Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:59:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Cveka, set za fondi jima dej, če se ti zdi primerno. Mogoče onega za čokolado in sadje ali pa žar za fondi- kjer lahko pečeš hrano gor. Mogoče sta tak tip, da jima je to všeč
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat v petek sem barvala jajcka pa poglejte kaj je vn prslo kaj si pa delala, a nisi prej preverla da v jajcih ni piščanc
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveka, set za fondi jima dej, če se ti zdi primerno. Mogoče onega za čokolado in sadje ali pa žar za fondi- kjer lahko pečeš hrano gor. Mogoče sta tak tip, da jima je to všeč joj to raje ne imam jz dva doma k jih ne morem nikamer dat so čist neuporabni tej seti za fondi, pa onadva sta taka preprosta k nič ne komplicirata
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:02:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveka, set za fondi jima dej, če se ti zdi primerno. Mogoče onega za čokolado in sadje ali pa žar za fondi- kjer lahko pečeš hrano gor. Mogoče sta tak tip, da jima je to všeč joj to raje ne imam jz dva doma k jih ne morem nikamer dat so čist neuporabni tej seti za fondi, pa onadva sta taka preprosta k nič ne komplicirata Aha. Nama je pa to všeč, zato sem predlagala Pol pa nevem
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:03:30
|
|
|
|
elyy
|
cveka odvisen koliko denarja mu boš dala(k če boš več dnarja pol bi mu eno malenkost nabavla-kšen večji spomin;svetilko kšno,set kozarcov,krožnikov,brisač.....nevem res)al pa če ga prašaš kaj nujen rabi in mu pač kupiš... to ti res težje svetujem***
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kaj a imate kakšno pametno idejo ja za modrookico bom pa itak držala pesti oz. jih že cel dan Jst bi mogoče kako sliko. Midva sva dobila eno za darilo (sicer vredno premoženje) in sem bla ful vesela. Al pa kako lepo svetilko. Predvidevam, da bi rada neki, kar mu bo v spomin in zraven še koristno. Midva sva se razveselila (od teh nepričakovanih daril, ki niso bila iz knjige želja) slike, svetilke, kovčka za piknik... kje pa bi jz lahko dobila kovček za piknik oz torbo?? ker to pa ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:04:32
|
|
|
|
KatMat
|
ja sam kaksne brisacke zravn...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy cveka odvisen koliko denarja mu boš dala(k če boš več dnarja pol bi mu eno malenkost nabavla-kšen večji spomin;svetilko kšno,set kozarcov,krožnikov,brisač.....nevem res)al pa če ga prašaš kaj nujen rabi in mu pač kupiš... to ti res težje svetujem*** sem zdejle premišljevala kaj pravte na set pribora, a bi bil vredu ja dnarja mu bom pa kr dost dala! zato pa bom zraven dala glih eno malenkost, da ne bo samo kuverta sam kozarci ne pridejo v poštev k jih je že drug brat dal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:06:46
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kje pa bi jz lahko dobila kovček za piknik oz torbo?? ker to pa ni slaba ideja Čveka, tak kovček sem jaz enkrt v Merkurju vidla... Tam majo dostkrat take stvari, ker majo ful vedno za razne priložnosti lepo aranžirano posodo, razne pletene košare in tako.... Lahko pa (če bo več denarja v kuverti oz. večja vsota) daš samo flašo dobrega šampanjca zraven in dve res lepa kozarca za šampanjec zraven. To sva tut midva lani dobila za poroko in je res lepo romantično izpadlo. Lahko pa daš tole troje tut v tisto košaro za piknik, da ne bo prazna, če jo boš kupila .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
joj zdej je pa še slabi, zdej ste mi pa tojk idej dale da se pa odločt ne morem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej pa morem sam še premisliti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:09:42
|
|
|
|
KatMat
|
midva sva za novoleto dobila set brisack pa copate (une tamehke) pa sva bla tok naudusena...res...brisacke bosta rabila v vsakem primeru
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:10:20
|
|
|
|
pokica_
|
Cveki, kaj pa če bi nekaj bolj izvirnega mogoče? Jaz sem 1x na poroki videla full lepo aranžiran papirnat denar, so bli še tolarji takrat...in jih je aranžerka naredla v obliki rožice s pomočjo takih tulcev, full full lepo in nekaj posebnega za videt in vse skupaj zavito v celofan na takem papirnatem pladnju. Pa daš npr. to narest iz 10€, 5€,...da pride več denarja, pa še razkošno je videt .
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:10:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kaj pa kej takega (ful lepe reči imajo tu ) KLIK Men je všeč stojalo za bonbončke SMILEY (vsaj pri nama so vedno na mizi...) ali pa stoajlo za nože, doze za kis in olje, sol in sladkor... Jaz bi kar (skoraj) vse kupila
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:13:25
|
|
|
|
pokica_
|
Jst se grem pa zdaj zrihtat in grem v mesto. Držte pesti, da me zobek nebo bolel, pa da nebo preveč vrtala ! Se tipkamo zvečer!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:15:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aja, pa če kupiš set je po moje smiselno, da ne kupiš samo za dva Nevem, no... Kozarcev recimo toliko, da jih ne bosta dokupila še za obiske potem. Midva sva vse dobivala samo po dve stvari, zdej je pa tako grdo vse in šekasto Brisače imava vseh možnih barv in oblik, kozarce sva morala stran pometat in kupit komplet (12), ker drugače nimaš kaj na mizo postavit. In tako naprej. Če že kupiš za dva, naj bo bolj intimno- kopalni plašči s copatki npr. Tega noben drug ne bo uporabljal razen njiju. Mah, kaj pa vem, no.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
to tud ni slabo ma sej še sama ne vem kako in kaj, k mu bom jz mejn dala k je on men k trenutno nimava in mi ta ohcet čist narobe gre rada mu bi dala velik pa nimam, zato pa zdaj cincam kaj naj naredim kaj mu naj še zraven dam, dons sploh nisem mogla spat ker sam o tem premišljujem kaj mu naj dam zraven mater se obremenjujem za brez vezne stvari, sam k bi tojk rada da bosta vesela darila in da ne bom pol poslušala kaj sem jima za eno šaro dala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ma same dobre ideje sam jz res ne vem kako in kaj prov sovražem take zadeve k moraš darila s sabo nost
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kaj si pa njemu kupila? sej ne vem več opekač, pa ne vem če ga sploh uporabljata
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:20:37
|
|
|
|
elyy
|
Cveka:če mu boš dost dnarja dala pol siguren eno malenkost nabavi(kšn set žlic,nožev)k pride zapakeran v kovčku sem enkrat gledala majo fullll tega v rutarju-dipo...tko za soliden dnar...pa tm maš tud krožnikov pa tega velik...splača se pogledat! flaska;kar se tiče teže maš prv pol se sam sekeraš,tko kokr bo pač nej bo....itak pa približn po obsegu bušija priližn vejo,če je kej narobe** A mi lohka kera svetuje,moj bi rad da greva na hrvaško na morje za prvomajske praznike tko za 4 dni(jst mam rok 29.5)in nevem....neupam si sploh it** kar se tiče strij(je odvisen od kože)jst se od začetka nosečnosti mažem pa jih mam in po hrbtu,trebuhu pa še po nogah)pa kr dost dnarja sm zmetala za kreme....pa nč vsaj men nepomaga... jst morm še ta teden nabavt neki stvari za v P.(kšno torbo mejčkn večjo,copate,pižamo,kšne boksarce..),sploh pa nemislm fulll krame vlačt sabo čidt tist kar je nujn**če pa bo kej mi bo že moj prnesu...tko,da tist kar bo nujen bom noter dala in to je to! za mi bo itak moj prnesu vse stvari!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:21:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kaj si pa njemu kupila? sej ne vem več opekač, pa ne vem če ga sploh uporabljata Madonca no, to je bilo najboljše darilo za naju Sva ga prav naročila kolegom, ki sta vprašala kaj želiva
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej sem se pa spolnila kaj bom dala zraven in ne bom več komplicirala pribor v kovčku, men pride ful prav tako da bom kr to zraven keša dala in bo mir, nič več ne bom komplicirala k me sam živcira in na jok mi gre k o tem premišljujem dost je blo konc debate
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:25:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Koga tukej nategujejo, madona no! Katera nosečnica v zadnjem mesecu pa še izgleda takole: Lepo našminkana, počesana, nobene strije na trebuhu, vsa svetleča... Jaz sem ko en buhtelj!!! Ne morem se obrnit, na sekret grem s takimi vzdihljaji, da sploh s postelje pridem... Na soncu moji prsti postanejo mini hrenovke, obraz ves rdeč... Ne moreš verjet no, kako slabo se po pogledu na tako sliko počutim
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 12:26:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 zdej sem se pa spolnila kaj bom dala zraven in ne bom več komplicirala pribor v kovčku, men pride ful prav tako da bom kr to zraven keša dala in bo mir, nič več ne bom komplicirala k me sam živcira in na jok mi gre k o tem premišljujem dost je blo konc debate Kul. Evo, pa si se odločila A ni fajn
|
Ime za fantkaslovenkaKatero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?Vid (
27%)
Oskar (
11%)
Rok (
29%)
Lovro (
20%)
Izak (
10%)
Izidor (
4%)
Število vseh glasov: 331Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!