|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
14.4.2009 11:59:27   
FLASK_A
Cveka, set za fondi jima dej, če se ti zdi primerno. Mogoče onega za čokolado in sadje ali pa žar za fondi- kjer lahko pečeš hrano gor. Mogoče sta tak tip, da jima je to všečuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
14.4.2009 12:00:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

v petek sem barvala jajcka pa poglejte kaj je vn prslo

kaj si pa delala, a nisi prej preverla da v jajcih ni piščancuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
14.4.2009 12:01:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Cveka, set za fondi jima dej, če se ti zdi primerno. Mogoče onega za čokolado in sadje ali pa žar za fondi- kjer lahko pečeš hrano gor. Mogoče sta tak tip, da jima je to všečuser posted image

joj to raje ne imam jz dva doma k jih ne morem nikamer dat so čist neuporabni tej seti za fondi, pa onadva sta taka preprosta k nič ne kompliciratauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
14.4.2009 12:02:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

joj to raje ne imam jz dva doma k jih ne morem nikamer dat so čist neuporabni tej seti za fondi, pa onadva sta taka preprosta k nič ne kompliciratauser posted image

Aha. Nama je pa to všeč, zato sem predlagalauser posted image

Pol pa nevemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
14.4.2009 12:03:30   
elyy
cveka odvisen koliko denarja mu boš dala(k če boš več dnarja pol bi mu eno malenkost nabavla-kšen večji spomin;svetilko kšno,set kozarcov,krožnikov,brisač.....nevem res)al pa če ga prašaš kaj nujen rabi in mu pač kupiš...
to ti res težje svetujem***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
14.4.2009 12:03:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kajuser posted image a imate kakšno pametno idejouser posted image

ja za modrookico bom pa itak držala pesti oz. jih že cel danuser posted image

Jst bi mogoče kako sliko. Midva sva dobila eno za darilo (sicer vredno premoženje) in sem bla ful vesela. Al pa kako lepo svetilko. Predvidevam, da bi rada neki, kar mu bo v spomin in zraven še koristno. Midva sva se razveselila (od teh nepričakovanih daril, ki niso bila iz knjige želja) slike, svetilke, kovčka za piknik...

kje pa bi jz lahko dobila kovček za piknik oz torbo?? ker to pa ni slaba idejauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
14.4.2009 12:04:32   
KatMat
ja sam kaksne brisacke zravn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
14.4.2009 12:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

cveka odvisen koliko denarja mu boš dala(k če boš več dnarja pol bi mu eno malenkost nabavla-kšen večji spomin;svetilko kšno,set kozarcov,krožnikov,brisač.....nevem res)al pa če ga prašaš kaj nujen rabi in mu pač kupiš...
to ti res težje svetujem***

sem zdejle premišljevala kaj pravte na set pribora, a bi bil vreduuser posted image

ja dnarja mu bom pa kr dost dala! zato pa bom zraven dala glih eno malenkost, da ne bo samo kuvertauser posted image sam kozarci ne pridejo v poštev k jih je že drug brat daluser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
14.4.2009 12:06:46   
vanilla

kje pa bi jz lahko dobila kovček za piknik oz torbo?? ker to pa ni slaba idejauser posted image

Čveka, tak kovček sem jaz enkrt v Merkurju vidla... Tam majo dostkrat take stvari, ker majo ful vedno za razne priložnosti lepo aranžirano posodo, razne pletene košare in tako....
Lahko pa (če bo več denarja v kuverti oz. večja vsota) daš samo flašo dobrega šampanjca zraven in dve res lepa kozarca za šampanjec zraven. To sva tut midva lani dobila za poroko in je res lepo romantično izpadlo. Lahko pa daš tole troje tut v tisto košaro za piknik, da ne bo prazna, če jo boš kupila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
14.4.2009 12:07:18   
Anonimen
joj zdej je pa še slabi, zdej ste mi pa tojk idej dale da se pa odločt ne moremuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
14.4.2009 12:08:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa morem sam še premislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
14.4.2009 12:09:42   
KatMat
midva sva za novoleto dobila set brisack pa copate (une tamehke) pa sva bla tok naudusena...res...brisacke bosta rabila v vsakem primeru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
14.4.2009 12:10:20   
pokica_
Cveki, kaj pa če bi nekaj bolj izvirnega mogoče? Jaz sem 1x na poroki videla full lepo aranžiran papirnat denar, so bli še tolarji takrat...in jih je aranžerka naredla v obliki rožice s pomočjo takih tulcev, full full lepo in nekaj posebnega za videt in vse skupaj zavito v celofan na takem papirnatem pladnju. Pa daš npr. to narest iz 10€, 5€,...da pride več denarja, pa še razkošno je videtuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
14.4.2009 12:10:59   
FLASK_A
Kaj pa kej takega (ful lepe reči imajo tuuser posted image )

KLIK

Men je všeč stojalo za bonbončke SMILEY (vsaj pri nama so vedno na mizi...) ali pa stoajlo za nože, doze za kis in olje, sol in sladkor... Jaz bi kar (skoraj) vse kupilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
14.4.2009 12:13:25   
pokica_
Jst se grem pa zdaj zrihtat in grem v mesto. Držte pesti, da me zobek nebo bolel, pa da nebo preveč vrtalauser posted image !

Se tipkamo zvečer!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
14.4.2009 12:15:26   
FLASK_A
Aja, pa če kupiš set je po moje smiselno, da ne kupiš samo za dvauser posted image Nevem, no... Kozarcev recimo toliko, da jih ne bosta dokupila še za obiske potem. Midva sva vse dobivala samo po dve stvari, zdej je pa tako grdo vse in šekastouser posted image Brisače imava vseh možnih barv in oblik, kozarce sva morala stran pometat in kupit komplet (12), ker drugače nimaš kaj na mizo postavit. In tako naprej.

Če že kupiš za dva, naj bo bolj intimno- kopalni plašči s copatki npr. Tega noben drug ne bo uporabljal razen njiju.

Mah, kaj pa vem, no.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
14.4.2009 12:15:38   
Anonimen
to tud ni slabouser posted image ma sej še sama ne vem kako in kaj, k mu bom jz mejn dala k je on men k trenutno nimava in mi ta ohcet čist narobe greuser posted image rada mu bi dala velik pa nimam, zato pa zdaj cincam kaj naj naredimuser posted image kaj mu naj še zraven dam, dons sploh nisem mogla spat ker sam o tem premišljujemuser posted image user posted image kaj mu naj dam zravenuser posted image

mater se obremenjujem za brez vezne stvari, sam k bi tojk rada da bosta vesela darila in da ne bom pol poslušala kaj sem jima za eno šaro dalauser posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
14.4.2009 12:16:37   
FLASK_A
kaj si pa njemu kupila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
14.4.2009 12:19:00   
Anonimen
ma same dobre ideje sam jz res ne vem kako in kajuser posted image

prov sovražem take zadeve k moraš darila s sabo nostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
14.4.2009 12:19:46   
Anonimen

kaj si pa njemu kupila?

sej ne vem več opekač, pa ne vem če ga sploh uporabljatauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
14.4.2009 12:20:37   
elyy
Cveka:če mu boš dost dnarja dala pol siguren eno malenkost nabavi(kšn set žlic,nožev)k pride zapakeran v kovčku sem enkrat gledala majo fullll tega v rutarju-dipo...tko za soliden dnar...pa tm maš tud krožnikov pa tega velik...splača se pogledat!

flaska;kar se tiče teže maš prv pol se sam sekeraš,tko kokr bo pač nej bo....itak pa približn po obsegu bušija priližn vejo,če je kej narobe**

A mi lohka kera svetuje,moj bi rad da greva na hrvaško na morje za prvomajske praznike tko za 4 dni(jst mam rok 29.5)in nevem....neupam si sploh it**user posted image

kar se tiče strij(je odvisen od kože)jst se od začetka nosečnosti mažem pa jih mam in po hrbtu,trebuhu pa še po nogah)pa kr dost dnarja sm zmetala za kreme....pa nč vsaj men nepomaga...

jst morm še ta teden nabavt neki stvari za v P.(kšno torbo mejčkn večjo,copate,pižamo,kšne boksarce..),sploh pa nemislm fulll krame vlačt sabo čidt tist kar je nujn**če pa bo kej mi bo že moj prnesu...tko,da tist kar bo nujen bom noter dala in to je to!
za user posted image  mi bo itak moj prnesu vse stvari!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
14.4.2009 12:21:44   
FLASK_A
kaj si pa njemu kupila?

sej ne vem več opekač, pa ne vem če ga sploh uporabljatauser posted image

Madonca no, to je bilo najboljše darilo za najuuser posted image Sva ga prav naročila kolegom, ki sta vprašala kaj želivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
14.4.2009 12:22:42   
Anonimen
zdej sem se pa spolnila kaj bom dala zraven in ne bom več komplicirala pribor v kovčku, men pride ful prav tako da bom kr to zraven keša dala in bo mir, nič več ne bom komplicirala k me sam živcira in na jok mi gre k o tem premišljujemuser posted image dost je blo konc debateuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
14.4.2009 12:25:57   
FLASK_A
Koga tukej nategujejo, madona no! Katera nosečnica v zadnjem mesecu pa še izgleda takole:

user posted image

Lepo našminkana, počesana, nobene strije na trebuhu, vsa svetleča... Jaz sem ko en buhtelj!!! Ne morem se obrnit, na sekret grem s takimi vzdihljaji, da sploh s postelje pridem... Na soncu moji prsti postanejo mini hrenovke, obraz ves rdeč... Ne moreš verjet no, kako slabo se po pogledu na tako sliko počutimuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
14.4.2009 12:26:44   
FLASK_A

zdej sem se pa spolnila kaj bom dala zraven in ne bom več komplicirala pribor v kovčku, men pride ful prav tako da bom kr to zraven keša dala in bo mir, nič več ne bom komplicirala k me sam živcira in na jok mi gre k o tem premišljujemuser posted image dost je blo konc debateuser posted image user posted image

user posted image Kul. Evo, pa si se odločilauser posted image A ni fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za fantka
slovenka

Katero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?

Vid (27%)

Oskar (11%)

Rok (29%)

Lovro (20%)

Izak (10%)

Izidor (4%)

Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!