Rubin.
|
RR je zelen , končno je tudi tukaj pomlad. IZVIRNO SPOROČILO: ninčy Rubin, a to stran si vidla: http://www.babyonlineshop.de/shopart/1001020010.htm Mislim, da je to najcenejša varianta Hartana s košarami ... Buča jaz . če bi bila pismena bi videla, da so cene z košarami . Sem pa našla še eno fino stran http://www.kiddies24.com/shop/index.php?cPath=24_1197_10370, mislim, da so tu najcenejši . Bomo pa verjetno vseeno šli v Mozirje na ogled, da se odločim za barvo. Kaj se tiče obrnit sedalo v drugo smer, pri Mali miss ni bil tak problem, ni tolikšna teža, da ga ne bi mogel obrniti tudi z otrokom v njem. Sigurno pa je veliko boljše če se da na klik. Mislim, da pri Hartanu ne gre, ker morajo biti kolesa, ki so vrtljiva odspredaj, saj pri Quinnyu je bilo tako. Ups, me je že Blanč prehitela, pa nič ne de. Bravo Dobrovoljčica za tvoja dva sončka, da tako lepo napredujeta, ti pa se hitro pozdravi, da se boste lahko vsi skupaj cartali. Lara kaj misliš zakaj ti toliko pomeni, kaj si drugi mislijo? Jaz sem v prvi nosečnosti bila tudi veliko bolj občutljiva, kot sedaj, ampak samo pri tistih, ki mi veliko pomenijo, na druge sem se požvižgala. Me je recimo motilo, da me moja mama nikoli ni vprašala kako se počutim. Nosečnost je vzela pač nekaj samo po sebi umevnega. Mogoče sem bila tudi bolj občutljiva zato, ker sva se za Malo miss trudila 5 let in potem končno uspeh. In sem verjetno pričakovala, da bodo vsi v neki ekstazi, tako kot sem bila jaz . Nisem pa se nikoli obremnjevala z velikostjo trebuha in težo, je pa res, da mi med nosečnostjo ni tega nihče omenil. Kakšna dva meseca po porodu pa skoraj vsak drugi, joj kako si pa ti shujšala, mislim imela sem 12kg + to pa ja ni toliko. Sedaj pa sem ful kul. Nič me ne gane, sem srečna za sebe in svojo družino, drugi pa se mi lahko pridružijo ali pa tudi ne, kakor je koga volja. So pa vsi lepo sprejeli novico, čeprav sva še pol leta nazaj vsem povedala, da bo pri naši hiši samo en otrok. Tako mama kot tašča sta bili veseli, da Mala miss ne bo sama in da bosta kar dva. Mama se je takoj ponudila, da pride prvi mesec k nama, sicer ima v prvem nadstropju svojo sobo, da nama malce pomaga. In resno razmišljam, da bi pomoč sprejela, ne toliko za mali dve pikici, kot okoli gospodinjstva in aktivnosti Male miss, da ne bo prikrajšana za plesne urice, pravljice in lutke. Toliko da se spravimo v en ritem, potem pa bo že. Naša nosečnost nam pomeni največ ostalim pa kakor komu, zato se jaz ne oziram na druge, ampak samo na sebe in mojo družino. Je pa res, da tudi hormoni igrajo veliko vlogo. Jaz se jočem skoraj pri vsakem filmu, zdaj čakam še na reklame. Punce ne se sekirat zaradi trebuha in kg, saj ste vendar noseče in na velikost trebuha res nimamo nobenega vpliva, ja lačne pa tudi menda ne bomo, ali kaj. Mucka super da ste že doma, fajn se cartajte. Mi smo super preživeli praznike, smo se kar pustili razvajat. V nedeljo smo uživali v Zrečah, eni so se celo sončili zunaj, meni je bilo za kaj takega prehladno, v ponedeljek smo bili pri tašči, potem pa še na pizzi. Uživanje ni kaj. Mali miss je najbolj bilo všeč iskanje jajčk po vrtu in okoli hiše. Skoraj sem pozabila, na veliko nočno nedeljo sta mali pikici začeli pridno brcat . Prej so bili samo metuljčki sedaj pa kar konkrtno čutim. Sem mislila, da bosta bolj nežne narave pa imata pravo fešto , se vidi da sta dva. Babike moje, držite pesti za jutri, imam namreč AC, da bo postopek potekal bp in da bodo tudi takšni rezultati, torej jutri imam kosilo zagotovljeno . Stijan imaš z.s. Taškica, Lara, Ona, buba.miska, Stijan, Kicsi, Bujši, Snežinka, Kalina, Mlinčka in miska73 (kje se vidve potepata?), Ninčy, Shadow, Blanč in vse ostale, ki vas nisem omenila imejte se lepo,želim vam čimmanj neprijetnosti in da čimmbolj izkoristite sonček, pa seveda ne prehitevajte po desni, sedaj je na vrsti Taškica . Aja še to: Lara za seznam, mislim da ima Blanč parček, pa mislim, da je Amrica napisala da je to njena prva nosečnost in prvi otrok, rodila pa bo Šempeter pri NG. Imejte se lepo, papa.
|