|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
13.4.2009 21:26:23   
putina
februarka velja .. ti bom javila kdaj bomo na glavnem dopustu, drugače bomo pa vsaj za kak vikend še šli dol, pa bomo šli na kako kavico .. tam je ful luštno pri teniških .. pa nasploh cel tisti konc .. midva, ko sva bla še sama sva se skos hodila kar v pineto kopat .. mi je tko hudo ker letos ne bo več tega dolgega dopusta .. bi najraje vzela kar neplačani dopust in bi bila dol celo poletje .. to bi T in J uživali .. tko pa je 14 dni maximum dopusta kar ga lahko vzamem v enem kosu poleti ..user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
13.4.2009 21:33:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: putina

februarka velja .. ti bom javila kdaj bomo na glavnem dopustu, drugače bomo pa vsaj za kak vikend še šli dol, pa bomo šli na kako kavico .. tam je ful luštno pri teniških .. pa nasploh cel tisti konc .. midva, ko sva bla še sama sva se skos hodila kar v pineto kopat .. mi je tko hudo ker letos ne bo več tega dolgega dopusta .. bi najraje vzela kar neplačani dopust in bi bila dol celo poletje .. to bi T in J uživali .. tko pa je 14 dni maximum dopusta kar ga lahko vzamem v enem kosu poleti ..user posted image user posted image

no, superuser posted image ja, res je fletno dol, vsaj nam je bilo, pa še čisto blizu je, ni veliko vožnje, pa če se slučajno kaj pri meni zalomi (no, saj upamo da se ne bo) je SLO čisto blizu in gremo lahko v P...
Ja, je pa res, da če nimaš dosti dopusta, so lahko otroci prikrajšaniuser posted image mi v službi si ga tud ne smemo več kot 14 dni vzet.user posted image

Zdaj pa lahko nočko, mi bo kmal baterije zmanjkal. Lepo spiteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
14.4.2009 6:59:32   
misar
dobro jutro

prvauser posted image user posted image

najprej listek, en velik user posted image user posted image user posted image user posted image , zdržita, saj bo mimo, pol bo zdrav pa ko dren.

sicer pa smo včeraj pohajkali. šli smo v okolico ptuja in na ptuj na kosilo. tamala je bla tko tečna, kot še ni bla nikoli user posted image user posted image user posted image . ja no res, da je bla utrujena, ampak očitno ni bil to njen dan. pride kdaj, se je po mamici vrglauser posted image user posted image user posted image

zvečer sva šla z mojim na ženske in moški. com. ful dobr, sem se nasmejala do solzuser posted image user posted image user posted image

zdaj zletim v službo mal pokrpat stvari za par uri, še prej pa k zobarjuuser posted image user posted image . pol pa spet na sončekuser posted image user posted image user posted image . sem prav vesela, da mi ni treba bit v tem vremenu na šihtu, čeprav pa tud ni fajn met otročka bolanega, ampak glede na to, da smo že veliko boljše, lahko samo uživava.

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3028
14.4.2009 9:12:43   
dolenjka
Dan user posted image

Uf ste aktivne, tolk, da smo kar na 2, strani pristale user posted image

Listek user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image user posted image  za vas!

Naša noč super, samo 1 budnica ob 4.30 in spanje do 8h user posted image  user posted image  user posted image  Tudi kašlja že manj, ker prejšnje noči se je v glavnem zaradi kašlja zbujala, čez dan pa praktično ne kašlja user posted image  
Zdaj bomo vso energijo in misli usmerili v to, da se čisto pozdravi, da bova šli zdravi nazaj v Bruselj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
14.4.2009 11:31:02   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaan.... user posted image

Vprasanje Srecki nosecki... a te dam med "tardece" user posted image

Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?
Mlavla familly? 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
14.4.2009 12:36:40   
Februarka08
Dan.

Vidim, da je skoz manj zanimanja za RRuser posted image saj sem vedla, da se bo enkrat nehalouser posted image
Jaz sem ravno na poti za štedilnik pa mi je spet slabo tako da nimam voljeuser posted image bi se raje dol ulegla... eh, saj se bom, hitro pripavim in je to touser posted image
Larisa je bila danes 1. pri frizerju in je zdaj mal fantku podobnauser posted image tako da vemo, kakšen lepotec bo naslednji, če bo fantekuser posted image user posted image

Zdaj se mi je pa zečelo vrtet pa slabo mi ratuje skoz bolj... grem

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
14.4.2009 13:01:09   
Stipe air force
Februarka, drzim pesti da ti bo bolje, glede obstoja RRa me pa ne skrbi ker vem da je vecina Februarcic se vedno aktivna... ce ne v pisanju, potem pa v branju... zdej so pa itak bili praznki in vecina okreva od "dietalne" hrane... user posted image ...

Komaj cakam picknik na hribcku da se vsi skupaj vsaj malo odklopimo.... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3032
14.4.2009 13:22:17   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?
Mlavla familly? 

dan, user posted image

jaooo, kako bi rada prišla in se z vami družila, pa nam časovno ne bo šlo skozi. user posted image
Glede na to, da 2.06. letimo, 1. 06. pa sem še v službi (šparam dopust user posted image ), pomeni, da moram čez vikend vse popucat in spakirat. Če pa me še 30.05 ni doma sem adiijooo. user posted image

Upam, da se boste imeli ful dobro in boste potem naredili kakšno ponovitev - pol pa ziher pridemo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3033
14.4.2009 15:11:39   
srečka nosečka
pa ne bit tako zgovorni, komaj vam sledim user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
14.4.2009 17:04:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

pa ne bit tako zgovorni, komaj vam sledim user posted image  user posted image  user posted image

A ne, obupne so, ko se jim jezik razplete user posted image

Naša punčara spančka 2 rundo in to kar v posteljici, tako da sem malo frej in sem mal kavč peglala, zdaj grem pa po kosilu pospravit (smo imeli pico), pa žehto iz sušilca ven nzet in mogoče bom celo eno prat dala user posted image
POl bova šli pa s pikico malo ven, ko se zbudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3035
14.4.2009 18:57:07   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?
Mlavla familly? 

dan, user posted image

jaooo, kako bi rada prišla in se z vami družila, pa nam časovno ne bo šlo skozi. user posted image
Glede na to, da 2.06. letimo, 1. 06. pa sem še v službi (šparam dopust user posted image ), pomeni, da moram čez vikend vse popucat in spakirat. Če pa me še 30.05 ni doma sem adiijooo. user posted image

Upam, da se boste imeli ful dobro in boste potem naredili kakšno ponovitev - pol pa ziher pridemo. user posted image

No, Srecka nosecka je dezertirala z rezevne liste user posted image  user posted image  user posted image

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Lillchy z enim lulckom     

Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?
Mlavla familly? 

Neposredna povezava do sporočila: 3036
14.4.2009 18:59:33   
Stipe air force
Blazaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.4.2009 18:59:57   
Stipe air force
Pinaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.4.2009 19:32:16   
bamby
Čer!

listek, za vaju z Davidom sploh nimam več besed user posted image user posted image . Naj vama te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  resnično pomagajo, da bo te krize čimprej konec, da David končno postane zdrav user posted image user posted image user posted image

Zgovorni smo pa res postali. Nimamo kaj, nismo več na porodniški, smo spet aktivni na polno tako v službi kot popoldan doma.

Mi smo se popoldan okrog 4h odpravili ven, pa smo se samo nazaj domov obrnili, ker je začelo deževati. Čez eno uro smo šli nazaj ven, pa je že prej fajn sonce sijalo. Pa smo šli le po opravkih, plačat nekaj položnic, nakazat akontacijo za dopust in nazaj domov. Nekaj malega smose ustavili na dvorišču, pa je Anaja kmalu padla in se udarila v glavo, pa potem ni hotela več hodit in smo šli kar domov. Doma sem ji pa najprej laske umila, ker je imela ziher pol kosila gor user posted image user posted image user posted image . V vrtcu so jo itak celo preoblekle.

Zdaj je pa že povečerjala, zdaj jo držim budno, da ne bo ponoči preveč norela. Sinoči je sicer spala kot polhek, pa le dokler nisem zaprla vrat, ko sem šla na šiht. Potem je bila baje veselica naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.4.2009 20:12:03   
dolenjka
Čer user posted image

Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem user posted image  
Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.4.2009 20:13:47   
jencili
Čer,

Taj spi že skor eno urco, mami pa sameva in se odklaplja od svetauser posted image
Baje čez dan ni hotu spat (morm takoj zjutri pri varuški preverit kaj to pomeni, ker ga je šel ati iskat, pa mi itak ne zna točno povedatuser posted image ) in seveda je prej samo še padu dol.
Ati je na tenisu, jst sm pa ravnokar povečerjala, zdej se bom pa malo vam posvetilauser posted image

Včeraj sem opazila, da se hoče Taju pri sp. dvojkici malo belo poznatuser posted image . Očitno bomo le dobili še kakšen zobek - jih mamo samo 5 zaenkratuser posted image

Nč, grem vas malo prebrat...

Listek, halo, halo...ajm kolin juuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
14.4.2009 20:15:42   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!

listek, za vaju z Davidom sploh nimam več besed user posted image user posted image . Naj vama te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  resnično pomagajo, da bo te krize čimprej konec, da David končno postane zdrav user posted image user posted image user posted image

Zgovorni smo pa res postali. Nimamo kaj, nismo več na porodniški, smo spet aktivni na polno tako v službi kot popoldan doma.

Mi smo se popoldan okrog 4h odpravili ven, pa smo se samo nazaj domov obrnili, ker je začelo deževati. Čez eno uro smo šli nazaj ven, pa je že prej fajn sonce sijalo. Pa smo šli le po opravkih, plačat nekaj položnic, nakazat akontacijo za dopust in nazaj domov. Nekaj malega smose ustavili na dvorišču, pa je Anaja kmalu padla in se udarila v glavo, pa potem ni hotela več hodit in smo šli kar domov. Doma sem ji pa najprej laske umila, ker je imela ziher pol kosila gor user posted image user posted image user posted image . V vrtcu so jo itak celo preoblekle.

Zdaj je pa že povečerjala, zdaj jo držim budno, da ne bo ponoči preveč norela. Sinoči je sicer spala kot polhek, pa le dokler nisem zaprla vrat, ko sem šla na šiht. Potem je bila baje veselica naprej.

Sinoči, ko si šla na šiht? A ponoči delaš?user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
14.4.2009 20:16:27   
dolenjka
O mama Jencili, a to pomeni da ko pridem s sprehoda s peglo bo kaka debata user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
14.4.2009 20:17:21   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Dete je šlo pančkat, jaz sem se pa odločila, da likalnik za pol ure na sprehod popeljem user posted image  
Bi bila zelo vesela če bo potem katera za kako pametno debato na voljo, drugače pa ko vas ..... user posted image  user posted image  user posted image

al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri vešuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
14.4.2009 20:22:10   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Čer,

Taj spi že skor eno urco, mami pa sameva in se odklaplja od svetauser posted image
Baje čez dan ni hotu spat (morm takoj zjutri pri varuški preverit kaj to pomeni, ker ga je šel ati iskat, pa mi itak ne zna točno povedatuser posted image ) in seveda je prej samo še padu dol.
Ati je na tenisu, jst sm pa ravnokar povečerjala, zdej se bom pa malo vam posvetilauser posted image

Včeraj sem opazila, da se hoče Taju pri sp. dvojkici malo belo poznatuser posted image . Očitno bomo le dobili še kakšen zobek - jih mamo samo 5 zaenkratuser posted image

Nč, grem vas malo prebrat...

Listek, halo, halo...ajm kolin juuser posted image

kolegica, ma ti si brža od munjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.4.2009 20:22:37   
dolenjka

Čer user posted image

al pa, če bi se ti rajši zdej nam posvetila, pa pol peglala, ko bomo šle me spat. Eni delamo zjutri vešuser posted image

kaj ti misliš da jaz pa spim zjutraj user posted image  Peglat takrat ne morem user posted image  Že zdaj se komaj borim s seboj, da bi sploh šla za te pol ure user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
14.4.2009 20:22:59   
jencili

O mama Jencili, a to pomeni da ko pridem s sprehoda s peglo bo kaka debata user posted image  user posted image

maš odgovor že pod svojim vprašanjemuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
14.4.2009 20:25:29   
jencili

Čer user posted image

kaj ti misliš da jaz pa spim zjutraj user posted image  Peglat takrat ne morem user posted image  Že zdaj se komaj borim s seboj, da bi sploh šla za te pol ure user posted image

ne se preveč borit, to je samo nepotrebna poraba energijeuser posted image  - rajši to energijo posveti nam ali Stipetu user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.4.2009 20:26:54   
dolenjka

Čer user posted image

ne se preveč borit, to je samo nepotrebna poraba energijeuser posted image  - rajši to energijo posveti nam ali Stipetu user posted image

Stipe je dobi nekaj malo kasneje, ve pa še pred njim, zdaj pa letim in med tem ti bo družbo delala še kaka soborka, sem prepričana user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.4.2009 20:30:33   
jencili

Čer user posted image

Stipe je dobi nekaj malo kasneje, ve pa še pred njim, zdaj pa letim in med tem ti bo družbo delala še kaka soborka, sem prepričana user posted image

nikud nikoguser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?