Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 21:26:23
|
|
|
|
putina
|
februarka velja .. ti bom javila kdaj bomo na glavnem dopustu, drugače bomo pa vsaj za kak vikend še šli dol, pa bomo šli na kako kavico .. tam je ful luštno pri teniških .. pa nasploh cel tisti konc .. midva, ko sva bla še sama sva se skos hodila kar v pineto kopat .. mi je tko hudo ker letos ne bo več tega dolgega dopusta .. bi najraje vzela kar neplačani dopust in bi bila dol celo poletje .. to bi T in J uživali .. tko pa je 14 dni maximum dopusta kar ga lahko vzamem v enem kosu poleti ..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 13.4.2009 21:33:58
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina februarka velja .. ti bom javila kdaj bomo na glavnem dopustu, drugače bomo pa vsaj za kak vikend še šli dol, pa bomo šli na kako kavico .. tam je ful luštno pri teniških .. pa nasploh cel tisti konc .. midva, ko sva bla še sama sva se skos hodila kar v pineto kopat .. mi je tko hudo ker letos ne bo več tega dolgega dopusta .. bi najraje vzela kar neplačani dopust in bi bila dol celo poletje .. to bi T in J uživali .. tko pa je 14 dni maximum dopusta kar ga lahko vzamem v enem kosu poleti .. no, super ja, res je fletno dol, vsaj nam je bilo, pa še čisto blizu je, ni veliko vožnje, pa če se slučajno kaj pri meni zalomi (no, saj upamo da se ne bo) je SLO čisto blizu in gremo lahko v P... Ja, je pa res, da če nimaš dosti dopusta, so lahko otroci prikrajšani mi v službi si ga tud ne smemo več kot 14 dni vzet. Zdaj pa lahko nočko, mi bo kmal baterije zmanjkal. Lepo spite
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 6:59:32
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro prva najprej listek, en velik , zdržita, saj bo mimo, pol bo zdrav pa ko dren. sicer pa smo včeraj pohajkali. šli smo v okolico ptuja in na ptuj na kosilo. tamala je bla tko tečna, kot še ni bla nikoli . ja no res, da je bla utrujena, ampak očitno ni bil to njen dan. pride kdaj, se je po mamici vrgla zvečer sva šla z mojim na ženske in moški. com. ful dobr, sem se nasmejala do solz zdaj zletim v službo mal pokrpat stvari za par uri, še prej pa k zobarju . pol pa spet na sonček . sem prav vesela, da mi ni treba bit v tem vremenu na šihtu, čeprav pa tud ni fajn met otročka bolanega, ampak glede na to, da smo že veliko boljše, lahko samo uživava.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 9:12:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Uf ste aktivne, tolk, da smo kar na 2, strani pristale Listek in za vas! Naša noč super, samo 1 budnica ob 4.30 in spanje do 8h Tudi kašlja že manj, ker prejšnje noči se je v glavnem zaradi kašlja zbujala, čez dan pa praktično ne kašlja Zdaj bomo vso energijo in misli usmerili v to, da se čisto pozdravi, da bova šli zdravi nazaj v Bruselj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 11:31:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaan.... Vprasanje Srecki nosecki... a te dam med "tardece" Zurka na Gradiscu 31.05.2009 (prijave najpozneje do 15.04.2009) Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica ) Lillchy z enim lulckom Srecka nosecka familly? Kati kati familly? Janey familly? Listek 1 familly? Mlavla familly?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 12:36:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Vidim, da je skoz manj zanimanja za RR saj sem vedla, da se bo enkrat nehalo Jaz sem ravno na poti za štedilnik pa mi je spet slabo tako da nimam volje bi se raje dol ulegla... eh, saj se bom, hitro pripavim in je to to Larisa je bila danes 1. pri frizerju in je zdaj mal fantku podobna tako da vemo, kakšen lepotec bo naslednji, če bo fantek Zdaj se mi je pa zečelo vrtet pa slabo mi ratuje skoz bolj... grem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 13:01:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
Februarka, drzim pesti da ti bo bolje, glede obstoja RRa me pa ne skrbi ker vem da je vecina Februarcic se vedno aktivna... ce ne v pisanju, potem pa v branju... zdej so pa itak bili praznki in vecina okreva od "dietalne" hrane... ... Komaj cakam picknik na hribcku da se vsi skupaj vsaj malo odklopimo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 13:22:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaan.... Vprasanje Srecki nosecki... a te dam med "tardece" Zurka na Gradiscu 31.05.2009 (prijave najpozneje do 15.04.2009) Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica ) Lillchy z enim lulckom Srecka nosecka familly? Kati kati familly? Janey familly? Listek 1 familly? Mlavla familly? dan, jaooo, kako bi rada prišla in se z vami družila, pa nam časovno ne bo šlo skozi. Glede na to, da 2.06. letimo, 1. 06. pa sem še v službi (šparam dopust ), pomeni, da moram čez vikend vse popucat in spakirat. Če pa me še 30.05 ni doma sem adiijooo. Upam, da se boste imeli ful dobro in boste potem naredili kakšno ponovitev - pol pa ziher pridemo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 15:11:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pa ne bit tako zgovorni, komaj vam sledim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 17:04:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pa ne bit tako zgovorni, komaj vam sledim A ne, obupne so, ko se jim jezik razplete Naša punčara spančka 2 rundo in to kar v posteljici, tako da sem malo frej in sem mal kavč peglala, zdaj grem pa po kosilu pospravit (smo imeli pico), pa žehto iz sušilca ven nzet in mogoče bom celo eno prat dala POl bova šli pa s pikico malo ven, ko se zbudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 18:57:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaan.... Vprasanje Srecki nosecki... a te dam med "tardece" Zurka na Gradiscu 31.05.2009 (prijave najpozneje do 15.04.2009) Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica ) Lillchy z enim lulckom Srecka nosecka familly? Kati kati familly? Janey familly? Listek 1 familly? Mlavla familly? dan, jaooo, kako bi rada prišla in se z vami družila, pa nam časovno ne bo šlo skozi. Glede na to, da 2.06. letimo, 1. 06. pa sem še v službi (šparam dopust ), pomeni, da moram čez vikend vse popucat in spakirat. Če pa me še 30.05 ni doma sem adiijooo. Upam, da se boste imeli ful dobro in boste potem naredili kakšno ponovitev - pol pa ziher pridemo. No, Srecka nosecka je dezertirala z rezevne liste Zurka na Gradiscu 31.05.2009 (prijave najpozneje do 15.04.2009) Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica ) Lillchy z enim lulckom Kati kati familly? Janey familly? Listek 1 familly? Mlavla familly?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 18:59:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blazaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 18:59:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pinaaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 19:32:16
|
|
|
|
bamby
|
Čer! listek, za vaju z Davidom sploh nimam več besed . Naj vama te resnično pomagajo, da bo te krize čimprej konec, da David končno postane zdrav Zgovorni smo pa res postali. Nimamo kaj, nismo več na porodniški, smo spet aktivni na polno tako v službi kot popoldan doma. Mi smo se popoldan okrog 4h odpravili ven, pa smo se samo nazaj domov obrnili, ker je začelo deževati. Čez eno uro smo šli nazaj ven, pa je že prej fajn sonce sijalo. Pa smo šli le po opravkih, plačat nekaj položnic, nakazat akontacijo za dopust in nazaj domov. Nekaj malega smose ustavili na dvorišču, pa je Anaja kmalu padla in se udarila v glavo, pa potem ni hotela več hodit in smo šli kar domov. Doma sem ji pa najprej laske umila, ker je imela ziher pol kosila gor . V vrtcu so jo itak celo preoblekle. Zdaj je pa že povečerjala, zdaj jo držim budno, da ne bo ponoči preveč norela. Sinoči je sicer spala kot polhek, pa le dokler nisem zaprla vrat, ko sem šla na šiht. Potem je bila baje veselica naprej.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:12:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas .....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:13:47
|
|
|
|
jencili
|
Čer, Taj spi že skor eno urco, mami pa sameva in se odklaplja od sveta Baje čez dan ni hotu spat (morm takoj zjutri pri varuški preverit kaj to pomeni, ker ga je šel ati iskat, pa mi itak ne zna točno povedat ) in seveda je prej samo še padu dol. Ati je na tenisu, jst sm pa ravnokar povečerjala, zdej se bom pa malo vam posvetila Včeraj sem opazila, da se hoče Taju pri sp. dvojkici malo belo poznat . Očitno bomo le dobili še kakšen zobek - jih mamo samo 5 zaenkrat Nč, grem vas malo prebrat... Listek, halo, halo...ajm kolin ju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:15:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! listek, za vaju z Davidom sploh nimam več besed . Naj vama te resnično pomagajo, da bo te krize čimprej konec, da David končno postane zdrav Zgovorni smo pa res postali. Nimamo kaj, nismo več na porodniški, smo spet aktivni na polno tako v službi kot popoldan doma. Mi smo se popoldan okrog 4h odpravili ven, pa smo se samo nazaj domov obrnili, ker je začelo deževati. Čez eno uro smo šli nazaj ven, pa je že prej fajn sonce sijalo. Pa smo šli le po opravkih, plačat nekaj položnic, nakazat akontacijo za dopust in nazaj domov. Nekaj malega smose ustavili na dvorišču, pa je Anaja kmalu padla in se udarila v glavo, pa potem ni hotela več hodit in smo šli kar domov. Doma sem ji pa najprej laske umila, ker je imela ziher pol kosila gor . V vrtcu so jo itak celo preoblekle. Zdaj je pa že povečerjala, zdaj jo držim budno, da ne bo ponoči preveč norela. Sinoči je sicer spala kot polhek, pa le dokler nisem zaprla vrat, ko sem šla na šiht. Potem je bila baje veselica naprej. Sinoči, ko si šla na šiht? A ponoči delaš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:16:27
|
|
|
|
dolenjka
|
O mama Jencili, a to pomeni da ko pridem s sprehoda s peglo bo kaka debata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:17:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri veš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:22:10
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Čer, Taj spi že skor eno urco, mami pa sameva in se odklaplja od sveta Baje čez dan ni hotu spat (morm takoj zjutri pri varuški preverit kaj to pomeni, ker ga je šel ati iskat, pa mi itak ne zna točno povedat ) in seveda je prej samo še padu dol. Ati je na tenisu, jst sm pa ravnokar povečerjala, zdej se bom pa malo vam posvetila Včeraj sem opazila, da se hoče Taju pri sp. dvojkici malo belo poznat . Očitno bomo le dobili še kakšen zobek - jih mamo samo 5 zaenkrat Nč, grem vas malo prebrat... Listek, halo, halo...ajm kolin ju kolegica, ma ti si brža od munje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:22:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri veš kaj ti misliš da jaz pa spim zjutraj Peglat takrat ne morem Že zdaj se komaj borim s seboj, da bi sploh šla za te pol ure
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:22:59
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O mama Jencili, a to pomeni da ko pridem s sprehoda s peglo bo kaka debata maš odgovor že pod svojim vprašanjem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:25:29
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri veš kaj ti misliš da jaz pa spim zjutraj Peglat takrat ne morem Že zdaj se komaj borim s seboj, da bi sploh šla za te pol ure ne se preveč borit, to je samo nepotrebna poraba energije - rajši to energijo posveti nam ali Stipetu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:26:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri veš kaj ti misliš da jaz pa spim zjutraj Peglat takrat ne morem Že zdaj se komaj borim s seboj, da bi sploh šla za te pol ure ne se preveč borit, to je samo nepotrebna poraba energije - rajši to energijo posveti nam ali Stipetu Stipe je dobi nekaj malo kasneje, ve pa še pred njim, zdaj pa letim in med tem ti bo družbo delala še kaka soborka, sem prepričana
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 14.4.2009 20:30:33
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri veš kaj ti misliš da jaz pa spim zjutraj Peglat takrat ne morem Že zdaj se komaj borim s seboj, da bi sploh šla za te pol ure ne se preveč borit, to je samo nepotrebna poraba energije - rajši to energijo posveti nam ali Stipetu Stipe je dobi nekaj malo kasneje, ve pa še pred njim, zdaj pa letim in med tem ti bo družbo delala še kaka soborka, sem prepričana nikud nikog
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?