zmajama
|
pozdravljene, da se vam malo javim, brat pa vas grem mal kasneje za nazaj. Sma ravno iz Avstrije prišla, mater sem zmatrana. Nabavla sva še zadnje stvari kaj rabima, najbolj hecno pa je to, da po tisto kar sva šla, sploh nisma kupla drugač pa, sem danes klicala na socialno, kaj je zdaj z denarjem, kdaj bo nakazan, k še nisem niti odločbe dobila, pa mi je rekla, da so bila nakazila že 9. in da moje vloge sploh ni nikjer zavedene Mater jim vidim, banda nesposobna . Pa mi je rekla, da me bo kolegica poklicala, ko dela na teh vlogah, pa ni blo ne duha in ne sluha. Kak jih bom nahrulila jutri . Sam mi naj reče, da morem še do drugega mesca čakat... povijalne plenice, kolk sem prebrala to zadnjo stran, je ena spraševala, kje se dajo dobit. Jaz sem jih kupla v BC. stanejo pa 2,09 eur, sicer imajo sam bele. sem pa od danes v 37. tednu...jupi tak da lahko že počasi pride, ne bom nič jezna če bo prej , ker to pa je že hudo. Ponoči slabo spim k me križ boli, pa laufanje na wc, pa obračanje z enga boka na drugi. Pa rekreacija mi že tak fali, da se mi meša, se mi tak lušta, ko kerga vidim da laufa al pa rola.
|