|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
14.4.2009 13:59:48   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image  

Od kdaj je pa moja slika na netu? user posted image  user posted image  user posted image

Tanja_ me firbec matra katero znano slovenko si opisala? Ponavadi so ti intervjuji tako idealni.
Pokica_ spet zapravljaš. Jaz sem bila dones v DM-u sem nakupila še zadnje stvari, sicer neobvezne...(šminko, puder, lak..za porodnišnico) Ma se hecam user posted image  Kupla sem deo robčke in deo kristal.

cveka za darilo ti ne morem pomagat, imam pa jaz osebno raje manj in to bolj kvalitetno. Ponavadi se na teh porokah iste stvari naberejo in potem samo na podstrehah ležijo. Če pa par že vse ima pa je res najboljš kakšna masaža.

< Sporočilo je popravil Leela -- 14.4.2009 14:00:11 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.4.2009 14:05:44   
mama11
Uh, vas je težko dohajati.

Hrvaška 3 tedne pred rokom - odvisno kam, južno od Rovinja zagotovo ne. Pa tudi vprašanje, koliko se ti še da vozit, meni dolgotrajno sedenje že zdaj dela probleme.

Priprave na novega družinskega člana - raje ne komentiram, toliko sem v zaostanku... samo papirje za CSD sem že uredila in odnesla. Konec meseca dobim košek, moram pa še oprati prevleko na lupinici, vozičku in vse cunjice... Slednje bi imela že zdavnaj, ampak moj ne najde in ne najde časa, da bi mi naredil predalnik zanje, prala in likala pa ne bom, da se mi bo potem na njih nabiral prah. Kupljeno imam več ali manj vse, oz. imam še od prve pupe, edina stvar, ki mi od cunj manjka so povijalne plenice - ali katera ve, kje se jih kupi? V četrtek grem v Tosamino industrijsko prodajalno, tako da upam, da jih bom tam dobila.

Uživajte v lepem vremenu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.4.2009 14:08:08   
mama11
Aja, še darilo - definitivno kakšna romantična storitev - pribore, posodo, kozarce, opekače ipd bosta skoraj zagotovo dobila med darili. Kakšne masaže ali kopeli pa so odlično darilo, tudi če jih človek dobi večkrat.

Fotka tiste lepotice user posted image . Ja, koliko make-upa pa mislite, da je potrebovala na trebuhu, da je tako lepo gladek in svetleč user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.4.2009 14:13:17   
zoja10
še jaz oddam poročilo....
sem tok aktivna zadnje dni...uf...pa sam še 14 dni je do dneva D user posted image

sm bla na CTG danes, je še vse na mestu...drug tedn grem še enkrat pol pa se morm že naročit v P na CTG.
no sej pol bomo pa že crtkali...komaj čakam...user posted image

zdej grem lepo jest, pol pa na ležalnik...plenice so oprane se lepo sušijo... no še tiste mrežaste hlačke si bom šla kupit če jih že tok hvaliste user posted image
danes grem tud po nov telefonuser posted image , pa na sprehod tudi...k je tok lepo odzuni sm že cel dan v kratkem....(no ja tle na primorskem je najbrž mal topleje kot drugje...user posted image )

Torej naslednji pregled 24.4 CTG kile pa,....ja hm.....+10user posted image ....
Uživajte

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.4.2009 14:35:29   
Tanja_
leela to je blo od une, k ma svojo modno agencijo. Bulc, ne vem kako se zdej piše.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.4.2009 15:06:38   
Leela
Ja že vem katera. Mislim, da sem ga tudi jaz prebrala. Vse se da važna je organizacija user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.4.2009 15:08:04   
Leela
Jaz grem zdaj počivat, ponoči nisem spala. Pridem pa zvečer, da vidim kaj bo blue povedala kako je.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.4.2009 15:16:10   
majuška10
mama11 v tosami boš sigurno dobila povijalne plenice, jst sem jih tudi tam vzela.
zoja10 kdaj pa te to dajo na ctg? jst še nisem bla, do pdp-ja imam pa še dobre 3 tedne. pa tudi moja G. ni nič še tega omenjala. mogoče bo nasl. teden ko imam pregleduser posted image  

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.4.2009 16:08:02   
AKP
Ste pa prave klepetulje. Komaj sem se prebila čez današnji dan. Sem bila zjutraj na CTG. Srček lepo bije, popadkov ni bilo. Potem sem še mojega in hči odvlekla v H&M, da sem jima pokazala če me slučajno kaj prehiti, kaj naj kupita za tamalo.  Smo se skoraj skregali v trgovini, ker je vsak kazal druge cunje user posted image . Bom šla v soboto po ultrazvoku v nakup, da mi res ne bodo kakšnih bedarij nakupili. Sem pa danes šla na CTG peš in sem skoraj dušo spustila. Sem dve uri popoldan spala tako sem bila utrujena.
Meni pa ponoči nekaj poka v medenici, ko se obrnem. Trenutno lahko zopet spim na boku in ko moram iti na wc se počasi na hrbet obrnem in prav čujem kako mi kosti pokajo, potem pa se komaj vstanem in se sama sebi smilim, ko grem po stopnicah dol na wc.
So pa bile danes na CTG-ju same suhice. Jaz pa taka težka kategorija. Ne vem kako jim to uspe, da se tako malo zredijo.
Sem pa videla, da je ena spraševala če lahko gre julija z dojenčkom na dopust. Jaz bi šla. Pri takem malem je najlepši dopust, saj nimaš skoraj nič dela z njim.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.4.2009 16:09:10   
AKP
Aja pa še to, Blueeyes držim pesti, da je vse ok.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.4.2009 16:44:00   
Anonimen
o sem misenla da bom ful mogla brat sam ni panike

dudica1: ja vem da mora bit orenk pribor pa jz vem za enga k je vredu, sej se mi ne gre za dnar, dnar pride in gre, gre se mi za to da dam neki zraven k kuverti k bova jo dalauser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.4.2009 16:57:44   
Anonimen
sem bla mal pred tv, zdej sva pa iz trgovine, sem mogla pod nujno it takoj kupit čevlje za sinkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.4.2009 17:06:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

mama11 v tosami boš sigurno dobila povijalne plenice, jst sem jih tudi tam vzela.
zoja10 kdaj pa te to dajo na ctg? jst še nisem bla, do pdp-ja imam pa še dobre 3 tedne. pa tudi moja G. ni nič še tega omenjala. mogoče bo nasl. teden ko imam pregleduser posted image  

mauška10
:načeloma se gre na ctg v 37 tednu prvič tako da mogoče te bo dala drug teden, nekatere pa sploh nimajo ctg, k ga nima G. na razpolagouser posted image

povijalne plenice mama11 lahko dobiš BC, pikapolonica

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.4.2009 17:08:47   
zoja10
sem eno kitico odspala na ležalniku,...zdej sm tortico snedla... matr mi gre fajnuser posted image

majuška10
Ma s tem CTG jem je tko da sploh ni nevem kaj zanesljiv...user posted image sm to nekje brala... moja mi je zdej to prvič štimala, nekaterim pa so že prej...meri popadke...in srček od otroka...
mogoče boš mela na naslednjem pregledu... nič posebnega...mislm da je na porodni mizi bolj koristen...do takrat pa...user posted image ...

AKP mene sigurno pol tam na pregledu ni blo ker....bi se lohk šle katera je težja kategornica... ah... za dušo sm prej brala na unem forumu da so vse kao kile dol dobile...japajade..user posted image
ja bližje je PDP, bližje so diete....
aja ...jaz morm tut po stopnicah na wc...mislm da ga ni hujšga...user posted image nazaj gor prsopiham sm že zbujena... no ja sej tko al tko cele noči u luft gledam pa kolke preklinjam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.4.2009 17:16:17   
Anonimen
jz mam pa srečo k mam WC nasprot sobe tako da sam vrata odprem grem čez hodnik na WC in nazaj v posteljo, čeprav sem danes pokonc že od petih mi drugače ni nič hudega in spim celo noč čeprav grem na wc ene trikratuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.4.2009 17:53:59   
lake
Kakšen beden vreme. Ful se je ploha vlila. Je pa fajn sedet v zimskem vrtu in gledat kako dež pada po strehi user posted image .

Ctg: Moja ginekologinja ga dela šele po 40. tednu, in to na dva dni, prej pa ne.

Wc: Jst ga mam tud nasproti sobe, samo kaj ko je pa dnevna spodej, in morm čez dan hodt po stopnicah na WC.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.4.2009 18:21:24   
elyy
ojla!
Sem vas pršla spet mau pogledat sm bla na obisku pr tašči in zmojmu sva sedela uzuni na klopci.
To vreme res tok mori(oblačn)....pol sm pa vsa čudnauser posted image .

povijalne plenice:siguren jih majo v tosami za nabavt,ker jst jih tud morem konc tega tedna!
ctg;men bo tud v 37 tednu,drgač mi pa že od 30 tedna posluša srček sestra približen 5 min.
wc:stanovanje mamo tko manjše,tko,da ga mam hvala bogu čist blizu.
varstvo pri starših ali tašči:men se pa tko zdi,da ga bom dala merkat res takrat,ko bo nujen,drgač pa definitivno ne,zato ker majo skos kšno za pripoment al pa kej....to poletje k bova šla sabo bova vzela beby sabo siguren......si sploh nepredstavljam,da ga dam za več dni nekamuser posted image .
poročna darila:men se pa tko zdi,pač darilo daš od srca in to vsaj men pomen tko kokr lohka,pa koliko ti pomeni oseba! 
sej je bolj,da nereskeraš,če mislš it kam na pot 3 tedne pred rokom...je kr bolj,če ostanemo domauser posted image

jst sm pa fulll vesela jutr mamo vslužbi regres (polovica v bonih in denarju)tko,da mi vsaj nebo treba zapravljat od plače,bom še kej ušparala....pa še beby morem kupt nekaj stvari,ki mi še manjakajo!user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.4.2009 18:59:46   
zmajama
pozdravljene,

da se vam malo javim, brat pa vas grem mal kasneje za nazaj. Sma ravno iz Avstrije prišla, mater sem zmatrana. Nabavla sva še zadnje stvari kaj rabima, najbolj hecno pa je to, da po tisto kar sva šla, sploh nisma kupla user posted image

drugač pa, sem danes klicala na socialno, kaj je zdaj z denarjem, kdaj bo nakazan, k še nisem niti odločbe dobila, pa mi je rekla, da so bila nakazila že 9. in da moje vloge sploh ni nikjer zavedene user posted image  Mater jim vidim, banda nesposobna user posted image . Pa mi je rekla, da me bo kolegica poklicala, ko dela na teh vlogah, pa ni blo ne duha in ne sluha. Kak jih bom nahrulila jutri user posted image . Sam mi naj reče, da morem še do drugega mesca čakat...

povijalne plenice, kolk sem prebrala to zadnjo stran, je ena spraševala, kje se dajo dobit. Jaz sem jih kupla v BC. stanejo pa 2,09 eur, sicer imajo sam bele.
sem pa od danes v 37. tednu...jupi user posted image  tak da lahko že počasi pride, ne bom nič jezna če bo prej user posted image , ker to pa je že hudo. Ponoči slabo spim k me križ boli, pa laufanje na wc, pa obračanje z enga boka na drugi. Pa rekreacija mi že tak fali, da se mi meša, se mi tak lušta, ko kerga vidim da laufa al pa rola. 

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.4.2009 19:48:15   
FLASK_A
Blueyes, čestitke talaš tam pri rojstvih- vidim te!user posted image Kako si kej, daj se še nam malo javiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.4.2009 19:52:18   
Dudica1
BLUEEYES KAKO SI...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.4.2009 20:11:21   
FLASK_A
blueyes nas bereuser posted image Dej raj kej napiši, itak brez veze pišemo in dolgčas preganjamouser posted image

Punce, odločitev je padla! Jaz grem tut svoj trebuh slikat- upam samo, da ne bom prej brez trebuha kot pride fotografuser posted image user posted image user posted image Grem pa zato ,ker nisem šla na 3D in ful malo posnetkov te nosečnosti imam. Pa me bo nekdo mal poškljocaluser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.4.2009 20:11:34   
zoja10
evo...

http://www.youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU

kar tako...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.4.2009 20:15:55   
Blueeyes
dobr večer mačke... evo da se vam javim...

spet doma... ja včeri je bil očitno lažni alarm... 2x sem mela čist mokre spodnje hlače, pa mičkeno sem krvavela, tko da sem se šla pokazat v P... najprej me je pregledala sestra... to je bil šok... jz ne vem, a vaginalni pregled naj bi tok bolel al kaj???... je pogledala kok sem odprta (sem btw 2 cm), pa mi je prste tok not zarinla, da je zabolel in so mi kr solze vn prtekle.. sem si kr nos in usta pokrila z roko in zaupila... po tem me je vse tok bolel, da nisem mogla ne sedet in ne stat... pa reče da ni nč.. da ne ve zakaj sem pršla, da ni nobene panike - k da jz pa vem... sm rekla da sem prvorodka in da ne vem kako to zgleda... pa reče da bi to pa že lahko vedla user posted image  pol me je še neke podatke spraševala, pa pol naredila ctg. in sem mogla počakat na dr. da pride iz oddelka...  in glej ga zlomka... isti doktor kot zadnjič... čist adijo... najprej mi reče da jih mam čist preveč rada, da že kr skoz VISIM pr njih user posted image user posted image  sem rekla da mi ni užitek tm viset, in da upam da me ni nikol več nazaj razen še takrat k rodim (pa še to je pod vprašajem).. pol me pregleda... kao tud on nč ne vidi... reče da so to izcedki (mislim, to bi bli pa fajn izcedki, glede na to da sem mela dvoje sp. hlače čist mokre...) pol me še on vaginalno pregleda in neki me pol med pregledom nekam z uno njihovo napravo rukne, pa reče se opravičujem, sem vas mal podrajsal tko da vam zna še mičkeno kri tečt user posted image  user posted image  user posted image  in pol nej zaupam tem idiotom...
drgač pa smo bli glih pr tašči na večerji k se je vse začelo dogajat... pol pa živčki delajo... moj je kr letel v kopalnico, da se je obril... da ne bo tko zapuščen zgledal user posted image  user posted image  pa odišavu se je tko k se še zame ne... pol pa razočaran da gre za lažni alarm user posted image     
joooj punce, vidim da vi tud že tko nestrpno čakate mojo Gajo... he he... še bolj kot jaz user posted image  je pa dons tud zelo živahna... brca k nora... me že vse boli... tko da bom šla počas ležat... k je muka sedet... pa trebuh mi otrdeva skoz.. hlačke mam pa za zdej še suhe... hvala vsem k ste bli z mislijo pri nama... mi je že kr nerodno k skoz spuščam lažne alarme user posted image

podatki za seznam naslednji pregled imam v ponedeljek 20.4... zredila sem se za +19kg

KatMat ti pa nehaj s takimi sanjami.. k je očitno neki dogaja user posted image user posted image ... drgač pa jz tud čutim bolečine spodaj... se mi zdi da me tko pritiska, k da mi bo njena glavca kmal pokukala med nogami

copka dons te pa ni blo pr Leni... kdaj pa si pršla... jz sem bla tm od 12.45 pa nekje do 13.45

dons sm bla z mojim še v Leclercu, sva šla po futer, pa itak da sem se vmes ustavla še pr otroškem oddelku... sem kupila samo 2 jogi rjuhi... so mi ble všeč... po 2 pakirani, pa razne barve - ena je bela, druga pa barvna (jz sem vzela svetlo zeleno k mi je bla všeč)

FLASK_A hvala za un seznam kaj ne smemo ob dojenju.. full dobr spisano

prekuhavanje jz bom tud najbrž jutr prekuhala stvari...

ozadje RR full lepo pomladno user posted image

otekanje men bolj otekajo prsti na roki, kot pa noge... sem si mogla dat ves nakit dol, k je prov muka ratal... mam čist zavaljene prste user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 14.4.2009 20:17:57 >

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.4.2009 20:37:32   
KatMat
user posted image user posted image user posted image  ja kaj cem...sem tud za prijateljico vedela da bo rodila ...ceprav mi ni hotela priznati da je ze v p in v roku  dveh ur se je rodil zan....upam da ti ne pokvarim presenecenjauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.4.2009 20:43:16   
pokica_

Večer!

Leela spet zapravljam ja, je šlo spet kar nekaj €, ampak sem kupila vse po pameti. user posted image  Tak, da pol mojmu nebo treba letat po trgovinah ko bom jaz v P.
AKP, zoja10 čestitke za uspešen ctg!
Blueeyes pa si se le vrnila med nas majčice! user posted image  Glavno da je vse ok, pa čeprav boš še šla 3x v P z lažnim alarmom. Važno je naše zdravje in zdravje bebic. Oni naj si mislijo pa kar si čejo. user posted image Nesramneži bolnišnični.
FLASK_A, tale spočita nosečka je pa super truper videt, ko bi le v resnici bila tako. Se je morala ornk pretvarjat, da si je pričarala tak frisuser posted image
CTG, bomo mi začeli v 36. tednu oz. 35t/3d...sem kar vesela, ko drugače moja G začne s tem šele po 37. tednu, pr meni bo pa izjemo naredla očitno. user posted image
zmajama, upam da čimprej urediš z CSDjem.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!