pokica_
|
Jutro! Zame sicer ne preveč dobro, sem zaspala šele ob 2h, pa še z selitvijo v dnevno, ko se je mojmu lubiju ponoč zaluštalo smrčat . Pol sem pa vsake 2h morala hodit na wc, pa vstala že 8.30. Tako da jutro in noče je bolj tko, upam da bo dan manj zaspan. Je pa lepše pridet na RR bolj zgodaj, ko še ni naklofanih 4-5strani, zdaj vsaj ne rabim 1h da preberem za nazaj . Nevem če si nebom začela budilke štimat ob 9h sam zarad RRa! Vanilla men tudi trebuh zvečer full otrdeva, še posebej v območju popka, pa skeli me kar veliko,....mislim da mi tamal popkovino zateguje in ima že prekratko,...ker se je sigurno tolk zamotal okol, da mu je že zmanjkuje, pol ko se pa prevalim iz boka v bok al ustajam iz postelje pa full skeli in boli, včasih še 10min po tistem. AKP si vsaj ti vredu spala, blagor tebi. Jaz sem se včeraj tud fajn naspala, danes pa ni ratalo. No, pa če bom se vsaj vsak 2 dan naspala bo tudi vredu. Itak pa se lahko začnem privajat na nočno zbujanje, ki bo kaj kmalu. ttmmbb jaz sem tudi ponoči ropala hladilnik in pojedla 6 slastnih jagod, zaspat nisem mogla, ne da bi jih pokusla. copka bo pa bebi še malo bolj dozorel, če še ne misli vn pridet, ane? Tanja_ ti boš si pa zdaj končno lahko nadela vzdevek "Fata", če boš začela na veliko pucat. Sam da neboš pretiravala in vse naenkrat. Kar počasi čez cel teden, pa bo tud spucano. Jaz se še moram kuhne lotit generalno, to še čem, sam nevem če naj se sama lotim al počakam vikend pa bom z mojim skupaj pucala. Danes sigurno ne, k mam likanje v planu, kako uro vsega skup. Kaj bote pa kuhale za kosilo? Jaz sem misla slivove cmoke + kompot
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 15.4.2009 9:29:51 >