa- ja, to zgodbo in filmček sem videla že kar nekaj časa nazaj. Pa se vedno znova in znova splača pogledat take stvari.. tudi mojega se dotaknejo take stvari, zelo in vedno.. In mi se sekiramo in se prepiramo za/zaradi tako maleih stvari, ki sploh niso omembe vredne??? No , pikica , a nisva glih midve imele debato o teh stvareh.......no pa se lahko samo zamislimo in nikoli , ampak res nikoli ne vemo kaj nas čaka in kaj se lahko zgodi nam ali našim najbližjim.... Ja, nikoli ne veš, kaj te čaka jutri. Zato uživaj danes.. v vsakem trenutku!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:47:55
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** menčy- ti se pa nič ne pohvališ, da je bila fotografija tebe in Tobije objavljena v reklamnem katalogu Supernove, ki je priromal v vse poštne nabiralnike, ki nimajo znaka prepovedane reklame Sem vaju šele danes odkrila in vaju takoj prepoznala med unimi srčki, lepo, lepo Čak menčy, kaj se nismo zmenil , da bom jaz nekoč slavna.....in ti se greš pol za katalog slikat Na , pa ne bo nič iz tega , si me že prehitela Sem pa ponosna bom vsem povedala , da te poznam
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:48:55
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemo Upam , da bodo naše kavice še trajale.... Vsaka hitro udarit še eno porodniško. A katera slučajno ni za?? Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:51:12
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jst pridem, sam zdajle mormo še jest, pa ustrezno garderobo izbrat . Tko da...pikica, maš cajt, da poiščeš rdečo preprogo in jo pogrneš pre vhod Si pa faca
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 22:58:15
|
|
|
|
Menčy
|
sam na hiter. FENOMENALNE SLIKE IN KOMENTARJI pikica BILA SI SUPER GOSTITELJICA IN dan sem preživela zelo lepo in sproščeno , maš lepo hišo, hiško, super pohištvo in lepo urejeno in dobrega domačega mojstra pa seveda TI si dobra dizajnerka pa pečeš tud dober, boš dala recept pa hvala za paprike vse ste super, to ste dokazale že večx, z vami rada klepetam , hočem še več takih dni PIKICA IN SAYURI - bi se dalo dobit kake fotke po mailu? PROSIM so mi tak dobre drgač pa ja, smo v letaku od Supernove, sam a bi to res mogla povedat, saj si nisem milsila, da nas bodo not dal pa hvala , za Tobija bo to en lep spomin , prvo Valentinovo z mamo a si predstavljate mojo "ta mlado" ko bi zvedela za tole, po moje bi se križala Nogica - maš ZS mojme kliče, le kaj hoče
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy- ni za kaj, z veseljem! Drugače pa je tudi meni bilo super, lep, poseben, sproščen dopoldan.. lahko ponovimo večkrat, veliko časa nam ravno ni več ostalo Slikice dobiš- samo mi moraš povedat katere hočeš, vse, ali samo tiste na katerih sta ti in Tobija? Če vse, ti jih bom zapekla na cd, da ti ne bom toliko slik po mailu pošiljala. Sicer pa sem se odločila, da bom tudi jaz še 1 mesec hodila na telovadbo (naj Zoja uživa med svojimi vrstniki na svoj način.. jaz bom že zdržala še toliko No Menčy, pa sporoči nam kaj je tvoj hotel od tebe.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:04:37
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** "Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!" ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro? Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznate Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe Ma jest jo mam tako rada Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visi Londonu sem mislila ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pusti Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagat Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? ma fenomenalana je
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** "Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!" ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro? Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznate Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe Ma jest jo mam tako rada Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visi Londonu sem mislila ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pusti Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagat Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? ma fenomenalana je Ma zdaj se je meni posvetilo zakaj si ti pod to svojo sliko objavila tak komentar...HALOOO, zato, seveda, da bi te vsi videli znova in znova, skoraj na vsakem drugem postu.. Ti pregnanka ti! Pa saj bi mogla vedet to
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:08:47
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** "Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!" ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro? Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznate Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe Ma jest jo mam tako rada Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visi Londonu sem mislila ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pusti Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagat Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? ma fenomenalana je Ma zdaj se je meni posvetilo zakaj si ti pod to svojo sliko objavila tak komentar...HALOOO, zato, seveda, da bi te vsi videli znova in znova, skoraj na vsakem drugem postu.. Ti pregnanka ti! Pa saj bi mogla vedet to šele zdaj si pogruntala , hočem bit slavna in pika menčy mi pa konkurenco dela
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** "Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!" ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro? Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznate Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe Ma jest jo mam tako rada Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visi Londonu sem mislila ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pusti Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagat Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? ma fenomenalana je Ma zdaj se je meni posvetilo zakaj si ti pod to svojo sliko objavila tak komentar...HALOOO, zato, seveda, da bi te vsi videli znova in znova, skoraj na vsakem drugem postu.. Ti pregnanka ti! Pa saj bi mogla vedet to šele zdaj si pogruntala , hočem bit slavna in pika menčy mi pa konkurenco dela ma ne grem se več, tile okvirčki mi niso nič več všeč Pa še Sayuri, nogica..pa še katera..saj se ne bodo mogle čez tole prekopat
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:11:31
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? jeeee
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? jeeee a to pomeni ja??
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:12:32
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? jeeee a to pomeni ja?? ja
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:13:15
|
|
|
|
seny
|
pikica
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? jeeee a to pomeni ja?? ja no kul, mi je všeč da si za vsako boljše
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny pikica le čemu pa ta aplavz??
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:14:39
|
|
|
|
seny
|
mančy , si nam ušla spat?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny mančy , si nam ušla spat? Le kdo ne bi ušel ob temu najinemu flancanju??? Mislim, da ni nikogar tukaj več.. vsi zbežali spat
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:15:37
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny pikica le čemu pa ta aplavz?? kar tko ti mal ploskam , mi je všeč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.