|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
14.4.2009 13:01:33   
OliveOyl
Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.4.2009 13:03:32   
Anonimen
tanja to si pa dobr napisala, jz bi tud kr varuški dala svojga otroka in šla zapravlat pa se pedenat, sam ne vem kje men denar za varuško k pa včasih premišljujem kako bom čez mesec preguralauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.4.2009 13:04:42   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

tanja to si pa dobr napisala, jz bi tud kr varuški dala svojga otroka in šla zapravlat pa se pedenat, sam ne vem kje men denar za varuško k pa včasih premišljujem kako bom čez mesec preguralauser posted image

jaz hvala bogu imam moje in njegove stare starse na voljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.4.2009 13:05:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Tiste članke sem pa tudi jaz zjutraj brala,eni so kar zanimivi moram rečt..user posted image

da se vam da bratuser posted image

super slikiceuser posted image user posted image user posted image lušni ste na slikiuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.4.2009 13:05:58   
FLASK_A

user posted image Anedauser posted image

Tanja, si me nasmejala zdejleuser posted image

Kakšna depresija- sej te članke tut naši možeki preberejo (če so kaj na sexation-uuser posted image )  Moj je k sreči že v prvo dokazal, da ve kako mi je težko na začetku in veliiiiko pomagaluser posted image user posted image user posted image In HB ni pričakoval take lepotice zjutraj v posteljiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.4.2009 13:07:39   
OliveOyl

Jaz pa ne..
včasih jih dam na počitnice k mi živce spijeta,čez eno uro jih pa nenormalno pogrešam pa sploh ne vem kaj čem počet.
Ja čudna sem..user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.4.2009 13:08:56   
OliveOyl

Če bi vedela kaj piše bi jih tud ti šla brat,sam ni zdravo zate...pol po porodu,zdaj itak ne smeš..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.4.2009 13:10:12   
OliveOyl
flaska hecala sem se,tisto o depresiji..user posted image

Zdaj grem pa res za eno urco počivat,lepo čvekajte..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.4.2009 13:10:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz hvala bogu imam moje in njegove stare starse na voljo

sej jz mam tud taščo da mi pomirka takrat k rabim, ja sam za vsak drek mi ga pa tud ne mirka, glih prej mi je rekla kaj bi šla ona rada v soboto na morje pa ne more it k mi je obljubila da bo sinka pomirkala k greva midva na ohcet, pa sem ji rekla sej ni bleme vidva s tastom kr pejta se bomo že znajdel, pa me je sam čuden pogledala pa rekla obljubila sem in ga bom mirkalauser posted image no tako da imam zdej še zarad tega slabo vest k mi bo mirkala en dan otroka in ona zdej ne more na morjeuser posted image zato raje vidim da zmožem sama mirkava svojga otroka in tastar naj sdelajo kar hočejo, vedno se zorganizerava tako da ga mirkajo čim manj ali nič

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.4.2009 13:12:02   
Anonimen

Če bi vedela kaj piše bi jih tud ti šla brat,sam ni zdravo zate...pol po porodu,zdaj itak ne smeš..user posted image

a tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pol me pa spolni ko rodim, da bom šla bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.4.2009 13:12:56   
lake
Cveka: Lahko daš pa za darilo zraven stvari za romantičen pozen zajtrk, za po poroki, pa kakšno svečko zraven.

Elyy:
Jst si tri tedne pred porodom nebi upala it na Hrvaško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.4.2009 13:17:32   
FLASK_A

flaska hecala sem se,tisto o depresiji..user posted image

Zdaj grem pa res za eno urco počivat,lepo čvekajte..

Sej vem user posted image
Lepo počivaj!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.4.2009 13:17:39   
Anonimen
elyy: jz zagotovo ne bi šla na morje na hrvaško tri tedne pred PDP jem, boljš da ostaneta na naši strani da bo vsaj ena slo. porodnišnica v bližini, če te slučajno kaj primeuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.4.2009 13:18:33   
KatMat
moj je ze spraseval ce mislim da bom zdrzala iz rovinja do postojne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.4.2009 13:18:34   
FLASK_A
Cveka, tut jaz ti ne priporočam, da odpiraš te straniuser posted image user posted image Kasneje, kasneje... 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.4.2009 13:19:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Cveka, tut jaz ti ne priporočam, da odpiraš te straniuser posted image user posted image Kasneje, kasneje... 

smotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej me pa že firbec matrauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.4.2009 13:20:17   
Anonimen

moj je ze spraseval ce mislim da bom zdrzala iz rovinja do postojne...user posted image user posted image user posted image

sej boš zdržalauser posted image boš vidlauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.4.2009 13:22:41   
Anonimen
nč grem jz zdej mal pogledat kaj se s kosilom dogaja in mal počivat k bo kmal možek doma in pol gremo vn delat no ja jz ne bojo kr deci delal jz bom pa na sončku uživalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
14.4.2009 13:24:33   
KatMat

sej boš zdržalauser posted image boš vidlauser posted image

nocem rizkirat...raje doma pocakam najino lubiko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
14.4.2009 13:24:45   
Tanja_
Hm, sem bi šla zdele na kosilo http://www.barbara-idrija.si/donas.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
14.4.2009 13:33:37   
majuška10
zdravo majčice!
ajoj spet ste se tolk razpisale, sem zasledila, da je šla blueeyes že v P.Držim pesti in se že  veselim lepih novičkuser posted image .

Jst imam tudi občutek, da bo kmalu treba it. Nič ne spim, v spodnjem delu trebuha me vsake tolko cajta ful zapeče, pa med spanjem, če se obrnem iz enega boka na drugi me ful zaboli. (ne vem če je to od teže dojenčka al kaj) po moje ima že ene 3 kile. danes teden imam spet pregled - če bomo zdržali do takrat.

Znorela bom s tem pospravljanjem. Sam neki medem po tem stanovanju, prej sem vse zlikala- končno, no vsaj za dojenčka imam prištimano, ma zase pa prav nič. Dons letim po modrc za dojenje in te mrežaste spodnjice, pa v lekarno,... pa kaj jst vem še vse kaj!
Sam sem znana po tem, da sem pod pritiskom ful bolj efektivna.user posted image

pa še brez avta sem, ker sva ga prodala, in sem priklenjena na ta kamnik, tako da sama ne morem nč zrihtat!
ajd držte se!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
14.4.2009 13:33:44   
lake
A veš kok je Idrija daleč. Lahko še rodim po tistih ovinkih user posted image .

Jst sm si pa spakirala ža na pol za porodnišnico, morm si it še kupt milo pa take zadeve, da ne bom tik pred zdajci letala po kopalnici.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
14.4.2009 13:45:23   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No da vas malo pozdravim...

Moja tamala je še vedno mal zatečena okrog zobka samo pravi da jo nič ne boli tko d aupam da bo okuser posted image

Nastavki js sm jih v prvo res pogrešala v porodnišnici, mi je babica takoj po porodu tako čudno pristavla tamalo da mi je preklala bradavico direktno na poluser posted image user posted image  in sem jo potem na to dojko še en mesec zelo težko dojila, ker kukr je potegnla se mi je spet odprlo...sicer so mi potem ene nastavke dale tam samo so bli čist neuporabni...tko da zdejle so že pridno zapakirani v torbiuser posted image

Modrookica upam da je vse ok z vama user posted image user posted image user posted image

oliveOy lepe slikceuser posted image user posted image  kar se pa tiče blond barve...mene je enkrat res grooozno pobarvala...sem bla oranžno rumena, uglavnem podn od podna....pol mi je pa rekla da je las sigurno drugačen zaradi nosečnostiuser posted image user posted image  no nazadnje ko sem pa šla sem ji pa rekla da nej mi popravi če ne ji sploh plačala ne bom, ker sem se v nosečnosti že barvala pa mi ni nikol na rumeno potegnilo...tko da sva pol najdle eno barvo ki mi je pa lepo prijela, pa tud tisti rumeni odtenek mi je uničla...je pa rekla da imajo ene nove barve ki ne vsebujejo amoniaka...in barva res ni ne smrdela ne peklo me ni nič...je pa ratala čisto vijolične barve ko mi jo je dalal na lase..tko da mi ji je zdej zapisala da bom mela vedno enako...tistih "domačih" barv pa js rajši ne prakticiram več ker mi VEDNO  potegne na oranžno..

Aja še eno vprašanje...Morje: nama je en prijatu rezerviru apartma v Barbarigi 10.julija...a se vam zdi to kaj prezgodaj za user posted image  ?? js sm drugače mislila it bolj proti koncu avgusta alpa začetku septembra...sam ne vem...men načeloma se ne zdi nič narobe....kaj pa ve mislite?? star bo pa 2 meseca takrat...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
14.4.2009 13:49:54   
BarbyD
Aja še neki pozablauser posted image

Mrežaste hlačke sej ste sigurno že napisale samo res ne najdem, vsega pa nimam časa bratuser posted image user posted image  kje ste jih kupile? js sm jih iskala tuki po kranju pa jih nikjer niso imeliuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
14.4.2009 13:50:14   
Dudica1
u ste se pa razpisale ta čas ko sem jaz spala...user posted image user posted image ...prav pasalo je...

CVEKA30 samo če si se odločila za pribor moraš tud dat kar dost za njega...midva sva dobila enega pa je že kr neki rjvav...zarustan pomoje...user posted image ...sm še za stran...

Aja pa o varuškah,jaz ga včasih tud kakšn popoldne pustim doma pa greva v nabavo al pa zvečer kam...sej moraš it mal sam to je dobro za vajin odnos user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!