christiana21
|
Hojla punce! Vidim, da ste se razpisale, ko mi računalnik ni delal, sem vas komaj našla. Nove stvari so, da sem se zredila za 8 kg, novi pregled imam 20.4. , ampak zdaj hodim k privatniku, pa pač plačam. Boljše tako, kot pa, da mi osebna ginekologinja dela strahove s svojo nesigurnostjo in me za vsako stvar pošlje v P na sprejem, tam so pa težave s pritiskom... Ne vem pa, če lahko privatnik da recepte in to. Po napotnico za porod bom itak morala it k osebni ginekologinji, oz bom poslala mojega dragega, ko bom že v porodnišnici s štručko v roki , k njej ne grem več. Že itak je dojenčica bolj mala, 9.4. je imela 1300 g, ginekolog pravi, da jo moremo do poroda zredit vsaj na 2000g, upam, da bo uspelo. Dudica1, ne me strašit...ker meni se zdi, da se je moja pupika že malo umirila, ali pa so samo gibi drugačni...ne vem. Ni več toliko brcanja, bolj je premikanje, pa kolcat je nehala vsak dan. Prej se ji je stalno kolcalo. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lake tistim ki imamo kmalu pdp se bojo počasi umirili...pravijo da se pred porodom umirijo...ne vem pa če to res drži... ...jaz bom pomoje že kmal šla...me vse neki špika in čudno skeli... Najedla se pa jaz nism nč tok tako da lahko še kaj spravim vase...
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|