Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:01:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
tanja to si pa dobr napisala, jz bi tud kr varuški dala svojga otroka in šla zapravlat pa se pedenat, sam ne vem kje men denar za varuško k pa včasih premišljujem kako bom čez mesec pregurala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:04:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tanja to si pa dobr napisala, jz bi tud kr varuški dala svojga otroka in šla zapravlat pa se pedenat, sam ne vem kje men denar za varuško k pa včasih premišljujem kako bom čez mesec pregurala jaz hvala bogu imam moje in njegove stare starse na voljo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt.. da se vam da brat super slikice lušni ste na sliki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:05:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt.. Aneda Tanja, si me nasmejala zdejle Kakšna depresija- sej te članke tut naši možeki preberejo (če so kaj na sexation-u ) Moj je k sreči že v prvo dokazal, da ve kako mi je težko na začetku in veliiiiko pomagal In HB ni pričakoval take lepotice zjutraj v postelji
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:07:39
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tanja to si pa dobr napisala, jz bi tud kr varuški dala svojga otroka in šla zapravlat pa se pedenat, sam ne vem kje men denar za varuško k pa včasih premišljujem kako bom čez mesec pregurala Jaz pa ne.. včasih jih dam na počitnice k mi živce spijeta,čez eno uro jih pa nenormalno pogrešam pa sploh ne vem kaj čem počet. Ja čudna sem..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:08:56
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt.. da se vam da brat Če bi vedela kaj piše bi jih tud ti šla brat,sam ni zdravo zate...pol po porodu,zdaj itak ne smeš..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:10:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
flaska hecala sem se,tisto o depresiji.. Zdaj grem pa res za eno urco počivat,lepo čvekajte..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tanja to si pa dobr napisala, jz bi tud kr varuški dala svojga otroka in šla zapravlat pa se pedenat, sam ne vem kje men denar za varuško k pa včasih premišljujem kako bom čez mesec pregurala jaz hvala bogu imam moje in njegove stare starse na voljo sej jz mam tud taščo da mi pomirka takrat k rabim, ja sam za vsak drek mi ga pa tud ne mirka, glih prej mi je rekla kaj bi šla ona rada v soboto na morje pa ne more it k mi je obljubila da bo sinka pomirkala k greva midva na ohcet, pa sem ji rekla sej ni bleme vidva s tastom kr pejta se bomo že znajdel, pa me je sam čuden pogledala pa rekla obljubila sem in ga bom mirkala no tako da imam zdej še zarad tega slabo vest k mi bo mirkala en dan otroka in ona zdej ne more na morje zato raje vidim da zmožem sama mirkava svojga otroka in tastar naj sdelajo kar hočejo, vedno se zorganizerava tako da ga mirkajo čim manj ali nič
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt.. da se vam da brat Če bi vedela kaj piše bi jih tud ti šla brat,sam ni zdravo zate...pol po porodu,zdaj itak ne smeš.. a tako no pol me pa spolni ko rodim, da bom šla brat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:12:56
|
|
|
|
lake
|
Cveka: Lahko daš pa za darilo zraven stvari za romantičen pozen zajtrk, za po poroki, pa kakšno svečko zraven. Elyy: Jst si tri tedne pred porodom nebi upala it na Hrvaško.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:17:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl flaska hecala sem se,tisto o depresiji.. Zdaj grem pa res za eno urco počivat,lepo čvekajte.. Sej vem Lepo počivaj!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
elyy: jz zagotovo ne bi šla na morje na hrvaško tri tedne pred PDP jem, boljš da ostaneta na naši strani da bo vsaj ena slo. porodnišnica v bližini, če te slučajno kaj prime
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:18:33
|
|
|
|
KatMat
|
moj je ze spraseval ce mislim da bom zdrzala iz rovinja do postojne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:18:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Cveka, tut jaz ti ne priporočam, da odpiraš te strani Kasneje, kasneje...
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveka, tut jaz ti ne priporočam, da odpiraš te strani Kasneje, kasneje... smotke zdej me pa že firbec matra
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moj je ze spraseval ce mislim da bom zdrzala iz rovinja do postojne... sej boš zdržala boš vidla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem jz zdej mal pogledat kaj se s kosilom dogaja in mal počivat k bo kmal možek doma in pol gremo vn delat no ja jz ne bojo kr deci delal jz bom pa na sončku uživala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:24:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moj je ze spraseval ce mislim da bom zdrzala iz rovinja do postojne... sej boš zdržala boš vidla nocem rizkirat...raje doma pocakam najino lubiko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:33:37
|
|
|
|
majuška10
|
zdravo majčice! ajoj spet ste se tolk razpisale, sem zasledila, da je šla blueeyes že v P.Držim pesti in se že veselim lepih novičk . Jst imam tudi občutek, da bo kmalu treba it. Nič ne spim, v spodnjem delu trebuha me vsake tolko cajta ful zapeče, pa med spanjem, če se obrnem iz enega boka na drugi me ful zaboli. (ne vem če je to od teže dojenčka al kaj) po moje ima že ene 3 kile. danes teden imam spet pregled - če bomo zdržali do takrat. Znorela bom s tem pospravljanjem. Sam neki medem po tem stanovanju, prej sem vse zlikala- končno, no vsaj za dojenčka imam prištimano, ma zase pa prav nič. Dons letim po modrc za dojenje in te mrežaste spodnjice, pa v lekarno,... pa kaj jst vem še vse kaj! Sam sem znana po tem, da sem pod pritiskom ful bolj efektivna. pa še brez avta sem, ker sva ga prodala, in sem priklenjena na ta kamnik, tako da sama ne morem nč zrihtat! ajd držte se!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:33:44
|
|
|
|
lake
|
A veš kok je Idrija daleč. Lahko še rodim po tistih ovinkih . Jst sm si pa spakirala ža na pol za porodnišnico, morm si it še kupt milo pa take zadeve, da ne bom tik pred zdajci letala po kopalnici.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:45:23
|
|
|
|
BarbyD
|
Živjo punce No da vas malo pozdravim... Moja tamala je še vedno mal zatečena okrog zobka samo pravi da jo nič ne boli tko d aupam da bo ok Nastavki js sm jih v prvo res pogrešala v porodnišnici, mi je babica takoj po porodu tako čudno pristavla tamalo da mi je preklala bradavico direktno na pol in sem jo potem na to dojko še en mesec zelo težko dojila, ker kukr je potegnla se mi je spet odprlo...sicer so mi potem ene nastavke dale tam samo so bli čist neuporabni...tko da zdejle so že pridno zapakirani v torbi Modrookica upam da je vse ok z vama oliveOy lepe slikce kar se pa tiče blond barve...mene je enkrat res grooozno pobarvala...sem bla oranžno rumena, uglavnem podn od podna....pol mi je pa rekla da je las sigurno drugačen zaradi nosečnosti no nazadnje ko sem pa šla sem ji pa rekla da nej mi popravi če ne ji sploh plačala ne bom, ker sem se v nosečnosti že barvala pa mi ni nikol na rumeno potegnilo...tko da sva pol najdle eno barvo ki mi je pa lepo prijela, pa tud tisti rumeni odtenek mi je uničla...je pa rekla da imajo ene nove barve ki ne vsebujejo amoniaka...in barva res ni ne smrdela ne peklo me ni nič...je pa ratala čisto vijolične barve ko mi jo je dalal na lase..tko da mi ji je zdej zapisala da bom mela vedno enako...tistih "domačih" barv pa js rajši ne prakticiram več ker mi VEDNO potegne na oranžno.. Aja še eno vprašanje...Morje: nama je en prijatu rezerviru apartma v Barbarigi 10.julija...a se vam zdi to kaj prezgodaj za ?? js sm drugače mislila it bolj proti koncu avgusta alpa začetku septembra...sam ne vem...men načeloma se ne zdi nič narobe....kaj pa ve mislite?? star bo pa 2 meseca takrat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:49:54
|
|
|
|
BarbyD
|
Aja še neki pozabla Mrežaste hlačke sej ste sigurno že napisale samo res ne najdem, vsega pa nimam časa brat kje ste jih kupile? js sm jih iskala tuki po kranju pa jih nikjer niso imeli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 13:50:14
|
|
|
|
Dudica1
|
u ste se pa razpisale ta čas ko sem jaz spala... ...prav pasalo je... CVEKA30 samo če si se odločila za pribor moraš tud dat kar dost za njega...midva sva dobila enega pa je že kr neki rjvav...zarustan pomoje... ...sm še za stran... Aja pa o varuškah,jaz ga včasih tud kakšn popoldne pustim doma pa greva v nabavo al pa zvečer kam...sej moraš it mal sam to je dobro za vajin odnos
|
|
|
LubeničkaTristan ali Arian?Tristan (
64%)
Arian (
36%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!