|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
15.4.2009 8:43:50   
ttmmbb
Dobro jutro čvekice, kje ste danes???

Blueeyes - me veseli, da sta še v enem kosu. Sicer pa kar se tiče izkušenj z osebjem v porodnišnici si lahko prava enciklopedija. Kaj si magnet za bedake??user posted image user posted image user posted image Bog ne daj, da ti dajo knjigo "pohval" pod nos, mam občutek da bi bila takoj polna.

Spala zeloooooo slabo. Celo noč dete pokrivala, se zbujala na eno uro, ob 2:30 ropala hladilnik (to se mi dogaja že cel teden), a hvala bogu na tehtnici ni kaj videt. Sm bla pa včeri na tržnici in sem dobila čudovite jagode. Skor une ta prave - sladke, njami, njami...... Mi je pa albanček reku, da naj pridem v soboto/nedeljo, da bo imel sveže sladke lubenice. Lušta se mi po njih za pop.....

Izcekda je čedalje več, včasih se mi kar uliva. Je pa bel.

Sm si ravno naredila kopel. Grem ta malo sfrizirat, če jo bom sploh še najdla, pa gremo na pregled. Danes bo CTG. Če pa bo še UZ bom pa vriskala od sreče, ampak dvomim.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.4.2009 8:56:47   
AKP
Jaz pa sem danes super spala brez prekinitev do 4.30. Ko pa sem šla na WC pa sem moža zbudila in bogi revež ni več spal. Saj imamo v zgornjem nadstropju kopalnico, samo še ni dokončana. Mogoče nama bo letos uspelo.
Bodo pa dnevi zdaj sigurno hitro minevali. Malo še pa bo soboto in bom imela UZ, potem bom imela naslednji teden v sredo CTG in pregled in bo zopet teden hitro minil. Potem pa še mi, če malo zaokrožim navzgor, ostaneta samo dva tedna, pa bo že skoraj konec user posted image .

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.4.2009 9:08:34   
vanilla
Dobro jutro....

Spanje je blo pa danes obupno.... Že zvečer sem vedela, da bo kriza, ker mi je trebuh bil grozno napet. Pa saj ne vem, kaj je to ponoči s tem mojim trebuhom user posted image . Ne vem, al je tako napet oz. otrdeva, al mala tako pritiska navzven, al kaj. Čist ven jo čutim, kot da bo okrog popka ven pogledala user posted image . Pa to samo ponoči. In potem se komaj, komaj obrnem iz enega boka na drugi. Ko hočem vstat za lulat je to prava misija.
No ja.... smo pa že 37 tednov, čez vikend nastopim že 38-ega. Ja, kmalu bo.
Za pregled moram pa jutri poklicat, kdaj bo. Bi ga morala met ta teden, pa mislim, da ima G ful gužvo in zato ne vem, kdaj točno me bo sestra naročila.
Copka - midve mava na isti dan rok. Meni sicer zdaj G že dolgo ni gledal, če se kaj dogaja tam spodaj al ne... Ampak mam tudi jaz občutek, da bomo čist lepo počakali do maja. Ene že toliko tožijo o popadkih in se hodijo kazat v P.... Jaz pa nič (zaenkrat). Pa tut mala je še zmeraj tako visoko - mi tako rit tišči pod rebra. Je pa res, da ima posteljica že pikice - kar pomeni, da zori. No ja, bomo videli. Jaz bi tut najraj hodila okrog odprta že kake 2 cm user posted image . Bi blo potem samo še 8 do konca, hehe.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.4.2009 9:28:16   
pokica_
user posted image  

Jutro!

Zame sicer ne preveč dobro, sem zaspala šele ob 2h, pa še z selitvijo v dnevno, ko se je mojmu lubiju ponoč zaluštalo smrčatuser posted image . Pol sem pa vsake 2h morala hodit na wc, pa vstala že 8.30. Tako da jutro in noče je bolj tko, upam da bo dan manj zaspan.

Je pa lepše pridet na RR bolj zgodaj, ko še ni naklofanih 4-5strani, zdaj vsaj ne rabim 1h da preberem za nazajuser posted image . Nevem če si nebom začela budilke štimat ob 9huser posted image  sam zarad RRa!

Vanilla men tudi trebuh zvečer full otrdeva, še posebej v območju popka, pa skeli me kar veliko,....mislim da mi tamal popkovino zateguje in ima že prekratko,...ker se je sigurno tolk zamotal okol, da mu je že zmanjkuje, pol ko se pa prevalim iz boka v bok al ustajam iz postelje pa full skeli in boli, včasih še 10min po tistem. user posted image
AKP si vsaj ti vredu spala, blagor tebi. Jaz sem se včeraj tud fajn naspala, danes pa ni ratalo. user posted image No, pa če bom se vsaj vsak 2 dan naspala bo tudi vredu. Itak pa se lahko začnem privajat na nočno zbujanje, ki bo kaj kmalu. user posted image
ttmmbb jaz sem tudi ponoči ropala hladilnik in pojedla 6 slastnih jagod, zaspat nisem mogla, ne da bi jih pokusla. user posted image
copka bo pa bebi še malo bolj dozorel, če še ne misli vn pridet, ane?
Tanja_ ti boš si pa zdaj končno lahko nadela vzdevek "Fata", če boš začela na veliko pucat. user posted image Sam da neboš pretiravala in vse naenkrat. Kar počasi čez cel teden, pa bo tud spucano.  Jaz se še moram kuhne lotit generalno, to še čem, sam nevem če naj se sama lotim al počakam vikend pa bom z mojim skupaj pucala. user posted image
Danes sigurno ne, k mam likanje v planu, kako uro vsega skup.

Kaj bote pa kuhale za kosilo? Jaz sem misla slivove cmoke + kompotuser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 15.4.2009 9:29:51 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.4.2009 9:42:45   
Tanja_
Ja pokica, končno bom Fata, se že ful veselimuser posted image Mater, se vidi, da gnezdim, to lahko samo nosečnica izjavi, da se ful veseli pucat! Itak sem mislila vsak dan nekej pospravit, k ne bi zmogla vse naenkrat, pa tud škoda je, da se potem slabo počutim pa imam slabo vest zaradi dojenčka. Danes bom najprej spalnico, k sva dons ponoči v dnevni spala na tleh in je bla cela misija mi it ponoči na wc pa se pol nazaj na tla skobacat. Jaz mam tud namen kuhinjo, ampak je ful problem, k se mi ta prve dve omare še da vse vn zložit, pol se pa naveličam, pa bi najraj kr sam mal okol posod pobrisala. Se mi zdi, da se v kuhinji najmanj vidi, da si spucal.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.4.2009 9:46:03   
pokica_
Pa še malček dobrot, da ne boste zdaj po praznikih shirale,...so se nam buščiji malo raztegnili pa jih je treba zapolniti, da nebo čutit lakote. Še posebej jutranja lakota zna bit hudauser posted image .

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Zdaj pa sigurno ne boste lačne ostale....pa hitro hladilnik praznituser posted image . Jaz sem že jedla zajtrk!user posted image  Drugače teh dobrot nebi mogla gledatuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.4.2009 9:51:58   
pokica_
Vem Tanja_, jaz sem prejšnji teden imela tako silo z likanjem in pranjem cotik za bebico in najinih poletnih, pa sem tako hitela da sem bila konec tedna že čist utrujena in zatečena, sem 1. v življenju likala sede. Ampak ni tak hudo, še posebej otroške cotike so take mičkene pa se jih da fajn sede likat, hujš so ble od lubija srajčke. user posted image
Men se tudi te kuhne tako ne ljubi pucat, najraje bi jo za vikend pustila, da mi moj pomaga malo, ampak pol me pa spet vest peče, da nebi nič nardila, pa skos bla na rač., a kuhna je že umazana. user posted image  Pa moj tud na šiht hodi, js zdaj več ne,...pa mu tud paše da je za vikend vsaj fraj malo bolj, čeprav se nikoli ne buni, če je treba kaj narestuser posted image .
Najhuj je to zlaganje vn,...tisto pucanje je že vredu pol. V kopalnici bi tud omarce morala zložit, ko je že vse spet razmetano,...ko jemljem kaj s predalov se mi ne lub zlagat, pa je že katastrofa za videt, še dobro da je vse zaprto,...upam da kaki obiski kdaj ne kukajo v omarceuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.4.2009 10:00:14   
Tanja_
Meni je tudi najbolj mučno to zlaganje ven. Joj, v kopalnico rajš kr ne pogledam, k je poln enih flašk in lakov in ene navlake, pa še zimsko garderobo je treba pospravit in dat poletne cunje ven- če mi bo sploh kej prav po poroduuser posted image  Mah, ja, počasi pa bomo že.

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.4.2009 10:04:56   
petra a
lepa reč, sem se danes na tešče vagala, ker se ponavadi vedno pozabim ko imam pregled, "zredila" sem se +8,6 kg...to je pa tko k se vedno pozabim in me pol vagajo z cunjami in čevlji

modrooka-pa zakaj hudiča ne preverijo z testerjem, sej ga ima vsak G...men se je 14 dni prej tko začel kot teb, pa me je G samo v porodno sobo pošibala, tam so me pa nazjali da bi mogla že tri doze antibiotika dobit, da se otrok ne bi okužil, da kje sem bila...pa sem se šla pokazat v porodnišnico, pa so me sam dam poslal kao ali je začetek poroda al bo pa še 14 dni tako...te nočem strašiti, kaj pa tvoj G pravi?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.4.2009 10:12:38   
petra a
tanja-ko bi vidla naš flat, bi te vrglo na rit...otroško sobo mam tako da te kap, vse cunje, brisače in posteljnino mam uzuni, ker bekslam iz omare v omaro...za ta malo bom dala stvari v večjo omaro, ker jih je zdaj imela v polovični, ker je nesmiselno da dojenčkove stvari tlačim v ta velko omaro, ena cela omara je pa najinih stvari, k bi jih blo pa fajn zreducirat in umaknit, ampak kam hudiča, najbolje da kar v smeti...kopalnica-naravnost misija nemogoče, sem se spomnila na ene pletene košare iz ikee, bom kar tja not vrgla stvari in vse skupaj dala na police, bo vseeno lepše zgledalo kot je...kuhinja-bi blo samo omare (stranice za spucat), jedilni kot vredu, spalnica vredu, dnevni prostor je pa za pobrisat prah...balkon-katastrofa...o kleti raje ne razmišljam, ker zadnje čase nosi stvari dol moj, pol je takoj ilustracija kleti na dlani...eh, bo že 

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.4.2009 10:14:10   
petra a
...in raje kot da bi se spravila delat, visim tukaj na RR

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.4.2009 10:16:12   
pokica_
Jst pa nevem če mi ni malo vode odteklo sedaj, sem se prijela za trenirko in med nogami mokro, sem šla na wc in hlačke mokre, zdaj pa nevemuser posted image user posted image user posted image sem si dala zdaj wc papir med noge, da vidim če bo še kaj teklo.  A še počakam, če bo kaj steklo al kaj???? user posted image user posted image user posted image
Grem js spakirat za v P za vsak slučaj, itak sem imela danes namen to narest.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.4.2009 10:23:36   
elyy
jutro beybe!

zdej sm 10 minut brala,kva ste napisale.....jst bom mogla tud navijat budilko,da bom vse že prebralauser posted image ,sej bomo mele budilko hmauuser posted image !!pa bomo zgodnje..
jst že dve noči ful dober spim,res se zbudim na wc,pa nazaj zaspim kot zaklana....dons zjutri sem komi ustala in to ob 9:30!
sem zasledila,neki o otrdevanju trebuha;men že otrdeva,sam hiter popusti pa me zaenkrat še nč ne boli!
blueyes-zakva se pa res s svojo G neposvetuješ,pa jo pokličeš(mogoče se boš tud lažje počutla)ker jst mislm,da ma petra a tud prv(ker tedi zdravniki,zadnje čase majo preveč dela in.....res nikol neveš)
pokica;ker zajterk si dala gor na rr,men se kr sline cedijo!sej morem tud neki pojest.......doberga...

grem se oblečt,pa hitr skočit do bližnjeg bankomata,da videm.....kok so mi nakazal pa kolk je regresa zravenuser posted image ,me tok ferbec matra!
se pišemo pol**
čao,čao

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.4.2009 10:26:01   
elyy
pokica;če ti je pa tok odteklo,da si mela mokro trenerko......ti jst res svetujem,da se greš pokazat v P. spakiraj lepo in pejt.....pa javi nam se!!!!!
držim pesti zate 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
15.4.2009 10:28:57   
Anonimen
živjo punce

evo mene iz opravkovuser posted image

sem plačala položniceuser posted image , pol sem si pa kupila ene čevlje za na ohcet, in sinku en komplret za oblečt, da če bomo šli na civilno bo mel kaj za oblečt k ni imel čist nič lepega, same trenirke za v vrtec in nič drugegauser posted image no zdaj pa bo za kakšen mesec mir pol pa itak spet ovo na novo v nabavo user posted image

jz si bom pa drug teden štimala za v P. sam bi vseeno počakala do 29. da vidim kaj mi bo napovedalauser posted image user posted image

no zdej bom pa visela tle gor na računalniku k tako in tako nimam kej več zapravlat, k nimam kešauser posted image
mater so dobre bolniške za zjokat se je user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
15.4.2009 10:30:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

blueeyes itak, da je prav, da si šla v p!!! eh, me je tvoja zgodba spomnila na vse neprijetnosti porodnišnice. jaz ne bom šla brez mojega moža nikamor tokrat, pa če rodim na hodniku. pa ta vagianlni pregled odprtosti je meni naredila g pri prejšnjem pregledu - in ne, naj NE bi bolel user posted image . je rahlo neprijeten, malo morda zaboli, ampak če se le malo potrudi pregledovalec, je ćisto ok. tako da to se ji le ni dalo vzeti 5 sekund več časa.  ti pa lahko babica s posebno tehniko pomaga odpret maternični vrat, ko si že pripravljena na porod, in to potem boli. samo takrat te itak vse boli, pa še skrajša ti čas bolečih popadkov, tako da ni panike.
Kje si pa bila?

ja no, upam da se ne bo več ponovilo.... sem bla pa to v LJ porodnišnici... itak, kje pa drugje... sam tm majo tko lepe načine pregledov.,... al pa jih mam samo jz user posted image

katmat vidim da si postala prava user posted image he he, bomo vidli ko se bo kej uresničilo... a naredimo eno stavnico?? user posted image

cveka sej prejšnjič k sem bla pa pr njemu pa ni bil praznik user posted image  ampak čist navaden dan... mogoče ga je pa motilo k je bil petek user posted image

sem zdej glih položnice plačevala prek klika... joj me kr srce zaboli pol k pogledam stanje po končanemu delu

Tanja_ men je bla una zelena res všeč... pa vprašam mojga za mnenje in mi reče, kup kr hočeš... kerokol barvo... ti si itak za take drekaste zelene barve user posted image  men je pa všeč glih zarad tega k poživi

copka kdaj pa maš zdej naslednji pregled?? jz ga mam v ponedeljek, spet ob 13h

ttmmbb ja, očitno sama nisem dost velik bedat, pa sem pol res pravi magnet za njih... torej punce izogibajte se me user posted image user posted image  o knjigi pritožb in pohval pa raj ne bi... k bi jo zažgal k bi vidl kaj bi notr spisala...

spanje sem spala od 22 pa do 3h, šla na wc in zaspala nazaj do 9h... tko da sem spočita

pokica_ hvala za dobrote... še dobr da sem se glih najedla... pa me spet mika tista pot do hladilnika user posted image  ja poročaj če ti je odtekla voda... upam da ni kej tko lažnega kot pri meni.. javi sae kakšni na sms če greš v P in boš notr ostala

elyy zdej čakam na pregled v ponedeljek, da me ponovno ona vaginalno pregleda... da vidim kaj bo ona rekla... pa da vidim kakšne so to bolečine... če so ble te v P res potrebne

petra a moja G ni nč rekla... sem ji pa povedala dobesedno kakšen kreten je ta dr pa se je tko smejala... najprej je kr odprta usta mela, ni mogla vrjet... sm tud nje rekla da nočm več nonebih pregledov v P... da hočm v P samo še rodit in ne na nobene preglede

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
15.4.2009 10:32:30   
Anonimen
jz mam skojz mokr tm umez, k ful šficamuser posted image user posted image user posted image smotano ampak realno, mam kr že neki časa dnevne vložke da mi ta beli tok ne dela tojk problemovuser posted image

pokica: sam če si mela pa ful mokro trenirko se pa raj pejt pokazat, da ne bo pol kaj narobe!

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
15.4.2009 10:32:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem plačala položniceuser posted image , pol sem si pa kupila ene čevlje za na ohcet, in sinku en komplret za oblečt, da če bomo šli na civilno bo mel kaj za oblečt k ni imel čist nič lepega, same trenirke za v vrtec in nič drugegauser posted image no zdaj pa bo za kakšen mesec mir pol pa itak spet ovo na novo v nabavo user posted image

he he, pol sva že 2 k sva obubožale račune dons user posted image   men je kr slabo stanje pogledat... kje je šele porodniška prva user posted image  (čez 1 mesec).. ja moja zdejšnja plača je bil dopust - groza... me je kr srat prjelo k sem vidla kok sem dubla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
15.4.2009 10:35:10   
KatMat
no ajmo!!!eurcke na mizo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kasja ce kaj zaslutim ti povem...do sedaj mi je samo modrookica prisla na miseluser posted image user posted image

pa da ne bo kaksna zacela temo o tezkokategornicah....ker sem sirsa kot daljsa...

spet sem se neki matrala pobrit mojo cvetko pa se ni koncal lepo...smo mal zakrvavel in s tem uradno upokojili  obrt...dokler se spet ne ugledamo...zdej pa sibam na pregled...drzte pestke...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
15.4.2009 10:36:36   
KatMat
upam da mi kaj spremeni pdp....najraje bi bla ze jutr mojo lubiko spoznat!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
15.4.2009 10:36:47   
Tanja_
blue jst sm bla pa sama v nabavi in sm mu jo sam pokazala, je reku, da je ful lepa... Mogoče pa sam zato, k se mi zdej ne upa preveč ugovarjat, sem sitna k hudičuser posted image  Aja, pa še barve ne loči dobr, mogoče je pa kako drugo vidu. Dons grem na CSD, kaj se hitro tam uredi? In a se da kje parkirat? Ti, k si že izkušenauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
15.4.2009 10:36:55   
KatMat
papapa!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
15.4.2009 10:39:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

he he, pol sva že 2 k sva obubožale račune dons user posted image   men je kr slabo stanje pogledat... kje je šele porodniška prva user posted image  (čez 1 mesec).. ja moja zdejšnja plača je bil dopust - groza... me je kr srat prjelo k sem vidla kok sem dubla

jz tud komaj čakam porodniško sam tisto bo šele junija nakazano k začnem porodniško šele 25.4 user posted image sam tale bolniška nikamer ne pelje, hvala bogu sem dobila denar od paketa da sem vsaj nekaj starih položnic plačala, k drugač ne vem kako bi ta mesec zgvirala pa še ohcet imam v sobto k se brat žen, tako da je zdaj vsaj mož ima celo plačo in bo dal še za hišne položnice tašči pa denar za ohcet in obut se še more in potem je finito in spet čakava plačouser posted image fasengo bo pa spet evrocard plačaluser posted image pa tojk se bi rada losala tega evrocarda, k se sam pufam z njimuser posted image sm kr jezna da sem ga vzelauser posted image

no hvala bogu bom kmal odplačala ta prekleti kredit in bom laži zadihala pa še kaj druzga bom odplačala tako da bo lažje in boljšeuser posted image

mah klinac z vsem znamo preživet bomo pa tud z miloščinouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
15.4.2009 10:40:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

papapa!!!

uživaj!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
15.4.2009 10:42:54   
OliveOyl
pokica pejd se raje pokazat,da ti ni res kje voda odtekla.

blueeyes ko so mene prvič pregledali,če sem kaj odprta bi tisto babco najraje nekam poslala.bolelo je kot pes,pa še fejst sem zakrvavela.user posted image  ti rečem,kot da bi kakšno kravo pregledovali,drugič so bili malo bolj nežni sam sem vseeno skočila do stropa..

jaz imam sam še spalnico generalno za pospravit,to bo pa drug teden,če bom še doma.v kopalnici je bilo tudi en kup enih testerjev in flaškic,sem vse porinla v smeti.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!