Pupa7
|
Hojla pupe moje, hvala za vse pestke ki ste jih držale zame!!! Na hitco moja porodna zgodba če katero zanima, v albumčku pod LEONARD pa najdete slikice našega sončka Po pregledu 26.3. kjer je imel moj mali srček prevečkrat povišan pulz (blaga tahikardija) in ker smo bili že 8 dni čez rok, so nas poslali v porodnišnico na sprožitev poroda. Začeli so z svečkami, ki so bili »Blažev žegen« in nikakor niso prijele kot bi morale. Celo noč sem imela blage popadke, prvo svečko sem dobila ob šestih zvečer, drugo pa ob pol noči. Ker do jutra ni bilo sprememb, so se odločili, da me probajo »ročno odpret« in s tem pospešit zadevo. Razen da je bolelo, da sem sredi belega dne videla zvezde nismo dosegli nič… odprta 1,5 cm. Opoldne so me dali na flašo umetnih popadkov, ki so postajali pasji… vse tja do treh popoldne, ko me spet pregledajo, odprta 3 cm. Katastrofa, predrejo mi mehur, da bo to sprožilo odpiranje, še vedno na flaši ob štirih nisem odprta nič več… Ginekolog ugotovi, da ne bo šlo, tudi jaz sem bila že čisto uničena, popadki na 1 minuto trajali minuto in pol, skratka matranje do onemoglosti brez učinka. Vstavijo mi epiduralno in povečajo umetne popadke na maksimum, kakšno olajšanje, vse je bilo lepo toplo, nobene bolečine več. Pregledajo me spet ob šestih popoldan, odprta nič več kot 3 cm. Ni preostalo drugega, kot da so me po hitrem postopku poslali v operacijsko na carski rez. Zamenjali so le zdravilo v katetru in cel čas sem slišala kaj se dogaja, moj zlati anastezist, mi je cel čas razlagal kaj se dogaja. »Zdaj že vidim glavico, ima malo lask« je rekel in v naslednjem hipu sem zaslišala jok mojega sinčka LEONARDA, ki sem ga tako težko pričakovala. Tako je privekal na svet 27.3. ob 19:02 prinesli so mi ga, da sem ga prvič poljubila in nato sta z očkom Dejanom odšla na pregled, mene pa so še dodobra namatrali in zašili. Ob pol devetih zvečer pa smo že bili skupaj in se prvič podojili. zdaj pa že šibam, ker Leonard čivka
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|